Új privát üzeneted érkezett!

az is fehér?????? :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Na jóóóó, holnap fojtatjuk! Jó éjt!!!!!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


folytatjuk :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 

 
 

Neked is! :)

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ja! Gabi! Már csak 61 nap van Karácsonyig!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Jó estét,

igen, mi is megyünk ám, nem kihagyni minket. (Pedig írtam is... :cry: )
Csak nem jutok bnethez sosem. :?
Mi is ma voltunk tanácsadáson, Marci 8400 g (én azt hittem lesz vagy 9 kg, olyan súlya van már... :roll: ), és 74,5 centi.

Gabi, olyan édi Livi az avataron....

Mancs, a tiétek is tök aranyos! Mennyire nagy már Petike is....Holnap majd jól megcsodálom.

Zsódajumam,
mennyi lesz a könyv nekem?

Marci már tényleg kezd teljes biztonsággal ácsorogni. Már cipőben is, nem csak mamuszban. :lol:
És imád henteregni az ágyon. Főleg mikor már fáradtabb, olyankor felmászik az ágyra, és ide -oda gurul, közben dumál, ete-etézik, meg dej-dej-ezik cérnavékony hangon, aztán Brrr-get, ahogy Beni csinálta! Imádnivaló! :lol:
Ja, írtam a cumit a múltkor. Most meg megtalálta az egyik aventes cumisügev tetejét (kiszedte a szekrényből :oops: ), és azt szokta szopogatni. De csak játékból, és esetenként kb 10-20 mp-ig. aztán eldobja, és egy óra mulva megint megtalálja. Vannak ám dolgai....
Meg amikor reggel fejek, olyankor mindig jön, és el akarja venni a mellszívót. Nem akar szopizni, de nem akarja, hogy a mellszívó "igya meg" helyette a nedüt... :lol:

Más:
Ma egyeztettem az óvónénivel, és szükségem lenne egy aktuális névsorra. Valamint esetleg ha ilyet tudnánk, akkor olyan időppontokra, mint pl minden hónap első keddje, vagy minden második csütörtök, vagy mittomén. Ha ilyet nem akarunk, akkor azt is lehet, hogy 2-3 héttel előre kitőzünk időpontot, és azt fixáljuk vele.
A díjban még nem állapodtam meg vele, de 200/hó/fő lesz, mert enyit adunk azt kész. (ezt rám lehet bízni... :lol: )

Jedimester,
ezzel az erővel akár ne is segédkeztél volna....A baj az, hogy én mindig mindenhova az ellenkező irányba indulok el. Ha van nyíl meg felirat, ha nincs.... :twisted:
Mármint ha elindulok valamerre, azt gondolván hogy most jó felé megyek, akkor tuti, hogy eltévedek. És aztán megfordulok, mert úgyis a másik irányba kell mennem, akkor tuti hogy megint rossz irányba megyek. De ez sajna igaz akkor is, ha nem fordulok meg, hanem egyből a rossz irányt választom. Azuram mindig mondja is, hogy csak a MÁSIK irány a tuti nálam. De olyankor is kiderül, hogy az volt a sz.r....Na mindegy, egyszer csak ott leszünk az étteremnél. Legfeljebb előtte bejárjuk az örsöt...amilyen béna tájékozódásom nekem van... :oops:

Sajtiné,
na végre!!! Már aszittem nem jössz a bnetrre sosem.
Jók a képek!
Ma akartam is kérdezni, csak elfelejtettemhogy nem szokott Zsófi szemébe lógni a haja? Vagy 3x simiztem neki oldalra a játszóba, de olyan édes ezzel a hosszú hajjal!!! Nagyon tündibündi! És hogy ment végre Marci után!! :lol:

Szegény dédi! Részvétem.
Ha jöttök, akkor menjünk együtt, könnyebb lesz le meg felszállni a vilire, okés?

Tücsi, Ilba, jövő héten egy Ilbáéklátogatás????
Csinálunk majd egy 3-as fotót, azt megnézzük mennyit változtak azóta a skacok. :wink:
Mármint ezóta:
Kép Kép

Na akkor jó éjt nektek. Szép álmokat!

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


A képek február 24-iek. Marci és Gergő akkor volt 2 hónapos, Beni meg 3 és fél.

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Hétalvóóóóóóóóóóóóók!!! Én már a 2. adagot mosom.... :roll:

Dia is biztos sokat dolgozi, és Sacha....te ilyenkor szoktál írni...merre jársz? csak nem alszotok? :lol:

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


nem bírunk menni ma sajna-sajna :evil: :evil:
ma a változatosság kedvéért a harmonikaajtós jön méretet venni, és nincs időpontja, csak előtte 1 órával szól. úgyhogy most nem kockáztatok.
de már a hátsó homlokzatot festik állítólag ma, és a burkolók is már csak javítgatnak.
még egy boltívünk hátravan, és gyakorlatilag már csak takarítani kell, beüzemelni a fűtést, persze átnézetni a církót meg ilyenek. szóval HURRÁ!!! ezt nem gondoltam volna, igaz nincs beépített bútorunk még, meg a konyhabútor sincs a helyén, de hát csak jövő héten szombaton költözünk.
hú most jut eszembe, ott még nincs internetünk, ajaj gyorsan intézkedni kell, nehogy lemaradjatok felújításunk minden apró mozzanatáról :lol:

Gabus:
én is útálom a karácsonyt :twisted: bár én 24-t is, most majd a gyerek kedvéért újra kell gondolnunk, nekünk ugyanis évek óta már fánk sincs, megpróbáljuk csendesen túlélni. Pl. tavaly már csak a gyerekeknek volt ajándék. Mi megajándékoztuk egymást Gergővel :D

Ilba:
azért annyira nincs közel az a játszóház. Ott ahol a Ringató. Káposztásmegyeri ÁMK, ami azt jelenti, hogy Újpest kp-tól 14-es villamos (de azt lehet a Lehel tértől is) vagy pedig a piros 20-as busz végállomása a Keletitől, ami átmegy Angyalföldön
Az biztos, hogy délelőtt ritkán látok ott benn valakit, de azt viszont nem tudom, hogy lehet-e kizárólagosítani. Keresgélni kellene még egy kicsit, mert szerintem a kispesti babócáknak és mamáknak a Bubek és az én helyem is marha messze van. És hát lássuk be, ők vannak többen :D :D
Vendég
 


Na, akkor mi is délre megyünk, Bence úgyis 8-ig aludt. :) :)

Addig is puszi
Vendég
 


Fogat mosnak a fiúk este. :)

Kép
Vendég
 


Sziasztok!
Akkor most lázadó leszek 8)
Ilba, én kimondottan örülök, hogy felraktad a karácsonyi vonalzót. Én ugyanis imádom a karácsonyt! No, a rohangálást, vásárlást NEM, de magát a karácsonyt igen. Próbálom úgy alakítani, hogy ne a pénzköltésről szóljon /rokonsággal nem nagyon megy/ és élvezni azt, amiért van valójában.

Bubek ez tök jó! Majdnem azonos méretekkel rendelkeznek a gyermekeink :wink: És irtó arik az "egyszer volt picik" kép :)
///Cool, remélem észrevetted az újabb klikkesedési felhívást :evil: ///

Tücsimami, kezdek összezavarodni. Ez a játszóház a Ringató melletti????? Mert akkor ugyebár TUDOM, hogy hol van :D Az Örstől szívesen szállítmányozok 1 anyukát gyerekkel ha van autósülés vagy megkockáztatja a máshogy szállítást :lol: Veresről is vállalok fuvart ha vki onnan jönne :wink:

Cool, melyik az a fehér Kenzo? Majd megszimat :lol: Én a párom beszéltem rá évekkel ezelőtt a fatörzs Kenzora, mert azt nagggyon szeretem 8) Nálam a fehér Bvlgari megy /kivéve szülés óta, azóta nem használtam parfümöt, mert valahogy érzéknyebb az orrom :? /.
N

Kép Kép
natasa1975
 
 


Eszti, nagyon aranyos ez a fogmosós kép! És Bence tényleg beveszi mindig a szájába amikor odaadjátok neki? Szonja csak ha kedve van. Mondjuk nem is eröltetem, csak amolyan játék még az egész.
Akkor mi is délre megyünk, mert úgy látom korábban nem jön senki.
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Tücsi, igazából nincsenek a kispestiek többen, csak ők a hangosabbak :wink: Azért Natasának, Jumamnak, Mancsnak, szerény személyemnek kb ugyanaz esik közel és messze...

Bubek, nem akartalak elkeseríteni az ikeás útvonalleírással, de őszintén szólva, fogalmam sincs, hol az étterme. Ugyanis én is csak ballagtam kényelmesen a többiek után a műltkor, és nem figyeltem meg a titkos ösvényt, morzsákat sem szórtam, hogy legközelebb odataláljak... tudom, hogy lehete csalinkázva elérni úgy, hogy közbe minden kiállítóhelységen keresztülmegy az ember, na az fél óra, és lehet egyszerűen trükkösen levágva is az utat, na ehhez kellenek a táblák feliratok nyilak. De én bízom magunkban, hogy ez alapján menni fog. Szóval szerintem a pohár félig tele van.
Megfontolandó az is, amit Tücsi ír, hogy keressünk még játszóházat, de akkor gondoljuk át, hogy mi volna mindenkinek egyforma közel, (vagy inkább egyforma távol), és úgy célirányosan álljunk rá a területre, pl úgy is, hogy megkérdezzük a lakhely szerinti fórumban, tudnak-e jó helyet az ottani anyukák. És azt is pártolom, amit Bubek mond, hogy nevezzünk ki mondjuk egy kéthetenkénti fix időpontot, mert ahhoz mi is, és a szolgáltató is jobban tud alkalmazkodni.

Képzeljétek, ma iratja be Nokit apukája a leendő bölcsibe. 10 hónap múlva fog odajárni, csak már fixálni akartuk biztosra.

Kép Kép
coolasa
 
 


Ha már parfüm, akkor én CK One rajongó vagyok, de 30. szülinapomra kaptam egy Donna Karan NY parfümöt, az is nagyon szupi. Petin én az Armani Aqua di Gio-t szeretem, szóval azt is használja. Nahhhh. :)
Vendég
 


Natasa, igen, de ehhez tényleg az kell, hogy Peti is vele mossa, annyira édesek, ahogy így együtt "mossák" az agyarat. :)
Vendég
 


Cool, tényleg ilyen hamar bölcsis lesz Noki? Mondjuk, ahogy nálatok megy, még beszoktatás sem lesz, mert Noki az első bölcsis nap után mosolygva fog hazajönni, és azt fogja mondani: Édesanyám, nagyon szeretek bölcsibe járni, úgy örülök, hogy minden nap ezentúl ott lehettek. :wink:
Vendég
 


Bubek és tényleg klassz a 3 a kisfiú-s kép, bár nem tudtam megállni, hogy ne gondoljak arra, hogy Noki kb most ekkora, mint ott bármelyikük...

Kép Kép
coolasa
 
 


Bubek, részemről ez a bölcsi okés, és szerintem is havonkénti két alkalmat kéne fixálni, és akkor ahhoz mindenki tud alkalmazkodni naptárilag.
És felőlem nézhetünk bárhol máshol hasonlóan jó ajánlatot (félő, hogy kevés ilyen költségtakarékos megoldás lesz), én kocsival vagyok, szóval bárhová elmegyünk, csak hogy veletek találkozhassunk. :) :)
És természetesen viszünk innen bárkit (Ilba??) kocsival, ha valaki szeretné.
Vendég
 


Eszti, korai volna? 18 hónapos lesz akkor, és az apukája mindig karnyújtásnyira, merthogy céges bölcsi...

Kép Kép
coolasa
 
 


lehettek = lehetek :oops:
Vendég
 


Cool, nekem korai, én nem tudom elképzelni, hogy olyan korán kiadjam a kezeim közül, én azért min. a 2 évet megvárnám, amúgy magam szerint várok 2 és félig. :)
Azért a céges bölcsi nagyon vonzó. :)
Vendég
 


Sziasztok,

azért nincs több kép, mert ugyanazok vannak lefotózva minden szögből :lol: :lol: :lol:

Az ikejában kecskeméti bébi ételt adnak.

Na szóban majd többet beszélünk remélem :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bubek,
mehetünk együtt a dúdoló után.

Állítólag ma 24 fok lesz. Ha esetleg van szabadtéri tetőtéri hely :lol: az jó lenne. Vagy játszó ott a környéken.

Ilba,
este leírom a receptet, de most már rohanok

csóközön

Kép

Kép
sajtine
 
 


Helló!

Anyám, de E.T volt Beni itt. :shock: Pedig gyönyörűnek láttam akkor is. :lol:

Mi volt tegnap, mérickélés világnap? Mi már jó rég voltunk, de úgy 11 kiló lehet Beni. :oops:

Mi amennyire tőlünk telik alkalmazkodunk, nekünk talira a szerdák nem jók csak.

Eszti,
köszi, lehet hogy igénybe veszünk majd. :)
Benyó cuki!

Natasa,
Te vagy az én emberem! :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba, a szerda lesz az egyedüli, ami nekünk sem jó. Amúgy meg Natasa az ÉN emberem! Légyszíves, nem rátenni kezed sziklaszilárd klikkpartneremre.....

Kép Kép
coolasa
 
 


Tényleg leltároznak ma az Ikeában? :twisted: :twisted:

Kép
Kép
mancsbá
 
 


Eszti, persze megértem, a 2 év még jobb, az összes résztvevőnek valószínűleg, csakhát nálunk demokratikus a családmodell annyiban is, hogy a fizetések is 50-50%ban hajlamosak nmegoszlani, meg van egy általam szerencsésnek tartott munkahelyem, ahol annak ellenére, hogy bank, nemigen kell túlórázni, a főnökök (2 férfi) rugalmasak és családbarátok, és hangsúlyozzák folyton, hogy várnak vissza, így megbeszéltük még Noki "bentlakós" 6 hetes korában, hogy mikorra kövezzék ki nekem újfent a helyet, mivel versenyszférában ugyebár betöltik azember távoztával.....

Kép Kép
coolasa
 
 


Tényleg bombariadó lesz ma a reptéren, és senkit nem engednek ki a munkaidő leteltével?

Kép Kép
coolasa
 
 


cool
na erre már volt példa.... babapúderre azt hitték, antrax

Kép
Kép
mancsbá
 
 


Cool, nincs véletlenül nálatok egy szabad hely egy másik ASA-nak? Mármint a bankban? Az én munkahelyem egy cseppet sem mondható családbarátnak, sőt barátnak sem :? Ezért nem is igyekszem annyira vissza. Mostnában inkább egy tesvérkén töröm a fejem :P A céges bölcsi nagyon kafa! láttad a tegnapi feleségeket?

Mancsbá :twisted: :twisted: :twisted: Szóval, nem kevertél koktélt nekünk :?: :!:

Sajtine, azért legyél majd szófosóbb élőben, jóóóóóó?!

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Cool, értem én, értem. És ez a céges bölcsi konkrétan azt jelenti, hogy ahol a férjed dolgozik helyileg, ott van a bölcsi???
Vendég
 


nati
amióta ilyen menő az egyik fajtája (Molotov), nem merek

Kép
Kép
mancsbá
 
 


Cool, tényleg, amennyiben kellene A csak bankba egy kommunikációs ember, aki mellesleg anya is, szívesen megyek családbarát helyre dolgozni.
Bár az én munkahelyem is elvileg a "nők cége", de sajnos multiként mostanában eléggé össze-vissza tevékenykedik, az osztályt, amin dolgoztam teljesen átszervezték, konkrétan az én munkámat most három ember is csinálja, szóval egyelőre én most kivárásos alapon figyelek, de azért Bence első éves korában én is meglesem a bölcsis lehetőségeket, és beíratom, biztos, ami biztos, mert iszonyú a telítettség itt nálunk a XIII. kerületben. :roll:
Vendég
 


Mbá :D ez tetszett! De ez nem lehet mindig excuse, ugye érted?! /Megsúgom anno mixelést akartam tanulni és kinn megleptek a barátaim egy The Batrender's Bible c könyvvel :D A tanulást azóta csak saját szakállra,..../

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Eszti, mi is "nők cége" vagyunk. Utánnam szinte mindenki szült vagy éppen várandós a főnököt leszámítva :D Cool, várom a javaslatokat. Matekból, töriből hülye vagyok, de minden mást szívesen tanulok, csinálok 8)
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa, nem elég a bankon belülinek lenni, mert más részlegen a barátságosság nem garantált, de én kb 20 férfival és 2 nővel dolgozom együtt, utóbbiak tehát így kevesen vannak hogy megmérgezzék a hangulatot... szóval ha van rendőri múltad (lehetőleg ne elkövetői oldalról), vagy jogász, gazdasági háttered, szívesen beviszlek, ha van kereslet. Már be is segítettem az egyik távolabbi barátnőmet/ közelebbi ismerősömet, ugyanerre a területre, és ő is jóln érzi magát.

Igen Eszti, ez olyan bölcsi (és ovi is van a másik épületben), ahova apuka egy zebra segítségével már családegyesíthet is kislányával. Sőt, hogy tovább fokozzam a hangulatot, még a Feleségekben lévő bölcsinél is jobb, mert szülők szerint hihetetlen magas színvonalú és odafigyelős a képzés, az ovisokat már 2-3 napos erdei oviba viszik, stb, ráadásul, tatatataaaam, bár az épületegyüttes a 70-es években épült, tavaly felújították az egészet. Bezony. És minden évben van vezérigazgatói szemle a bölcsi-oviban, ahol a vezetőség megtekinti, kellemes körülmények közt kakaózik-e a következő generáció, valamint a heti rendszerességű céges újságban minden számban tudósítanak az ovisbölcsisek kirándulásairól, rajzveresenyéről, stb....

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool, ne tetézd, ne tetézd! Azt hiszem számomra elérhetettlen a Te bankod :cry: Az általad felsorolt szakmák állnak tőlem a legtávolabb :(
Ha esetleg tud vki egészségügyi vonalon, oktatás vonalon családbarát munkahelyet dobjon meg vele plíz!

Elárulom, hátha nem csak terv marad,....jövőre rajcicológiát fogok tanulni :lol: ///Bár nem ártana védenem sem, de a rajzcicológia már nagyon régóta birizgálja a fantáziám 8) ///

De jó, egyszer csak dél lesz! Már várom, hogy tomboljunk a Ikiben :D

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Cool, hogyha ezek után nem viszel be ide dolgozni, akkor nem leszel többé a barátnőm. :wink: Az nem elég, hogy bűnügyi újságírás szakon végeztem??? :wink:
Vendég
 


Cool, lassan tessék készülődni, nehogy nekem Nokira fogd a késést!
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Eszti, a kommunikációs részlegről csak annyit hallottam, hogy a vezető hölgy maga teljes 1 hónapot volt otthon gyermekével.....

Kép Kép
coolasa
 
 


Eszti, DE! Írhatod naponta Cool jelentéseit :lol:
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


És Nokipapa hol dolgozik? Mert akkor inkább oda kéne menni dolgozni, hogy lehessen ez a bölcsis dolog. :)
Vendég
 


Cool, vonzó :?
Vendég
 


Cool, igen, álljon csak meg a menet! Nokipapa nem gyógyszercégben menősködik?! Merthogy én is ott vagyok/voltam :wink:
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa, Noki alszik a 7 órási reggeli óta újfent, és még eszünk is, márhogy ő, de 11.15kor megkísérlünk elindulni, ha az építőbrigád is rokonszenvezik a gondolattal, ugyanis most bent is dolgoztak a padlásfeljáró egérbiztossá tevésén. Amúgy az egészségügy nem igazán illeszkedik bele a banki területekbe, de az oktatás lehet, mert van ilyen részleg. És tudoooood, hazánkban még mindig nagy kincs, ha valaki beszélni angol.

Kép Kép
coolasa
 
 


Én beszélni angol, német, ha köll még francia is (na jó, ez utóbbi erős túlzás :))
Vendég
 


Natasa, de dinnye vagyok, persze, neked nem az én cégem kell, hanem Nokipapáé. Egis gyógyszergyár, de a termelési üzletág, orvoslátogatás, stb helyre kell elmenni, mert a kereskedelmi részleg már külföldi irányítás és sztájl alatt fut, így ott mindenki agilis, motivált és kihívásokat kedvelő. (valamint az fizikailag isem ott van, mint a bölcsi).

Eszti, igen, vonzó, de természetesen ő tudja legjobban, hogyan szervezze az életét, épp csak jelezni akartam, hogy a családbarátság foka a vezető személyén múlik szerintem teljes egészében.

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool, miért van az, hogy Szonja meg már ébren tombol? Egyébként ő is aludt :)
Áááá, ez jó hír. Beszélni angol :) /meg érteni kicsi német, fluent lenni szerbben, horvátban/

Egyébként abban reménykedem, hogy Veres-Gödöllő tengelyen csak lesz vmi nekemvaló /ha jobba ajánlatot nem kapok innen :wink: / iskolában, laborban valahol,..... Vagy nagyon naív vagyok? :roll: /Párom szerint legyen előbb Milán :D /
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Eszti, te meg jó lesz, ha eltitkolsz néhány nyelvet a tarsolyodból, mert az is hátrány ám a felvételi beszélgetésen, ha klasszisokkal vered a hr-est meg a főnököt együttvéve.... :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool, orvoslátogatás még a kisujjamban. Termelés /inkább fejlesztés, kutatás/ még rulezabb :D
No, majd klikkesedünk aztán megdumáljuk :D :D :D

Lányom ledobálta a habtapiról a játékait és most kibányászott egy tapi hetest és annak berreg. Segítség, buszvezetőnek készül a hét 7 napján :shock:
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?