Sziasztok,
Nagyon köszi lányok a drukkot és legyen igazatok, hogy gyorsan meglesz Adél baba
Judy,
Gergőnek jobbulást. Szerintem ez fránya idő is hozzájárul. Hol ilyen, hol olyan.
Zsu,
Az az igazság, hogy nem tudok jól aludni, fáj a hátam, elég sokat szenvedek. Ilyenkor próbálok reggel tovább aludni, de ma reggel is 9-kor kivert a postás
Tök jó, hogy ilyen jól kijöttök az exeddel, nem sokan mondhatják el. Legalább a gyerekeknek is sokkal könnyebb. Egyébként jól gondolom, hogy ott a spanyolt beszélik, vagy most nagy hülyeséget mondtam?
Egyébként akitől vettük a házat, az is a Fuvaros utcában lakik
Csepelről költöztünk ide. Bp-en túl drága lett volna családi házat venni, ezért ebben az irányban gondolkoztunk, végül itt Érden találtuk meg álmaink házát. Amikor rábukkantunk, akkor még készülőben volt, egy-két dolgot még mi tudtunk rajta meghatározni.
Építkezésen is gondolkoztunk anno, de most így utólag belegondolva sokkal jobb, hogy inkább készet vettünk. Itt is elég sok macerás dolog volt és még mindig van
Ti is családiban vagytok?
Adél baba igen aktív, rengeteget mocorog. Most már olyan hatása van a hasamban időnként, mintha egy "alien" lenne bennem. Látványosan hullámzik és mozog a pocakom
Időnként úgy be tud mozgatni
Remélem nem lesz hiperaktív
Neked egyébként könnyű volt a szülés? Mindig azt szokták mondani, hogy aki minél többet szül, annak annál könnyebb lesz? Mondjuk, szerintem nem igaz
Noémi,
Nem jó ilyen dolgokat hallani, neked most nagyon kell magadra vigyázni a baba miatt. Egyébként a név ötlet nagyon jó, de még van időtök változtatni rajta
Kezdek most már minden szükséges dolgot megvenni, ami kell a kórházba, szóval pakolás elkezdve.
Adél baba méreteit tekintve a doki egy csomó mindent elsorolt egyszerre, amiből sok mindent nem értettem, de az jött le a végén, hogy két héttel előrébb jár
Én bízom benne, hogy ez nem nagy különbség
már csak a szülés miatt is
Egyébként képzeljétek tegnap megérkeztek a hiányzó bababútorok is, szóval most már nem érzem olyan gázosnak a helyzetet, ha előbb érkezik Adél baba. Anyu is ezerrel beindult a baba cuccok vásárlásában is
A fiúkkal ennyivel nehezebb, itt a kuki problémára gondolok. Akkor én most nagyon örülök, hogy lányzónk érkezik