Sziasztok!
Ma kaptam egy emailt ,bemásolom ide és kiváncsi vagyok a véleményetekre,aztán futok megint dolgozni
Bocsi de nincs idöm mindenkinek külön irni!!Megy a drukk a + teszteknek!!"ezt nem birtam kihagyni"
Ásványi anyagok döntik el a gyermek nemét?
--------------------------------------------------------------------------------
Vajon mi dönti el valójában, hogy a születendő gyermek neme fiú vagy lány lesz? A csillagok állása? A hormonok? A fogantatás időpontja? Szakemberek szerint a magzat neméért egyértelműen az ásványi anyagok felelnek.
Tudományos kísérletek szerint négy ásványi anyag felelős azért, hogy magzatunk fiú lesz-e vagy lány. Egyrészt a kálium és a nátrium, másrészt pedig a magnézium és a kalcium. Hogy miért, azt ma még senki sem tudja. Egy biztos: különféle módon táplált állatok megfigyelése alapján világosan kiderült, hogy a káliumban és nátriumban gazdag eledelt fogyasztó nőstények 70-80%-a hím utódnak, a magnéziumot és kalciumot "fogyasztók" pedig 70-80%-ban nőstény utódoknak adtak életet.
Tehát ha étrendünkbe több nátrium és kálium tartalmú ételt csempészünk, nagyobb valószínűséggel fiúgyermekünk születik. Ha pedig több magnézium és kalcium kerül a szervezetünkbe, akkor kislány. Ha szeretnénk kipróbálni a módszert, néhány dolgot azért tartsunk mindig szem előtt. Az egyensúlyra mindenképpen figyeljünk, mert a várandós kismamának és a magzatnak is mindenre szüksége van! Az egyirányú táplálkozás nem jó. És mindenekelőtt: a fogamzás előtt számít az étrend, tehát nem kell a terhesség ideje alatt tartani! Viszont szervezetünknek nem elég egyetlen hét a változáshoz. Óvatosan, lassan próbáljunk alakítani étrendünkön.
Mit egyek, hogy lány legyen?
Bármit, amiben sok kalcium van és kevés só
Tejtermék: tej, túró, yoghurt, vaj - mindent, kivéve a sajtokat
Gabonafélék: rizs
Húsfélék: szárnyasok
Zöldségek: saláta, zöldbab, spenót
Gyümölcsök: ananász, alma, mandarin, dinnye, körte, eper
Mit ne egyek, ha lányt szeretnék?
Tejtermék: sajtok, mert általában sósak
Gabonafélék: semmilyen előre elkészített ételt (corn-flakes, tészta), és ha lehet, akkor csak sótlan kenyeret együnk
Zöldségfélék: burgonya, bab, lencse
Húsfélék: füstölt húsok, felvágottak, sertés és marha
Halak: füstölt hal, tengeri herkentyűk
Gyümölcsök: semmiféle konzerves gyümölcsöt ne együnk, valamint banánt, datolyát, sárgabarackot, cseresznyét, őszibarackot és aszalt gyümölcsöket sem
Készételek közül: konzervek, sózott vaj, csokoládé
Mit egyek, hogy fiú legyen?
Minél több sós dolgot
Húsfélék: bármit, a legjobbak a hirtelen sültek
Zöldségek: bármi lehet, ami nem spenót, zöldsaláta és zöldbab
Gabonafélék: kenyér, tészta
Mit ne egyek, ha fiút szeretnék?
Tejtermékek: a tejcukor miatt nem ajánlatos - mármint ha fiút szeretnénk!
Zöldségfélék: spenót, zöldbab, saláta
és tojást se... ha lehet
Bocsi kicsit hosszu lett!!"mikor megkaptam egyböl azon agyaltam h feltegyem-e ide nektek is
bocsi ha vkit zavar!!
Sziasztok!!