Legkozelebbi inszem nov. 11-12 korul lehet, persze hetvegen.
Toled kertek plusz fizetest a dokik? Marmint a hetvege miatt.
Egyebkent azzal bosszantottak fel ott, hogy a felvetelin nem fogadtak el a taj-kartyamat, mert az a leanykori nevemre van kiallitva. Tudod, nem haboroghatnek ezen, ha egy evben egyszer mennek dokihoz, es akkor tudnam meg ezt. De en dokitol dokiig jarok, es egy potom ket perces vizsgalatra nekem 10000 forintot kellett letetben hagynom, minezt hosszas varakozas utan, majd el kellett mennem a Teve utcahoz megcsinaltatni a kartyamat...
Nagyon pipak voltunk. Szerencse, hogy az oraimat el tudtam cserelgetni, mert kulonben nem tudtam volna dolgozni menni. Emellett nalam volt a nemzetkozi tajkartyam, ami mar asszonyneven volt, es azt eu-s orszagokban is elfogadjak, csak eppen nalunk nem. Szoval nagyon bosszanto volt az egesz. A Teve utcaba meg hiaba mentem volna a vervetel elott, mert akkor pont a vizsgalatot kestem volna le. Szoval szuper jo volt. Mar nem vagyok merges, de ott nagyon mergesek voltunk am.
Tudod, nekem egyelore nagyon idegen volt az egesz korhaz, es amikor meglattam a a zold feliratot "Szuloszobak", olyan furcsa erzesem volt. Kicsit felelem, kicsit alazat. Nagyon furcsa volt.
Lattam sok kilenc honapos kismamat, es bizony kicsit irigykedtem is.
Nagyon keszitem magam a lombikra, mert nem tudok hinni az inszemben.
Tamaranna!
Nekem is a hatodik inszem lesz, de azzal a kulonbseggel, hogy en sajna meg nem voltam terhes. (legfeljebb a sogornom szamara
) En is izgulok miatta nagyon, es nem tudok benne hinni, de ha megvan a 6. inszem, akkor sehol nem kothetnek belem azert, mert az allam ennyit vagy annyit tamogathat csak, es csak aztan johet a lombik. Amikor nekifutottam az egesznek, en ugy alltam a dolgokhoz, hogy az elso biztosan sikerul. Teszteltem is, meg minden. Aztan jott a masodik, meg hittem es teszteltem; a harmadiknal mar beletorodtem, es ha jol emlekszem, mar nem is teszteltem, a negyedik hit nelkul volt, az otodik pedig borzaszto voot, mert aznap vegigsirtam az egesz inszemet, es annyira stresszben voltam - annyira nem akartam mar az egeszet, hogy mar ott az inszemes "agyon" ugy voltam vele, hogy nem sikerulhet, hiszen teljesen kivagyok.
A mostaninal ugy vagyok, hogy muszaj megcsinalni, de elem tovabb az eletemet. A doki megmondja majd, hogy all a hormonszintem a ciklus masodik feleben, es mit csinaljak. Hangolom magam arra, hogy ez a doki majd figyelmesebb lesz, es talan jobban tud segiteni, mint mondjuk az elozo. Szoval igy vagyok most, tele aggodalommal es izgalommal. Neha keseredve, neha jobban. Kevesebbet gondolok az egeszre, de itt van a mindennapjainkban. Ez van velem, bocsi, ha megint hosszu lettem.
Puszi mindenkinek, még aki olvas csak minket, annak is!!!
Babszi