Sziasztok!
Vagyok már, vagyok
Hétfőn pihengettem, tegnap egyedül voltam Jázival, meg védőnőnél voltam, ma meg vérvétel+uh+nst+doki.
Védőnőnél minden oké, fogytam egy hét alatt egy kilót. Hírek szerint ez a vég, de szerintem kihúzom november közepéig (
).
Uh-on is minden oké, a lepény I. fokban érett, ez az első stádium ugye?
Babszemet 3047gr-ra becsülték, úgy tűnik nem lesz akkora, mint Jázi volt (3850gr), bár tévedhet a gép is.
Nst is jó lett, bár vagy 10 percig vert a víz, mert a baba szívhangja vagy leesett 90-re vagy 200 fölé ment (ugye elvileg 120-160 között a jó), de aztán többen is megnyugtattak, hogy ez csak azért van, mert elmozdult a baba! Hááát, remélem is!
Dokim a héten szabin van, így egy helyettesnél voltam, de rendes volt. Bár vizsgálni nem vizsgált, gondolom ezt a lehetőséget átadja a dokimnak, akihez jó lenne hétfőn vagy kedden elmenni.
A málnalevél teát iszon ismét serényen, remélem megint lesz hatása!!!
Tinu!
Igen, tudom, hogy azt írtad, csak azért írtam, vagy inkább úgy akartam írni, hogy te inkább már ne izmosíts!
Mágnes!
3.990Ft-ért vettem az overállt. Itt Egerben a Brendonban úgytudom 7000Ft-ért van overeáll. Persze lehet, hogy az csak akcióban volt, vagy már nem is jól emlékszem....
Egyébként nagyon szép a babátok kiságya/takarója, stb. Gondolom megnézed egy párszor egy nap
Irigy-irigy a kényeztetésért!!!
Szilvi!
Örülök, ha megoldódott az overáll kérdése. Mindig jó, ha az ember kap valamit!
Niki!
Jaj, ne legyél kétségbe esve, majd megy minden a maga útján. Azzal úgy sem oldasz meg semmit, ha idegeskedsz, és főleg a babának sem tesz jót!!! Most már otthon vagy, aztán majd meglátod mennyivel könnyebb tenni-venni, mintha dolgoznál.
Szana!
Én sem értem anyósodat, hogy miért is lenne korai 34 hetesen a babaruhák mosása?!Sőt, én már majdnem azt mondom, hogy el vagy vele késve
Kataaaaaaa!
Legalább add meg a név kezdőbetűjét (esetleg az utolsót is
), és hagy barkóbázzunk (így kell ezt leírni???)!!!
Sziszike!
Örülök, hogy jól vagytok!
Gratulálok a kocsihoz!
Szép napot mindenkinek,
Brigó