Sziasztok!
Hogy vagytok?
Tegnap egész nap dolgoztam, azért nem tudtam jönni.
Nálunk, ebben a nyamvadt panelben még mindig nem fűt a radiátor, hiába légtelenítünk! Rettenetes, itt fagyoskodom. Persze, a Főtávot hiába hívjuk, majd kiküldenek valakit... aki azóta se jön...
Cat!
Na, látod, hogy nem is volt olyan vészes a vérvétel?
Még a végén megszereted!
A gentetikai uh-ra pedig ezzel az eredménnyel kell menni, úgyhogy te még jóval előtte vagy!
Kami!
Jó utat, vigyázzatok magatokra, pihenjetek sokat, aztán várunk vissza!
Barbus!
Gratulálok az egyre erősödő bubikhoz, nálam is ez van, egyre intenzívebben érzem. Aztán egyszer-kétszer sokkal erősebb, mintha megrúgna. De a későbbiekben biztos erősebb lesz!
NAgyon szeretem és alig várom minden nap, hogy jelt adjon magáról a kis bébi!
Móni!
Szuper az AFP eredményed, neked is egy kis tökéletes baba van a pocidban!
Pann!
Én is hihetetlen fáradékony vagyok, este 9-kor már majd leragad a szemem. Pedig én (vessetek meg) naponta megiszok egy kávét, de hiába!
Gondolom, tök bosszanto, hogy az eredmny még mindig nincs meg, de ilyenkor gondolj arra, hogyha bármi gond lenne, már telefonáltak volna. Ennyire linkek nem lehetnek!
Ja, nálunk is laminált padló van a nappaliban, de tény és való, hogy minden meglátszik rajta. A porcicák (pedig rendmániás vagyok) néha tök nagy nyugalommal ott üldögélnek a sarokban!
Tiszta ciki!
Boldiági!
Köszi, hogy megírtad az eredményeket! Lehet, hogy Boldinak azért nagyobb a kobakja, mert ő fiú. Buksi meg lány. De ha a doki azt mondta, hogy minden ok, akkor miért ne lenne az? Higyj neki!
Melltartó: én is Anita márkájút vettem, szerintem érdemes beruházni, bár az enyém is csak 4900 Ft volt. Nagyon kényelmes és szeretem!
Pizsi!
Az én pizsim gumis, de már majd megveszek tőle, mert hol lejebb, hol feljebb tolom a pocakomon, attól függően, hol nem szorít jobban. Lehet, hogy tényleg valami gatyamadzagot kellene bele fűzni!
Tali!
Hát csajok, mivel én rendezvényszervezéssel foglalkozom és ált.minden rendezvény péntek-szombaton van, nem valószínű, hogy tudok hozzátok csatlakozni. De nagyon szívesen tenném. Ha van már időpont, akkor tutira meg tudom mondani, hogy mi a helyzet. Nekem bárhol jó lesz. Bár tegnap azt mondtam, hogy elköltözöm vidékre, elegem van a főváros tömegközlekedéséből! A keleti pu-tól a hungária krt-ig (normál esetben 7-10 perc) több, mint 50 perc alatt tette meg a nyamvadt 173-as busz. Azt hittem, felrobbanok!
Most mindjárt indulok dolgozni, délután jövök!
Addig is puszi!