Sziasztok!
Elöjött a grafomankodas
ugy latom
!
PP, talalkozzunk a jatszotéren, az jo ötlet! Talan Kingaék is tudnak csatlakozni! Nekünk barmikor jo a kedd kivételével. Akkor megyünk ruhagaléria turara Kingaval
. Toreau csatlakozol? Délutan megyünk!
Biztos jot tesz egy kis élet gyerekek nélkül. En is vagyom ra néha, de nem tudnam kire bizni V-t. Még korai!
Gabek, Prücsök, Anid, én sem tudtam, hogy néz ki az arpa vagy a zab, vagy az akarmilyen gabona! NEm is baj, mert tök egyforma mindegyik
. Nagyon egyszerü az elkészitésünk, izük nem sok van, tehat birjak a babak altalaban, szoval hajra! .
A lényeg, hogy pelyheket kell venni, akarmelyik, amit mar ehet a gyerek (lasd kismama féle tablazat), beaztatni néhany orara és jol szétfözni. A zabot nem kell aztatni. Egyébként ez az, amit az angolok zabalnak reggelire, a porridge, tehat zabpehely! Ismeritek a Wallace és Gromit cimü angol animaciosfilmet?
Ott van porridge, böven!
Na és akkor utana össze lehet turmixolni akarmivel, zöldség, gyümölcs, mindegy. V most pl bananos körtés csirkés arpat kapott. Egy kis olajat is kell hozzaadni a vitaminok miatt és kész.
Az is jo, amit Angyalka irt, csak megfözni és hagyni puhulni fedö alatt. En régen nem aztattam be és sokkal tovabb kellet fözni. Aztatassal van, ami 5 perc alatt is kész a 20 perc helyett.
A lényeg, nalunk legalabbis, hogy jo puha legyen és ne lehessen érezni nagyon a gabona héjat (van, ami kicsit kemény). De én ezt egy kicsit elbénaztam, mert raszoktattam V-t a turmixolt dolgokra. Van, amit nem hajlando megenni, ha tul darabos. Szoval erre is érdemes figyelni.
Ranpo, gratula a gyarapodashoz!
Agiboszi, hogy vagytok?
Andusz, mi az, amit masképp szeretnél csinalni a kislanyodnal? Hatha tanulhatunk mi is valamit
!
Toreau, milyen nagy mar Robika, tiszta legény, édi!
Gabek, megkérdeznéd az ismeröseidet jatszo-ügyben légyszi légyszi?! A babanetes Gödi anyukakat kérdeztem, többen mondtak, hogy csak az az egy van a Dunanal, ami nincs bekeritve és ott van kutya rendesen....
Jövö nyarra készül el kb a haziko, tehat épitkezünk. Azért, mert jo levegöre vagyunk + gyerekkel szerintem mindenképp jobb egy kerteshaz. En is abban nöttem fel, imadtam. Csak kezdek kicsit elbizonytalanodni, jo lesz-e nekem ott "messze" a varostol, egy olyan helyen, ahol nincs is normalis jatszo
.
Prücsök, én is arra gondoltam, hogy jo lenne Gödre csinalni egyet palyazati pénzzel. Miféle palyazat volt a tiétek?
Képzeljétek, Vincus tegnap betöltötte az egyévet!!! Hihetetlen!
Tök fura, mert tavaly is pont ilyen idö volt, eszembe jutott a szülés is. Hat mindenképp nyugisabb igy egy év tavlataval
!
Megyek.... és én beszélek grafomankodasrol
!
Anid, küldök mélt!