Sziasztok!
Hú jó sokat írtatok
Laura nagyon édes, tényleg állati komoly, ahogy a hőmérőt nézi
Erről a fürdetőről jut eszembe, ahhoz amit Alon írt, hogy 8 kg-ig OK. NEkünk is van egy ezt én a Coraban vettem ,igaz nem BP-en, de az 10 kg-it OK. Zsófi, Zsombi már régóta ebben fürdik, mert nekünk is leszakadt a hátunk, és imádja, akkorákat fröcsköl benne, hogy az nem igaz
Ár, ha jól emlékszem: 2000-2500Ft.
Boldog 5.hónapot Laurának!
Nóri még nincs bébiszitterünk, csak találkoztam eggyel, de neki egy mástípusú álláspályázata még függőben van
Zsófi, viszont te írtad, hogy van egy lány, aki naggggyon szupi, és állandót keres, esetleg meg tudnád adni az adatait? Én januártól visszamegyek dolgozni, és ezért keresek valakit, aki segít.
Köszönöm a vonalzó dícséreteket, aranyosak vagytok
Panni, nagyon szépek a kutyusok, hát isten biz, ha már költöznénk a házunkba, rávetődnék az egyikre, de sajnos ez még legalább fél évig nem lesz aktuális
Azért nem semmi lehet, ahogy sétálni viszed!
Nagyon jók a fotók! NEm semmi, hogy Márk ilyen ügyesen megül
Ezt mióta tudja?
Zsóka, Zsófi nektek is köszi az infókat, nem tudtam hogy ilyenkor elszakadás parájuk van. És ez meddig tart? 1-2 hónap? És utána mi jön???
Marci nem semmi, abban a nagy fotelben,márcsak a Korona hiányzik a fejéről, meg egy-két alattvaló
Zsófi, állati ügyes Samu, Zsombi semmit nem csinált 2 hónaposan. Szoktál is ilyen jellegű gyakorlatokat végezni vele, vagy csak úgy csinálja magától? VAn artista a családban
És nagyon éde a habtapis kép, még így hátulról is
Alon, én magam készítem a gyümit, de csak ha szezon van pl. bari, alma, egyébként csak HIPP gyümi, főzeléket én próbáltam csinálni - gondoltam örülni fog egy kis hazainak - de olyan undorral ette meg Zsombi, hogy most azt is üvegeset kap HIPP-et, meg Kecskemétit. Nagyon imádja és szeret enni
Na rohanok, mert felkelt a fiatalúr