Új privát üzeneted érkezett!

Kata! Az elején én is paráztam az etetések miatt, meg hogy mi lesz, ha fel kell kelteni indulás miatt. Ha épp úgy alszik el, hogy valszleg közben menni kellene, akkor előtte inkább a hordozóban altasd el, és akkor csak fel kell kapni. Ha útközben bárhol megéhezik, bárhol etesd meg! Kocsiban is nyugodtan lehet. Ha valaki nézelődni óhajt, hát tegye, ne zavarjon ám! :)

Habtapi: Ha javasolhatok valami trükköt, amit én is valahol itt olvastam: a hátsó részét le lehet ragasztani, és akkor nem esnek ki-be a darabkák. Keresztbe, vastag ragasztószalaggal, dizájn nem számít alapon. Bár van, amelyik baba fél éves kora után már szereti kiszedni és betenni, de a legtöbb megenni szereti, ezért jobb az elővigyázatosság :)
Tényleg nagyon jó, egyrészt hőszigetelő, másrészt színes. Nekünk van egy 52 darabos abc-s, egy 16 darabos számos és egy 10 darabos halacskás :)
bebibolt.hu lapon van a Mária bababolt, itt abc-st is lehet kapni.

Üdv. M.
mircike
 
 


tényleg !! az autóban !! ez jó ötlet, és nekem meg nem jut eszembe....... cö-cö-cö...

mai képeink:

Kép

Kép
lmkata
 
 


Sziasztok!

Meg is őrülök mindjárt :lol: :D :wink: , naaaagyon édes ez a Lizus!!
A body még jó lesz egy darabig. :lol: :wink:
Én is a kocsiban szoptattam/szoptatok, ha útközben érné el Marcit az éhségroham. De szigorúan csak álló autóban. Borinál anno elszúrtam, mert menet közben is szopiztattam, hozzászokott, és nem tetszett neki, ha be volt kötve, mindig az ölemben akart ülni. Marcinál már nagyon következetesek vagyunk, mozgó autóban nincs cici.
Klassz a vonalzó! Micsoda kort megélt már a csaj, 1 hét 6 nap :lol: :) :D .

KépKép
logi
 
 

 
 

Sziasztok!

Bocsi, hogy csak így villámszerűen beugrok, még nem olvastalak vissza benneteket, csak lenne egy SOS kérdésem, hátha valaki tud segíteni:

Mennyit szokás egy babysitternek fizetni egy napra? Vagy óradíjban? Olyannak, aki foglalkozik is a kicsivel.

köszi szépen
judy

KépKép
judy1
 
 


Húúú Judy, passz. Fogalmam sincs... :roll:
Talán a többiek.
puszi,Zsóka

KépKép
logi
 
 


Judy, nekünk van egy családi nevelőnőnk, aki a most 8 éves unokaöcsémre 700 ft/óra vigyáz (elmegy érte az iskolába,tanulnak stb. ).Ő vigyázott rá 4 hónapos korától három éves koráig. Nekem úgy rémlik hogy akkor havi 80 ezret kapott, és napi 4 órát vigyázott rá.
Vannak már ilyen bébiszitter közvetítők ha másért nem árügyben szerintem érdeklődhetsz ott is, de ha már van jelölted kérdezd meg, hogy mennyiért vállalja.

Kata, Liza gyönyörű!!!!!!!!!:) És a kép alapján nagyon hasonlít rád :), és már most látszik rajta, hogy kislány!

Puszi, nóri

Kép
nóri8
 
 


grrrrrrrrrr. egy csomót irtam és én hülye visszalapoztam :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

bocsi, de nincs erőm mégegyszer leírni, a lényeg, hogy a
babák gyönyörűek, foggal fog nélkül, macis és nyuszis szerkóban, apával és apa nélkül:P :P :P :P :P

Boldog hófordulót Márknak, Nikinek :P

Habtapis képek iszonyú jók, mi is rá vagyunk kattanva, igaz még csak 9db van, de már rajta vagyok a témán, remélem holnap még tudok beszerezni.

Kicsit megkésve, de Liza isten hozott, nagyon szép vagy!

Nóri köszi az infókat, nagyjából hasonló árat kaptam, csak validálni akarom.

Képzeljétek Zsombit két hete mintha kicserélték, egyszerűen nem lehet ott hagyni egy percre sem, mert azonnal üvölt, korábban soha nem csinált ilyet. Nem tudom mi van vele, lehet, hogy fogzik, bár egyáltalán nem nyálaz, és nem is rágcsálja annyit a kezét, szinte egyáltalán nem. Ez normális? Szerintetek a foga jön???

na megyek mert kinyúlok...

ui. betojt a vonalzóm, e szerint Zsombi megállt a fejlődésben :evil:

KépKép
judy1
 
 


Hú, de gáz! Teljesen jó volt az előző vonalzó, nem tudom mit gondoltom, mennyi idős a kisfiam :oops: :roll: :?:

Nembaj én is frissítettem :D

KépKép
judy1
 
 


sziasztok,

délelőtt oltáson voltunk agyhártyagyull. ellen, le is mázsálták Laurát, 6850 g és 67 cm. 35 dekát hízott előző hónap óta, azt mondta a dr-nő ebben a korban ez optimális. a szurinál csak nyöszörgött, nem is sírt, de estére szegénykém jól benyűgösödött megint, adtam neki kúpot.

délután meg lakás után rohangáltunk, kezdek ebbe beleőrülni. amit kinézünk a neten, már eladták, és nem vették le a hirdetést, amit meg megnézünk, az meg nem az igazi, mindig van vmi nagyobb kivetnivaló benne. kb. 650000 hirdetést néztem már meg, és kb. 50000 emberrel, ingatlanossal stb-vel beszéltem, kezdek becsavarodni ettől. na mindegy, egyszer majd csak találunk vmit.

Kata, Liza gyönyörűséges !!
én is paráztam ezen a "hol ér minket az éhség"- dolgon. amúgy én is az autóban etettem, ha szükséges volt, de volt, h. bevásárlóközpont pelenkázójában v. hogy is hívják ezt.
amúgy Laura szerencsére a kezdetektől szeret fürdeni. 3 napja voltunk itthon, amikor jött a védőnő, és mondta, h. háááát, lehet, h. 1 hónapig végigüvölti majd a fürdetést, mert általában így szokott lenni. mi meg csak néztünk, h. tényleg, mert az első 3 napi tapasztalat nem ezt mutatta. aztán azóta is szerencsére vízimádó.

Panni, Márk nagyon profi a kanállal !! nagyon édes !

szerintem ezt a haptapit mi is kipróbáljuk ! db-ra árulják, v. csomagban?

holnap megyünk be Laurával a munkahelyemre, kíváncsi leszek. plusz bedobom a főnökömnek, h. szeretnék tavasztól 4 órában visszamenni dolgozni. nem tudom mit fog szólni, mert mikor eljöttem, kérdezte meddig tervezem otthon... és sokkal későbbi időpontot mondtam.. bár akkor azt is hozzátettem, h. majd meglátjuk, mert előre nem tudok jósolni. kicsit félek is ettől a dologtól, egyrészt mit szól, másrészt Laura hogy lesz meg nélkülem, és főleg én nélküle. de ez a GYED nekem-nekünk irtó kevés bármire.

Anyucik ! a bölcsődébe íratásról ki mit tud / hallott ? bár kezdetben anyukám fog vigyázni Laurára a tervek szerint, de egy idő után szeretném ha járna bölcsibe is. azt hallottam egy-két helyről h. fél évvel előtte kell beíratni, és akkor sem biztos, h. felveszik??


Alon

Marcsi

KépKép
alon
 
 


ja, akartam csatolni a fürdőzős képeket, a "babatartóval".. amúgy ez is a Mircike által említett Mária nagykerből származik.
Kép

Kép

Marcsi

KépKép
alon
 
 


Éljen az 5 hónapos Laura!
Boldog hófordulót!

Nagyon jók a fürdős képek! A második tuti jó, ahogy nagy szakértelemmel nézi hány fokos a víz. :)

Hát hallod Alon, jó nagy baba Laura! És hosszú is. Farkast mindenki (orvos is, védőnő is) hosszúnak mondja, és csak 65,5 cm volt a múlt héten. (Lehet, hogy nem is hosszú, csak mondják :( )

Még mindig csak anyatejet kap?

Nekem kezd már elegem lenni a szoptatásból, ma éjszaka 4szer szopizott. Mostmár egy nap 8szor szopizik, plusz pár falat sütőtök, plusz egy alma! És mindig úgy harap rá a cicire mintha egy hete nem evett volna. Azt hiszem előrébb hozzuk azt a krumplit, mint jövő hét...

Alon, a bölcsiről semmit nem tudok...a Gyedtől én is tartok, főleg mert azt sem tudom pontosan, hogy mennyit kapok kézhez, meg arra is kíváncsi leszek, hogy időben folyósítják-e. Nekem most okt. 15-én járt le a TGYÁS-om, úgyhogy már esedékes lesz.

Judy, lehet, hogy csak kötődős időszaka van Zsombinak. A fogfájás azt hiszem jellemzően éjszakai probléma. De sose lehet tudni.
Sajnos a mi orvosunk azt mondta, hogy ha később indul a fogzás, az jobban fáj, mert már keményebb az ínye.
Van már egyébként bébiszitter jelölted?
Nagyon édes a vonalzó! :)

Pusz, Nóri

Timi, Kriszta mi van veletek?

Kép
nóri8
 
 


Sziasztok!

Isten éltesse Laurát az 5. hófordulóján.

Nóri - kérdezted a kutyusokat. Van 3 németjuhászunk (már csak), mert 10 volt - Anyuka + 9 kölyök. Már csak 1 eladó van, de nem nagyon kell senkinek. Sétálni csak az Anyukát viszem, de néha az is meghaladja az erőmet.

Illusztráció

Anya és kölykei

Kép

Két kölyök ma

Kép

Kép

Szoptatás - hát nálunk a kajákkal se sokat javult a helyzet. Egész éjszaka + kaja után másfél órával már cuppog. Igaz én nem mérem, tehát lehet, hogy csak nyammog rajta. De kell neki még.

Kata - én is autóban szoptatós vagyok, de ezért bitos nem kelteném fel előbb. Én ilyenkor kivettem az ágyból amikor indultunk és aludt tovább a hordozóban. Fel sem ébredt közben.

Puszi mindenkinek, babák gyönyörűek. Most megyek viszem a férjem kötözésre. Remélem leszedik a gipszet!

Panni

Kép Kép
panni_30
 
 


Panni, a kutyák nagyon aranyosak, és ezek a nagy fülek!!! :)
Most láttam csak, hogy van www-d, és megnéztem a képeket. :) Az egyik kedvencem az ébredés után :).De mindegyik nagyon jó! És nagyon ügyesen ül már Márk!
Azt is most vettem észre, hogy márc. 17-én született. Volt a szülészetes fórumon egy lány, Zsuzsi, ő is aznap szült 17.25-kor, Balázs a kisfia. Ő a háromágyas fürdőszobásban volt. Nem találkoztatok?
(Mondjuk én pl. senkivel nem beszélgettem a kórházban, kitaszítottnak éreztem magam az egyágyas szobám miatt. :( )

Kép
nóri8
 
 


Nóri, köszi a köszöntést !

igen, Laura még csak anyatejet kap, meg néha egy kis cukormentes vizet két szoptatás között... :)
2 hét múlva találkozom a védőnővel, h. megbeszéljük a hozzátáplálás elkezdését.

Anyukák, amúgy ti minden kajcsit magatok készítetek nyers alapanyagokból? v. adtok üvegest is, Hipp, Kecskeméti, ilyesmi? nyilván krumplit meg almát magam fogok készíteni.. de pl. sütőtök, meg őszibarack? őszibarinak nincs is most szezonja.. meg én attól félek, h. a boltban kapható cuccos zöldség-gyümölcs ki tudja honnan származik meg mivel kezelték. hátha az üvegesek alapanyagát TÉNYLEG ellenőrzik, v. ne legyek naiv? v. abban meg plusz adalékanyagok lehetnek? ki hogy csinálja?

Nóri, a Tgyás 168 napjába beleszámít a hétvége is? én még ezt sem tudom !! :x ha igen, nekem is hamarosan lejár, grrrrr... pedig én csak a szülés napjától vettem igénybe.. !

Alon

Marcsi

KépKép
alon
 
 


Panni, nagyon édik a kutyák ! nem lehetett semmi 9+1 egyszerre !

a mamakutya nem féltékeny Márkra?

Marcsi

KépKép
alon
 
 


Alon, a TGYÁSt nekem a munkahelyem megmondta, hogy okt. 15-ig jár. A hétvégéket nem tudom de szerintem úgy van mint a fizetésnél, hiszen annak az átlagát kapod.

Zöldségekkel nekem szerencsém van. Apukám megtermelt mindent (krumplit, sütőtököt, répát, paradicsomot stb.)Az almát bioboltban veszem,az őszibarackot is bioboltban vettem és lefagyasztottam. Egyelőre ezek vannak napirenden, később még nem tudom mi lesz.

Kép
nóri8
 
 


na, ezzel jó sokat segítettem, hogy apukám megtermeli a zöldségeket...
Szóval, ha majd nem lesz házi zöldség akkor én szerintem a piacon nénikéktől fogok megvenni ezt azt. Azok nem olyan szépek, de talán nincs bennük annyi vegyszer.
De az is lehet, hogy néha becsúszik egy-egy bébiétel, végül is ha ráírják, hogy ellenőrzött gazdálkodásból származik, talán hihetünk nekik, bár láttam én már bioboltban Szicíliából hozott kaliforniai paprikát tél közepén, kétszer annyiért mint az intersparban. :)

Mostpedig kikapcsolom a gépet. :)

Puszi,Nóri

Kép
nóri8
 
 


na ez az igazi !! a házitermesztésű :arrow: biztos forrás !!
irigy-irigy ! :lol:

ja, tényleg, ma úgyis megyek be a m.helyemre, és megkérdezem meddig is kapom a Tgyást !

Alon

Marcsi

KépKép
alon
 
 


Sziasztok Édesanyucik!! :wink:

LAURÁNAK BOLDOG HÓFORDULÓT!!!!!!!!

Gyönyörű a kiscsaj, nagyon kis értelmes pofija van. Mi is néztük ezt a fürdetőizét (bocsi, nem tudom mi a neve), de már lekéstünk róla, nem fér el rajta Marci, és állandóan fel akart ülni benne. Majd olyan tapadókorongos ülőkarikát veszünk neki hamarosan.

Kutyák nagyon aranyosak! El tudlak képzelni Panni a nagy kutyival meg a babakocsival sétáltatás közben :lol: :shock: . Nem lehet könnyű dolgod.

Edu??? Timi???

Zsófi, babakocsis Samu képet követelek!!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
logi
 
 


Alon, én csak olyan konzerv-kaját veszek, amit nem tudok megcsinálni, vagy nagyon macerás lenne. Pl. sütőtök (de a húst én csinálom hozzá), hipp spenót (tuti, hogy bio, én nem merek neki csinálni, nem tudom ellenőrizni a minőséget), borsó (csak paszírozva, héja nélkül adható, elég nehéz lenne itthon elkészíteni).
Krumplit, gyümit, húst én csinálom.

Nekem is elszállt egy hosszú irományom, ezért részletekben küldöm el. :twisted: :evil:

KépKép
logi
 
 


Judy, szuper az új vonalzó!!
Teljesen normális amit Zsombi csinál, 7-8 hónaposan kezdenek a babák félni, ha nem látják a szüleiket. Bori volt ilyen sírós ebben a korban, ahogy kimentem a szobából, vagy ha nem látott egy percre, már bömbölt. Most meg már ott tartunk, hogy ciki, ha puszit adok neki az oviban :? :D .

puszi

KépKép
logi
 
 


A Tgyást én Marci 6 hónapos koráig kaptam, most jött meg az első gyedem (háát van egy kis különbség a kettő között :cry: )

KépKép
logi
 
 


Legfrissebb képünk:

" miért nem rághatom meg..?? Kép
Na most már eldugulok!!

KépKép
logi
 
 


Hú mennyit írtatok! nem is tudok majd mindenhez hozzászólni!

alon lehet már 3hónapos kortól használni a fürdős izét? csak mert samu már nem nagyon fér el a kiskádban! és ez nagyon klassznak látszik!

7 hónapos korbanjelentkezik a szeparációs szorongás a babáknál! ha anya kimegy a szobából hiszti amig újra meg nem jelenik. egy ideig tart!

Zsóka még nem vettük meg az ariát , csak a jövő héten fogjuk mert kinéztük budaörsön, de a soroksári üzletbe van levásárlásunk így át kell oda utaznunk. de tuti befutó! már arról álmodtam h abban tolom!

kocsiban szoptatás sima ügy, sőt én már etettem utcán padon (csaba takart a babkocsival), játszótéren is stb. ha samu éhes és esély sincs gyorsan hazaérni akkor ez van. nem fogom éheztetni csak mert a járókelők mit szólnak. nyilván diszkréten igyekszem csinálni. de tápszert tuti nem adnék.

a babysitter díjak 700-1500ig terjednek, nálunk már volt egy nagyon nagyon jó fej lány 800ftért. sajnos bár én lecsapnék rá, nekünk csak néha néha kellene ő pedig állandó munkahelyet keres. nagyon jó fej!

panni nemtom mi lett a privimmel, jó hosszút írtam ide most csak a tömör változatot biggyesztem be: "a Bébé Confort Trophy vázra ModulClip rögzítőrendszerrel a mózes v a sportrész rögzíthető mindkét irányban. könnyű összecsukni, központi fék, rögzíthető bolygókerekek stb.

samu mostanában már f9től reggel 5ig 6ig alszik ébredés nélkül és aztán még 9ig 10ig alszik majd még egy nagy alvása vankb 1-ig 2ig. utána már nem alszik.
viszont megint forog mint a körhinta csak már sokkal gyorsabban mint eddig. leteszem a hasára és hipp-hopp háton van. mindkét irányba forgolódik. rengeteget mosolyog- kacarászik nagyon édes!

itt még csak nézelődik de hamarosan fordul:- ja és van hogy 2-3-5 percig is nézelődik így. nagyon nagyon erős! Kép
kerekpocak
 
 


LAURÁNAK BOLDOG HÓFORDULÓT!!!!!!!!!!!
kerekpocak
 
 


Lemaradt:egy kérdés Pannihoz:
Látom, nagyon ügyesen ül Márk. Nem dől el, ha kitámasztás nélkül ülteted? Marci borul, ha nincs megtámasztva a háta.

Balra el.........most már tényleg hallgatok.......

KépKép
logi
 
 


Zsóka Marci nagyon nagy arc!!!!!!!!!!!!!!! hihetetlen cuki!!!!!
kerekpocak
 
 


Nem semmi Samu, hogy ilyen korán forog!
6 hónapos korukig kell elkezdeniük ezt a mozgásformát, de általában 5 hósan szoktak forogni a babák.
GRATULA A NAGYFIÚNAK ÉS MAMÁJÁNAK!!!!!!!!!!!


eldugultam....

KépKép
logi
 
 


http://bebibolt.hu/index.php?main_page= ... cts_id=255

itt van a habtapi nagyon jó áron! a tescoban 2000ft most 9 db itt meg 36 db 4500!
kerekpocak
 
 


sziasztok!

Hipp témában: legjobb! jó minőség, a német Claus Hipp bácsi családi vállalkozása nőtt szép nagyra és lett ilyen nemzetközileg ismert a bébi-kaja. Szóval én tutibiztos hogy Hippet fogok adni Lizának - ahogy Zsóka is írta: egy csomó étel elkészítése iszonyat macerás, néha-néha belefér de hogy állandóan csak paszírozzon az ember... :roll: :wink:

Az más ha valaki olyan szerencsés mint Nóri, akinek az apukája termel :wink:
de nekem is mondta már anyukám, hogy ő majd megy a piacra a bio-zöldségekért :)
na meg végülis elég nagy a kertünk, lehet hogy mi is megpróbálunk ültetni ezt azt... :? no majd meglátjuk :wink:

Alon, tök jó ez a víz-szeretet dolog... remélem Liza is csak megkedveli egyszer :)

Panni, kutyák nem semmik!! Honnan van ennyi energiád?? :lol:
Remélem én is hamarosan feltöltődöm, mert azért azt érzem hogy mintha kevesebb lenne... :roll:


Liza talán végre most elalszik reggel 7 óta nyügizik. Hol csendben van, hol sír... de végülis tegnap egész nap meg éjjel is csak evett, aludt szóval értem én hogy valamikor ébren is kell lenni :lol:
lmkata
 
 


Zsóka írj csak sokat! tökre szeretjük olvasni! megnéztem ezt a fürdető izét szerntetek mennyire szupi? csak mert samut már a maga sudár pehelykönnyű alkatával nem semmi tartani! apa derka leszakad az enyémről nem is beszélve... ez viszont tök jó lenne! mert megtartja és csak lögybölni kellene! sztetek?
kerekpocak
 
 


Liza nagyon CUKIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!
LAURA ÉDESEN FÜRDIK!!!!!!!!!!!!!!!4
kerekpocak
 
 


na mióta írom itt ezt a pár sort és tessék egy rakás hozzászólás jött közben, de hát ez van ha gyereket is dajkál az ember :)

Marci észbontó mint minden fotón! Hihetetlen mimikája van! Én még nem is láttam ilyet babáknál. Néha-néha azért megpillantja az ember de hogy le is lehessen fotózni.. :roll: :wink:


Asszem a padon, parkban etetést mi már nem próáljuk ki - sajnos aktualitását elvesztette így őszre, bár még szép az idő de ennyire már nem :cry:
úgyhogy marad az autó. :lol:
sztem a tápszer nem gáz, ha néha napján rákényszerül az ember. Persze legjobb a tejci amíg van, meg megoldható, de mi úgy gondoljuk nem kell túlmisztifikálni ha valaki azt / azt is ad...
de ez az örök viták csoportjába tartozó kérdés... :wink:

na megint vagy egy fél órája írok.... mindig közbejön valami.
:wink:
lmkata
 
 


a tápszer nem gáz ha nincs tej.. de ha van? :)
sztem se kell túlmisztifikálni! :)
kerekpocak
 
 


köszönjük a további köszöntéseket !!

Zsóka, Marcitól kész vagyok !! nagyon cuki ! ebben a bőrfotelben, mint vmi kisfőnök !

Zsófi,
az van ennek a fürdetőbigyónak a csomagolására írva, h. 8 hónapos korig zárójelben ( 70 cm és 8 kg alatt). szóval Samu bele fog férni. de ha így folytatja, lehet, h. nem 8 hós koráig :lol:
amúgy Samu nem semmi iramban fejlődik ! Laura is relatíve hamar forgott (hasra 3 hónaposan, hasról hátra 4 hónaposan), de úgy látszik Samubaba mindenkit kenterbe ver ! :lol:

amúgy itt a linkje ezeknek a fürdő alkalmatosságoknak, az a fürdetőgyűrű is rajta van, amit Zsóka írt, de az csak akkor jó, ha már tudnak ülni. a miénk ez a Daphné, van rajta ilyen csúszka, h. állítani lehessen a méretet.
http://bebibolt.hu/index.php?main_page= ... ath=78_156


Alon

Marcsi

KépKép
alon
 
 


ja Zsófi, csak én mindig attól parázom hogy mi van ha nem lesz... :roll:
és eközben tudom hogy nem kéne, mert ettől nem lesz... :roll:
not easy ! :wink:
lmkata
 
 


Sziasztok!

Hú jó sokat írtatok :D

Laura nagyon édes, tényleg állati komoly, ahogy a hőmérőt nézi :P
Erről a fürdetőről jut eszembe, ahhoz amit Alon írt, hogy 8 kg-ig OK. NEkünk is van egy ezt én a Coraban vettem ,igaz nem BP-en, de az 10 kg-it OK. Zsófi, Zsombi már régóta ebben fürdik, mert nekünk is leszakadt a hátunk, és imádja, akkorákat fröcsköl benne, hogy az nem igaz :P Ár, ha jól emlékszem: 2000-2500Ft.

Boldog 5.hónapot Laurának!

Nóri még nincs bébiszitterünk, csak találkoztam eggyel, de neki egy mástípusú álláspályázata még függőben van :evil:
Zsófi, viszont te írtad, hogy van egy lány, aki naggggyon szupi, és állandót keres, esetleg meg tudnád adni az adatait? Én januártól visszamegyek dolgozni, és ezért keresek valakit, aki segít.

Köszönöm a vonalzó dícséreteket, aranyosak vagytok :mrgreen:

Panni, nagyon szépek a kutyusok, hát isten biz, ha már költöznénk a házunkba, rávetődnék az egyikre, de sajnos ez még legalább fél évig nem lesz aktuális :evil: Azért nem semmi lehet, ahogy sétálni viszed!
Nagyon jók a fotók! NEm semmi, hogy Márk ilyen ügyesen megül :P Ezt mióta tudja?

Zsóka, Zsófi nektek is köszi az infókat, nem tudtam hogy ilyenkor elszakadás parájuk van. És ez meddig tart? 1-2 hónap? És utána mi jön??? :wink: :?:
Marci nem semmi, abban a nagy fotelben,márcsak a Korona hiányzik a fejéről, meg egy-két alattvaló :P

Zsófi, állati ügyes Samu, Zsombi semmit nem csinált 2 hónaposan. Szoktál is ilyen jellegű gyakorlatokat végezni vele, vagy csak úgy csinálja magától? VAn artista a családban :?: :mrgreen: És nagyon éde a habtapis kép, még így hátulról is :P :P

Alon, én magam készítem a gyümit, de csak ha szezon van pl. bari, alma, egyébként csak HIPP gyümi, főzeléket én próbáltam csinálni - gondoltam örülni fog egy kis hazainak - de olyan undorral ette meg Zsombi, hogy most azt is üvegeset kap HIPP-et, meg Kecskemétit. Nagyon imádja és szeret enni :P

Na rohanok, mert felkelt a fiatalúr

KépKép
judy1
 
 


Ez tök érdekes, amit Judy írt, én is azt vettem észre, hogy Marci jobban csípi az üveges bébikaját, mint amit én kotyvasztok neki.
Múltkor is főztem kis pipimellet, krumplit, répát, elbíbelődtem vele, nagy szeretettel vittem neki, és ő meg rámfújta az egészet. :mrgreen: :roll: .
Szóval nem azt mondom, hogy mindig és csak üveges kaját egyen a gyerek, de van, ami szerintem jobb, mint az itthoni, és főleg biztonságosabb!!!!

Húúú Judy, visszamész dolgozni? Rendesen, teljes munkaidőben?

Zsófi köszi, jól esett!!! :wink:

Főnök úr dícséretét köszönjük!! :lol:

KépKép
logi
 
 


Ja, és képzeljétek, már napi 1x főzeléket eszik Marci! Haladunk...szép lassan.

Zsófi, és hogy kinyomja magát Samu, hihetetlen, milyen ereje van!
Mi lesz ebből a gyerekből? :lol:

KépKép
logi
 
 


Igen, visszamegyek. Muszály, lóvé miatt is meg .... nem akarom itt kifejteni, bocs, kicsit megváltoztak odabenn a dolgok.

Azt még nem tudom, hány napot, de elképzelésem a 3 nap iroda 2 otthon, de szerintem ez nem fog menni, gyanítom, hogy inkább a "minden nap", de szerintem max 2-ig. legalább is egy darabig, átmenetileg. Még ezt meg kell tárgyalnom odabenn. Eléggé nyomaszt :evil: :evil:

Egyébként, ezt a szeparációs paráját, csak az anyjával csinálja? MErt a héten itt volt a papája és a mamája is külön-külön, és egyik sem panaszkodott :P

Szerintetek meddig kell fürdés előtt olajozni a hajlatokat? Én még mindig olajozok és fürdetőkenőcsben fürdetem Zsombit. Jó ez, vagy kell valami mást is használni?

j

KépKép
judy1
 
 


fúúúú Judy, tök átérzem ezt az "Engem is nyomaszt"-ot ! hasonló a cipő, de én csak 4 órában megyek vissza.
azt egyenlőre nem tudnám elképzelni, h. 8-kor elmegyek és fél 6-kor lásson legközelebb Laura, amikor meg már lassan fürdés. (amíg ilyen kicsi). sajna ha 8 órában mennék, utazással mindennel együtt így nézne ki... :? főleg ha belegondolok, h. én MINDIG de MINDIG túlóráztam, és sajna nem tudott 16 nullanullakor kiesni a toll a kezemből.
kíváncsi vagyok más hogy csinálja a versenyszférában gyerekkel?
na mindegy, nem akarok itt negatívkodni...

szóval hipp-hipp hurrá a főnököm vár vissza dolgozni, és abban állapodtunk meg ma, h. április 1-től megyek napi 4 órában. akkor lesz egy picit több mint 10 hónapos Laura.


látom nagyon az üveges kaják felé hajlik a mérleg nyelve.. mindenféle szempontból. szóval szerintem nem fogok én sem tartani tőle.

Judy, mi is fürdetőkenőcsözünk még, talán megszokásból - meg nekünk be is vált. Talán a bőrnek is jobb, mint a habos micsodák. Az olajozást is csináljuk, szintén megszokásból, de Laura szereti, mert már az esti rituálé része, és szerintem hiányolná, ha nem lenne. de igazából nem tudom, meddig "kell" csinálni !!

Üdv

Alon

Marcsi

KépKép
alon
 
 


Én már nem olajozom Marcit, de fürdetőkrémet még használunk, sőt Bori is azzal mosakszik, mert eléggé érzékeny a bőre, és a bőrgyógyász ezt javasolta.

Versenyszféra: ismerős, már előre parázok, mi lesz, ha visszamegyek. Napi 9-10 óra a minimum (egy banknál dolgozom).
Amikor Bori után visszamentem, Apa vitte-hozta Borit, engem szinte nem is láttak az oviban. Szörnyű volt, nagyon hiányzott a csaj. Most meg már ketten vannak. Mi lesz?? Még nem tudom, de nem is nagyon filózok egyelőre ezen, van még egy kis időm.

puszi

KépKép
logi
 
 


Lányok szeptembertől én is visszamegyek 4 órában, de akkor ki fog vigyázni samura? ha babysitter akkor kb amit keresek adhatom is neki. ti hogy oldjátok meg??

samu ma már mintha tudatosan nyúlna dolgok után. még nem 100% de mintha.

a forgatásra nem edzem. leteszem hasra ő meg azzal a lendülettel fordul hátára. igazából nem szeret hason lenni valszin azért fordul meg. de tényleg rémisztően erős. tartja a nyakát meg magát is. mondjuk ezzel a súllyal...

MEGVETTÜK AZ ARIÁT!!!!

íme egy kép a kis dagiról ahogy örül az új kocsinak:

Kép
kerekpocak
 
 


nem ilyen dagi csak a póló kövéríti...
:)
kerekpocak
 
 


ja mi kb 1 hónap után nem olajozunk viszont fürdetővel fürdetünk.
kerekpocak
 
 


Sziasztok!

Húúú de beindult a topic ma. Mi 2 és 1/2 órát ültünk az Árpád kórházban mire levették a kötést a férjem kezéről. És az alagsorban kb. 50 ember társaságában. Levegő 0. :evil: :evil: :evil: Borzalom volt. Na mindegy Márk meg jól elvolt itthon Anyukámmal. Evett, aludt és játszott.

Megpróbálok mindenkinek válaszolni - remélem sikerül.

Alon - a fém kanál egyenlőre még csak játék, meg hűtöttem vele fogfájást. Meg azért is kellett odaadnom neki, mert pár napig az első kanál kajánál kivette a kezemből a kanalat és nem volt hajlandő enni, csak játszani a kanállal. Szupi volt. Így kaja előtt kijátszotta magát a kanállal és utána már tudtunk enni. De pár nap után már elfelejtette ezt.

Bébikaja - hát én elhatároztam, hogy főzni fogok. Ez sajnos nem valósult meg, az éjjeli és nappali nem alvás miatt. Örültem, hogy a boltba eljutok üvegesért. Igazából én a hippet szeretem, de ettünk már Kecskemétit is (az is Hipp, csak nem bio). Mondjuk almát csináltam, meg egyszer szilvát is (1óra volt :D míg megpucoltam). Márknak egyébként mindegy, mert ha éhes bármit megeszik. Még semmit nem köpött ki, csak ha nem volt éhes.

Mamakutya - szerencsére nem féltékeny, mindíg beszagol a babakocsiba is. Márkkal már többször meg is simogattuk és nagyon aranyosan hagyta. Mondjuk egyedül nem hagytam vele, még a babakocsiban sem a teraszon. Nyáron mindíg ott ültem velük.

Nóri, Judy, Zsóka - ülés - hát kb. 2 hete gyakoroljuk esténként. Először nem is tudta tartani magát, rögtön eldőlt. Most már egy fénykép erejéig tartja magát kb. 5 másodperc, aztán valamelyik irányba dőlés. Fürdés előtt szoktunk 5-öt ülni.

Nóri - szülészet - én kétágyasban voltam egyedül és az egyetlen akivel beszélgettem az Zsóka volt, amikor néha összefutottunk a folyosón,mert szemben volt a szobánk.:D És akkor még nem is "ismertük" egymást a netről.

Kata - hát energiám honnan van? Azt nem tudom, mert az elmúlt három hónapban csak nagyon ritkán aludtam két óránál többet egyben éjszaka. Nappal max.20 perceket. Talán az energiát az adja, hogy el tudok menni sétálni, mert azt nagyon szeretek még így a kutyussal is. Nyáron a kánikulában nagyon rossz volt, mert reggel még aludt Márk, délután meg már ezer fok volt és erre felé nincsenek még fák. Így a tűző napon nem tudtunk sétálni.

Zsófi - babakocsi váz - küldök privit remélem sikerül.

Puszi mindenkinek, bocs ha valakit kihagytam, de ma teljesen lemerült a duracell (fejfájás) és aludtam 1 órát délután, amire már ezer éve nem volt példa.

Jó éjszakát!

Panni

Kép Kép
panni_30
 
 


Húú Alon én is gondolkodtam a 4 órás meneten, de szerintem nem lesz elég, ráadásul a strat tervezéssel kezdjük az első 3 hónapban :evil: Na mindegy most inkább próbálok nem rá gondolni. Csak az a helyzet, hogy 2 új kolléga érkezik nov elején és beígértem, hogy segítek az integrációban, heti 1 alkalommal kb. du 2-3-ig bemegyek. Na majd a főnőköm tutti rámrepül és szépen adogatja a dolgokat, sztem ez lesz :roll:

Egyébként én elvileg a nagynénémmel beszéltem meg, hogy vigyáz Zsombira. Ami tök jó is, és lehet, hogy az lesz, csak az a baj, hogy a jelenlegi kéró 46nm és elég zsúfi így is, 4 embernek meg pláne, merthogy neki ide kell akkor költöznie, mert vidéki. De a költözésig akár ki is bírhatjuk. Még nemtom, meglátom, mondjuk így egy csomó kiadástól megkímélném magunkat. De a másik filós bajom ezzel, hogy azt később sem fogom tudni megoldani, ha pl úgy van kedvünk, hogy kettesben a párommal elmenjünk valahova, akár hétvégén, mert senki nem lesz aki Zsombira vigyáz, szóval valamiféle bébiszitter megoldás kell. Most azon agyalok, hogy amíg nem költözünk át a házunkba -az tavasszal lesz- addig kéne a bébiszitter, aztán már kényelmesebbek lennének a mindennapok és jöhet a nagynéni. Na ezt jól kifejtettem, azért remélem érthető volt :roll:

Zsófi Samu hihetetlen édi :D igazi férfi már, olyan csajozós a tekintete "hello lányok mi a pálya?"

Zsófi, ha tudod lszi a fenti problémák miatt annak a bébiszitternek a nevét meg telszámát meg tudnád adni nekem? Nem lenne gond?

Panni, nem semmi a 2 és fél óra szívás :evil: Én nagyon ki tudok akadni az ilyenektől és a legrosszabb, hogy tökre ki van szolgáltatva az ember :evil:

KépKép
judy1
 
 


judy, panni privi ment!
kerekpocak
 
 


EDUS, TIMI, RENI, HIÁNYOZTOK!!!!!
kerekpocak
 
 


Sziasztok!

Vagyok!

Liza nagyon édi!!!

Laurán látszik, hogy nagyon élvezi a pancsit!

Marci már kész nagyfiú!

Samu nagyon vagányan pózol!

Niki is imád pancsolni! Az első alkalommal sírt (gondolom azért mert tiszta ideg voltam, hogy jól csinálom-e :oops: ), de azóta egyszer sem sírt. Nagyon imád a "kiskádjában" (szerintem a ma legnagyobb kapható kádja van :) ) és a medencében is jókat kacarászik!
Én épp most kérdeztem meg a védőnőt és azt ajánlotta, hogy legalább 1 éves koráig krémet használjunk fürdihez. Olajat 4hónapos koráig használtuk. Mivel nagy a haja a Beba sampont ajánlotta. De gondolom mindenki mást mond...

Én főzés párti vagyok. A mama főztje, a mama főztje :D Ebédre és vacsira is főzök neki. Általában minden másnap főzök 2félét és azt kapja egyszer ebédre husival, majd másnap anélkül vacsira és fordítva. Nagyon imádja!!!! Nem vagyok üvegeskaja ellenes, én is szoktam neki adni ha nincs időm főzni, vagy nem vagyunk otthon(de abban is van tartósítószer meg szinezék,aroma....). Ja, és a Hipp és a Kecskeméti egy helyen készül... Szeretek neki főzni, olyan hálás érte! Meg hát egy üveg nem is lenne elég neki. Általában 300ml főzeléket megeszik egyszerre legalább.

Niki kapott egy hintát! nagyon tetszik neki! Tök aranyos volt ahogy átvizsgálta :lol:

És ma egész nap "dumált"! Mondta, hogy baba meg, hogy neeem, meg jajaja! Édi volt!

Íme néhány új kép!

Üdv!
Reni

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?