Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Az előbb írtam, aztán elszállt valahová, de mérges vagyok :twisted:

Na mindegy kezdem előlről :)
Citrom
Sok-sok gyógymanó neked, és mielőbbi jobbulást :) :) :) :) :) :)
Gratulálok a pocaklakóhoz, a Rajmond is szép név, de igaza van a párodnak semmi sem biztos, várd ki a végét :) Külömben hova jársz uh-ra, mert az sem mindegy, ki hogy lát és mit. Mi a neve az aloés immúnerősítőnek, ha beválik én is szeretném kipróbálni :)

Juti
Köszi az infót, most már tudom hol vannak a madarak, mi teljesen a másik végéban lakunk érdnek.
A szűkület és letapadás közt mi a külömbség, szegény srácok :( de jó hogy túl vannak rajta. :) nem tudom velünk mi lesz mert mondom,Martinnak ha hátra húzom a makkocska még elö se bújik :( Gergőnek szintén sok-sok gyógymanó :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Ha megteheted tényleg jobb, hogyha otthon maradsz a gyerekekkel, de az az igazság hogy sajna nekik is át kell esni ezeken a fránya közösségi betegségeken, ezt én is végig csináltam de még amikor bölcsisek voltak, 1hét bölcsi, 2hét otthon. jó hogy nem tettek ki a munkahelyemről.

Puszi
Zsuzsi

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Sziasztok,

Nagyon köszi lányok a drukkot és legyen igazatok, hogy gyorsan meglesz Adél baba :lol:

Judy,
Gergőnek jobbulást. Szerintem ez fránya idő is hozzájárul. Hol ilyen, hol olyan.

Zsu,
Az az igazság, hogy nem tudok jól aludni, fáj a hátam, elég sokat szenvedek. Ilyenkor próbálok reggel tovább aludni, de ma reggel is 9-kor kivert a postás :evil:
Tök jó, hogy ilyen jól kijöttök az exeddel, nem sokan mondhatják el. Legalább a gyerekeknek is sokkal könnyebb. Egyébként jól gondolom, hogy ott a spanyolt beszélik, vagy most nagy hülyeséget mondtam? :lol:
Egyébként akitől vettük a házat, az is a Fuvaros utcában lakik :lol: Csepelről költöztünk ide. Bp-en túl drága lett volna családi házat venni, ezért ebben az irányban gondolkoztunk, végül itt Érden találtuk meg álmaink házát. Amikor rábukkantunk, akkor még készülőben volt, egy-két dolgot még mi tudtunk rajta meghatározni.
Építkezésen is gondolkoztunk anno, de most így utólag belegondolva sokkal jobb, hogy inkább készet vettünk. Itt is elég sok macerás dolog volt és még mindig van :) Ti is családiban vagytok?
Adél baba igen aktív, rengeteget mocorog. Most már olyan hatása van a hasamban időnként, mintha egy "alien" lenne bennem. Látványosan hullámzik és mozog a pocakom :lol: Időnként úgy be tud mozgatni :lol: Remélem nem lesz hiperaktív :wink:
Neked egyébként könnyű volt a szülés? Mindig azt szokták mondani, hogy aki minél többet szül, annak annál könnyebb lesz? Mondjuk, szerintem nem igaz :lol:

Noémi,
Nem jó ilyen dolgokat hallani, neked most nagyon kell magadra vigyázni a baba miatt. Egyébként a név ötlet nagyon jó, de még van időtök változtatni rajta :lol:
Kezdek most már minden szükséges dolgot megvenni, ami kell a kórházba, szóval pakolás elkezdve.
Adél baba méreteit tekintve a doki egy csomó mindent elsorolt egyszerre, amiből sok mindent nem értettem, de az jött le a végén, hogy két héttel előrébb jár :lol: Én bízom benne, hogy ez nem nagy különbség :lol: már csak a szülés miatt is :lol:

Egyébként képzeljétek tegnap megérkeztek a hiányzó bababútorok is, szóval most már nem érzem olyan gázosnak a helyzetet, ha előbb érkezik Adél baba. Anyu is ezerrel beindult a baba cuccok vásárlásában is :lol:

A fiúkkal ennyivel nehezebb, itt a kuki problémára gondolok. Akkor én most nagyon örülök, hogy lányzónk érkezik :lol: :lol: :lol:

Kép Kép
curse

Sziasztok lányok :)

Remélem jól vagytok, hogy telt az éjszaka? nekem nagyon pocsék volt, Martin két óránként felkelt, sírt, kivettem a kiságyból ringattam a fenekét aztán vissza aludt, hulla fáradt vagyok :(

curse
Mi is családi házban lakunk, csak még nincs teljesen kész, mi is még építkezünk :) de decemberig be kell fejezni mert lejár a szerződés a bankkal.
szülés.:Szerintem sem igaz az az állítás hogy aki minél többett szűl annál könnyebb szülés. Én az első gyermekem is a Szt.Im.-be szültem túlhordással, azt hiszem 9 napot hordtam túl, na mindegy szóval inditották a szülést d.e. 11-ko és hajnal 2 órára született meg a kislányom 3850gr. és 57 cm. tulajdon képpen a fájásokat csak este 6 órátol érezetem, így ha jól számolom olyan 7-8 óra alatt megszültem. Bencémet, a másodikat, kinnt szültem Ecuadorban, na az volt a nem semmi, az ellátás nulla, nem igazán törődnek veled hagynak szenvedni stb. Szóval ott is indították a szülést ugyan úgy d.e. 11-kor, kaptam a tágító infuziót de nagyon lassan tágultam szinte semmit, éjfélkor jött a növérke kivette az infúziót, hogy pihenjek majd holnap reggel folytatjuk, miközben nekem 7 óra óta 5 perces fájásaim voltak, szóval elküldtek pihenni,jóóóóóó mi. Egész éjjel szenvedtem rám se néztek. reggel 8 órakkor jöttek, hogy, hogy vagyok? A fájdalomtól már alig bírtam beszélni de közöltem velük, hogy nem bírom tovább és szeretnék epidurálás, ezt meg is kaptam 9 ó.körül és innen már fel gyórsultak az események 9.20-ra megszületett Bence 3600gr. és 50cm. Mondjuk talán a mostani szülésem volt a leggyorsabb és a legjobb itt a Sz.t Imrében, de itt is túlhordásban voltam aztán megittam azt a vacak bába koktélt brrrrrr, de sz@r volt, de lenyomtam mert kiváncsi voltam hat e. ez kb. d.u 3óra volt és igen láss csodát este elkezdtem fájdogálni de össze vissza, reggel olyan 6 óra fele elkezdett folyni a magzatvizem, gyorsan bementünk a korházba, felvettek, befektettek, a párommal beköltöztünk a szülöszobába állandóan figyelt rám a doki meg a szülésznő, kicsit zavarba is voltam mert az utolsó órába el sem mozdultak mellőlem, mert azt monda doki, hogy a harmadik gyerekes anyukák mindig meglepőeket szoktak produkálni és inkább itt marad velünk. Így aztán Martinka is kibújt, mondjuk ez a gátvédelem nem a legkellemesebb de utána nagyon jó. Szóval megszületett Martin 3850gr és 56cm. Ja azt nem írtam hogy ő délben az az 12.10ó.-kor születet.

Dél amerikában spanyol a hivatalos nyelv. Gratula a bútorhoz biztos nagyon szép lehet. képet nem tudsz fölrakni róla mert kiváncsi vagyok?

Juti
Gergő jobban van?

Noémi
Hogy vagy?

Bocsi csajok nagyon hosszú lettem, de jó volt egy kicsit vissza emlékezni :)

Puszi mindenkinek

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Szegény Zsu,

Akkor inkább feküdj le és pihenj, már amennyire Martin baba engedi :)
Nekem az estém szokásosan telt, kivéve azt, hogy tegnap nagyon idegesen feküdtem le. Elmentem tegnap a vérvétel eredményéért a házi dokimhoz, aki azzal fogadott, hogy nagyon rossz lett. Rögtön betojtam, már csak azért is, mert már ugye a célegyenesben vagyok. Kiböki, hogy vérszegény vagyok. Aztán meg meglátja a kezemen a karmolás nyomokat és nekem esik, hogy mit keres egy kismama mellett egy macska. Szóval tegnap úgy jöttem el tőle, hogy tök ideg voltam. Hála Istennek mára már lenyugodtam, próbáltam magamból az egészet kialudni, de nagyon beijesztett :(
Nem semmi szülési történeteid vannak. Én már annak is örülnék, ha a végéig bent maradna Adél baba :lol: nem hogy túlhordani. És milyen egyforma méretekkel születtek, azért ez sem semmi.
Tényleg nagyon gáz a gátvédelem? Én nagyon örülnék, ha azzal menne a dolog, de hát első gyermekeseknél ez nem szokott működni, meg persze függ a baba méretétől is.
A nyelvet jól tippeltem :lol: Bútorokról menne a kép, csak hát még apa nem rakta őket össze :lol: de amint meglesz felteszek képet.
Nagy drukk a ház befejezéshez!!!

Kép Kép
curse

Cruse
Neked miért a házi doki nézi a labor eredményeid, azt nem a nőgyógyászod ellenőrzi, vagyis akinél szülni fogsz. Én a helyedbe neki mutatnám meg. És miért csak most derült ki, hogy vér szegény vagy, de remélem adott valami vitamint, tényleg, nem szeded az elevitet?
Én gyerekkoromban át estem a toxoplazmozis betegségen amit macskátol kaptam, ezért sokáig nem is estem teherbe. Hogy értsd, mert egy kicsit hülyén írtam,-szóval gyerekkoromba megkaptam, 16 évesen előjött, aztán mivel a gyógyszereket nem bírtam így a szervezetemre bízták, hogy majd termel ellenannyagot ellene, hát ez így 10 évig tartott. Biztos ezért parázott a dokid, de aggodalomra nincs ok mert ez az első vérvizsgálaton úgy is kiderült volna ha van ilyened.

Nekünk is sok állatun van itthon, van görény, egy roti, egy francia bulldog, sok halacska, meg teknősbéka 2.

Különben a terhesség alatt nekem is minden bajom volt, elő jött a terhességi cukorbetegség így végig diétáznom kellet amit nagyon nehéz vol betartani, nem is igen tartottam be :) . meg az utolsó vérvételen mikor nézik a streptococcust, na nekem az is volt. szóval én is paráztam végig állandóan a leleteim miatt.
Hidd el minden renbe lesz és nagyon ügyes leszel és nem lesz semmi baj. :)

gátvédelem: nem akarlak ijeszgetni, ki lehet bírni csak az nagyon nem jó mikor azt mondják, hogy tartsa vissza ne nyomjon....de hát a baba meg jönne és azt nagyon nehéz vissza tartani. Én is nagyon féltem tőle mert hát az előző szüléseknék vágtak, itt meg még azt is mondták hogy nagy a feje a gyereknek gondolhatod bevoltam ám sz@rva, de nagyon ügyes volt a szülésznő azt csináltam amit mondott és minden rendbe volt. Martinnak 36cm volt a fejkörfogata.

szia vigyázz magadra és ne idegeskedj :D
Ja és szerintem a leleted a nőgyógyival beszéld meg :)

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Zsu,

Azért kellett a házi doki, mert vérképet a védőnő akart látni, mivel csak az elején csináltak nálam. Az új rendelet szerint pedig védőnők most már nem adhatnak beutalót, ezért kellett a dokim hozzá, akihez aztán az eredmény is befutott.
Macska téren én is úgy vagyok vele, hogy gyerekkorom óta kisebb megszakításokkal macskákkal vagyok körülvéve, szóval már szerintm rég átestem a dolgon. Pláne gyerekkorban, amikor a macsikat agyba-főbe nyúztam :lol:

Nálunka macskán kívül egy szem kutyink van, őt is nem olyan régen hoztuk el az érdi menhelyről. Az előző kutyánkat mentünk megnézni, hátha ott van, mert elszökött a drágám, aztán megláttuk Ronit és úgy gondoltuk, hogy ha nem kerül elő a mienk, akkor elhozzuk őt. Most már egy hónapja nálunk van és nagyon jó választás volt, szerintem a Adél babával is nagyon jól ki fognak jönni :lol:

Ezek szerint neked sem volt egyszerű a terhességed. Egyébként a vérszegénység már rég kiderült, amire a házi doki felírt vitamint, azt szedtem kb. 1 hónapig, amikor a nőgyógyom azt mondta, hogy most már leállhatok vele. :? Szóval ezek után nem tudom ki a nagyobb hibás.

Gátvédelemről én is ezt hallottam, hogy nagyon nehéz megállni azt, hogy ne nyomjon az ember, de nálam, amilyen szerencsés leszek, biztos metszés lesz. De azért jó reménykedni :lol:

Egyébként lehet, hogy a nődokimnak igaza lesz és hétvégén már a kórházban leszek. Egyre-többet fájók, szóval ez már a véget jelenti :lol: Csak nagyon izgulok, úgy érzem, mintha nem lennék rá felkészülve, vagy nem is tudom :? Nem is a szülésre, hanem a baba gondozásra. Mindent hallottam már hogy hogyan kell csinálni, de mégis bennem van az, hogy valamit el fogok rontani.
Na mindegy, nem lelkizek.

Ja a bútorok összerakva, ha letörölgettem róla apa vérét, akkor készítek róla képet és feldobom :lol: :lol: :lol:

Kép Kép
curse

Szia curse :)

Úgy látom ezen az oldalon csak egyedül írogatunk a többikekkel vajon mi lehet?

Mit jelent az hogy fájsz, összehúzódásaid vannak vagy a derekad fáj, szerintem a baba kezd beállni a helyére és azt érzed, hogy nyom, feszít, és gezdesz tágúlgatni de ez így természetes. Tudom én is az utolsó hetekben már nagyon kivoltam sehogy se volt jó és már nagyon szerettem volna túl lenni rajta. Neked is eljön ez a pillanat és meglátod mennyire boldog leszel, azt az érzést le sem lehet írni, hogy milyen mikor a kezedben tarthatod. Ha hétvégén befekszel a korházba akkor még csak megfigyelnek titeket ugye? Vagy úgy gondolja a doki, hogy meg is szülsz? Nagyon remélem hogy minden rendbe lesz, drukkolok neked ezerrel jó :) :) :)
Az anyai felkészültségről annyi, hogy teljesen normális amit érzel, és pont ezért leszel tökéletes anya hiddel semmit nem fogsz elrontani, meglátod mennyire ösztönösen fog jönni minden és minden fogsz tudni, bizz magadban :) Minden tanácsot hallgass meg de csak azt csináld amit te jónak látsz.

Várom a képeket :) vigyázz magadra :)
ha korházba leszel kivel fogok levelezni :roll:

Puszi

Martin a nagymamával
Kép

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Sziasztok!

Én nem tudok ilyen sűrűn jönni mint ti :roll: . Bár régen kicsit függőnek éreztem magam annyit lógtan a neten,aztán ráuntam.

Judy!
Neked dr. mondta,hogy nem jó a fiúk kukija,mármint te szóltál,vagy ő vette észre? Dominik dr. szerint neki jó,csak az anyósom kicsit megilyesztett,mert azt mondja,hogy annak idején e férjemnek is ennyire jött vissz,és neki még is vissza kellett húzni. Dominiknak folyamatosan "szakadozik" még mindíg vissza,és már nincs messze a teljes "kilátszódásig". Sőt folyamatosan ilyenkor fehér váladék is jön ilyenkor. Vélemény? Pocaklakó , sokkal erőteljesebb,mint Domink volt ekkorának :roll: vagy csak már én felejtettem el milyen volt. Aloe v. készítményt én az egyik vendégemtől rendeltem,még nem jött meg,de már sokan dícsérték. Mondjuk,kopp..kopp.. Dominik nem beteges típus. a bölcsiből is talán ha 3-4 szer hiányzott a 2 év alatt.

Zsu!
Ha megtkapom az immuner. akkor leírom a nevét. uhra a Praxisba járok a Bartók Béla útra. ez a kuki ügy,olyan hülye helyzet,mert ki ezt ki azt mondja,mikor kezd el a visszahúzást.

Curse!
Ezek a h. hercehurcák a beutalókkal a vérvételre :evil: kész röhely,amit művelnek. Igaza van Zsuzsinak,ne izgulj,mindenki átesik ezen,és a neheze még csak utána jön! Anyának lenni nagyon szokatlan dolg,ebbe bele kell rázódni. És sokan nem mondják el,de ha szülés után fura,érzések törnek rád,pl sírógörcsök,akkor ne aggódj ez mindenkinél előfurdul,pláne az első gyerekkel. Nem tudod mire készülj,és fel kell nőni a feladathoz,ill. nem is felnőni, hanem megszokni hogy már új életet élsz,éltek.
Lelkizz nyugodta! Tul képp azért vagyunk itt,hogy beszélgessünk,segítsünk,meghalgassuk a másikat!

Gátvédelem: ugyan nem tudom milyen vágás nélkül,de engen inkább vágjanak,az én véleményem szerint.

Andi!
Mostanában te tűnsz el! Mi újs?
puszi!

Noémi
citrom

Én szoktam olvadgatni, csak nincs mindig időm írni. Most megint átestünk egy középfülgyulán, 40 fokos lázs volt a nagynak. Mivel ez már karácsony óta a 6. volt, ma elvittem egy magánfülészhez, aki már be is utalta orrmandula kivételre. október végén lesz a műtét.

Noémi
Gergőnek minden egyes státuszvizsgálatnál mondta a gyerekorvos, hogy nem az igazi a kukker, ezzel még nem mehet randira. Aztán az ovi előtt az ovisgyerekorvos még jobban rám ijesztett, mert ő körülmetélést javasolt. Ez volt 3 éves korában. aztán a mi gyerekdokink megnyugtatott, hogy elég az ambuláns beavatkozás is. csak a sok beteeskedés miatt halogatódott ezidáig. De most 2 legyet ütöttünk egy csapásra, a kicsiét is elintézte.
Ha nagyon aggódsz, esetleg mutasd meg ennek a gyereksebésznek, minden csütörtökön rendel itt Érden a rendelőben du 2-től. csak előtte szólj oda, mert volt, hogy nem jött ki, mivel Bp-ről jár.

Curse
Drukk a végére :) Hát, szerintem sosincs az ember felkészülve az első gyerekre 8) ismerős amiről Noémi ír, én eléggé depis lettem, de csak 1-2 hétig atrtott, mert nem ment a szopi renden. Aztán a második már annyira rutin volt.
Remélem Neked minden oké lesz, de ide írj, ha valamit segíthetünk :wink:

Zsu
Nekem a 2. szülés nehezebb és hosszabb volt, de szerintem azért, mert az elsőnél egy csomó málnalevélteát ittam, ami nagyon kilazított. meg is lett 2,5 óra alatt, nem is fájt.
engem nyiszáltak mind2-szer, de a mellettem levő csajnak gátvédelem volt, hát nem is volt semmi gondja, én 1 napig nem bírtam ülni.

pusz
juti

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok,

De jó, hogy más is bejelentkezett az oldalon :lol: :lol: :lol:

Zsu,
Összehúzodásaim vannak, bár még elég ritkán és össze-vissza. Pont azért vicces a dolog, mert szednem kell egy gyógyszert, ami az összehúzodások csökkentésére van 8) Most már az sem gátolja meg :lol: Egyébként már két hete azt mondta a doki a vizsgálatnál, hogy a feje be van ékelődve, gondolom ezért tippelte meg okt. közepét. Ha nincs szülés, nem kell befeküdnöm. Azért írtam, hogy lehet, hogy a hétvégét már a kórházban töltöm, mert még a végén igaza lesz a dokinak és szülünk :lol: Húúh, lehet, hogy zavaros, amit írok. Mostanság nem vagyok ott a toppon. Egy pár napja nagyon rosszul viseljük egymást Adél babával. Nekem leszakad a hátam és nem tudok aludni, ő meg szenved, mert kicsi a helye. Bár most talán már javul a helyzet, elindult a hasam lefelé és nem nyomjuk annyira egymást :lol:
Úgy látom Martin baba próbált gondolatot olvasni a nagyinál :lol:

Noémi,
Jó volt rólad is hallani, remélem nálatok is minden okés és jól érzi magát a pocaklakó :lol:

Judy,
Látom ti nem jártok mostanság szerencsével a betegségek terén :( Málnalevél teát nekem is mondták, hogy igyak, de azt csak a 37. héttől lehet állítólag elkezdeni, remélem nekem is lesz még esélyem rá :lol:

Andi,
És nálad mizújs?

Anyasággal kapcsolatosan köszönöm, hogy megnyugtattatok. Biztos veletek is így volt, hogy amikor már nagyon közeledett a dolog, akkor kezdetek el ezeken aggódni. Remélem nekem is minden menni fog és nem fogok sokat kiborulni, bár eléggé az a típus vagyok.

Egyébként kiváncsi vagyok, hogy a barátnőmékhez még eljutok-e. Vasárnap búcsú van náluk és ez már hagyománnyá vált, hogy megyünk hozzájuk. A kisfia imádja a búcsúkat.

Puszi,
Edit

Kép Kép
curse

Sziasztok lányok!

Végre mindenki megvan, de jó hogy írtatok :D

Képzeljétek mi történt velünk. Tegnap a párom a munkahelyén elhagyott 100 000Ft-ot. Mikor megtudtam azt hittem szét robbanok :evil: Tudjátok ő áruszállító és kp-val fizetnek, és ezt nem tudja miért de nem a cpzáros szütyőjébe rakta hanem a zsebébe, azt valahol kirántotta de nem tudja hogy hol. Majd szét vet az ideg. Rengeteg tartozásunk van azt is alig nyögjük és még ez is :evil: Teljesen ki vagyok. Tudom nem egy nagy összeg de nekünk most ez egy nagy ér vágás.Na mindegy bocsi de le kellett írnom.

Örülök hogy mindenki jól van :) kivéve szeginy kis Gergőt nagyon sajnálom de remélem hamar túl lesz rajta és nem lesz semmi baja :) sok-sok puszi és gyógymanó neki :) :) :)

Citrom
Pocaklakód jól van,? én is a Praxisba jártam uh-ra a Györfi M.-hez, ott viszont nagyon jó szakemberek vannak, Mikor mész legközelebb tudsz felrakni képet a babódról.

Curse
Hol lesz a búcsu? Remélem még eltudsz oda menni, sétálsz egy jó nagyot :) az nagyon jót tesz , állítolag könnyebben tágulsz ha sokat sétálsz :) és még a szülés is megkezdődhet de azért jobb lenne ha a kiírt időre szülnél, tudom te már biztos túl akarsz lenni rajta és szeretnéd a kezedben tartani. Már nincs sok idő és kicsi lányod tudja mikor kell neki kibújni erre a nagy világra. Istenem, de szép is lesz majd meglátod/érzed :) Ha viszont elindult a hasad lefelé az már jó jel, azt mondják az okosok akkor még kb. 2 hét van hátra.

Na puszi mindenkinek vigyázzatok magatokra, és írjatok :) :)

Gergőnek mégegyszer sok sok gyógypuszi!

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Szia Zsu,

Nagyon sajnálom, hogy ez történt a férjeddel :( Teljesen át tudom érezni a dolgot. Mi is televagyunk kifizetésekkel, most nekünk sem hiányozna ilyen fajta kiadás. Egyébként nem lehet, hogy olyan helyen hagyta el, ahol esetleg ismerik és visszaadják neki. Bár ez butaság, a mai világban, aki 100e ft-t talál, az biztos, hogy zsebre fogja tenni.

A búcsú Valkón lesz, Gödöllő melletti településen. Az tényleg tök jó lenne, ha szép apránként kezdenék el tágulni, hogy mire a kórházba megyek, már csak szülni kelljen :lol: Azt hiszem most hiú ábrándokat kergetek. Az lenne a legviccesebb, ha pont a nemzeti ünnepen találná ki a csajszi, hogy akkor ő most kiváncsi erre a világra. Pont, akkor nincs a dokim, megy síelni. Amennyire szeret minket Murphy, valami hasonló fog történni :lol: :lol:

Kép Kép
curse

Sziasztok,

Sajnos most manó beteg, mandulagyulladása van. Már kedden éjjel olyan furcsán köhögött, alig aludtunk valamit. Aztán tegnap már folyt az orra és hőemelkedése volt. Ma inkább nem vittem bölcsibe. lementünk a doktornénihez. Most keddig itthon csücsülünk. Tegnap éjjel sem aludtunk már nagyon kivagyok.

xsara,
Bocsi h nem tudtunk lemenni a játszóra, az okokat lásd fennt :D Jó lett volna talizni veletek, azért szólj legközelebb ha erre jártok.

Noémi,
Köszi h kerestél. Ált olvasó üzemmódban vagyok, munka mellett már nehezebb jönni. Bennt már nincs időm írni, estére már teljesen lefáradok és le sem ülök a gép elé.

Juti,
Gergőnek is jobbulást.

Zsu,
Sajnálom az elveszett pénzt. Nálunk is volt ilyen h valszeg Robi kirántotta a zsebéből a 20 ezrest.

Curse,
Nálam is volt egy ilyen kis depis időszak, emlékszem h anyukám itt volt segíteni pár napig aztán amikor elment én fél napig bőgtem h itthagyott egyedül a szegény kis tehetetlen bébimmel és nekem fogalmam sincs h mit kell vele kezdeni. Eleinte azt gondoltam h soha nem fogom megtanulni h hogyan kell rá felrángatni a body ujját :) A tanácstalanság még később is megmaradt, én pl az altatással küszködtem rengeteget.

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok csajok!

A betegeknek jobbulást kívánok!

Kép

Köszönöm az eggyütt érzést, azt mondja a párom, hogy a főnöke nagyon rendes volt vele nem cseszte le hanem azt mondta, hogy majd szép lassan ledolgozza és semmi baj, mással is előfordult már :)

Tud valaki valami, finom receptet 7hós. kortól. Martin már majdnem mindent eszik, kivétel tej, liszt, de az összes gyümölcsöt imádja. Meg szereti a rizst, krumplit, pipi husit. Szoval ha van valami finom baba recept szívesen kipróbálnám, mert már nem tudok mit kitalálni neki.

Képzeljétek úgy beindúlt a mászással, mint egy kis golyó :) de mindig a kutya mellől szedem össze :D

curse
Ha akkor szülnél amikor a dokid éppen nincs, nem mondta, hogy akkor ki helyettesíti, vagy akkor aki éppen ott lesz ügyeletes? :)

Andi
Sajnálom, hogy nem tudsz aludni mi előbbi gyógyulást Verácskának :) :) :)

Na megyek mert fiam valamerre jár/mászik és nagy a csend :)

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Sziasztok,

Andi,
Jó volt rólad is hallani. Veronikának jobbulást, neked meg kitartást!!!

Zsu,
Még a helyettes dokit nem tudom, de kedden megyek vissza dokimhoz és akkor rákérdezek, hogy lesz-e egyáltalán helyettese vagy marad az éppen ügyeletes doki.
Tényleg nagyon rendes a párod főnöke, bár akkor lett volna igazán rendi, ha azt mondja, hogy a felét elengedi :wink:
Sajnos recept ügyben én még nem tudok segíteni.

Talán úgy nézi ki még a végén, hogy el tudok menni a búcsúra? Szuper lenne :lol:
Tényleg, amit még akartam tőletek kérdezni. Ismeri valaki Dr. Gyöngyösi Esztert? Őt ajánlotta a védőnőm gyerekorvosnak.

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Judy!
Köszi,az infót! Még várok a kukker dologgal,majd ha megyünk a dr.hez újra rákérdezek,benne 100% ig bízom. Hál isten már régen voltunk nála :P (kopp..kopp..) Málnalevél? Nem is hallottam róla :roll: Na mesélj csak gyórsan! kisgnél mértnem ittál?

Andi!
Jobbulást Veronikának! neked meg külldök plassz energiát+++++ :lol:

Curse!
Jó búcsúzást,remélem eljutottál! Nálunk is hagyomány,mi múlt héten voltunk a Tárnoki búcsúba! Persze igazán Dominik élvezte :D Kitartás!

Zsu!
Látom nálatok is jár a balszerencse :( Sajnálom :( De azt szokták mondani,hogy ezek után csak jó jöhet :D
Na jó akkor most bevallom,hogy Győrfi Mátyás,az édesapám,és Murphy törvénye,hogy nálam tévedett először :twisted: Egyébként érdekes mert 12 hetesen még nem látszódott,hogy fiú,13 hetesen pedíg már mondta az apu hogy hát kislányom kinőtt a kukija,de akkor csak "ránézett" hogy minden rendben van e,mert nőgyogyinál voltam náluk,és szarul voltam,így megnézte mi újs Rajmondda. Na aztán tessék,már ott is volt a csomag :lol: Azért kiváncsi leszek a köv. uhra :D Ja és béna vagyok,képet nem tudok felrakni :evil: . Recepteket már elfelejtettem,majd most újra kezdhetem én is! Az viszont tök jó hír hogy mászik a kis szobacirkáló :lol: Dominik sajna nem mászott,úgy hogy őt én tornáztattam váltott kéz-láb mozgással,hogy mind két agytérfele ugyan úgy fejlődjön. Ő inkább felállt és ment.

Pocak "marci" jól van Mocorog,és tudom hogy nem kéne,de már vásároltam neki is csini rucikat :D

Puszika!

Noémi
citrom

Csajok most hogy visszaolvastam látom,hogy csinálltam 1-2 helyesírási,és félrenyomási hibát. Bocsi! Nem szoktam visszaolvasni. Lehet hogy nemártana :D

Noémi
citrom

Hali

Köszi a jobbulásos üziket, már rendben vagyunk. Az orrmandiműtét 31-én lesz majd.

Zsu
sajnáloma pénzügyet :( elhiszem hogy nagyon bosszant.

Andi
Meggyógyultatok?

Noémi
Málnalevélteát tényleg az utsó 4 hétben kell inni, egyre nagyobb mennyiségben, első héte mondjuk 1-2 csészével, aztán hetente növelni, az utsó héten mehet nap 7 dl is. alég rossz ize van, de tényleg segít. Gellikével is ittam, de nem 7 decit, csak hébe hóba 1-1 csészét. Féltem, mert ahogy mondják a 2. gyrek könnybben születik, és ugye az első is meglett 2,5 óra alatt, féltem, hogy nem is érnénk be a kórházba :lol: :lol: de így 5 óráig tartott a 2. szülés.

Curse
búcsú még ment?

mi kihasználtuk még a jó időt, meg hogy épp senki nem beteg. tegnap állatkertben voltunk ma Vasúttörténeti parkban, szupi volt.

pusz

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok :)

curse
Hogy vagy? Milyen volt a búcsú? A Dr. nénit nem ismerem mert mi Törökbálinra járunk gyerekorvoshoz, de ha védőnéni ajánlotta akkor biztos meglehet bízni benne. :)

Andi
Veronika jobban van? :)

Citrom
Pocaklakód hogy van? :) Akkor tényleg kisfiú, ha az apukád azt mondta, én benne mindig megbíztam és amiket mondott születési adatokat, az is bejött nekem. Tök jó hogy a Györfi M. az apukád, akkor bármikor megnézheted a babádat. :D
Azt nem is tudtam hogy a mászás befolyásolja a jobb és a bal agyféltek fejlődését, :oops: vagy, hogy van ez :roll:

Juti
Látom a hétvégétek szuperül telt, Gergő is jobban van már ezek szerint :)
Mi hétvégén folytattuk az építkezést, meg Martinnal sokat voltunk kinnt a kertben még hadd élvezze a mászást a levegőn, mert ha jön a rossz idő :( akkor már sajna nem lehet :(
Rakok egy pár képet, rakjatok már ti is :)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Puszi szép napot mindenkinek
Zsuzsi :lol:

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Sziasztok,

Igen, eljutottunk a búcsúba, de megbántam, hogy elmentem, mert egész végig hasogatott a hátam. Nem tudtam ülni, állva jobb volt, csak akkor meg egyébként fáradtam el :( Szóval sehogy sem volt jó.
Egyébként jól vagyunk, ma voltunk nst és uh-n. Hát az nst az nagyon gáz volt. A vizsgálóban olyan rohadt meleg volt, hogy majdnem attól lettem rosszul. 20 percig kellett tartanom a tappancsot a hasamhoz, mert nem ért oda rendesen. Ráadásul a nőci nem magyarázta el rendesen a dolgokat, hogy mikor kell megnyomnom a gombot, teljesen félreértettem. Na mindegy nem is folytatom. A lényeg a lényeg, hogy Adél baba most 3100 gramm és ha még kibírja a 3 hetet, akkor max 3400 gramm körül lesz. Szóval még sem olyan hatalmas :lol:
Holnap megyek vissza a dokihoz, aki majd a leletekből megmondja az okosat. :lol:

Zsu,
A képek jópofák, nagyon vidám kisfiú ez a Martin baba :lol: :lol: :lol: Látom nagyon bírják egymást a kutyival :lol:

Judy,
Tök jó olvasni, hogy már rendbe jöttetek és tudtatok jó kis progit csinálni a hétvégére :lol:

Noémi,
Vásárolgass nyugodtan, tudom miről beszélsz :lol: Nincs is ennél jobb dolog :lol:

Én ma hallottam, hogy a Vidámparkba 3e Ft a belépő, mindenre felülhetsz. Egyedül a 120 cm alatti gyerekek mehetnek kedvezményesen. Ha abból indulok, hogy ki egy búcsúba mindenre 400 ft volt a beugró, akkor az a 3e Ft, már nem is sok :lol:

Kép Kép
curse

Sziasztok :)

Curse
Voltál dokinál, mit mondott?

Mi van veletek lányok, miért nem írtok?
Gondolom mindenki dolgozik, és fáradtak vagytok mi.

na nem baj én írkálok, csak olyan unalmas egyedül :(

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Szia Zsu,

Igen, úgy tűnik, hogy mindenki eltűnt :lol: :lol: :lol:

Voltam dokinál. Előtte uh-n, meg nst. Megvizsgált a doki és azt mondta, hogy bármikor lehet, de az uh eredményem szerint még nagyon az elején vagyok, úgyhogy még végigvihetem a 3 hetet.
Egyébként a helyettesítésre is rákérdeztem és azt mondta, hogy lesz helyettese. Gyanítom, hogy az UM lesz, mert nőt mondott és ott tudtommal nincs más női nőgyógyász.
Adél baba az uh-n 3100 grammot nyomott :lol:

Puszi,
Edit

Kép Kép
curse

szia Edit :)

örülök, hogy te még meg vagy, az UM. -ról is csak jókat hallottam, de a szülés szerintem többnyire a szülésztől függ, mert ő van ott veled végig, ő vigyázz rád, a doki csak akkor jelenik meg amikor már a szülés következik és figyel hogy minden rendben zajlik e. de mindent a szűlésznő csinál.

Adél baba sem lesz pici, ha kibírja a három hetet akkor kb, lesz 3,5kg.
Edit, akkor már nincs sok hátra ez a pár hét hamar eltellik. Minden meg van már össze van pakolva. Ja, tényleg apás szülés lesz? Fényképező, kamera, mindent vigyetek és rögzítsetek mindent amit tudtok. Utána nagyon jó vissza nézni :)

Puszi Zsuzsi

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Szia Zsu,

Nekem is ezt mondták az uh-n, hogy kb. annyi lesz, ha végig bent marad Adél baba :lol: Őszintén szólva nem is bánom, hogy nem lesz olyan hatalmas, hiszen azt a méretet meg is kell szülni :lol: Pont most mesélte a dokim, hogy az egyik nőci 5200 grammos babának adott életet a minap, de persze azt már császárral :shock: :lol:
Összepakoltam már mindent, de az a szerencse, hogy a kórházba van gyógyszertár meg gyógyászati segédeszközös bolt is. Ha valami időközben kiderül, hogy kell, meg tudom venni. Egyébként apás szülés lesz, neki is megvettem a csomagot. Viccesen fog kinézni, de majd legalább a fájások között felderít :lol: Fényképezőt pont most töltöttem fel, nehogy akkor merüljön le. Van két memória kártya, szóval még filmet is tudunk vele készíteni.

És veletek mi újság? Hogy álltok az építkezéssel? Be tudjátok fejezni időre?

Kép Kép
curse

Szia curse :)

hogy vagy, hogy van adél baba? :) Az építkezésből már nincs sok hátra mármint ami a belső részt illeti. Most vakolás helyett a falra gipszkarton megy, ezt még le kell glettelni aztán festeni, a fűtést be kell kötni, meg le kell kövezni. Én úgy gondoltam,, mivel a konyha, étkező meg a nappali egyben van,hogy a konyha meg az étkező legyen kővel burkolva a nappali meg laminált. Szerintem jól fog kinézni :roll: szóval ezek vannak hátra, ahhoz hogy megkapjuk a lakhatásit. Kívülről meg még hiányzik a szigetelés és a színezés de ez már marad jövőre.

Nagyon nehezen bírod már így a vége fele? Kitartás és pihizz sokat!

Pusszancs, Zsuzsi

Többiek!!!!! hogy vagytok!!!!!!és hol vagytok!!!!! :) :) :)

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Sziasztok,

Merre vagytok többiek? :lol:

Zsu,

Teljesen jól vagyunk, szerintem Adél baba úgy döntött, hogy még egy jó ideig bent marad. Lehet, hogy nem kiváncsi erre a ronda világra vagy csak az országra :? :lol:
Egyébként ebben a házban laktok vagy valahol máshol celláztok ideiglenesen? Már csak azért is, mert írtad, hogy nincs fűtés, gondolom, hogy Martin babának pedig kell a meleg. Bár most még nincsenek nagyon hidegek. Mondjuk nálunk már megy a fűtés, apa újabban fázos lett. Nálunk is egyben van a konyha, étkező, nappali, de mi már nem tudtunk beleszólni a dologba, szóval az egész kövezve van. Nekem eleinte furcsa volt, hogy a nappaliba is kő, de végülis nem gáz és ha van szőnyeg, nem annyira hideg.

Puszi,
Edit

Kép Kép
curse

Szia Curse

Örülök hogy jól vagytok :)
Igen ebbe a házban lakunk, ez aház kétütemü építkezésben zajlik, az egyik fele már meg van, és ezt most építettük hozzá, ami meg van az a három hálószóba, az egyik háló most ideiglenes konyha, WC, fürdőszoba. és ehhez jön hozzá amit most építünk, fütés van csak az épített részben még nincs bekötve, ott padló fűtés lesz. Ja meg van egy nagy garázsunk is. Nagyon szép lesz ha kész lesz.

Az Nst.-ék hogy mennek, jársz oda. összehúzódások vannak már nincs sok hátra, csak 1hét, Nagyon szorítok neked hogy minden rendbe legyen, aztán kérem a jelentést,hogy mi van veletek?

Puszi Zsuzsi

Kép

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Sziasztok!

Zsu!
Igen,jó hogy ő az apukám :D Bár néha azt hiszi,hogy ha ő érti meg látja a dolgokat,akkor logikus,hogy én is. Szoktam is vele viccelődni,hogy kérjek e gy időpontot az aszisztensedtől,és akkor nekem is elmagyarázud normálisan mint másnak :lol: .
Építkezésért irigy vagyok, még akkor is ha csak félkész,vagy már csak kissebb melók vannak rajta. Nem baj, nemsokára majd mi is! Csak győzzem kivárni :D

Curse!
Finisben vagy 8) Azt hallottam a lányok előbb szoktak jönni :?: Na mindegy előbb,vagy utóbb is kitartás!

Judy!
Akkor én inkább iszom a málna levél teát :D Megkérdeztem a nőgyogyimat,és ő is tudta ezt,sőt azt mondta,hogy vannak homeopátiás szerek is,majd adandó alkalommal megbeszéljük.
Voltunk dr. bácsinál,felírta a bárányhimlő elleni oltást. kb 5 évig hat,de most Rajmond miatt jobb ha beadatjuk,aztán később ráér elkapni.
Kukker: dr. szerint szupi :lol: mehet a csajokhoz!

:idea: Rajmond köszöni jól van,méga mai napig reggelente előfordul,hogy jól meghányat. Ma különösen "tevékeny" napja van rengeteget mocorog. Biztos front van,mert állítólag az ovisok is meg voltak bolondulva!
Puszi

Noémi
citrom

Citrom
Végre te is bejelentkeztél :lol: örülök hogy jól vagytok, kivéve a reggeli rosszúlléteket, én is ilyen voltam 4 és fél hónapos koráig. minden büdös volt, még szegény párom ha be fujta magát valamivel vagy amikor borotválkozott és utána bekente magát hogy illatozzon na attól hánytam igazán. Borzasztóvolt

Curse
Jól vagytok, :) :lol: jelentést légyszi :lol: :lol: még egybe vagytok? :)

Judy
Hogy vagytok? Mikor mentek korházba?

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Sziasztok,

Vagyunk mi is csak olvasó üzemmódban. Viszont szombaton 9-12 óráig nyílt nap lesz a Gekko játszóházban a Szovátai utcában, ha ráértek találkozhatnánk ott.

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok,

Jelentem vagyok, csak az elmúlt két napban olyan punnyadt voltam, hogy inkább pihentem és aludtam. Nagyon lent volt a vérnyomásom. Most már kezdem magam megint összeszedni.

Zsu,
Akkor a ház végül mekkora lesz, ha már most van 3 hálószoba? :lol: Nekünk most a bruttó alapterület 170 nm, ebből lejön a garázs, meg a teraszok és így a hasznos 130 nm. De már most az gondoljuk, hogy kicsi lesz a ház pár év múlva, ha bevállaljuk majd a második babát is :lol: Most nekünk is három hálószoba van :lol:
Nst-t illetően eddig kétszer voltam, a múlt héten, meg ezen a héten. De itt a nőci nem mond semmit csak a kezembe nyomja a leletet. Az elsőt még látta a doki, de a másodikat még nem, mert pont most nyaral. Egyébként annyit leszűrtem, hogy ami az összehúzódást méri, eddig nem nagyon lengett ki.

Noémi,
Hála Istennek nekem nem voltak hányások, helyette napi 24 órában gyomorégés. Bár most nem tudom eldönteni mi a jobb :lol:
Mondjuk ez is csak az első három hónapban volt, meg most a vége felé kezdett újra előjönni. És látom akkor végleg eldöntöttétek a ifjú nevét :lol:

Andi,
Sajna nekem a szombat nem jó, mert még kihasználjuk, hogy egyben vagyok (remélhetőleg :lol: ) és kimegyünk a temetőbe. Azt hiszem egy ideig úgy sem tudnék menni és azért egy évben egyszer illik kimenni. Szerdát be sem merném vállalni a tömeg miatt, ha még akkor is egyben lennék.
De remélem a többieknek jó lesz és csaptok egy jó bulit :lol:

Puszi,
Edit

Kép Kép
curse

hali

Zsu
nagyon helyes Martin.
sajan én most nem tudok feltenni fotót, mert rossz az átjátszózsinór.

Curse
drukk a végén:) én okt 30-án szültem a nagyobbik kölköt:) a kicsit okt 12-én, arról már lemaradtál :lol:

Noémi
hurrá kuki :lol: :lol: milyen az ovi? Gergő már nagyon szereti, csak ugye alig jár csórikám.

a műtét kedden lesz. Úgyhogy Andi én már nem merem addig elvinni közösségbe, mert ha lebetegszik ugrik a műtét. ígyis már itthon bekkelünk egy hete, most csütörtökön hagytuk abba az antibigyót. bocs, pedig érdekelne ez a játszó, szerintem majd el is megyünk, Gellikére ráférne egy kis fejlesztés :lol: :lol: még mindig néma levente a drága. na jó szavakat már mond, de többnyire csak én értem :lol:
majd írd meg, hogy milyen, ha elmentetek.
hogy vagytok amúgy?

puszi
jó 7végét

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok,

Most úgy néz ki, hogy mindenki eltűnt? :(

Jelentem én még egyben vagyok és ahogy érzem Adél babának esze ágába sincs körülnézni ide kint :lol:

Juti,
Jó, hogy jelentkeztél :lol: Most már lehet, hogy az okt 30-at is lekésem :lol: Drukk a műtéthez. Ha túlvagytok rajta, számolj be!

Puszi,
Edit

Kép Kép
curse

Sziasztok

Curse
Úgy látszik Adél baba, kivárja az idejét :) szerintem jól teszi :) aranyos édes kis husikás baba lesz :)
Különben a mi házunk is kb, a brutto alapterület 160nm, ebből a garázs 26 nm, és a terasz 22 nm.
Ha történik valami írjál, ha megszültél azt is írd meg :)

Juti
Hogy vagytok, aszem holnap mentek ugye? Vigyázz a kis Gergőre ha túlvagytok rajta írjatok .

Citrom
Hogy van Rajmond, és te? Rosszúllétek vannak még?

Puszi mindenkinek :) és jó éjszakát :)

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Sziasztok,

Újabb újság nincsen. Ma voltunk uh-n. Adél baba két hét alatt 300 grammot hízott :lol: Csütörtökön megyek dokihoz, ha addig nem történik semmi, meglátjuk ő milyen okosat tud mondani.

Remélem Mindenki jól van és csak azért nem írtok, mert elfoglaltak vagyok, nem pedig betegek :lol:

Puszi,
Edit

Kép Kép
curse

Csak beugrok, megvolt a műtét. rendben volt, csak most meg a kruppja jött elő. meg a kicsinek van gennyes mandulagyulája.
robogok is tovább

Curse
drukk hegyek:)

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok,

Jelentem még egyben. A dokinál csak annyi derült ki, hogy Adél baba egyenlőre nem akar kijönni, 15-én kell hozzá visszamenni (persze ha addig nem történik semmi) és akkor kórház és szülés megindítás.

Judy,
Köszi a drukkot. Nektek pedig JOBBULÁST!!!!

Remélem mindenki megvan még???

Kép Kép
curse

Sziasztok

Remélem mindenki jól van :)

Juti
Örülük hogy a mütét jól sikerült és minden rendben :) de a krupp az nagyon rosszúl hangzik :( Mielőbbi gyógyulást nektek :)

Curse
Még mindig egyben???? Én is túl hordtam Martint 4 nappal. Te hogy érzed, nincs semmi jele, hogy meg akarna születni, mondjuk egy kis vérzés, vagy nyák dugó leválás, Adél baba sokat mozog még? Nagyon várod már ugye. Most már tényleg csak napok kérdése, nagyon drukkolok neked :)

Citrom
Ti hogy vagytok?

Puszi vigyázzatok magatokra :)

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Sziasztok,

Most úgy néz ki, hogy valami történik, szóval hamarosan hárman leszünk.

Puszi,
Edit

Kép Kép
curse

Edit
Drukk :D
Küldenél sms-t a hírekről???hogy ne kelljen itt izgulnunk még napokig :lol: :lol:
30/210-6090

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Judy,

Persze küldök sms-t :lol: de most úgy néz ki, hogy stagnálunk. Tegnap 4 órán keresztül 8-10 percenként fájtam, de a fájások nem voltak hosszúak, aztán 1 órások lettek és most kb. ugyanígy vagyok ma is. Ki érti ezt?! :?

Kép Kép
curse

Curse,
Mi újság, történt már valami?

Judy,
Adós vagyok a Gekko beszámolóval. Szóval elmentünk, nagyon jól kialakították, van két szoba, az egyikben vannak a leülös játékok mint a festék, gyurma, ceruzák stb, a másikban pedig mozgásosak. A program is nagyon jól hangzott amit elmondtak, 50 perces foglalkozás ahol 4 területet gyakorolnak,nagymozgás, kismozgás, beszéd és szocializáció. Csak az ára húzós (17e) az első hónap utána 15/4 foglalkozás.

Noémi,
Mizújs? Elmúltak már a kezdeti kellemetlenségek?

Zsu,
Nagyon jók a képek Martinról

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

"Sziasztok! Ma délelőtt 10:02kor megszületett Adél baba 120óra vajúdás után. 3900 grammal és 54 cmel. Jól vagyunk csak még pihenünk. Puszi Edit (curse)"

gratulálunk :) sok boldogságot és tejecskét!

judy és a fiúk

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

nem 120 "csak" 12 óra :oops: bocs az elírásért.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok

Hatalmas gratula Editéknek, nem semmi méretei vannak a kis Adélnak.
Sok sok boldogságot és tejcit kívánunk nekik, :) :)

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Hali,

Látom senki sem jár erre túl sűrűn:)

Curse,
Hogy vagytok? Írhatnál szülésstoryt és rakhatnál fel képet Adél babáról.

Többiek mi újság?

A.

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Még 2 napom van a nagy napig,és szeretnék a Szt.Imrével kapcsolatban kérdezni tőletek.Nagyon örülnék ha valaki válaszolna , más címszó alatt nem válaszolt senki,és még reménykedem hátha itt kapok választ a kérdésemre. Nincs szülésznőm,csak választott orvosom és tőle nem tudtam mindent megkérdezni. Dr.Parragh Attilánál fogok szülni hétfőn.

Előre is köszönöm:Erika
g.erika

Sziasztok!

Még 2 napom van a nagy napig,és szeretnék a Szt.Imrével kapcsolatban kérdezni tőletek.Nagyon örülnék ha valaki válaszolna , más címszó alatt nem válaszolt senki,és még reménykedem hátha itt kapok választ a kérdésemre. Nincs szülésznőm,csak választott orvosom és tőle nem tudtam mindent megkérdezni. Dr.Parragh Attilánál fogok szülni hétfőn.

Előre is köszönöm:Erika
g.erika

Sziasztok,

Csak egy gyors bekukk. Most éppen alszik Adél baba.

Szóval jól vagyunk, csak a lányzó nem hagy sok időt nekem semmire. Eléggé változóan eszünk, alszunk, nehéz nagyon alkalmazkodni, de próbálkozok, más választásom nincs :lol:
Sajnos csak ennyire futotta, hív Adél baba.

Puszi,
Edit

Kép Kép
curse

Sziasztok, én is Érdi vagyok két poronttyal itthon. A lányom januárban lesz 4, a kisfiam 19hónapos. Nem hagynak sok időt, de időnként szívesen beszélgetnék ( taliznék ) hasonló anyukákkal és csemetéikkel. Andi :)
andrea27

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?