Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hú, de szép bő termés volt ma :)
nekem elég pörgős napom volt, de nme égtem be nagyon a tréninggel :) most meg mindjárt viszem apát meglepi szülinapi vacsira :)

Kata, ez a macis falvédő nagyon beizgatta a fantáziámat, ugye én iszonyúannagyonnagyon maci mániás vagyok (nekem már kb 130egynéhány macim van, de már lehet, hogy annál is több...).... szegény gyerek :wink: majd keresek falvédőt, na persze még jóvá kell hagyatni apával, bár eddig benne van minden macisban :) a babának.... én még vívom a harcomat, hogy az új lakásban a hálóba az ágyunk fölöttre csináltassunk macipolcot... mert a fele maci még anyuéknál van szerintem... :lol:

Cic, Brigó, tök jó, hogy jól vagytok!

Na, most csak ennyi sajnos, de indulni kell, én is kívánok kellemes 7végét mindenkinek, jó pihit (bár gondolom legtöbbeteket már nem érinti, hogy 3 napos hétvége jön, max párurak lesznek szabadabbak :)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Annyira szupi, hogy most mindenki jól, jobban van és csupa jó hírek vannak! :D
Mikor teszünk fel új pociképeket? :wink: Nekem rettentő sokat nőtt mindenki szerint az elmúlt 2 hétben. Bár mondjuk ma is úgy kellett leugatnom egy nőcit, mert közölte velem, mikor egy üres hely felé ügettem a buszon, hogy inkább az öreg néninek kéne leülnie. :twisted: Persze nem csak egy hely volt, de mivel a nőci keresztbeállt előttem, nem tudtam elmenni mellette és mire megmozdult volna (mert nem mozdult meg persze), addigra már elfoglalták mindkettőt. Aztán jeleztem neki, hogy talán nem fogok 6 hónapos terhesen álldigálni, mire lenézett a hasamra, de még véletlenül sem mondta, hogy bocsi!!! :twisted: :twisted: Erre aztán egy pasi mégis felpattant és átadta a helyet... Röhej, hogy az embernek szólnia kell ahhoz, hogy észrevegyék a terjedelmes hasát. :oops: Legközelebb talán írjam ki a homlokomra, hogy "vigyázat, kismama közeleg"??? :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Lányok, :D van vmelyikőtöknek tönkölypelyvás szopipárnája? Milyen rajta feküdni? Én még csak a Brendonban fogtam műanyaggolyócskásat és az nem tetszett igazán. Fontolgatom a tönkölyöset, csak nem tudom, milyen lehet. Szopipárnáról rendelném, van vkinek tapasztalata velük?

Előre is köszi!

Kép
nolina 25
 
 

 
 

BrigóSziasztok!
Megint bő termés volt. Tegnap nem tudtam felétek nézni sem, mert nagyon sokáig dolgoztam. De ma pihi van. Pontosabban nagytakarítás, meg át kell mosnom az összes babaruhát.

Nolina!
Én a szopipárna.hu-n rendeltem tönkölyöset, és szerintem nagyon jó. Én már 2-3 hónapja azzal alszom, tök jó rápakolgatni a lábaimat. Szerintem a tönkölyös azért jobb, mint a másik, mert ez nem megy össze. A másiknál írja is, hogy külön lehet hozzá venni még töltetet, mert egy idő után összeesik. meg a tönkölybúza természetes anyag, állítólag a káros sugarakat( ha hiszel benne) is leszűri. Szóval szerintem ilyet vegyél. :P

Tinu! Hát ez nagoyn ismerős helyzet, hogy nem akarják a helyet átadni. Bár nekem az a tapasztalatom, hogy azért vannak még rendes emberek. Pl ahányszor pesten közlekedtem, legalább hárman ugrottak fel, hogy átadják a helyet. Itt Tatabányán meg úgy kell megszugerálni az embereket. Mondjuk, ha csak 1-2 megállót megyek, akor nem nagyon szoktam leülni. De hát ők azt nem tudhatják ugye, hogy meddig utazom. :twisted:

Brigó! Örülök, hog jól vagy. Nagyon szép az overall és nem volt drága. Én anno a Brendonban vettem egy bundazsákot és 11 ezer volt,. ráadásul nem is lehet overállá alakítani. Szóval szerintem jól játaál vele nagyon. A kis Jázi tündéri a copffal. Reméljük a befőttesgumi bejön neki. :P

Mágnes! Azért ne hajts ennyire. nekem is anyukám szokott segíteni takarítani, ha nem bírom. Hagyd, hogy segítsenek. Nehogy valami baj legyen. :P

Na most kicsit lelépek, mert egy csomó dolgom van, de aztán délután jövök vissza hozzátok.

Puszi mindenkinek

Kép[url=https://lilypie.com]Kép
[/url]http://b1.lilypie.com/rRFUp1.png
kviki73
 
 


Cic! Megkaptam a számodat. :P
Akkor majd értesítelek.
Puszi

Kép[url=https://lilypie.com]Kép
[/url]http://b1.lilypie.com/rRFUp1.png
kviki73
 
 


Brigo: nagyon tetszik nekem is a bundazsák, hát még az ára!! Én akiket nézegette, 6 ezertől kezdődtek, és mivel feruári lesz a baba, annyira azért nem fogjuk kihasználni, hogy ennyi pénzt kiadjak érte! 4 körül viszont teljesen ok, sőt hogy még zsákká is alakítható, és még szép is!!
Hol vetted? Mekkora méreret vettél belőle? Jázi is tündéri a képen! Gondolom már nagyon várja a kistesót!

Nolina: nekem is tönkölybúzás van a szopipárna.hu-tól, én is meg vagyok vele elégedve, bár kicsit nehéz, és mivel rengeteget forgolódok éjjel egyik oldalamról a másikra, nem tudom állandóan átdobálni a párnát. De a kanapén is tuti tv-nézéshez. Mondom, annyi, hogy jó nagy ez a párna, és baromi nehéz, főleg a habgolyóshoz képest!
Vendég
 


Mágnes,

Hát nagyon nem irigyellek téged, de a lényeg, hogy már túl vagy rajta.


Tinu,
milyen az intimtorna? Nem mondták el véletlenül, hogy terheseknek szülés előtt miért jó ez? Mert én arra lennék kíváncsi, hogy az izmos hüvelyen jön ki előbb a baba, vagy azon ahol az izmok nincsenek bekeményítve.

Kataa,

Én a Pólusban láttam a bababoltban a falon olyan tárolót mint neked van, asszem kacsás volt, és azt mondta rá a nő, hogy játszószőnyeg. Persze neki a falra volt rakva.:) Ja, mondjuk annak nem voltak tárolói, úgyhogy még akár lehet hogy az volt.:(

Cic,

Örülök, hogy jól alakaultak a dolgok, és most már Te is célegyenesbe kerülsz lassan.:) NEkem annyira tetszik, hogy ilyen közel vagytok a babátokkal egymáshoz, ahogy írsz róla, hogy miket csináltok együtt, tök jó dolog, hogy nálatok ez működik.
Én remélem, most hogy már nem dolgozok, jobban rá tudunk hangolódni egymásra.

Brigó,

Tényleg tegnap volt az uccsó napom, el sem hiszem, hogy most egy darabig nem fogok dolgozni. :) Nagyon jó érzés.:))) És volt "búcsúztatóm" is, pedig először nem akartam, mert , hogy én nem megyek el, csak kicsit szünetelek. De mivel tudták, hogy sütök nekik valamit (este 8-tól fél egyig muffint, mert csak egy muffinsütőnk van:)) gondolom ők is készültek. Kaptam babápolási cuccokat, meg zenéló forgót az ágy fölé, meg Micimackót. Viszont a legnagyobb meglepi az volt, hogy 3 kolléganőm (köztük a helyettesem), meg a kollégám a szobából, külön is megleptek.:)
Vettek egy másik zenélős forgót (ez plüsfigurás, esernyős, nagyon édes), egy "NIKI" tipusú babaplédet, kiscsörgőt a babakocsira. Szóval tegnap egy nagy pakkal jöttem el a munkahelyemről, ráadásul a munkatársamtól kaptam egy mózeskosarat, amiben altathatjuk a babát az ágy mellett.(az az igazi fonott mózes).

JA és hogy mondták, hogy hogy fog nekik hiányozni a kis cserfes Niki. Még jó, hogy ingyen beszélek velük, mert olyan a céges tarifarendszer.

Ja és nagyon szép az overall.:) És a hajgumi Jázi hajába, pont írni akartam a befőttesgumiról, de utána rájöttem miért döntöttél mellette.:)

Na puszi nektek, majd még jövök.:)

csernusn
 
 


Sziasztok!
Gyors bejelentkezés. Mindjárt megyünk Pannának vásárolni! Izgibizgi!!! :D

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Niki: az intimtorna a szüléshez azért jó, mert nem csak "izmosítunk", hanem lazítunk is. A szülésnél meg jól jön a lazítás. De ha jól vettem ki, akkor lényegesebb a szülés utáni felépüléshez, meg az inkontinenciás panaszok elkerüléséhez a terhesség alatt/szülés után.
Na rohanok, mert megyek ma a szüleimhez, meg talizom egy barátnőmmel és még akkor hazafelé bevásárolok, hogy legyen miből főzni holnap. Csak még nem tudom, hogy mit. :roll:
Kellemes napot mindenkinek!

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Látom mindenki igyekszik a családjával tölteni a hétvégét! :D

Szilvi!
Az overállt Egerben vettem, ami szerintem neked nem esik útba, lévén, hogy pécsi vagy. Viszotn azt szívesen felajánlanám, hogy megveszem neked, és elküldöm postán, csak hát, lehet, hogy a postaköltséggel ugyanott vagy, mintha megveszed hatezerért. De ha érdekel, azért szólj!
Én egyébként 68-as méretet vettem. Először 62-et akartam, de az eladó csajszi rábeszélt, hogy messze lesz a tavasz, így inkább nagyobb legyen, de húzzuk ki egy darabbal. Így aztán a nagyobbat vettem meg. Persze nektek egy 62-es már bőven elég lesz.
Köszi a dícséretet Jáziról. Hát, hogy várja e a kistesót, azt nem tudom, másfél évesen még nem igazán nyilatkozik róla. Viszont ha kérdezem, hogy hol a baba, akkor simogatja, puszilgatja a hasamat. Olyan ééééédes ilyenkor! (meg máskor is, kivéve, ha hisztizik :) )

Niki!
Örülök, hogy jól sikerült az utolsó napod a munkahelyen! Azért nem vagy semmi, hogy milyen sokáig felvoltál a muffinok végett!!
És tényleg jó sok mindent kaptál!!
Nekem nem volt ilyen búcsúzkodás, hanem mikor Jázi megszületett, utána bementünk a munkahelyre (kb 3-4 hónapos volt Jázi), akkor vittem sütit, meg pezsgőt, kólát, és cserébe kaptunk egy plüss macit. Szóval örülhetsz, hogy ennyi mindent kaptál! Mondjuk priviben engem is meglátogatott egy-két munkatárs, akiktől kaptunk értelmes ajándékokat is (rugi, body, hálózsák, pulcsi, stb). Csak maga a MUNKAHELY nem adott semmit.

Mágnes!
Fényképeket felrakni, élménybeszámolót megírni, hogy miket vettetek ma!!! :D

Tinu!
Én úgy tudom, hogy szülés előtt már nem jó az intimtorna az "izmosítás" végett, mert szülésnél pont az a jó, ha lazák az izmok, szövetek, és ezért mondják, hogy ÁLTALÁBAN azok, akik sportoltak, nehezebben szülnek meg. Persze ez sem szentírás, és nem a kedved akarom elvenni! Sőőőt, még tisztellek is, hogy van ilyenekre enrgiád. Én legszívesebben feküdnék egész nap, mert Jázmin annyira kiszívja az erőmet.


Ma voltam egyébként a kórházban nst-n, nos, már fájásokat is produkáltam, persze ez inkább csak jóslófájás, mert el is múltak. De azért a dokim mondta, hogy holnap reggel 8-ig ügyel, úgyhogy mehetek. :D Hát, már nem bánnám....


Kellemes hétvégét,
Brigó

Kép

Kép
brigó
 
 


Brigó: igen, ezt írtam én is, hogy nem a feszítés, hanem a lazítás megtanulása segít a szülésben. Mert megtanuljuk azt is, hogy lehet a lehető legteljesebben ellazítani az izmokat. Pl. a helyes pisilés... :) Nem sok energiám van nekem sem egyébként a sok munka mellett, dehát te előrébb jársz már jóval, úgyhogy meg is értem, ha inkább pihengetsz. Már csak 13 napod van hátra! :D A babád mindjárt a szalag végére ér... 8) Nagyon izgi!

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!
Tegnap vásároltunk, találtunk jó kis boltot, alig győztünk válogatni. :D Megpróbálok képeket felrakni, remélem látszik rajta valami.

brigó: Mi is néztünk tegnap overallt, de olyan drága volt, hogy nem vettük meg, hátha máshol olcsóbban kapunk. 9000-nél kezdődtek! Jó, ez a brendonban volt, mert a másik helyen nem fértünk oda az overallokhoz... :? Megkérdezhetem, hogy ti mennyiért vettétek?
Remélem még tudsz nekem válaszolni, mielőtt megérkezik a Manód. Mostmár tényleg nagyon közel állsz a célhoz! Brr! :D

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Kép

természetesen nem engedi egyszerre feltölteni a képeket, egyenként küldöm, sorry...

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1161595863.93.jpg[/img] [/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1161595919.33.jpg[/img] [/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1161595971.07.jpg[/img] [/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Brigo: köszönöm a felajánlásodat a vásárlással kapcsolatban, szerencsére közben megoldódott a téma. Tegnap a barátnőm felajánlotta, hogy ők kölcsönadják az ő overáljukat. Tökre örültem neki. Erre anyukámék ma jöttek haza Németországból, és meglepett minket egy tündéri overállal. Nagyon tetszik, és tök jó puha anyagból van, édes oroszlánmintával, és szürke színű, 62-es méret. Szóvla ez a kérdés letudva!
Na meg egyébként látszik, hogy apja lánya vagyok, totál megegyezik az izlésünk, ő is betett valamita kosárba, igaz hogy majd csak tavasszal lesz jó az unokájának, mert nagyobbméret, meg vékonyabb anyag, de ez tuti gazfickós lezser hosszú újjú pólót hozott nekünk egy kis farmercipővel! Azt mondta nem tudta ott hagyni a boltban! Édes!
Szóval gyarapodik a ruhatárunk. Sógornőm is meginvitálta héten ruhaválogatásra, onnét is biztos jön pár rugdalózó, legalább erre nem kell annyit költeni az elején!

Mágnes: nagyonszép ágynemű garnitúrát vettetek, nagyon tetszik.

Kérdés: van valakinek tapasztalata mobil pelenkázóval? Arra gondolok, amit rá kell tenni a kiságyra! Mennyire macerás ezt mindig pakolni? Mennyire stabil?
Vendég
 


Sziasztok!

Tárnokon őszöltünk a három napon. Ezért nem látogattalak Benneteket eddig. Ott voltak Kedvesem tesója és a felesége, valamint 2 gyermekük. Így négy ifjú fiúgyermek hullasztotta a környékbeli horgászok és saját szüleinek haját.

MOT!
Tudom, hogy most lehet, hogy nem vagy, de el kell mondanom, hogy a sokfajta bennem cirkuláló fájdalom közül ez az éles fájdalomtípus korlátoz a mozgásban és főleg a tüsszentésben, köhögésben legjobban.
Szerintem én minden mellékhatását hozom a várandósságnak. Ahogy nyúlnak a szalagok néha csillagokat látok, a kontrakciók megállásra késztetnek. Széteső csípőcsontjaimtól a feltápászkodás lassabban megy, mint egy halódó csigának és a fekvés is csak meghatározott testhelyzetben elviselhető. A refluxom most már bármikor és bármilyen testhelyzetben jelentkezik, némi sétára a fokozott homorulat a derekamnál derékfájáshoz vezet.

Szilvi!
Szerintem nem fogod azt a pelenkázót túl soxor pakolni. Egyszer ráteszed a kiságyra, aztán addig amíg egy helyben pelenkázható a ded, addig ott marad. utána meg majd úgyis futsz utána pelenkával és törlőkendővel....
:D
Stabilnak stabil. Nekünk ilyen van a mosógépen évek óta. viszont nem mozgatjuk.

A kisebbik gyermekem naponta többször elmondja, hogy: "ott a Hanga a pocakodban!". Persze ezt nem teszi az apja jelenlétében, talán azért, mert tudja, hogy apjának csak a Csenge név jön be.
Lassan megettem 200 tablettát keményedés ellen és még most is be kell szerezni egy 100db-os csomagot. Brutális! De Mg-t nem iszom mindennap, szörnyű íze van....

No, megyek dolgozatot javítani!
Legyetek jók!
:D

Snoopy

KépKép
snoopy
 
 


Kedves Anyukák!
Ha érdekel titeket nagyon jó minőségű, márkás angol babaruha kicsikre és nagyobbakra ( Next, George, Mothercare, Early days, gap…) 0-1,5 éves korig
Jelezzétek emailben és küldök feltöltésről értesítőt!
Köszönöm a figyelmet
Továbbijó babavárást és babázást kivánok
Szerettel
Lovas Juszti
julovas@vipmail.hu
juszti75
 
 


Sziasztok,

Itt vannak a hetkoznapok :roll: Persze nekem a hetvegek strapasabbak,mert egesz nap Alexot szorakoztatjuk,ami mar faraszto is tud lenni.Reggel,mint mindig 6 utan kel,es nem vagyok friss ilyenkor...Mindig mehetneke van,tehat valaszthatok vagy itthon jatszunk vele non-stop vagy megyunk es csinalunk valami programot.Mindketto volt a hetvegen, nekem estere mar fajt a hasam a faradtsagtol. Ugyhogy ma pihi napot tartok,ezt megirom es megyek vissza egyet aludni. :wink:

Magnes
Remelem igy lesz es most mar nyugisabb idoszakod jon.Hat igen egy fertozes tenyleg szules indito lehet,jol dontottetek hogy korhazba mentel.Azert csak alssan,semmi nehez munka,de ebbe mar egy proszivozas is beletartozik :)
Agynemu nagyon aranyos :!: :D

Mot
Nyaralgattok?? :D

Szilvi
Na akkor overall megoldva duplan.Gondolom anyukadek nagyon varjak mar az unokat,elso lesz nekik?Ezert ez a sok ajandek :D
Nekunk ilyen pelenkzonk volt Alexnak es bevalt,nem szedegettem le,csak amikor mar allt a baba.szerintem helyhiany eseten praktikus.

Cic
Koszi a szamod, mentettem :wink:
Na szuper hogy a kiscsaj befordult,szerencsed van :D A sulya meg tenyleg szep nagy.Nem elsz itt semmi baj.
A korhazban voltal UH-n vagya dokidnal?

Kolena
Tenyleg eltuntel.Vagy mar nem dolgozol?

Brigo
Nekem anno csak 2 nstm volt,de akkor sem sokat mozgott Alex,de nem csinaltaok belole gondot.Most kivancs ivagyok,mert jovo hetfon lesz az elso.Az overall tenyleg edes,es jazi copfja meg olyan mint az Enikonek a Flinstons-ban :lol: :lol:

Winnie
Remelem szulinapi vacsi fini volt :wink:
Maci polc nagyon jo otlet,hat igen, bar en lightos formaban de azert most mar mindket gyerkoc szobaja teljesen macis lett :oops: :wink:

Nolina
Nekem sima van,de mar 4 honpaa laszom vele,de nem engedettemg le.Sot serintem az elso 7-8 honapban amikor hasznalja az ember nem is fog.Utana meg mar mindegy.A tonkolyos neke mnagyon kemenynek tunt,ezert nem valasztottam,de persze lehet masnak bejon.

Viki
Gondolom kesz is vagy mar a nagy munkaval :wink:

Niki
Szerintem barmire lehet hasznalni,bar az enyemen a zsebek meg az akasztok inkabb falvedore engednek kovetkeztetni
:lol: Nekunk jatszoszonyeg mindg tobb pokroc volt egymason es arra fekudt ulta jatekai kozott.
De jo, hogy ennyi mindent kaptal,kedveseka kollegak.Tenyleg hatarozott ideju a helyettesed?Mikor varnak vissza?

Snoopy
Latom nalatok is fius a csalad :lol: Nalunk ha oszegyulik az 5 fiu,azt a hangzavart nem kell neked leirnom :D
Sajnaom hogyennyi mindent kell bevenned,de lenyeg hogy Csnge-Hanga meg bent maradjon.

Kata

Kép
Kép
kataa
 
 


Sziasztok!
Holnap megyek haza anyuékhoz, és a szülésig már nem megyek, szóval most jó pár hónapig nem látjuk majd egymást. Van egy olyan érzésem, hogy agyon leszek kényeztetve.. De jó.. :D

snoopy: dolgozatokat javítasz? Csak nem kolléga vagy?:)

kata: Szerencsémre a porszívózást mindig is apa végezte itthon. Sosem engedte át, mert aszthmás vagyok, és ő nagyon fél, hogy befulladok. Eléggé meg szokott ijedni ilyenkor. Hát nem rendes párom van? :D Persze a portörlést nem vállalja, de már az is nagy segítség, ha ő felporszívózik.

Pont azt néztem, hogy egyre többen közeledtek a nagy nap felé! Kiváncs leszek mit csinál a vonalzó, amikor a nullára ér..:) konfettit szór? vagy csak eltűnik?

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok,

Hát me megkezdet a jól megérdemelt itthonlétemet. Egész délelőtt a párommal ültünk a jogsicseréjére várva az okmányirodában. Most meg, hogy itt hagyott, kétségbe vagyok esve, hogy akkor mihez is kezdjek?????

Annyi minden van, amit meg kell csinálni.:((( Ja és elvileg a hétvégén perkettázunk. Jó mi, pénzhiány miatt, minden hónapban csak egy dolog miatt verjük szét a lakást és takarítunk utána, majd a következőben kezdjük előről.:(((

Szóval rengeteg dolog van itthon, és már most kétségbe vagyok esve.

Nekem a munkahelyem nagyon jó volt, az új kollégát is határozatlanra vették fel, sőt még felvettek egy gyakorlatos kollégát is, és így nem tudom, miután kétszer bebíztosították magukat, majd mi lesz, ha vissza akarok menni. Főleg aatól félek, hogyha én ezt előbb gondolom, mint ők.:(((

Na nem panaszkodom, hanem megyek dolgozni. Most azt még ki kellene találnom, hogy a táblicskumat, hogy teszem át egyik gépről a másikra, mert a munkahelyiről nem tudok internetezni, pedig azon van a tábla, és nincs se kábelem, se pendrive-om.:( Na majd megoldom.:)

csernusn
 
 


Sziasztok!

Hétvégén kivételesen még elolvasni sem tudtalak benneteket, annyira nem voltam gépközelben. Szombaton délelőtt elmentünk vásárolgatni, annyira jó volt! Bár még így is nagyon sok dolog hiányzik, de már látom a fényt az alagút végén :wink:

Niki,

Részvétem a lakás "átépítése" miatt. Nálunk szerencsére erre nem került sor, csak átrendezésre, bár 1-1 falfúrás mindig becsúszik... Én amióta itthon vagyok, állandóan takarítok - a pihit nem igazán bírom; de ilyenkor mindig kiakadok, mert a fúrás tuti azon a napon zajlik, amikor felmostam... :evil:

Hétvégén végre kialakítottuk a babasarkot, lehoztuk a kiságyat a galériáról etc.
S elkezdtem kimosni a babacuccokat is, bár anyósom szerint igencsak korai... :evil:

Mot!

Nálam is rendszeresen voltak nyillalások, amik - lekopogom- mostanra megszűntek, szerintem is csak a méhszalagok...

Brigó,

Nagyon édes az overall és roppant praktikus, hogy átalakítható bundazsákká...Nagyon tetszik, s szerintem olcsó volt!
Jázi pedig nagyon csini a copfjával.

Mágnes,

Annyira aranyos ez az ágynemű...
:D

Kép
Kép
szana80
 
 


Niki: most ne aggódj azon, hogy mi lesz ha vissza akarsz majd menni dolgozni, hanem koncentrálj az elkövetkezendő jópár szép, de fárasztó viszont boldog hónapra! és örülj, hogy jön a babaszabi. Én is hasonló cipőben járok, de még pár hetet dolgozni szeretnék, de hogy mi lesz, ha újra szeretnék dolgozni, azt még nem tudom. Építhetem újra a várat, ugyanis egyik csoportom sem fog legalább két évet várni rám. De majd csak lesz valahogy, én már alig várom hogy babázhassak, és ne azért keljen 6-kor kelni, mert 5 pasi vár rám hogy okosodjnak, hanem csak egy kis lurkó, akinek mindennél nagyobb szüksége lesz rám. Szóval ne szomorkodj, biztos lesz valami megoldás pár év múlva, főleg hogy szerettek a munkahelyeden!
Vendég
 


Sziasztok lányok! Nagyon be voltam havazva, most elkezdtelek visszaolvasni titeket háát...

szana80 és brigó: nagyon köszi a címeket, meg is nézem.

krista: A szt Imrében nincs látogatás? Hát ezt örömmel olvastam, főleg, hogy 1 napot szeretnék bent lenni és húzni haza... és addig sem kell vigyázban ülnöm a látogatók miatt.

Voltam terhelésen csütörtökön. Hát képzeljétek el, hogy a cukor belebetonozódott a pohárba, a nővérke kutyult rajta kettőt, és közölt, hogy harapni kell... :shock: Na én elvettem tőle és a kanállal próbáltam széttördelni, szétmorzsolni a cukrot a teában több kevesebb sikerrel. Két hörpintésre lehúztam. Na a vérvételnél sikerület a tűt úgy kirántani, hogy fölszakadjon még a bőröm is. 6,33 lett az eredmény az jó nem? Bár csillagos. Na hazamentem, és ahogy hazaértem olyan rosszul lettem, hogy az ágyra zuhantam és két és fél óra mulva ébredtem, és nem tudom, hogy elájultam, vagy elaludtam... még sosem ájultem el. Azóta szédelgek, gyenge vagyok mint egy harmat. Mitől lehet ez? Hétfőn megyek dokihoz csak. Sosem volt gondom vérvétellel....

Gyorsan ezt elküldöm, és még írok...

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Sziasztok!

Nekünk is véget ért a hétvége..........
jó pihis volt, csak sokat evős, sokat ünnepeltük apuci szülinapját. Így ma ennek örömére gyüminapot tartok. Az almát nem vállaltam be (annyira nem mutatott sokat tegnap a mérleg, mint vártam... :lol: ), úgyhogy tiszta gyümi nap. Nem is gondoltam, hogy a szőlőtől ilyen jól lehet lakni.

Mi vásárlással továbbra is sehogy állunk, de most hétvégén azért elindulunk, legalább felmérni a terepet. Cél a Minimanó és az Elefáni diszkont. Bútort csak költözés után veszünk, de az egyebeket azért elkezdjük beszerezni...

Hú, Korena, ez a vérvétel elég bizarrul hangzott. Én úgy tudom, hogy a 6,33 terhelésre tök jó.

Nekem szerencsére nem lesz munkahelyről visszajövős gondom, nálnuk általában munkaerőhiány van..... úgyhogy inkább az a jellemző, hogy előgg hívnak, minthogy akarnék jönni. Így inkább az lesz a kérdés, hogy jöjjek, vagy hamarosan még egy baba, és akkor talizhatunk egy másik topicban is :lol: :lol: :lol:

Mágnes, tök jók a szerzemények!

Én a hétvégén megcsináltam az újabb "havi" pocakfotót, majd feltöltöm a gépemre, és akkor felrakom.
tök fura, hogy kedd van, ill hogy holnap szerda. Így terv szerint holnap megyek az Istvánba az első felkészítésre, ha jól számoltam ki, most kezdődik újra. Meg este doki, remélem megint mozizunk kicsit :)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


winnie: remélem teszel fel képet a babáról!!!

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


korena: nem irigyellek a vérvétel miatt! Legalább túl vagy rajta. A terhesség sok mindenre képes, biztos azért is lettél rosszul, mert elszívta az energiád a Manó :) Nekem sem oldódott fel a cukor, szét kellett rágnom. BRRR... :? Az eredményed pedig tök jó, irígyellek is érte.. :)

winnie: mi is erre a két helyre járunk leginkább nézelődni, vásárolni. Az elefániban hétvégén voltam először, nagyon tetszett, nem győztünk válogatni!

Szana: anyósod mikor akarja kimosatni a babrucikat? Amikor hazajöttél a kórházból? Nekem is most vitte el anyu őket, hogy kimossa, kivasalja, pedig a mi Pannánk később jön, mint a ti babátok. Szerintem nem baj az, ha az ember készen várja a babáját. Az anyósok már csak ilyenek:)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok,

Magnes
Na akkor kerj ottho extra kenyeztetest :lol: En sem voltam anyueknal mar 4 hete es mar nem is tervezem menni,mert csak 45km,de az ut az ugye raz...
Apa tenyelg rendes,jo is az ha segit.Nekem is O csinalta evekig,csak miota van takicsaj azota atengedte neki :wink:
A vonalzo szerintem szamol tovabb,at kell allitani olyanra ami a mar a baba szuletesevel kezdodik.

Niki
Nyugi,en is igy erztem 4 eve amikor eloszor maradtam itthon.AZtan par nap utan beleszoktam.Bar en is 2.5 ev utan emntem is vissza,mert Alex imadta a bolcsites szerenccsere adodott lehetoseg.Pedig akkor emg hatarozatlan ideju volt a helyettesem.Csak kozben nem jottek ki fonokkel es engem visszahivott.Most hatarozott ideju a csaj,de en nem tervezek visszamenni ...3 evig biztosan. Utana sem nagyon,mert bar 4-ig dolgotam de csak rohanas lenne 2 gyerekkel az elet segitseg hianyaban.Ugyhogy keresek majd valami 4 oras lightos dolgot.Persze remelem a penz nem szol kozbe.

Szana
Anyosod ne izgasson,ha te igy erzed akkor csak intezz el mindent.

Kolena
Mar nem dolgozol? Hat szerintem csak kimerultel es melyen aludtal,vagy alacsony lehetett a vernyomasod.Egyel jo tartalmasakt ,csak elmulik ez a gyengeseg.

Winnie
Jo vasarlast,tenyelg jo helyeket valaszottal,minden meg lehet itt venni.
A butort meg eleg ha kinezed es mar az uj cimre kerted.Tenyelg mikor is koltoztok?

Jo ejt,
Kata

Kép
Kép
kataa
 
 


Sziasztok!

Korena, nem lesz most sajna kép, mert magánrendelőben nincs a dokinőnek, csak egy egyszerűbb ultrahang, úgyhogy most csak mozi lesz. De lassan ha minden igaz esedékes a következő kórházi uh is, majd azután.

Anyósom nekem is pörög, a jó meleg naci + pulcsi után most már a harmadik sapit köti, tök édesek :) de nem baj, kötögessen csak :)

Kata, hát elvileg november végével adják át a lakást, remélem, december elején tudunk menni. Lassan elkezdek pakolni, dobozolni, mert hát nem fog gyorsan menni így délutánonként / esténként...

És egy kérdés, aki Istvános, bár tudom, hogy nem jártok tanfolyamra, én ma tervezek először menni, nem tudjátok, hol van a kórházon belül?

Köszi,

winnie

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Winnie! Elmész a nőgyógyászatig, ha szemben állsz vele, balra van egy épület, az az ebédlő. Asszem egy kólaautomata van előtte. Na oda. Majd írd már le, hogy mi volt, jó?
cicmerák
 
 


Sziasztok,

Ma megyek az anyakönyvi kivonatért a hivatalba, délután meg lehet, hogy elnézek a terhestornára, amit a kórházban tartanak. Persze 35 hetesen már nem akarok tornázni, de a légzőgyakorlatokat megkérdezem, hogy tanítják-e. Bár azt mondják az mindenki megtanulhatja magának, szülésnél meg úgy is elfelejti.:)

Meg elsétálok itt a házunkkal szemben a kenguru goldba. az ugye magyar cég?

Korena,
a cukor miatt nagyon sajnállak. nem tudom miért nem tudnak több vizet hozzá önteni, nekem simán szirupos volt, jó sok citrommal. utána viszont én is nagyon szarul voltam, de azért közel sem annyira mint Te.:(

Milyen jó nektek, hogy ilyen anyósok vannak, akik szeretnek kötni, meg varrni. Nekem saját anyukám nem csinálja, mondjuk nem profi, de régen azért rengeteget varrt nekünk. Azt mondta inkább megveszi.:) NEkem az is jó, csak lehet, hogy drágább.:)

Na megyek készülődni.:)

csernusn
 
 


Jo reggelt,

En mar tul vagyok a lakas felig takaritasan,mosteppen itt pihenek es gyujtom az erot a tobbihez.Valahogy ramjott ez a mindent meg akarok csinalni erzes,ugy erzem max 2 het es itt a baba :shock: Tegnap mar fajdogalt a hasam,madjnem hivtam a dokit is,de aztan elmult fekvesre,ugyhogy szerintem megtapasztalom en is ezt a joslo fajas dolgot :wink:

Winnie
Na akkor amr tenyelg kezdj dobozlni,hogy mindenre legyen erod,energiad.Szuper hogymar oda jon haza a baba :D
Nekem meg nem mondta doki hogy lenne meg korhazi UH,meg is kerdezem jovo hetfon.Ezert is mentem 4D-re,hogy mas is lasson,mert a korhazba utoljara a genetikai UH-n voltam. Te???
En is varom hogy mi volta tanfolyanom.

Niki
Hat azert azt mondjak jobb ha elore tanulod a legzest,elfelejteni nem igen lehet,bar passz merten is csak hallottam :lol:
Kenguru Gold nagyon jo es vannak soxor akcios dolgok is es igen magyar.
Nekem sem kot-varr senki,nagyim meg gyerekkorunkban csinalt nekunk ruhakat ,de mar nem.Most kaptamegy kotott kis takarot egy tavoli ismerostol,de ciki mert nem tetszik :roll:

Tegnap Alex regi dadusa kerdezte hogy mi elsz a teso neve,mondtam,erre teljesen varatlanul ert ,hogy valaki vegre nem visszakerdezett, hogy MIII?hanem azt mondta hogy a keresztfiat is igy hivjak :D Vegre ismeri valaki itthon is :wink:

Kata

Kép
Kép
kataa
 
 


Kataa!
Most nagyon kíváncsivá tettél.... :oops: valamiért nem emlékszem,hogy nekünk írtad volna a kisöcsi nevét,vagy rosszul emlékszem Kép

Ildikó
ilgya1
 
 


Itt vagyok, énis, de nagyon sűrűre sikerültek a napjaim mostanság..


Mi jól vagyunk szerencsére..holnap megyek dokihoz és nagyon rohan már az idő.:)

Még 1hónapig szeretném húzni, aztán jöhetne a picurka.:)

Hétvégén voltunk mindenfelé és képzeljétek vettünk egy autót is a nevemre.:) Suzuki Maruti, nagyon tetszik.:)
Ma eredetvizsgázott és ma irattuk át.
Megnéztük a házacskánkat és már a tetőnél tartanak.:)
Voltunk szüreteni, csináltunk mustot is..nagy élmény volt, főleg Zsoltinak.

Pocaklakót mostanság Zsebinek hívjuk..az egész onnan jött , hogy én az erszényemben hordom a picit-mondta Zsolti vagyis Zsebi baba van a hasamban.:)

Szép napot, majd írok többet is, de most megyek vezetgetni.

Puszi:Sziszi.

Kép
sziszike1000
 
 


sziasztok!

KÖszi az Istvános válaszokat, közben az Istvános topicból is megkaptam. Tök izgi :)

Kata, ööö, nem tudom, mikor van kórházi uh, de nem úgy van elvileg, hogy a 30-32. héten is van egy? legalábbis a könyvek szerint....majd ma rákérdezek.
És engem is érdekel a név. Bocsi, ha nem emlékszem pontosan, de nem Te mondtad, hogy nem árulod el, legyen meglepi? :)

Besztiről, Brigóról tudtok valamit?

Niki, igen, én is úgy tudom, hogy magyarok. mármint kenguruék. És imádom a rucijaikat :)

sziszike, ez a Zsebibaba név tök jó. Engem is mindenfélének nevez a párom, mint hordozó, gazdatest, matrioska baba, stb :) a matrioska baba a legjobb.... :lol: (nem tom, így kell-e írni...) de azért Ficánka marad Ficánka :) amennyit ficánkol.... ill én néha hívom kisasszonynak, vagy ficánkakisasszonynak :)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Sziasztok!

Vagyok már, vagyok :D
Hétfőn pihengettem, tegnap egyedül voltam Jázival, meg védőnőnél voltam, ma meg vérvétel+uh+nst+doki.
Védőnőnél minden oké, fogytam egy hét alatt egy kilót. Hírek szerint ez a vég, de szerintem kihúzom november közepéig ( :) :( ).
Uh-on is minden oké, a lepény I. fokban érett, ez az első stádium ugye?
Babszemet 3047gr-ra becsülték, úgy tűnik nem lesz akkora, mint Jázi volt (3850gr), bár tévedhet a gép is.
Nst is jó lett, bár vagy 10 percig vert a víz, mert a baba szívhangja vagy leesett 90-re vagy 200 fölé ment (ugye elvileg 120-160 között a jó), de aztán többen is megnyugtattak, hogy ez csak azért van, mert elmozdult a baba! Hááát, remélem is! :)
Dokim a héten szabin van, így egy helyettesnél voltam, de rendes volt. Bár vizsgálni nem vizsgált, gondolom ezt a lehetőséget átadja a dokimnak, akihez jó lenne hétfőn vagy kedden elmenni.
A málnalevél teát iszon ismét serényen, remélem megint lesz hatása!!!

Tinu!
Igen, tudom, hogy azt írtad, csak azért írtam, vagy inkább úgy akartam írni, hogy te inkább már ne izmosíts! :P

Mágnes!
3.990Ft-ért vettem az overállt. Itt Egerben a Brendonban úgytudom 7000Ft-ért van overeáll. Persze lehet, hogy az csak akcióban volt, vagy már nem is jól emlékszem....
Egyébként nagyon szép a babátok kiságya/takarója, stb. Gondolom megnézed egy párszor egy nap :D
Irigy-irigy a kényeztetésért!!! :lol:

Szilvi!
Örülök, ha megoldódott az overáll kérdése. Mindig jó, ha az ember kap valamit!

Niki!
Jaj, ne legyél kétségbe esve, majd megy minden a maga útján. Azzal úgy sem oldasz meg semmit, ha idegeskedsz, és főleg a babának sem tesz jót!!! Most már otthon vagy, aztán majd meglátod mennyivel könnyebb tenni-venni, mintha dolgoznál.

Szana!
Én sem értem anyósodat, hogy miért is lenne korai 34 hetesen a babaruhák mosása?!Sőt, én már majdnem azt mondom, hogy el vagy vele késve :wink:

Kataaaaaaa!
Legalább add meg a név kezdőbetűjét (esetleg az utolsót is :) ), és hagy barkóbázzunk (így kell ezt leírni???)!!! :P

Sziszike!
Örülök, hogy jól vagytok!
Gratulálok a kocsihoz! :D


Szép napot mindenkinek,
Brigó

Kép

Kép
brigó
 
 


Sziasztok lányok!

Kicsit megint eltűntem, de kb 3 napja csak takarítok. Tegnap meg felhívott egy ingatlanos, hogy megnézné a házunkat, úgyhogy tegnap még jól belehúztam, és most végre rend van. A babaszobám is alakul, csak a kórházi cuccot bedobtam a ababakádba, és így még elég rendetlennek néz ki . Ha minden a helyére kerül, teszek majd fel én is képet.

Kataa!
Látom, téged is megszállt a takarítói láz! Azért vigyázz, phengess is, mert tegnap én is úgy kifárasztottam magam, hogy estére már csak lassított felvételben tudtam közlekedni.

Mágnes!
A Babaágynemű nagyon gyönyörű. Hol vetted? És mennyi volt?

Szilvi!
Akkor az overáll project megoldódott! Milyen sszerencséd volt!

Niki!
Végre szabin vagy, és tudsz egy kicsit pihenni. bár a felújítás persze nem pihenéssel jár, azért te is sak óvatosan melózgass otthon. Inkább csak irányíts a többieket, és kíméld magad!

Szana!
Szerintem amosás sosem korai. Én kb 2 hónapja kimostam mindent, és most újra átmosom, mert most már nem akarok öblítőzni, hanem kipróbálom a mosódiót, meg az ecetes öblítést. Szóval szerintem egyáltalán nem korai a mosás. Legalább levan a gond. róla.

Hali! Sajnálom, hogy így jártál a cukorral. Bár nem emléákszem de nem mondtam neked, hogy otthon keverd mbe az egészet, és tegyél bele citromlevet? Nem emlékszem, mert nekem már nagyon régen volt. Mindegy, a lényeg, hogy az eredmény jó lett. A rosszul létedel kapcsolatban infóm nincs, mitől lehetett. Talán egy kicsit te is felpörögtél? Pihizz többet.

Winnie! Végre elkezditek a vásárlást. Majd meglátod milyen élvezet. Sok sikert hozzá.

Puszi. Most lleépek, mert hiányol az uram.

Kép[url=https://lilypie.com]Kép
[/url]http://b1.lilypie.com/rRFUp1.png
kviki73
 
 


Sziasztok!

Köszi a hiányolást és a gratulációt..
Nagyon sűrűek a napok, így alig jutok el néha az ágyig is.:)

Intézem a TB-nél a dolgokat, mert nem egyszuerű, ami megint még rám vár..aztán vezetek, programokra járok..stb.

Vezetésről: ma 1-3ig vezettem, illetve 7-8ig este.
A d.u. nem volt nagy élmény, de este kimentünk végre az autópályára, ami nagyon tetszett.:)

November 7én lesz a vizsgám 14:10perckor..40perces egy ilyen
vizsga.

D.u. feszült volt a hangulat és nemis élveztem, de este még ő is megdícsért, hogy nagyon jól ment!

Ami a gondom vele még mindig, hogy lecsalja a perceket állandóan.:( Az 50perces órákból max. 40-45percet vezetek.

Most megyek, de hamarosan írok még ígérem:)

Kitartás lányok, hamarosan babázhatunk.

Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Mágnes!
Csak részben. A kórházban már nem dolgozom, de a szociális gondozóképzősöket még tanítom elsősegélynyújtásra.

Tényleg szép az ágynemű!

Ma voltam először CTG-n. Tök jó lett. méhtevékenység még nincs, szívfrekvencia pont jó. :)

Sziszike!
Hajrá vezetés. Az én oktatóm eléggé pánikolt, hogy nehogy neki szüljek. A vizsgáztató is gyorsan át akart lendülni rajtam, így nem nagyon kötött bele semmibe. Hátha nálad is így lesz.

Ez a pakolás, takarítás a halálom.

Megyek is, folytatom....

Snoopy

KépKép
snoopy
 
 


Sziasztok!
Még fent vagyok..:) Öcsém most ért haza Fradi meccsről, én meg megvártam, megetettem..:)
Apu vett nekem diétás Milka csokit, és olyan finom volt ,mint az igazi, így megnyugodtam, hogy nem kell íztelenül élnem :)

Brigó: Az overallt nagyon jó áron vettétek! Érdekes ,hogy két Brendon között is mekkor a különbség lehet.....

Az ágyneműt szerintem kicsit drágán vettük, 6500 volt, de apának annyira megtetszett, hogy azt mondta, ezt meg kell venni! Én meg annyira megörültem, hogy babaholmit néz és válogat, hogy bármibe belementem volna:) Reggelenként, amikor felkelek, még mindig meglepődök, hogy egy kiságy áll a szobában..:)
Anyu kimosott nekem mindent, holnap vasalunk!

snoopy: Akkor csak nagyon távoli kollégák vagyunk:) Holnap én is dolgozatot javítok, csak én most az apuét, ő direkt akkor íratja, amikor jövök haza, tudja, hogy szeretek javítani.:)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Snoopy: remélem.:)
Bár a tegnap esti nagyon jól ment, nálam ez hangulat kérdése is, persze egész más lesz egyedül vezetni..már alig várom azt is.

Korena: láttam itt a babaneten hordozót színben a babakocsihoz: 10 000-ért adja a csaj..

Ha kell valakinek csajos ruci írjon..most kezdem befényképezgetni. Nagyon sok összegyűlt. 86os méretig vannak..
Van pici rugim is, ha vki gondolja..50-56os tól..

Most megyek babózni, majd írok még.

Puszi.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok

Ilgya,
Hat nem irtam meg tasobaba nevet, ennyi meglepit szeretnek :wink: Veed mi ujsag?regen jottel.

Sziszike
Kocsihoz gratula,most mar aztan nincs megallas,johetsz az anyuka vezetok soraba :lol:
Hat oktatod nem semmi,szolj neki viccesen, hogy meg egy-ket utcanyit menjetek,mert meg nem telt le az ora :shock:

Winnie
Na mi volt az eloadason???
Hat nekemazon a heten volt Uh,csak a dokinonel,O nem csinal mindenvizsgalatnal UH*t csak 8 hetenkent kb.

Brigo
Kivancsi vagyok melyikunk szul hamarabb,ha te nov kozepig kihuzod :lol: Na jo kezdobetut adok :L es 4 betus a nev :wink: Segitett??

Viki
Varom a kepeket a szobarol,hat en is lassitottam delutanra,de most minden csilli-villi,es buszke vagoyk hogy sporoltam egy takicsaj fizetest :lol:

Snoopy
Hogy neked van meg erod este takaritani? le a kalappal elotted :)
Hat neke mmeg csak a jovo hetfon lesz az elso NST,szerintememgint csak kettohoz lesz szerencsem :wink:

Magnes
Agynemu nem volt draga,mashol 10e folott vannak.Azert vettuk mi ia Helimexben mert 6800 volt.

Na szep napot en megyek teregetni
Kata

Kép
Kép
kataa
 
 


sziszi! Naná, hogy engem érdekel :) szívesen megnézném őket. Jöhetnek a mélcímemre is: kinganyu@vipmail.hu
vagy a babaszobán rakod fel?

na majd még jövök ha tudok.

Üdv. cic
cicmerák
 
 


Sziszike drága! Imádlak, hogy így figyelsz rám. Ez egy cuppanós puszi. Én is figyeltem és hétfőn már az enyém is lesz!!!! Nagyon boldog vagyok, hogy totál ugyan olyan mint a kocsi.
November 7.-én tiszta erőből szurkolok neked!!!

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Sziszi!
Engem is érdekelnének a csajszicuccok!
Mail: molnaragnes@citromail.hu

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


kataa: Még dolgozom, és dec 31.-ig szeretnék is meg nem is. Fáradok nagyon, de otthon meg csak megőrülnék.....

winnie: nálunk anyós lesz...ja mi van velem, vagy a kis pocak lakóval, de azt nem érdekli sem isten sem ember. Ő elvan foglalva a klimaxával, hogy őneki mennyi rossz, de mindig is ilyen volt, 6 hónapos terhességem alatt egyszer sikerült is megkérdeznie hogy vagyok, de a válasz már nem jutott el hozzá, mert belekezdett a monológjába, hogy az ő klimaxa..... :evil:
Hol van az a kenguru gold? Engem is érdekelne.

csernus, viki: A védőnő mondta, hogy ne tegyek citromot a teába nem szabad, és aki a vért vette az is rákérdezett, hogy ugye nincs benne citrom.... hát nem volt. Nem is érdekes, már el is felejtettem.

Sziszike: most olvastam el az előző oldalt, és gratulálok az autóhoz, használd egészséggel. Nagy segítség lesz az tuti.

Brigó: mióta iszod a málnateát? mikortól szabad? 32. héttől, vagy később?

Havtündével mi van?

Lányok! Tudjátok, hogy lassan indul a babaszüret? Szépen lassan világra fognak jönni a picurkáink. Jaj de várom már a jóhíreket, és a szülés történeteket!!!

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Sziasztok,

Sziszi,

Ja én is gratulálok az autóhoz, használd biztonsággal és egészséggel- Mndjuk én így a 34. héten, hogy végig Ákos helyett vezettem, nagyon rossz volt. Egy hét alatt sikerült megtalálnom a megfelelő ülésbeállítást. :( De már vezethet a drágám, és képzeljátek, le a kalappal az okmányiroda előtt. Persze ott is voltak gondok. Bementünk az újpestibe, és az mondja a nő, egy hónap múlvára tud időpontot adni, mert máj. 1-től időpontot kell kérni. Ákos persze elkezdte a balhét, hogy mit képzelnek, ha majd megszül e felesége, akkor még várjon arra a rohadt időpontra. ... Végül a nő kinyögte, ha azonnal akarjuk, akkor van rá lehetőség, csak a főutcán kellett továbbmennünk. És ma mit hozott a postás??? Ákos új jogsiját. 3 nap alatt, nem egy hónap múlva. Borzasztó, hogy mennyire nem segítőkészek az emberek!!!!


Most majd mindjárt takarítok, de most még szelektálom, amire nincs szükségünk egy darabig és azokat bedobozolom, és hazaküldöm a szüleimhez, mert egy óriási családiházban mégiscsak több hely van, mint egy panelban.:)

Én annyira örülök ennek a jóidőnek, gondoljátok el mindjárt itt a november és még mindig milyen szép az idő. Legalább nem kell télen csúszkálnom.:)

Korena,

szerintem a karácsonyig munkálkodás, sokkal jobb. Gondolj bele, hogy az ünnepi hangulattal megjön a a szabdságod, az dupla öröm. :)

Lányok én még csak most jöttem rá , hogy baldahint és a fejvédőt az ágyneműhöz adják. És akor hogy néz ki, ha az ágyat áthútom egy másik huzattal és nem passzol a baldahin és a fejvédő ????

csernusn
 
 


Niki: Gratulálok a felfedezéshez ágynemű-baldachin ügyben :lol:
Én is hetek óta ezen malmzozok, meg nem is találtam még olyat ami úgy igazán nagyon tetszene, úgyhogy varrni fogok két garnitúrát. Egy nap alatt megvan. Na de most kezdek el anyagot vadászni... és mi lesz, ha nem találok olyat, amilyet szeretnék? Mit össze nem tudok szenvedni ez miatt... :lol:

Egyébként teljesen igazad van két ünnep között zárva leszünk hálistennek, úgyhogy a december majdnem csak fél hónap... szóóóóóóóóval másfél hónap és szabadsáááááááááág jaj de jó belegondolni... na egyből jobb a kedvem, köszi Niki :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Sziasztok!

Milyen az, amikor a baba csuklik? Olyankor mit érez az ember?
(inkább nem írom le hogy én mit érzek mert ez lehet hogy nem is az , arra lennék kiváncsi hogy más mit gondol csuklásnak - aztán majd én is leírom :)

Dorka

Kép
szdorka
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?