Sziasztok!
Gilice lányok tüneményesek.
Apa mosolya pedig naggyon elégedettnek tűnik.
Tényleg: Van nálatok olyan, hogy a lányok közül vmelyik inkább apát vagy anyát részesíti előnyben? Bár úgy látom, mindent együtt csinálnak, a képek alapján.
Gabszi: Minden rendben?
Remélem, vki csinált Neked egy koktált.
Én sokszor örülnék, ha egy pohár vizet tudnék nyugodtan meginni.
Hús ügyben üzenem a fiadnak, hogy a kolbitól nagyon erős és okos lesz.
A tesóm fia sem szerette a húst egy ideig, az óvodában öklendezett tőle, ha meglátta a tányéron. Aztán amikor olyan 4-es volt, akkor észrevette maga körül, hogy mindenki milyen izmos, Ő pedig mennyire sápadt, vékonyka. Az okot minden okos az ennivalók közti túlzott válogatásban és a hús hiányában jelölte meg.
Most 7-es, kedvence a rántotthús, sokat hízott, nőtt, izmosodott.
Úgyhogy Gabszi anyu, tarts ki, majd jön a hiúság időszaka.
Tölti: Nagyon aranyos ez a torta.
Hol csinálták? Megírod? Úgy néz ki, a mi keresztelőnk Barcikán lesz.
Ildikó: Volt még kolbi itthon, nem maradt apa vacsi nélkül.
Ma reggel Gergőnek csirkemell sonkát szerettem volna dni reggelire, egyfolytában kiköpdöste. Hát, elővettem egy kis kolbit.....
Ma olyan hülye helyzetbe keveredtem. Nagy tanulság számomra, mire is kell készülnöm.
Szóval bementem egy kis bababoltba és ott a két eladó az alábbi kérdést tette föl:
Milyen nemzetiségű a kisbaba apukája ?
Agyamban kicsi cikázás, tudtam, hogy a Gergő bőre színére utal a kérdés, amit a vérszerintiektől örökölt, de apa az az én férjem és ezt így mind összerakva mondtam, hogy roma. Hogy miért, magam sem tudom.
Egyszerűen nem a férjem villant be először.
Az eladókban láthatóan megfagyott a vér, olyan meglepve néztek rám, hogy húúúú. Gondolom, mindenre számítottak, csak erre nem.
Hazafelé jövet gondolkodtam, hogy mi lett volna és mi lesz, ha
Gergő mondjuk 5 éves és érti a dolgot, látja zavaromat, stb. Hisz az örökbefogadás mellett azt sem fogjuk titkoli, hogy az ereiben folyik egy kis romavér.
Hazudni semmiképpen nem fogok, azért is kerültem ilyen bugyuta helyzetbe.
Várom a véleményeteket!
Az biztos, erre a kérdésre is ki kell találnom egy olyan választ, amivel nem zavarom össze a saját kismanómat.