Zsana,
Orulok, hogy rendesen mocorog a kicsi nalad is. Mi mostanaban tartunk ott, hogy inkabb a tengelye korul forog, mintsem atfordul. Most konyokol, terdel stb. Ez egesz mas erzes, eleg erdekes, de lassan megszokom. Ja azt lehet, hogy meg nem is mondtam, hogy befordult a lelkem es a dokim szerint mar igy is marad, hiszen mar nem duskalunk odabent ugy a szabad helyben mint regen
...
Igen, nalunk is az lesz mint a baratnodnel, neki lesz egyedul amcsi utlevele
. Tok vicces, hogy mindenki hogy orul amikor mar csak ketszamjegyu napokban lehet szamolni a hatralevo napokat. En is merfoldkonek eltem meg, most meg a 30-at varom...
Meg varhatom egy darabig igaz?
Ja meg valami, eldontottetek mar mi lesz a kis tokos neve?
Nanett,
Kivancsi vagyok mit mond majd a dokid penteken a fajdalmadra, de nem hinnem, hogy barmi gond lenne, latod, masok is ereznek ilyesmit.
Hat igen a haz mellet, nem csoda hogy nincs meg idod ilyesmire. Egyebkent ami igazan sok idot vesz igenybe, az a tajekozodas, hogy mit kell biztos megvenned, mi az amivel raersz, es hogy hol erdemes megvenned es melyik valtozatot. Aztan ki tudja hogy ennyi utannajaras utan is hany "rossz" dontest hoz az ember...
Tejcsorgas: mennyire csorog? Csepeg vagy hogy van ez? Es mikor? Es mindket melledbol?
Betti,
Most nezem, mennyire elol jarsz mar! Nekunk jovo heten kezdodik a tanfolyam, kivancsi vagyok milyen lesz. Amire te jarsz, az hany alkalom?
Vitte,
Persze, a mienk is kettos lesz. Magyar mert magyarok vagyunk es amerikai mert itt szuletik. "Magyar állampolgár gyermeke a törvény erejénél fogva, automatikusan magyar állampolgár lesz (ún. vérségi elv). A magyar állampolgárság keletkezése független a születési helytõl. Akár az apa, akár az anya után „örökölhetõ” a magyar állampolgárság." Szoval a magyar allampolgarsaga nem ketseges, nincs is tennivalom vele, csak anyakonyveztetnem kell, ugyanugy ahogy barki masnak.
Minden ujnak udv!