Sziasztok!
Végre felkeveredtem ide is. A gépünk totál bekrepált már a sok vírustól, úgyhogy pár napra beadtuk az egyik barátunkhoz gyógyulni. Most legalább nem ugrál az orrom előtt egyfolytában mindenféle hülye reklámablak, meg egy csomó gusztustalanság.
Tünde!
Üdv! Köszi, hogy írtad a babavárós topicot, ígérem visszaküzdöm magam az olvasással és újra felveszem az iramot az ottaniakkal is, ha már tényleg hiányzom nekik.
Amúgy mi újság? Remélem, jól vagytok! Én ma voltam doki bácsinál. Szívhang és méhszáj vizsga volt. Minden oké. Lili már teljesen "kikészít". Későn fekvő és pofátlanul korán kelő típus az angyalom.
Este még 11-fél 12-kor símán "rúgja a bőrt"
(rajtam ugye...) és már hajnal 4-kor evez újra. És napközben is folyton gyakorlatozik. Magyarul ott tartok, hogy már feküdni se nagyon tudok hogyan, mert az oldaltfekvést mindig is útáltam, hanyatt nyom a bébi, a hason fekvés meg ugye szóba se jöhet, pedig olyan nagyon hason alvós vagyok
és amikor éppen tudnék egy jót aludni, a kisasszonyban felhúzzák a rugót és nekem annyi...
Babinti!
Szia! Hiányolom a maratoni üziket!
(Nézzek át amoda, mi? Igaz...) A fickók nagyon édesek!
Különösen az ifjabbik kiadás.
Nóri!
Szia! Neked és minden első babás mami jelöltnek írnám, hogy most jövök a szülőszobáról. Na, nem Lili lepett meg szerencsére ilyen hamar, csak ma volt a találkám a szülésznővel (Miski Tímea). Nagyon-nagyon szimpatikus a hölgy és szuper előadást tartott nekünk a párommal a szüléssel kapcsolatban. Felírkáltam magamnak előre egy rakás kérdést, hogy majd a jól felkészült kismama benyomását keltem, erre mire oda került a sor, hogy "van kérdésetek?", addigra mégse volt, mert mindent elmondott. Mindent megmutatott. Bementünk a szülőszobára is, megnéztem magamnak azt a hatalmas sarokkádat, amibe csak azért is be fogok fészkelni! Mondtam apának, hogy már csak azért is bele fogok feküdni, mert itthonra nem vesz nekem ilyet.
Majd legalább a szülészeten kipróbálom. Remélem... A benyomásom úgy az egész hozzáállással kapcsolatban teljesen jó. Abszolút pozitívan állnak hozzá a kismamákhoz, mindent megtesznek, hogy a kénylemünk (amennyi kényelmed persze ilyenkor lehet) meglegyen és ahogy Timi mondta, teljes mértékben a természetes dolgok hívei, vagyis amennyire csak lehet, hagyják az egész folyamatot a maga ütemében, a maga természetében haladni. Persze, azt is mondta, hogy a dokival se árt megbeszélni az ő nézeteit, de nem említette, hogy "háklis" lenne valamire is. (Persze, gondolom, nem is lenne etikus, ha a háta mögött csacsogna...)
Hát, így hirtelen ennyi. Egyébként annyira készültem, hogy majd csinálok fotókat, ha lehet és felteszem a hozzám hasonlóan "újoncoknak", de aztán annyira beszélgettünk, meg annyira lenyűgözött minden, hogy totál elfelejtettem rákérdezni a fotózásra...
Babancs!
Üdv a táppénzes táborban! Ugye, milyen jó végre itthon lenni kicsit és a saját időbeosztásod szerint szépen kényelmesen ellenni? Én nagyon élvezem. Na, nem mondom, hogy néha nem unatkozom, de az is csak azért van, mert olyan semmilyen kedvem van esetleg és nem találom fel magam. Dolgom éppenséggel akadna mindig, csak néha semmihez sincs kedvem. De nagyon tudom díjazni, hogy végre itthon is utolérem magam.
A munkahelyi búcsúztatást azt hiszem el tudom képzelni... Én szerintem ugyanígy voltam, csak én pl. magam voltam az egyszemélyes iroda egy kicsi cégnél, úgyhogy gondolhatod, micsoda kitörő örömmel fogadta a hírt a főnököm. Egy igazi nagy tuskó. Mikor bevittem a táppénzes papírom, még majdnem köszönni sem köszönt, nemhogy megkérdezte volna, hogy vagyok... Hát, ez van...
No, most megint jól kiírkáltam magam....
Hú, komolyan, olyan fura, már nem 3 jegyű a szülésig hátralévő napjaim száma... A helyzet egyre komolyabb!
Jó éjt mindenkinek!