Sziasztok! Juj, ezer éve nem voltam itt!!! ANnyira jó látni a fotókat, már fél órája olvasgatok, nézelődök!!!:-)))
Persela, sikeresen végrehajtottam az orrszívóporszívózást, ma reggel is megejtettem, mert megint szörtyögött a drágám. Ha csak simán szívom, nem sok jön ki, nekem muszáj a Sterimarral kombinálni, hogy fellazítsa!
Tegnap voltam 6hetes kontrollon Járányi dokinőnél, minden rendben van, mehet a kekszelgetés apával, ahogy a régi szép időkben!!!
Kérdezte, mikorra tervezzük a következőt, mondtam, hogy kb. két év, és miközben ezt mondtam, tisztára elkapott a nosztalgia, röhögjetek ki, de tök szívesen mentem volna ctg vizsgálatra vagy uh-ra Csombó Szilvihez:-)))) Az ember nem komplett sokszor, de tényleg! A rákszűrést is elvégezte, nagyon rendi, nem kell még egy kört jönni! Vagy ezren voltak a rendelő várójában, és még mindig olyan dög meleg van ott, mint nyáron, pedig azt hittem, csak a panelek ilyen szaunák:-))) Jó volt látni őt is, most majd félévente megyek a következő zebracsíkos terhestesztig:-))
Hát igen, nagyon ügyelt a terhesség alatti hízásra, diétára fogott hamar:-))) Végül nem bántam meg, mert vizesedés, nehezülés nélkül megúsztam, fürgén jöttem-mentem a végén is, az más kérdés, hogy álmomban méteres fagyikelyheket és szilvásgombóc hegyeket láttam:-))) A kisfiam így is 3700 grammal született, pedig attól féltem, hogy kis nyüzügemadár lesz, mert nem volt valami tiszteletet parancsoló pocim:-)))
Már szült anyukák:
intimtornát csináltok? Hol találok erről több infót?
hasi/koponya UH: basszus, minket se küldött a gyerekdoki!
Nagyon érik a lapát neki, csajok, nagyon érik! Lehet, hogy már írtam ide, de nagyon nem tetszett, hogy még a mobilját se volt képes megadni, elérhető hétköznap a rendelőjében kb. napi két órányi időintervallumban, na kösz, én meg itt vagyok tiszta amatőr elsőbabás anyuka, nem egy megnyugtató... (Tegnap ajánlottak szerencsére egy kedves dokibácsit, aki nemhogy a mobilját is megadja, de bármikor ki is jön, visszahív)
Én
tejserkentés ügyben átnyergeltem homeopátiás bogyeszra, Urtica urenst szedek napi kétszer öt szemet! Nyelv alá kell betenni, onnan szívódik fel, előtte és utána fél óráig nem szabad enni-inni, és kerülni kell a mentolos dolgokat. Nekem bevált, persze az étkezésre-ivásra is jobban odafigyelek, korábban mindig szaladtam a gyerekhez, a szendvics pedig ott maradt egy szál harapással a tányéron...
))
Juj, szómenésem van:-)))))))))))))