Jó estét,
igen, mi is megyünk ám, nem kihagyni minket. (Pedig írtam is...
)
Csak nem jutok bnethez sosem.
Mi is ma voltunk tanácsadáson, Marci 8400 g (én azt hittem lesz vagy 9 kg, olyan súlya van már...
), és 74,5 centi.
Gabi, olyan édi Livi az avataron....
Mancs, a tiétek is tök aranyos! Mennyire nagy már Petike is....Holnap majd jól megcsodálom.
Zsódajumam,
mennyi lesz a könyv nekem?
Marci már tényleg kezd teljes biztonsággal ácsorogni. Már cipőben is, nem csak mamuszban.
És imád henteregni az ágyon. Főleg mikor már fáradtabb, olyankor felmászik az ágyra, és ide -oda gurul, közben dumál, ete-etézik, meg dej-dej-ezik cérnavékony hangon, aztán Brrr-get, ahogy Beni csinálta! Imádnivaló!
Ja, írtam a cumit a múltkor. Most meg megtalálta az egyik aventes cumisügev tetejét (kiszedte a szekrényből
), és azt szokta szopogatni. De csak játékból, és esetenként kb 10-20 mp-ig. aztán eldobja, és egy óra mulva megint megtalálja. Vannak ám dolgai....
Meg amikor reggel fejek, olyankor mindig jön, és el akarja venni a mellszívót. Nem akar szopizni, de nem akarja, hogy a mellszívó "igya meg" helyette a nedüt...
Más:
Ma egyeztettem az óvónénivel, és szükségem lenne egy aktuális névsorra. Valamint esetleg ha ilyet tudnánk, akkor olyan időppontokra, mint pl minden hónap első keddje, vagy minden második csütörtök, vagy mittomén. Ha ilyet nem akarunk, akkor azt is lehet, hogy 2-3 héttel előre kitőzünk időpontot, és azt fixáljuk vele.
A díjban még nem állapodtam meg vele, de 200/hó/fő lesz, mert enyit adunk azt kész. (ezt rám lehet bízni...
)
Jedimester,
ezzel az erővel akár ne is segédkeztél volna....A baj az, hogy én mindig mindenhova az ellenkező irányba indulok el. Ha van nyíl meg felirat, ha nincs....
Mármint ha elindulok valamerre, azt gondolván hogy most jó felé megyek, akkor tuti, hogy eltévedek. És aztán megfordulok, mert úgyis a másik irányba kell mennem, akkor tuti hogy megint rossz irányba megyek. De ez sajna igaz akkor is, ha nem fordulok meg, hanem egyből a rossz irányt választom. Azuram mindig mondja is, hogy csak a MÁSIK irány a tuti nálam. De olyankor is kiderül, hogy az volt a sz.r....Na mindegy, egyszer csak ott leszünk az étteremnél. Legfeljebb előtte bejárjuk az örsöt...amilyen béna tájékozódásom nekem van...
Sajtiné,
na végre!!! Már aszittem nem jössz a bnetrre sosem.
Jók a képek!
Ma akartam is kérdezni, csak elfelejtettemhogy nem szokott Zsófi szemébe lógni a haja? Vagy 3x simiztem neki oldalra a játszóba, de olyan édes ezzel a hosszú hajjal!!! Nagyon tündibündi! És hogy ment végre Marci után!!
Szegény dédi! Részvétem.
Ha jöttök, akkor menjünk együtt, könnyebb lesz le meg felszállni a vilire, okés?
Tücsi, Ilba, jövő héten egy Ilbáéklátogatás????
Csinálunk majd egy 3-as fotót, azt megnézzük mennyit változtak azóta a skacok.
Mármint ezóta:
Na akkor jó éjt nektek. Szép álmokat!