Új privát üzeneted érkezett!

Niki: örök hála, köszönöm a gyors választ !!! most el kellett volna rohanjak a beutalóért, de közben meg azt sem tudom hol áll a fejem ,annyi munka van itt bent.....
Így akkor elmegyek holnap a beutalóért, és akkor péntek reggel, 4 cn-on levetetem a vért.
Köszi még egyszer !!!!!!
zsizsik
 
 


pelenkások...

A mosható textilpelenkáról mit gondoltok? Állítólag rentgeteget lehet vele spórolni, viszont már nem olyan mint régen ősanyáinknál... tehát lehet bele venni pelenkabetétet (ld. nem kell kézzel kivakarni belőle mindent), mosógépben mosható stb.

(Szakbarbár szolgáltatása: hát nem tudom milyen lehet... én is csak a topikot olvasom...)
Vendég
 


Szia Dimet,

Te mióta szeded a gyógyszert?
Neked nem ingadozik tőle a vércukrod? Egyéb tüneted nincs semmi?

Kikka
kikka
 
 

 
 

Csakegy!

-Drága! 50-60 ezer Ft a kezdőcsomag!!!! :shock:
-Ha belegondolsz, h. ugyanakkor mennyi vizet elhasználsz a mosásához és mennyi mosószerrel terheled a környezetet, akkor már nem is olyan környezetbarát!!!!!
- Örülni fogsz, ha lesz időd enni, fogatmosni, zuhanyozni, esetleg főzni, takarítani( a premenstruációs takarításrohamoktól szenvedők hozzánk is jöhetnek!!!!! :lol: ), nem, hogy kakalekapirgálással, áztatással és teregetéssel töltsd az időd!!
Ugyanis az, h. a gyereked 3-4 óránként eszik, az nem azt jelenti, h. van 3-4 szabad órád, hanem azt h. 0 perctől számított 1/2-3/4 esetleg 1 órán keresztül szopik, utána újabb 1/2-3/4 óra a böfiztetés, majd kb ugyanennyit nézelődik v. nyüglődik, jó esetben alszik! A fennmaradó 1/2-1 óra a tiéd. Jól oszd be!!!!!!! :wink:
rambóka
 
 


csakegy megint egyujjal.

és rambóka kihagytad, hogy még vasalni is kell őket.
ma most nemsokára eszem majd másodszor. nem baj, legalább lemennek a terhességi kilók!
de éjjel legalább aludtunk.
valaki kiszámolta nem olcsóbb, mert itt víz, mosószer, áztatás, villamos áram stb. van ahogy rambóka is írta.
most kezemben gyerekkel fogok enni, mertv nem bírom hallgatni a sírását

rambóka mi huuggiest használunk, és apa azt mondta olcsóbb mint a liberó. ő vásárol. azt mondta a liberó a legdrágább. huggies nemfolyik ki.

norka védőnő nem jön már(eddig kétszer volt), jött, én boldogan hímeztem a kanapén, gyerek édesen aludt a bölcsőben, azt mondta látja nincs semmi gondom, nem kell hogy jöjjön :lol: :lol:

Kép

Kép
rejo
 
 


OK, meggyőztetek:)

Pelenkafutárok?

(néztem a DM-ben a pelenkákat és ledöbbenve tapasztaltam, hogy ebből ing és gatya lesz...)
Vendég
 


ja igen... ma a bookline-on 30% kedvezménnyel árulják az Európa kiadó könyveit... a Suttogó trilógiából csak a harmadikat találtam meg de az így kb. 1700 Ft-ra jön ki (+ posta ha valaki nem tud elmenni érte)....szóval akit érdekel annak érdemes lecsapnia rá (nekem már megvan az első, szerintem ezt is megrendelem...)

asszem (megyek is és lecsekkolom)
Vendég
 


Csakegy,

A szomszédom is nagyon elszánt volt. Őt az motiválta, hogy a kisfia hamarabb szobatiszta legyen és környeztvédő. (van egy elmélet, hogy az eldobhatók túl komfortosak a gyerkenek, és emiatt nincs motiválva a bilire... de úgy tudom ezt már megcáfolták)
A második és harmadik gyerkőcnél viszont már kizárólag eldobhatót használt. ;)

Rambóka, én még bele se gondoltam, hogy az a rengeteg víz, és mosószer... Tényleg!

Egy mókás történet jutott az eszembe: nagyim szomszédnénije, amikor rábízták a dédunokát még a '90es évek elején, nem volt informálva, hogy létezik eldobható pelus. És kimosta. Semmi baja nem lett a pelusnak. :)
mamint
 
 


kikka: írtam privit
dimet
 
 


Csakegy
Már megkérdeztem a szakbarbárt. :D
Hagyd a csudába a mosható pelust.A pelenkafutár nem vmi jó minőségű .Bár én nem rendeltem,de itt van egy bolt,ahol árulják ezeket a pelusokat,darabra.Átáznak! :x Ja,és van amelyik szétfoszlik.

Kikka
Nekem nem volt a gyógyitól ilyen tünetem.Csak mióta próbálom csökkenteni,vagyok rosszul. :(

Lara,Niki
Várom a tesztetek eredményét!
Nagyon drukkolok+++++++++++++++++++++++++++++++++

Norka
Védőnő hozzánk is csak párszor jött,mivel előre nem jelentkezett be,ígyáltalában házon kívül voltam,mikor keresett.egy idő után megunta.

KépKép

KépKép
okr
 
 


Dimet,
Válaszoltam privi-ben

Okr,
Most hogy vagy, mit jelent, hogy rosszul vagy? Miért kell csökkentened?

Lányok,
Úgy látom, Ti már a kezdeti nehézségeken túlvagytok - mindenkinek szurkolok, aki babázik, ahhoz, aki előtte van: SIKERÜLNI fog mindenkinek!

Nagyon örülök, hogy létezik ez a fórum, szerintem fontos, hogy megosszuk egymással a tapasztalatokat
kikka
 
 


Kikka
Mert a dokim leállította a terhesség miatt.De nem tudom abbahagyni.Próbálom fokozatosan leépíteni,de ma is leesett a vércukrom kaja után. :oops:
Mindenkinek nehéz volt a kezdeti időszak.(hasmensé,fáradság egyebek)Rambóka tudná legjobban elmondani,ő mi,mindenen ment keresztül a metforminnal.

KépKép

KépKép
okr
 
 


Okr,
Köszi (látod, ha végigolvasnám a korábbiakat, ott biztos már leírtad a babát... ne haragudj, csak még nem "ismerjük" egymást...:))) Ha jól látom, ő a második csemete lesz? Ez nagyon nagy dolog!!!

Rambóka,
Neked mi volt a metforminnal az elején?::::(((( Okr írta, hogy tudnál mesélni...
kikka
 
 


Okr: kecskeruta?
Vendég
 


Csakegy
Húúúú,eszembe sem jutott! :oops: Na veszek is egy csomaggal.
Te is iszod?Mennyit is kell belőle egy nap?Már nem is emlékszem.

Kikka
Semmi gond! :D Igen a második gyerkőc lesz.
Rambóka tuti elmeséli a történetét,ha Gergő baba engedi!

KépKép

KépKép
okr
 
 


ja... egyébként lehet, hogy a gyógyszer előtti kecskerutázás miatt de engem pl. elkerültek a kezdeti nyavalyák...

Lehet, hogy kecskerutával kéne felvezetni a gyógyszert?
Vendég
 


Okr: én fél litert iszok naponta (este - reggel egy-egy bögre)... ez kb. 3 teáskanálnyi tea - de inkább 2 laposabb evőkanálnyi...

a gáz az, hogy én sem tudom mennyit kellene használnom a teafűből...
Vendég
 


Sziasztok!

Kavicska hűű de jól beindultál! :P Szurkolok!!++++

Okr Ella Csakegy gratuláció az Uh-hoz :P

Rohanok mert mostanság sok a munka,de be kellett néznem :D :D
Vendég
 


minnekinek szép jó estét!! képzeljétek, zsizsikkel összefutottunk élőben:)
és nem is kell fogynia 20 kilót!!! :D
igen, zsizsik, ne tiltakozz!!!!
dimet
 
 


Sziasztok!
Aranyosak vagytok, hogy hiányoltatok. Megvagyok, csak elutaztunk egy hétre a papa szüleihez, és arra csak madár jár, net nemigen. Hétfőn keveredtünk haza, keddtől viszont dolgozom. Nem olyan borzalmas, mint vártam, csak az időbeosztás gáz : du 3-10-ig. Fél 11, mire hazaérek. Olvasni azért szoktam minden este, szórakozom is remekül a kakis sztorikon :lol: , de az írásra nem futja. A délelőttjeim meg rohangászósak voltak, ma vagyok először itthon. A lakás romokban, úgyhogy mára kinéz nekem egy alapos takarítás is. A mai napom rövid lesz (minden csütörtök), 8-kor jöhetek haza, a péntekjeim szerencsére szabadok.
Egyébként semmi esemény. Mérem rendületlenül a hőmet, a ferti variál pé-ügyben, hol van, hol nincs bejelölve, szerintem nem volt. Mindenesetre mi mindent megtettünk a cél érdekében! :oops: Anyósoméknál minden körülmény adott, remek gyerekcsináló hely! Rég volt ilyen intenzív hetünk. Kár, hogy a pé asszem elkerült. :(

Azt hiszem, a következő hónapban mégis megeszem a clostit. Hátha...Bár sejtésem szerint még mindig sok az inzulinom, meg kéne nézetni. A kecskeruta meg ott a szekrényben, azt is ki kéne már próbálni...

Igyekszem majd jönni és bocs, hogy most nem reagáltam semmire!
backa
 
 


Backa!

De jó, hogy írtál! Sajnálom, hogy ilyen rossz lett az időbeosztásod, ez elég durva lehet - este fáradtan hazaesni.
Azért ha van egy kis energiád, írjál majd. És drukkolok továbbra is a babásodásért!

Most jöttem haza a védőnőtől. Nagyon aranyos a nő, tök jól jártam vele. Már tegeződünk szerencsére. Abszolút nem az a seggbemászó típus (bár még nem volt nálunk) :lol:
Utána bementem a boltba, a létező összes zöldséget megvettem..úgy jöttem haza, mint a málhás ló :) (kellett otthagynom a kényelmes munkahelyet az itthoni fizikai munkáért :D )

Kismamik! Okr, Ella, Csakegy, Niki..hogy álltok a névválasztással?
Mi még mindig hadakozunk a férjemmel a fiúnéven. Most a legújabb az Adrián..csakhogy nem szeretném, ha Adri-nak hívnánk. Az elég lányos. Mivel mindenképp Dominak akarom hívni (mint Rejoka), ezért most kigondoltam az Adrián Domos-t. De a férjem tiltakozik a Domonkos ellen. Rejo, te érted ezt? :lol:

Kép
babancs
 
 


Sziasztok!

Ginuska :)
Nagyon édes a kutyusod! :wink:

Pelus témához:
Memorizálok,mentem az adatokat,h mi jó és mi nem.....a dm-es pelus tényleg jó,azt tudom!
Lenne egy kérdésem,mintha már eset volna róla szó :?: .....mit kell nézni babakocsi vásárlásakor,mire figyeljek?????Ki mit használ?
Napok óta nézegettem őket,de annyi van :roll:

Okrisz :)
Aha,úgy értem! :x

Babancs :)
Hurrá a védőnőhöz!!! :)
Nálunk:Rebeka v. Miron! :)

Espero,Alice,Bee,Csillagfény,Felícia,Mir,Vöcsök
Merre vagytok????????????
Vendég
 


Jaa azt lehagytam :oops: ..szép mindkettő név...nekem talán az Adrián kicsit jobban tetszik...próbáld apát rábeszélni :wink:
Vendég
 


Ella!

Köszi! Babakocsi ügyben: sógornőm mondja, hogyha sokat akarom kocsival cipelni a gyerkőcöt, akkor kisebb kerekű és eleve kisebb kosarú babakocsit érdemes venni. Úgy tudom, hogy több funkciós, és babyhordozótól kezdve több dolog is tartozik hozzá.
Ha futni akarsz vele, akkor az a trendi 3 kerekű. :lol: A nagy kerekűek gondolom nagyobb sétákra jobbak, meg biztonságosabbak, de nekem nem tetszik. Meg a 155 cm-el elég hülyén néznék ki, gyak. elvesznék a kocsi mögött. :)
Mondjuk jó ára van a kocsiknak, de mi nem ezen szeretnénk spórolni majd. Sokkal inkább a babaruhákon, amiből egy csomót megkapok a nővéremtől. Itthon nem feltétlenül szükséges a szép új ruha.

Kép
babancs
 
 


Babancs

Akkor jön a ló túlsó oldala :lol: :cry: ....a 3 kerekű babakocsitól a hidegráz,nem jön be...a kiskerekűről rossz tapasztalatom van(pár éve nagy hó leesett egy anyuka próbálta tolni a kocsit,persze semerre nem haladt,na akkor megfogadtam h csak nagy kerekűt veszek).De hogy hány pontba lehet dönteni,összecsukni,felhúzni,forditható ide-oda stb....ezeket nem vágom???!
Úgy néz ki a babakocsit megkapjuk....de jó lenne vmi praktikusat választani! :)
Vendég
 


Mi is megkapjuk a kocsit szerencsére. A mi babánk májusban születik, így a hó remélhetőleg egy darabig nem jön szóba. A belvárosban lakunk, nagy hóakadállyal eleve nem kéne számolnunk. Mivel sokat járok kocsival, nekem a kisebb babakocsi praktikusabbnak tűnik. Bár anyuék be akarnak otthon üzemelni ottani babakocsit, hogy ne kelljen majd cipelni.
Anyósoméknál meg már ott van az új kiságy, a pelenkázó, a kád - mivel már van egy unokájuk. Kész gyerekmegőrző :lol:

Ella te mikorra vagy kiírva szülni?

Kép
babancs
 
 


Az-az ominózus eset, itt a panelrengetegben történt :D ,reméljük idén nem lesz akkora hó! :roll:
Ez az előnye ha nem elsőnek szülsz a családban,tőlünk az első baba:lol: ,férjem családjában a 4. baba!
Február 25.-re vagyunk kiirva! :)

Már megint csak ketten vagyunk!!!?????
Vendég
 


Sziasztok!

Babakocsi:Fontos,hogy mindkét irányból tolható legyen.A levető,mosható huzat is praktikus.
Nekünk van egy nagy kerekű,ami (Ella) télen csuda szuper volt.De ha utazgatni akarsz vele (Babancs) egy rémálom.
Van egy sportkocsi,az 1 éves korában kapta Ada,azzal remekül lehet utazni,még buszon is.Bár ahogy a gyerek nő,egyre nehezebb felrakni a lépcsőn.(tudjátok ezzel estem le a buszról)Most meg már egyiket sem használjuk.Újat nem fogunk venni,legalábbis egyenlőre.

Ella
Tehát táppénzt sem kapsz?! :( :( Hát nehéz időszak ez most Nektek! :x

Backa,Kavics
Nekem itthon van az ideális gyerekcsinálós hely! :D :D Anyóséknál egy szobába vagyunk beszorulva 3-m,így no sex,legalábbis igen-igen ritkán. :oops:
Mi lesz ha uitt 4-n fogunk aludni?? :shock:

Babancs
Én holnap megyek védőnőhöz.Már a 16 hetes izsgálatokra kérem a papírt. :D
Grat ,hogy szuper védőnőt fogtál ki!Mondjuk az enyémmel sincs gond. :) (egyenlőre)
Neveken még nem gondolkodunk.Későbbre halasszuk,mert ebből olyan ,de olyan vita lesz megint :oops: :evil:
Az Adrián nekem is tetszik.Sztem ha Ti következetesen Adriánnak szólítjátok,senki sem meri majd Adrizni.Később meg a gyerek úgyis kikéri magának :D

Csakegy
Köszike!
GYES-t visszamondtam,de a nőci szt. februárig mindehogy dolgoznom kéne :?

Kincs
Írd már meg ,mit dolgozol?Lehet átsiklottam felette,de én nem tudom :oops:

Rólunk:Ada lázas lett a bölcsiben,így gyorsan hazafuvaroztuk.Sajnos pont ma felejtettem itthon a telefonomat,apa számát meg nem tudták.Már úgy kétségbe estek,szegények. :( Végülis apát munkahelyéről hívták föl.Már voltunk orvosnál is,kaptunk gyógyszert 5000 Ft értékben,és megjött a bárányhimlő elleni oltás is ,az vmi 7000 Ft lesz.Hát aki gyereket vár,vagy tervez,kösse fel a gatyáját!Nem ócsó! :wink:

KépKép

KépKép
okr
 
 


Sziasztok, jöttem panaszkodni, mert úgy érzem, felrobban a kis lelkem. Nagyon kivagyok. :(

Nem tudja valaki Pogiék mobilszámát??????????

Tudjátok írok cikkeket, ezzel szórakozom minden este lefektetés után éjjel 11-ig min., és még utána is jár az agyam, mert sokszor felpörgök, na mindegy. A lényeg, hogy szerkesztőváltás történt, és kikaptam egy p.csát, közben a két szék közé esett 2 cikkem is, az egyikkel baromi sokat dolgoztam, és az új p.csa meg már fanyalgott a cikkek láttán, meg hogy ez neki nem elég exkluzív meg mittomén. :shock: Na meg is lett sorsa az egyik cikknek!! :evil: Tegnap megszerkesztette, de olyan f.szán jó stílusban, hogy az eredeti nagy munkámból alig köszön vissza valami, komolyan bőgtem mikor megláttam, aztán ezt még el is kellett küldeni az egyik segítőmnek aki nagyon jó cikket remélt (és az eredeti tetszett is neki), és megsértődött és közölte hogy visszavonja a nevét, aztán a szerkesztőm meg ezen akadt ki, meg az én viszontválaszomon hogy ezt nem fogadom el, és közölte, hogy ő ki is hagyta volna az írásomat, mit szenvedünk itt. :shock:

Ne menjetek el újságírónak!!
Ha minden igaz, holnap megyek be Bogistul a szerkesztőségbe, muszáj rendezni a sorainkat... :(

Ma reggel kiosztottam 5 egyest és 3 kettest, jobb jegy nem volt, kiosztottam a kis csapatot, elmondtam őket mindennek, közben tudtam hogy rohannom kell haza. Tegnap a védőnő párom telóján jelentkezett be, direkt visszahívattam :!: , hogy ne 10-re , hanem fél 11-re jöjjön mert nem vagyok itthon. Hazaérek 10.10-kor, a védőnő ül az asztalnál és újságot olvas :shock: , a párom az idegtől remegő kézzel nyakkendőt köt a tükör előtt. Utána még itt dekkolt cirka 75 percet, és megint hallgattam, hogy miért nincs tej, miért van Hipp sütőtök a polcon, miért nem marad Bogi a járókában, miért van ölben, miért van bent a kutya, sőt: indult, hogy kizárja a kutyát!!! :shock: Mondom neki, mégis, ne haragudjon, de magának mi baja az én kutyámmal? 6 éve itt él velünk, fél éve a babával, mi alapon hoz ő itt nekem ilyen döntéseket? Mert ő utálja a benti állatot? Hát álljon már meg a menet!!!

Ekkorra már tomboltam. Közben persze folytatódott a jó széria e-mailben a szerkesztőmmel...

Fu, ez nem az én napom. És 1 óra múlva hallgathatom a Dévényes kínzást, ott meg azon fogom magam idegelni, hogy Bogi mi az istennek nem akar már megfordulni!

Ne haragudjatok, ez terápiás írás volt, de tényleg vagy ez, vagy leiszom magam, annyira ideges vagyok
Vendég
 


1. ne igyál, az nem jó :D
2. relax.....: feküdj le csak 5 percre vhova és képzled magad vmi tutkó jó helyre, és képzeld azt is magad elé, hogy azon a tutkó helyen már megoldódott minden. segít!!
3. és dühöngj, írj, bezsélj, telózz.. :D
4. vagy egy kis édesség? :D
kitartás!!!!!!!!!!!!!!
dimet
 
 


Norka: nem lehet védőnőt cserélni?

A miénk még normálisnak tűnik de ha így bevadulna azt hiszem elküldeném az anyukájába... (vagy ezek csak a baba születése után szoktak bevadulni?)
Vendég
 


Hűha Norka, te aztán kifogtad a hülye p.-kat! Részvétem!
Erre nem lehet jó tanácsot adni, a hülye emberek hülyeségeit túl kell élni valahogy. :? Anyósoméknál is benn van a kutya, mikor ott a kicsi baba. Ja és a másik anyó kiötölte, hogy a kutyától szedett össze valami fertőzést a baba. Pedig az a szegény kutya még be sem mer menni abba a helyiségbe, ahol a kisbaba van. Vannak sajnos alapból kutyaellenes emberek. Ők nem azt látják, hogy az ott egy családtag gyakorlatilag, hanem az ellenséget, a veszélyforrást látják benne.

Kép
babancs
 
 


Ne törődj velük! Ha látják, hogy nem hagyod magad, akkor nem próbálkoznak tovább! Próbálgatják a határaikat. Mutasd meg nekik hol van! :wink:

Ha kiadod magadból az tényleg segít! Kitartást!
mamint
 
 


Sziasztok!

Sajna nem tudok most rendesen visszaolvasni idohiany miatt, ezert elnezest, ha nem reagalok mindenkinek.

Latom jol alakulnak a dolgok es a topikos depihullam mar a mult zeneje :lol: :lol: :lol: ...Kavicska, Niki, Kincsecske, Lara...nektek nagyon drukkolok a javulo tendenciat latva! :lol: Pogika, kulon gratulacio a minusz kilokhoz!!! :lol:

Zsizsik, en is kivanok neked kisbabat + kisvizslat a jovo evre!!! :lol: Nekunk a masodik, a vizsla kutyus mar megvan, es imadjuk!!! :lol:

Sok szep budas macsit lattam a kepeken...hmmm, olbe vennem oket a Ginuska kutyusaval egyutt. Mi kutyas-macskasok vagyunk :lol: ...bar most eppen csak kutyasok, mert a macsink mar nincs meg, es mivel a toxoplazmara nem vagyok vedett ezert varunk meg egy kismacsekkal.

Norka, olvastam a szoptatasos blogodat a lombikbaban, es szuper jo!!! Nekem tetszik a stilusa (a hulye szerkesztore ne halgass, a cikkeid is szuper jok!!!), es pont arra gondoltam, hogy milyen jo Boginak, hogy ilyen anyukaja van...Elkepzeltem, hogy az en anyukam annakidejen ilyesmit irt volna, mekkora orommel olvasnam most...akar ezerszer is. :lol:

Ella, Csakegy, Okr, Babancs...de jo nektek, hogy mar a neveket tervezitek. :lol: Az Adrian nekem is tetszik...csak eppen ismeros kisfiat hivtak igy, akit nemcsak Adri-nak beceztek, hanem ezt tovabbfejlesztve Adrikanak :shock: ....brrrr...Ennel mar csak Ede nevezetu unokatesom jobb, akit Edikenek (velem egyidos!!!) becez a csalad :shock: a mai napig.

Sajnos most csak nagyon ritkan tudok majd jonni, mert hataridos munkam van ev vegere, es nagyon kell igyekeznem, hogy minden meglegyen. Most szinte napra pontosan be vannak osztva a celok-feladatok, es eddig meg sikerult tartanom a "tervet", de rengeteg munkaval. Kozben megy a lombik project is, ami ugye szinten ido es energia...Hat, most ez igy egyszerre ez eleg sok nekem...Bar ezen a heten a long protokol miatt eppen varakozoban vagyok, es a stimu csak a jovo heten kezdodik majd....

Mindenkinek szep napot es mielobbi babasodast!!!

Alice
alice27
 
 


Norka!

Dimet leírta a legokosabb dolgokat amit tehetsz, védőnőt próbáldd meg leépíteni.
nem érsz rá, épp nem lesztek otthon mikor jön, Bogi megbetegszik, aztán egyszer csak megunja ám, és nem jön.

megfordulással könyörgöm ne foglakozz!!!Barátnőm kisfia félévesen fordult meg, másfél évesen kezdett járni(valaki 10 hósan már jár), mert ő egy nyugis, vagy lusta? :lol: kisgyerek, most 4 éves és már majdnem olvas, meg számol, de a mozgáskoordinációja még mindig csapnivaló, mindennek nekimegy meg leesik. Hát istenem, nem lesz belőle élsportoló, ő nem ebben jó.

Kép

Kép
rejo
 
 


Sziasztok!
Van valaki aki figyelgeti az 1000.- -ket?
A Danubius rádión hangzottak el a nyerő számok.
Én sajna nem nyertem, pedig a babaproject miatt nézegettem őrülten a számokat.
Ha kellenek a számok szívesen megadom!!!

bonya


Kép


Kép
bonya
 
 


Csak gyorsan,mert a gyerkőc beteg. :(

Norka
A védőnői gondozásról írásban le lehet mondani.A 2007 nyári babáknál írta az egyik csaj,most ő a 3.-t várja,és egyszer sem kért a védőnőből.Mondjuk azt nem tudom,hogy ez nem csak a terhesgondozás idejére vonatkozik-e?! :oops:

KépKép

KépKép
okr
 
 


Jaj lányok, köszönöm a lélekápolgatást, már jobban vagyok egy fokkal.

Persze jött még egy mail, hogy mégse holnap menjek, hanem hétfőn a szerkesztőségbe. Mintha egy kisbabával úgy lehetne pattogni át a másik felébe a városnak. lefogadom, gyermektelen ez a nő. :evil:

És hogy teljes legyen a napom. A védőnő csesztetett a forgással. Hogy Bogi ezt nem tudja, meg azt nem. Finoman szóltam neki a Dévényről - pedig tudja, ő adta meg ennek a gyógytornásznak a számát, mikor kértem. És hogy miért engedem ülni, mert azt nem szabad, hozzáteszem, Boginak olyan háta van, mint a cövek és húzza fel magát és meg is ül fél percekre is. Aztán most voltunk a tornán, és mondta a csaj, hogy engedjem Bogit ülni, mert készen áll rá, és lehet, hogy ki fogja hagyni a forgást, látott már ilyet.

Ezek a védőnők - TISZTELET A KIVÉTELNEK - néha csak leszívják az embert, el kéne robbantani őket a francba!

Csakegy, nem lehet védőnőt váltani. Itt nem. :( És a gyermek miatt kötelező, különben feljelentést tehetnek a gyámügynél, engem volt szíves erről felvilágosítani. :shock: Ugyanis ő védi a gyereket. Ellenem? A kutya ellen? Na erre még rá kell jönnöm.

Alice, nagyon fogok szurkolni neked!!
Vendég
 


Most jó pletykás vagyok, de láttam odaát, hogy Larának még mindig jó magas a hője és 15 dpo-n van... :shock: :shock: :shock: :wink:
Vendég
 


Hi!

OFF!! Ezresek!!

DE6190007
DD7572975
DB5136668
DA9944111
DF1169837
DD5526252
DC1866101
DD0463067
DB9868822
DB3527715
DC5398656
DH3406186
DB 8622082

Good luck! :D

Norka!
Jövök ide is!! Kép

Kép
lara26
 
 


Sziasztok Csajok! Kép

Most egy kicsit önző leszek, de amint befejeztem a hsz-mat visszaolvasok és pótolom. Kép Kép

Ma megint voltam tüszőlesőben.

Bal oldalon két napja 13mm-es domináns tüsző, mára 16-inkább17 mme-es lett.
Jobb oldalon 15 mm-es domináns tüsző :shock: (két napja még nem volt nyoma sem)
Méhnyálkahártya csak 6mm-es.

Ma volt az első nap, amikor a dokin igazán láttam az örömöt és a hitet, hogy "igen, ebben a ciklusban lehet valami!"

Szeretett volna látni szombaton, de mondtam, hogy holnap du elutazunk. Úgyhogy hétfőn találkozunk. :)

Dolgoztam egy kicsit saját szakállamra. :roll: Beszereztem Webestől az Ovitrellet (Norka ismeri :) - elbeszélgettünk a lápcsőház előtt: január 3-ra van kiírva a kislányával).
Gabika közbenjárásával megszereztem a telefonszámot :)
Van itthon Duphastonom is.

Szombat estig - ha a növekedési tendencia megmarad, akkor a bal oldali 20-22 mm-es lesz, a jobb oldali 19-21 mmes.
Talán lehet repeszteni!!!

Két napja durran szét mko (mindkétoldali) petefészkem. Folyamatosan érzem a szurkálást. Hol a jobbat hol a balt. :roll:

Ésmost kérdezem tőletek:
- mennyi idő alatt hat az injekció????
- mikor kell pontosan "együtt" lenni?
- lehet repeszteni akkora tüszőket???

Vagy inkább várjak vasárnapig???

Félek ha hétfőig várok és nem repednek meg, ebben az ütemben, ahogy növekedik (napi 2 mm - azt mondta a doki, hogy ennyinek kell lennie) és nem reped meg, lesz két böhöm cisztám.

Na ez voltam én..... nagyon örülök, nem gondoltam volna, hogy egyáltalán ide jutok. De annyira éreztem, hogy növekedni fog. :) És úgy érzem, hogy ez jó lesz és nyugodt vagyok. Kissé meglep, hogy igen nyugodt. :roll: Arra nem gondoltam, hogy kettő lesz :shock: (a múltkor is kettő volt - UH-n látszott, csak az egyik összesett)

Most visszaolvasok :)

17cn.
Vendég
 


Rambóka, asszem te beszéltél valami könyvről, amiben a csecsemő testbeszéde van.

nem tudod véletlenül mit jelent, ha úgy kapja be a cicimet, hogy őrülten rángatja a fejét jobbra-balra előtte?

ha éhes, rendesen szembefordul a cicivel, és simán bekapja, nem rángatja a fejét.

többiek bocs az offért.

Kép

Kép
rejo
 
 


kavicska teljesen el vagyok ájulva tőled!!!

Két ilyen szép tüsző!!!!!

nem sokára írhatsz az ikres topikokba!!!!

nagyon örülök neked! :lol: :lol:

segíteni sajnos nem tudok, mert ezeket nem szedtem.

Lányok gyertek gyorsan és segítsetek kavicskának!!!

Kép

Kép
rejo
 
 


hűűű! Gratula a magas hőnek és két szép tüszőnek! 8)

Rejo,
én nem ismerem azt a könyvet, de a környezetemben született babáknál akkor láttam, amikor nagyon éhesek voltak, és/vagy türelmetelenk.
mamint
 
 


Kavics!

Pü ment!!

Kép
lara26
 
 


Lara!

Pü-t még nem kaptam meg :roll:
Nagyon igéretes a görbuszod :)

Zsizsik!
Izgatottam várom a negyedik napi hormon eredményt :) Jó lesz, meglátod . :)

Bacek!!!
HURRRÁÁÁ!!!!
Annyira örülök, hogy végre megjelentél :) Hiányzol ám.
Jövő hónapban Closty?? :) Mindenki saját szakállára dolgozik??? :roll: :lol: :lol:
Takarítani ide is jöhetsz.
Csak ketten vagyunk a lakásban, és mi is nagyon ritkán vagyunk itthon, de a kosz.... :roll:

Norka!
Látom már többé kevésbé megnyugodtál.
Nagyon bunkó nöszemélyekkel vagy körülvéve: tisztelet a kivételnek: anyukád és Bogi!!!
Azt hittem a védőnők jó fejek. Én kettőt ismerek, de nagyon rendesek. :)

Alice!
Húha, jövő héttől indul a stimú. Nagyon fogunk szorítan és izgulni érted :)

Bonya!
Nekem nincs is ezresem :)
Bankkártya!! :)

Rejo!
Elképzelem a kislányod, ahogy vicsorog a cicinek. :lol:
De komolyra fordítva a szót, nem tudom mitől lehet :roll:

Kincsecske!
Hogy vagy??? Ne dolgozz már ilyen sokat. Te is túlzásba viszed!! :)

Babancs!
Szép név az Adrián! De azért a biztonság kedvéért legyen lánytartalék is :lol: :lol:

Dimet!
Munkaundor??? És az egerek??? Neked az a jó a munkádban, hogy nem pofáznak vissza :lol: :lol:

Kriszta!
A holnapi andrológia tutti kimarad. Mivel kell a munició :lol: :lol: :lol: Ilyen luxust most nem lehet megengedni, hogy kivágjuk az "ablakon"- mikroszkóp alá :lol:

Ginuska!
Closty saját szakállra?? Van ilyen :) Ha UHra mész, akkor nem lesz baj :)

Rendes a lombikos doki, hogy érdeklődik.
A kutyád az gyönyörű. :)

Mniki!
Mensi??? Hő??? + teszt??? A legutóbbi g9rbéd nagyon pozítiv volt :)

Csakegy!
Hát én nem tudok hozzászólni a táppénzes, gyedes, gyeses összegekhez. :)
Az biztos, hogy nagyon résen kell lenni :?

Kikka!
Lehet, hogy te vagy az az irodalmi ritkaság, akinél a metformin hypoglikemizál???
Jól tetted, hogy visszavetted a dózist. Csak lassan, hogy szokjon hozzá a szervezeted. :)

Rambóka!
A kissrácod tényleg élvezi, hogy fürdetitek. Tutti azért rottyant be :lol:

.....vagyok.....

17cn.
Vendég
 


Sziasztok!

Rejo!

Lesz ez még így se! Gergő mostanában azt játssza, h. bekap-kiköp-bekap-kiköp, aztán egyszercsak ráharap, mint egy kis pirája! Én meg csillagokat látok!!! :cry:
Ezt a fejrázást egyébként akkor csinálja, ha nagyon éhes! Ne izgulj, amiatt van, h. a szopó reflexe ilyenkor felerősödik és mindig oda kapja a fejét, ahol a pofijához ér vmi: ahogy próbál rákapni az egyik oldal hozzáér, erre odakap, akkor meg a másik oldalhoz ér hozzá a mellbimbód, úgyhogy most meg arra fordul, de akkor meg az előző oldalhoz ér hozzá, és így tovább... Ez a rezgőkör előállításának anyai módszere!!! :lol:

Én egy kicsit (nagyon) ki vagyok borulva, mert vmi miatt lecsökkent a tejem egyik napról a másikra!
Mondjuk utánaolvastam a neten és azt írták, h. ez a 3-4. hetes növekedési ugrás miatt van, de nem igazán értem az összefüggést, mindenesetre a fiatalúr tegnap egész nap azt játszotta, h. 5 perc szopi után bealudt, alig lehetett felébreszteni, közben meg alig szopott vmit. Büfi helyett meg cirkuszolt, estére akkora volt a hasa, mint egy lufi, apa 9-től éjfélig játszotta ki belőle a büfiket. Délutánra már csak 60 g-okat tudott szopni, mert ugye a kínálat alkalmazkodik a kereslethez, meg persze az idegesség sem használ a tejelválasztásnak!
Este hozzápótoltunk egy kis fagyitejjel, úgyhogy éjféltől fél 6-ig aludt, de hogy nekem mégse legyen olyan jó az alkesz szomszédot hajnal 2-kor hozták haza némi csatazaj kíséretében a haverok. :evil:
Reggelre kiborultam. :cry: :cry: :cry:
De ma egy kissé talán jobb volt a helyzet. Majd holnap meglátjuk!
rambóka
 
 


Kavicska!

Már megin jövök okoskodni!! :D

Szóval!! A petik úgy működnek, hogy nem lineáris a növekedésük (volt egy pár stimum, megfigyelni... :? ), nőnek-növögetnek (sztem inkább napi 1-1,5 mm), és közvetlen a pé előtt duzzadnak meg, akkor lehet akár napi 2-3 mm is a növekedés. Én legalábbis ezt láttam idáig a sajátjaimon.
A Bogi féle tüsző 11.cn-en 24 mm volt, és 12.cn-en kaptam a repesztőt, és 14.cn-en volt pé. Tehát a méret nem minden. :shock:

Krizsának ehhez nagyon jó szeme volt, megítélni, milyen az érett tüsző.
De annak idején a Szabolcs utcában az volt a dörgés, hogy amikor a tüsző már 17-18 mm-es volt (ez neked holnap lesz), el kellett kezdeni LH tesztelni. És amikor már közepesen erős volt legalább a teszt (sokszor aznap, de volt hogy csak harmadnap), akkor adták be a tüszőrepesztőt rásegítésnek, mert ha a szervezet elkezdi termelni az LH-t, az azt jelenti, hogy tuti érett a pete.

macerás? az... :roll:

Szerintem, ha nem is LH tesztelsz, várd meg az Ovitrelle-lel a szobat estét, hogy legyen esélye a kisebb tüszőnek is.
A szuri hatóideje 36-42 óra (nekem csaknem 48 óra volt, belefér).

Előtte-utána pedig szexelni köll! :lol:

Rejoka, a Suttogó szerint ez a fejrázás a borzalmas éhség jele... Bogi esetében annak a jele, hogy a hideg rázza a cicim látványától is.
Vendég
 


Kavicska, még egy valami. Nekem azt súgják az ösztöneim, hogy a 6 mm-es endo arra utal, hogy még nem érettek a peték, ugyanis elsősorban az ösztrogén vastagítja. Tehát kapkodásnak helye nincs, jó munkához idő kell! :wink:
Vendég
 


Norka!

Köszönöm az okoskodást!!! Csak nyugodtan. Nem kéne "elkúrni" :? izé, ... elrontani a dolgot. :roll:

Holnap megveszem az LH tesztet!

Hát a nyálkahártyám nem túl jó. Az biztos. :?

Szóval az előbb azt írtam, hogy nyugodt vagyok. Ez valóban így is van, de van némi izgalom bennem. :?

Tehát véleményed szerint is szombat este. (meglátjuk mit mutat az LH teszt)
Ó, a macska rugja meg, hogy pont most megyünk el. :(
De az a jó az egészben, hogy jövő hét péntekig nincs ügyelet. Úgyhogy lesz idő rádolgozni :lol: :lol:
Szóval szex! MÁs semmi!! :)

Most fábrizok, aztán fekvés van.
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?