Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Én most csatlakoznék az utolsó (6.) insem előtt. Nem tudja valaki, milyen ételekkel lehet segíteni a megtapadást? Láttam, hogy volt akinek a 9. insem sikerült. Ez, hogy lehet, nem csak 6 van. Én a Nyírőbe járok és azt mondták, hogy ez az utolsó. Aztán már csak lombik. Nagyon félek tőle. Én szívesen mennék még insemre, hiszen nekem a 3. sikerült, csak sajnos méhen kívüli lett és szétszakadt a petevezetőm. Műtöttek. Nekem van esélyem így teherbe esni, és a lombik, mint a többiektől hallom rettenetes. Hogy lehet többre menni? Azt gondolom a tb már nem támogatja.

Irjatok valami bíztatót 25-én insem. Üdv : Tamar
tamaranna

Szia Tamara!

Én Nyirő-szökevény vagyok - tudnék mesélni V. főurvos "ÚR"-ról...

Megtapadást segíti - nyilván - ay ép, vastag nyálkahártya. Ezt kitűnően "táplálja" a méhpempő, és a propolisz.
Az E vitamin nélkülözhetetlen (400 NE/nap).
Az egyik meddőségiben napi egy pohárka vörösbort is ajánlanak a sok ásványvizen és fehérjebevitelen kívül.

inszem tuti támogatott, a többi nem. Viszont kell a 6, hogy lombikozhass. De ha nem sürget az idő, szerintem inkább a további inszemeket válaszd. Egyrésyt sokkal költség-és szervezetkímélőbb, másrészt pedig hogy egyszer már sikerült - még ha nem jó helyre is került a baba.

Én is 25-26-án inszemezek - akkor együtt izgulhatunk!

Kép
zölddisznó

Szia tamaranna!
Nekem is úgy volt 9 inszemem, hogy a 3. sikerült, de meghalt a babánk a 6. héten. Elvileg ilyenkor újrakezdődik a számláls, de az akkor is 9 inszem volt, mert 9-et stresszeltem, reménykedtem és aggódtam végig. Aztán a 6. sikerült, (neked is ez fog, figyeld meg :wink: ). A dokim még fojtatta volna, amíg én nem akarom a lombikot, de igazság szerint ő is lombikra akart küldeni ez után. szerintem orvosa válogatja, hogy mennyi inszemet hajlandó csinálni. Van aki csak arra megy, hogy a 6 meglegyen, mások meg többet csinálnak. Biztosan le tudják úgy adminisztrálni, hogy ne legyen gondjuk belőle, csak emberség kérdése. Én a Nyírőt nem ismerem, a Sote II-re járok.

Egyébként a Forgácsban még 6 sem kell a lombikhoz, ha az orvosod azt javasolja, akár 1 inszem után is mehetsz lombikra.

Drukkolok nektek 25-26-án!!!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Ez volt az a hirhedt eskuvo, amit meseltem nektek. Mit szoltok sogornomhoz??? :evil: Kép
babszi

Szoval Ő a sogornom :( Kép
babszi

Es ilyen volt a volegeny skotszoknyaban. A volegeny a menyasszony baljan van. A masik a volegeny occse. Kép
babszi

Babszi!
Miért volt skótszoknya rajtuk??? És cigivel a menyasszony?? Érdekes.. :D

Kép
Kép
Kép
mágnes

Magnes!
A volegeny skot volt, azert volt rajta szoknya. A menyasszony 7 es fel honapos terhes, es nem tudja karos szokasat feladni, azert volt nala a cigaretta. Ugyanis igen surun kiult a dohanyfustbe elszivni egy egy cigit az eskuvon. Kozben meg terhes.
babszi

Babszi!
terhesség előtt én is dohányzotam, de, amikor elkezdtem inszemekre járni le is tettem (akkor szívtam el egy szálat ,amikor negatívok lettek a tesztek-tehát jó sűrűn..:)). Amióta babát várok, nem is kívánom, pedig anyósomék előttem füstölögnek. Szerintem aki nem esik át ennyi tortúrán, az nem is mindig fogja fel, mit árthat egy babának.
Menyasszonyi ruhában pedig szintén nem gyújtottam rá, olyan fura a kettő együtt.. :D De nagyon szép ruhája volt!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Abban igazad van, hogy nem fogjak fel az egeszet, de engem melysegesen felhaborit a dohanyzo kismama latvanya is.
A ruha es a cigi valoban uti egymast, hiszen a ruha annyira a tisztasagot mutatja, a cigaretta meg egeszen mast, hogy a ketto egyutt uti egymast.
Azt nem itelem el, ha vki elotte vagy utana dohanyzik. En azt itelem el, amikor kozben teszi ezt. Ezen kivul pedig az egeszet elitelem a sogornommel kapcs., mert nem azert vallalt gyereket, amiert mi vallalnank, hanem ezzel fogja meg ezt a szerencsetlen skot embert. Panaszkodtam mar ra korabban :( Sajnalom, hogy igy alakult. Azert erdekel, ha vki maskeppen gondolja, mert en elegge szemellenzosen nezem ot, es hatha mas velemenyere ki tudom jobban szelesiteni a szemellenzomet.
Ugyhogy neked is koszonom :) :) :)
babszi

Igen a dohányzó kismama.....
Anyósom mindkét gyerekével végigbagózta a 9 hónapot. Meg vagyok győződve róla, hogy ezért is van az, hogy a fia is, és a lánya is immungyenge (ezt orvos állapította meg). Minden nyavalyát elkapnak, és lassan jönnek ki belőle. Örülök is neki, hogy nem kívánom a cigit, így legalább utána sem fogok rágyújtani. :D

Az tényleg szomorú, ha valaki gyerekkel akarja a párját megfogni. Az a kapcsolta előbb utóbb tönkre fog menni Dehát sok ilyen van a világban.
Nem mondtad, hogy mikor kell menned a kettesre legközelebb.:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Legkozelebbi inszem nov. 11-12 korul lehet, persze hetvegen. :( Toled kertek plusz fizetest a dokik? Marmint a hetvege miatt.
Egyebkent azzal bosszantottak fel ott, hogy a felvetelin nem fogadtak el a taj-kartyamat, mert az a leanykori nevemre van kiallitva. Tudod, nem haboroghatnek ezen, ha egy evben egyszer mennek dokihoz, es akkor tudnam meg ezt. De en dokitol dokiig jarok, es egy potom ket perces vizsgalatra nekem 10000 forintot kellett letetben hagynom, minezt hosszas varakozas utan, majd el kellett mennem a Teve utcahoz megcsinaltatni a kartyamat...
Nagyon pipak voltunk. Szerencse, hogy az oraimat el tudtam cserelgetni, mert kulonben nem tudtam volna dolgozni menni. Emellett nalam volt a nemzetkozi tajkartyam, ami mar asszonyneven volt, es azt eu-s orszagokban is elfogadjak, csak eppen nalunk nem. Szoval nagyon bosszanto volt az egesz. A Teve utcaba meg hiaba mentem volna a vervetel elott, mert akkor pont a vizsgalatot kestem volna le. Szoval szuper jo volt. Mar nem vagyok merges, de ott nagyon mergesek voltunk am.
Tudod, nekem egyelore nagyon idegen volt az egesz korhaz, es amikor meglattam a a zold feliratot "Szuloszobak", olyan furcsa erzesem volt. Kicsit felelem, kicsit alazat. Nagyon furcsa volt. :) Lattam sok kilenc honapos kismamat, es bizony kicsit irigykedtem is.
Nagyon keszitem magam a lombikra, mert nem tudok hinni az inszemben.

Tamaranna!
Nekem is a hatodik inszem lesz, de azzal a kulonbseggel, hogy en sajna meg nem voltam terhes. (legfeljebb a sogornom szamara :) ) En is izgulok miatta nagyon, es nem tudok benne hinni, de ha megvan a 6. inszem, akkor sehol nem kothetnek belem azert, mert az allam ennyit vagy annyit tamogathat csak, es csak aztan johet a lombik. Amikor nekifutottam az egesznek, en ugy alltam a dolgokhoz, hogy az elso biztosan sikerul. Teszteltem is, meg minden. Aztan jott a masodik, meg hittem es teszteltem; a harmadiknal mar beletorodtem, es ha jol emlekszem, mar nem is teszteltem, a negyedik hit nelkul volt, az otodik pedig borzaszto voot, mert aznap vegigsirtam az egesz inszemet, es annyira stresszben voltam - annyira nem akartam mar az egeszet, hogy mar ott az inszemes "agyon" ugy voltam vele, hogy nem sikerulhet, hiszen teljesen kivagyok.
A mostaninal ugy vagyok, hogy muszaj megcsinalni, de elem tovabb az eletemet. A doki megmondja majd, hogy all a hormonszintem a ciklus masodik feleben, es mit csinaljak. Hangolom magam arra, hogy ez a doki majd figyelmesebb lesz, es talan jobban tud segiteni, mint mondjuk az elozo. Szoval igy vagyok most, tele aggodalommal es izgalommal. Neha keseredve, neha jobban. Kevesebbet gondolok az egeszre, de itt van a mindennapjainkban. Ez van velem, bocsi, ha megint hosszu lettem.
Puszi mindenkinek, még aki olvas csak minket, annak is!!!

Babszi
babszi

Sziasztok!

Hát nekem sem fér össze a terhességés a cigizés.Rosszul vagyok, ha ilyet látok. Nagyon nagy felelőtlenségnek tartom,mert nem a saját életével játszik, hanem a kis babóéval. Mikor ilyet látok,úgy felmegy bennem a pumpa, hogy legszívesebben kiverném a kezéből a cigit. :evil: Babszi, te nem beszéltél vele,hogy tegye le a cigit?

Olvasom itt, hogy miken mentek kereszül,5.6.9.inszem után.Reménykedem,hogy nekem nem lesz szükség ennyire! Lányok, azért olyan erősek vagytok ám! Biztos meglesz az eredménye, nem létezik,hogy ne nem.

Nekem holnap reggel is (ma reggel is volt) lesz vérvétel, utána uh. és talán holnap du.megtudom, melyik nap lesz pontosan az inszem. A tüszőrepesztő injekció után mennyivel szokott lenni? Másnap?
Képzeljétek, megkérdeztem, nekem semmi fekvés, pihengetés nem lesz utána, mint ahogy nektek szokott lenni. Azt monta az asszisztens,hogy 5 perc az egész, befecskendezik és mehetek, és utána sem kell semmit tennem éljek úgy,mint máskor.Ez fura, asszem én feküdnék ott egy órácskát, biztos, ami tuti,de nem fog menni. :roll:
katata

Kata!
Ez olyan dolog, hogy a dokin es a helyen mulik. Nekem 20 percig kellett kb. fekve maradnom, mashol 2 ora, mashol 5 perc. Szerintem a 20 perc kell, de lehet ez is csak tevhit. Nem tudom. Fura, de majd alkalomadtan kerdezz ra a dokinal. Az uj dokim azt mondta, hogy inszem utan eljek rendesen, csak a stressztol ovakodjak. En pedig egy karot nyelt stresszes ember vagyok, szoval letelemem a stressz :( :)

Mondtam neki, hogy dobja el, de ha en mondom neki, akkor inkabb emelne az adagot "csak azert is" felkialtassal. Borzasztoan primitiv egyen, es en csak arra tudok gondolni, hogy mennyi ember kinlodik a teherbeesessel, mas meg nem tudja becsulni helyzetet. En melyen fel vagyok haborodva ezen.
babszi

Babszi!
Amikor én megláttam a szülőszobák feliratot, olyan vágyakozás fogott el, hogy csak na! :D Ott aztán igazán nagy dolgok születnek:) Azóta már voltam bent a sógórnőm szülésén, és még jobban vágyom oda.
Nekem nem kellett fizetnem egy inszemért sem, igaz, amikor hétvégére esett volna, áttoltuk hétfőre, mert centrifugázni nem tudnak hétvégén, és az nekünk kellett.
Ez a TAJ kártyás mizéria 1-2 hónapja van, azelőtt én is sokáig régi TAJ-jal jártam, sőt volt, hogy otthon hagytam, és semmi gond nem volt belőle.
És azért ha egy kicsit is, de bízzál, ez a hatos bűvös szám!!!! :wink:

Kata!
A tüszőrepesztő szuri után 2 nappal van az inszem általában. előtte csináltak uh-t? Mert akkor meg tudja mondani a dokid, hogy mikor menjél inszemre.
Nekem egyik inszemnél sem kellett feküdnöm. Becsúzlizták a kisfickókat(meg a kiscsajt.. :) ), és már mehettem is haza. Persze otthon lefeküdtem rögtön, de azért csak kocsikáztunk hazáig fél órát...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Apropó!
A háziorvosom azt mondta, hogy a lombikot nem fogja az állam támogatni! Ti hallottatok erről valamit?

Kép
Kép
Kép
mágnes

sziasztok lányok, babszika nagyon 'durva a sógornőd...így cigivel a kezében, és terhesen.......és a két fickó sem semmi a kis csini szoknyában :shock: köszi megvagyok, elvileg vasárnapig(tegnap)
tartott az utolsó szuri hatása, de ahogy írták nekem itt a lányok többen is, lehet, hogy még hónapokig eltart és nem lesz még ciklusom....de én reménykedem, hogy nem így lesz :lol: babszika, neked sem egyszerű az életed ám. és annyira úúútálom én is ezt amikor olyan tehetetlen az ember...mint mikor az előző dokim azzal elintézett, hogy most nem ér rá (pedig ő rendelt vissza!!!) szóval, türelem, ne légy ilyen pesszimista az inszemmel kapcsolatban :!:

tamara, szia köztünk :lol: akkor szerdán inszem :?: szorítok neked, tarts ki és írj majd, hogy milyen volt :D

odrykám mi van véled, írj nekem valami jót, nagyon szorítok neked, hogy karira legyen jó kis meglepid a családnak :shock: :oops: :lol:

tiza :lol: talizzunk, majd írd meg melyik nap lenne jó neked :lol:

zel te mikor leszel itt? mert 'összevárhatjuk, hogy amikor jönnél nézelődni-vásárolni akkor összejönnénk :lol: mit szólsz?

katata ne hagyd magad :!: :!: mi lenne ha te kérnéd a dokit, hogy 20 percig feküdhess utána - mert te így érzed jónak :wink: azt olvastam (talán egy kismama magazinban), hogy a leendő kismamának a fogantatástól azt kell tennie amit ő jónak talál, és néha még az orvosokkal is közölni kell ha valamit nem úgy gondolunk mint ők :!: :!: szerintem ez nagyon-nagyon fontos, és ne az aszisztens nő mondja meg, hogy mi a tuti, ennél sokkal-sokkal nagyobb a tét :!: :!: :!: kitartást, erős légy, puszi :!:

mindenkinek pusszantás
kicsiboris
kicsiboris

Sziasztok!

Babszi! Nem semmi a sógornőd. Az első, ami feltűnt, az a cigi volt, aztán, hogy nagy a pocak is. le vagyok nyűgözve. Az sem zavarta, hogy egy násznép botránkozik meg a viselkedésén? Cigizek én is, de csak 3-4 szálat naponta, és simán le is tudom tenni. Amikor elkezdtük a kivizsgálást, le is tettem, akkor derült az endóm. Most már "babonából" szívom azt a3-4-et. De amint zebrás lesz a tesztem, abbahagyom.

Tiza! Az állatorvosunk kaktuszokat gyűjt. Két gyönyörű gyereke van. Ez most olyan lehet neked, mint az én talpmasszázsom. Én sem hittem semmi ilyesmiben igazán, de amikor az első mensim került szóba, meg a térdműtétem, nagyon meglepődtem.
A cigimen kívül nagyon vigyázok magamra, mindig is vigyáztam, főleg nőgyógyászatilag, és idáig jutottam. Lehet, hogy ezek a kis plussz "varázslatok" adhatnak még egy lökést, vagy erőt a folytatáshoz. Ki tudja?
A talit minddenképp összehozzuk.

Zölddi! Nekem pár nap csúszásom van hozzád képest, én 30-31-én megyek. Akkor megint együtt tudunk izgulni. Gondolok ám rád is sokszor!
Odry! Mi van veled?
Nekem nem szoktak inszem előtt Uh-t csinálni, hogy megnézzék megrepedtek-e a tüszők, csak előtte két nappal voltam, hogy mekkorák. Meg nem nézték mostanában a hormonszintemet sem. Habár azzal már az elején sem volt gond, csak prolaktinra kell szednem a Bromo-t.

Pusza mindenkinek!

Reni! Hol vagy? nehogy nekem bedepizz!!!
zel

Sziasztok!

Mindjárt teszek táblát.

Orsika, hogy sikerült az inszem? Minden oké volt?

Coca, Zel,nekünk nagyon közeleg az inszem. :wink: Ma reggel megint vérvételen voltam (tegnap is), a hormonszint miatt. Ma reggel uh.is volt. Bal oldalt van egy szép tüszőcske, a dokim meg volt elégedve. :) Én nem kapok Clostyt vagy ilyesmit,csak a szurikat, ezért van egy. De a dokim nem híve a fölöslegesen sok tüszőnövesztésnek, ha egyébként minden rendben van. Ez az egy is bőven elég, csak legyen ügyes a kis petécske benne. :) Délután kell visszahívnom a dokit, hogy mikor kell a tüszőrepesztő szurit beadni és hogy pontosan melyik nap lesz az inszem. Izgi!!
Zel, akkor neked nincsennek reggeli vérvételek? Nekem az uh. alapján nem monta meg,hogy mikor legyen a repesztő szuri. Lehet, hogy még nem ismeri pontosan a működésemet,téged meg jobban ismer már a dokid. Nem?
katata

Kép

Sokan vannak a táblában, akik nem szoktam jönni mostanában.
Jelentkezzetek,mi van veletek elveszettek!!!
katata

Babszi :)
Hát a sógornőd nem semmi a cigivel. Elépesztő látvány a cigiző terhes menyasszony. Én már leszoktam a cigiről, amikor az esküvőnk volt, de eszembe nem jutott volna menyasszonyi ruhában cigizni, pláne nem terhesen.

K.boris :)
Nekem szerda v. csütörtök lenne jó a héten. Ha neked nem jó, akkor áttehetjük a talit a jövő hétre is. Én 4-ig dolgozom a belvárosban.

Zel :)
Nekem sem szoktak inszem előtt uh-t csinálni, de én mindig érzem mikor repednek meg, mert pár órán keresztül iszonyatos fájdalmaim vannak kb. 36 órával a tüszőrepi szuri után.

Hát lányok, azt hiszem ez a hónap sem sikerült. Ma vagyok a bűvös 12. dpo-n és már mintha görcsölgetnék. Most nem olyan egyértelmű, mint máskor, úgyhogy még egy picit reménykedek, meglátjuk mi lesz estig. Lehet, hogy holnap próbálkozom egy teszttel, ha nega, nem kínzom magam tovább az Utrogestannal.
tiza

Mágnes :)
Egyszer már volt szó a lombik témáról. Állítólag a kormány sokallja a meddőségi kezelések költségeit, különösen a lombikét. Az angol példát preferálják, ahol 1 db-ot támogat a tb. Szakemberek szerint 3 alá nem mernek majd menni, de ki tudja. Én ezekről mindent el tudok képzelni.
tiza

Tiza, még nem feladni! A baba miatt is görcsölgethetsz, bár én is elég jól ismerem magam és eddig mindig bejöttek az érzéseim. De hátha most neked nem!
Szorítunk Neked!!!
katata

Kata :)
Köszi, de tényleg ezek az érzések mindig bejönnek. Máskor határozottabbak a görcseim, ezért most nem tudom mi van, de felettébb gyanús, hogy megint a 12. dpo-n kezdődik.
tiza

katata, én itt vagyok és kapkodom a fejemet, mert úgy zajlik az élet hogy csak na. Szerencsére sokmindenhez nem tudok hozzászólni, mert még nincs akkora tapasztalatom. Ha valakinek segíteni tudok persze nem késlekedem.
Felháborít ha egy anya terhesen dohányzik, bár az én anyukám is ezt tette,de ki tudja miért allergiás az én öcsém, talán ez is lehet az oka. Felháborít az is amikor valaki a piroson tolja át a babakocsit az úton és még sokminden más, és csak reménykedek hogy én nem leszek ennyire felelőtlen :? .
orsika, mi újság, minden rendben ment :) ?
zölddisznó, zel , katata úgy irigykedem....én is mennék már a következő inszemre, közben pedig erősen reménykedem hátha megfogantam, mert hát ugye ki tudja :wink:
bbilona

Sziasztok!

A terhesség alatti dohányzással kapcsolatban csak ismételni tudnám amit elmondtatok - nagyon durva. Szegény babócának milyen élete lesz, ha már most ennyire nem számít....
Tapolcán hétvégén nem dolgoznak, úgy időzítik a tüszőrepesztést, hogy mindenképpen hétköznapra essen az inszem. Engem utána egyből felkeltettek, jött utánam a következő ember. De a kocsiban én is feküdtem végig hazafelé. Tényleg gyönyörűek az őszi fák ilyenkor, pláne kék ég háttérrel. Remélem használt is a srácoknak a szép látvány.....
Aztán otthon is pihiztem sokat délután és én teljesen ki voltam szolgálva, még nem is találtam ki, hogy mit szeretnék, de már ott volt előttem Apa és hozta. Nagyon lassan múlik az idő, csak 30-án derül ki, hogy sikerült-e. Vagy ez így az első inszem után túlságosan hiú remény?

További szép napot mindenkinek! :P :P :P
tücsökbogár

szia tiza :lol: szerda akkor jó neked? én fél ötig dógzom, utána talizhatunk :D az árkád emeleti kávézók környékén ahol az a bizsus bolt is van, jó neked? ha küldesz egy mobilszámot a freemailemre akkor rádcsörgök amikor odaértem(diana_k@freemail.hu), de egyébként szőke vagyok és fekete hosszú kabiban leszek...ez tök izgi :P remélem megismerjük egymást :lol: és még ne veszítsd el a reményedet nagyon kérlek, tarts ki, holnap dumcsizunk :!: :!:

hát ilona, gondolhatod én is annyir aszeretnék már előrébb lenni...megértelek

tücsökbogár, nem reménytelen semmi, légy optimista :lol:
kicsiboris

Lányok!
Tiszta stresszben vagyok és már attól félek, hogy ilyen stresszben nem lesz baba.
Most beszéltem a rendelővel és holnap reggel lesz az inszemem, fél 8-kor. ÉS ma este 6-kor kell beadni a tüszőrepesztő injekciót.Ez valami másik szintéma lehet,mint nektek(külföldön élek),mert előző este kell beadni,nem két nappal előtte. De nem is ez a gondom, hanem az, hogy a párom nem tud 6-ra hazaérni, legalábbis egyelőre úgy néz ki és akkor nekem kell beadni. :shock: :( :? :cry:
Jézusom, hogy fogom megcsinálni???? :cry: Félek nagyon. :roll:
katata

Küldtem privit és a freemailedre is.

Tücsökbogár :)
Ezt a "nagyon lassan telik az idő"-t én is ismerem. Ha valami jó történik az emberrel, akkor sitty-sutty megy az idő, de ha várni kell, akkor csak vánszorog.

Ilona :)
Mikor kellene megjönnie?
tiza

katata, ügyes vagy menni fog egyedül is, ne félj hiszen tudod hogy nem fáj :!: Csak semmi pánik!
tiza, mikor is.. úgy november 5. körül kell megjönnie, lehet hogy kb. egyszerre él a ciklusunk?
Nemtudok semmi okosat írni, mindenesetre nagyon szurkolok, sokan mondják, hogy a terhesség eleje pont olyan mint amikor meg akar jönni, hátha :)
Szép estét!
bbilona

tiza, írtam freemailt, akkor holnap :lol:

zel veled is nagyon jó lenne összejönni, írj majd amikor jó neked és tizával összeülünk 3-masban :lol:

coca? mi úccság veled?

katata, remélem már túlestél az 'önszurin :oops: rossz volt?
biztosan megcsináétad egyedül is :!: :!: :!: :!:
csak ügyesen holnap is, lazíts az inszem alatt!! és minden legyen úgy ahogyan azt te szeretnéd, ez fontos :P
puszi, írj holnap, hogy mi volt :oops:

odryka, oly rég olvastalak, gyöngyike nem raksz nekünk fel újabb 4d-s képecskét? de jó lenne :roll:

mágnes, nagyon durva lenne ha kb fél millert kellene a leendő kismamáknak kiperkálni egy lombikra (holott ugye nem is tehetünk róla, hogy ilyen helyzetben vagyunk, és ugye fogy a nemzet...)

ilona, kitartást :lol:

tücsökbogár, én annyira irigyellek, hiszen neked legalább már ott van a lehetőség...nekem még a ciklusom sincs visszatérőben a szurik miatt... :o gondolj arra milyen jó is az, hogy most van reményed a babásodásra :lol:
kicsiboris

Hát igen... Nem értem én ezt a lombik dolgot. Én úgy fogom fel, hogy az, hogy valakinek nehezen sikerül teherbe esnie (vagy ejtenie), az betegség. A betegséget kezelni lehet és kell. Na most, ha egy mandulaműtétért nem kell külön zsebből fizetned, akkor ezért miért? Pedig mandulát is vehetnek ki többször egy emberből, mert ugyebár visszanőhet... :(
Értem én ,hogy költséges, de akkor ne papoljanak a népességcsökkenésről....
Remélem azért nem jutunk el idáig, és elvetik ezt az ötletet. Igaz, nekem most nem volt szükségem rá, de ki tudja, lehet, hogy következő gyerkőcnél lombik kellene...(bízom benne, hogy nem)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Lányok! Arany férjem van! :lol: Elintézte, hogy haza érjen 6-ra. Hát nem drága? :P Miután megkaptam tőle az instrukciókat telefonon, hogy hogyan is kell beadni, jól beparáztam. :oops: Aztán egy kis idő után éreztem, hogy meg fogom tudni csinálni! Basszus bedöföm és kész! 8) Na, de azért mikor jött az üzi, hogy úton van haza, megkönnyebbültem.:) Aranyosak voltatok,hogy biztatgattatok, köszi, jól esett ám nagyon! :)
Coca, te nem inszemezel velem holnap? Vagy mikor mész?
Utánunk Zel te leszel a következő! :wink:
Jó éjt,
katata

Helló!

Én személy szerint elitélem azokat a csajokat akik cigiznek várandósan. Ennyire nem képesek, hogy legyen egy egészséges gyerekük. Én a hajfestéssel is hadilábon vagyok. EGy ismerősőm gyermekéről 3 évesen kiderült hogy rákos. Az orvosok azt állapították meg hogy idegi alapon alakult ki. Kérdezem én egy három éves gyerek mitől lesz ideges???? Mikor fog kiderülni hogy a cigi, a hajfestés a rengeteg tartósítószer mit okoz a babáknál??? Én most színezem a hajam, de azt hiszem a terhesség alatt nem fogom.

Tiza, sajnálom, hogy így alakult hiszen mi most is együtt csináltuk az inszemet. Én még szorítok neked, hogy ne legyen negatív.

EGy másik fórumon olvastam a hétvégén, hogy az Egészségügyi MInisztériumból jött info alapján talán még pár hónapig marad a támogatás a lombiknál. HÁt nagyon remélem......

Szorítok Kata!!!! és persze mindenkinek!!!!!
málna79

Bocsesz csajok, csak most zuhantam haza. Még a B.K.-t sem nézetm!
Rövid helyzetjelentés:
15, 25, 26, 27 mm-s tüszők! Még sosem volt egynél több, Hat a dupla closti. Este bökettem egy Choragont - tök hányingerem van tőle - csütörtökön inszem.
...és ez most sikerülni fog! Hihi...

Pusszancs, meghaltam!

Kép
zölddisznó

Halihó!

Kata! Simán sikerült volna! Ha én megtettem, te is megtudod.
Szerintem nekem hétvégén kell a tüszőrepi, de megcsinálom!Egyedül. És tényleg én leszek a következő.

Tiza! ne tesztelj még! Kérlek várj egy kicsit! Hátha félreérzel dolgokat és csak nem tudja majd a teszt kimutatni a babócidat. Neki pedig valószínű szüksége lesz az utrora!

Tücsökbogár! Volt már aki babás lett az első inszemtől. Szorítok neked.

Ilona! Hol tartasz? Én is nagyon várom már a jövő hétfő-keddet.

Zölddi! Nagyon ügyi vagy! Én pénteken megyek, remélem nekem is lesznek ilyen szép tüszőim! Nekem a napi 2 closty a Gonal-F-fel szokott 4-5 tüszőt csinálni. De örülnék én akár 2-3nak is, csak pattanjanak és legyen bennünk szép egészséges petécske, amivel a srácok jól összebonyolódnak.

Kicsibé! Érezzétek jól magatokat Tizával! Gondoljatok egyszer rám is közben! Nemsokára úgyis hármasban randizunk.

Pussz mindenkinek....
zel

kicsiboris, köszönöm a biztatást, próbálom magam lekötni, és erősen koncentrálok arra, hogy babát várok. Kitartásra igazán neked van szükséged. Jól emlékeszem, hogy most valahogy kellene megjönnie a mensidnek? Olyan jó lenne, ugye?, lilák az újjaim úgy szorítok neked :P
zel, hát egy kalappal péntekre, hétfőre, keddre, hajrá!
Én talán hó közepén sorra kerülök, persze ha megjön, mert ugye én továbbra is reménykedek, tudod hátha spontán mint a többieknek akik nincsenek itt :D
orsika, most vagy a dokinál, izgi. Vigyázz magadra!
katata, hogy vagy?
Szép reményteljes napot lányok! :wink:
bbilona

Jó reggelt mindenkinek!

Én sajna csak melóból tudok írni, így egy kicsit lemaradtam a délutáni eseményekről.

Kata! Már túl is vagy rajta! Nagyon SZORÍTOK! :lol: Pihenj sokat!

Zöldi! Nagyon szépek tüszőid és holnap már csütörtök....

Üdv mindenkinek!
tücsökbogár

tücsök, neked is és mindenkinek szép napot!

coca, de jó kis tüszőid vannak, szorítok :lol: és kívánom, hogy összejöjjön csüt.-kön :lol: :lol:

bbilona, igen, nagyon várom, hogy megjöjjön :lol: bár ezen a topicon ez fura kérdés mi :roll: de hát addig 'tehetetlen vagyok babaprojektügyileg :cry: és én is job szeretnék spontán babát :lol:
kicsiboris

Már egyszer írtam egy üzit, de a vége előtt elszállt, azóta meg nem tudtam feljönni. Valahogy nem jó a net. Megpróbálok egy friss képet beszúrni, hogy megismerj Kép

Úgy tűnik sikerült. Ma tiszta barna cuccban vagyok.

Coca :)
Jók a tüszőid megy a drukk!!!!

Zel :)
Már nem tudtam meghallgatni a tanácsod és teszteltem. Ráadásul tegnap délután és ma hajnalban is. Hát egyik sem értékelhető. A tegnap délutánin van egy halvány második csík, de alig látszik, a hajnalin pedig a tesztcsík és a kontrollcsík között rózsaszín maradt, így nem lehet megállapítani, hogy van e 2. csík v. nincs. A hőm viszont nem lejjebb, hanem feljebb ment egy tizeddel, de lehet, hogy csak az éjjeli izgalom miatt. Szóval még nem hagyom el az Utrogestant, de tegnap nagyon menzis görcseim voltak és ma is van valami. Szóval ugyanúgy alakul, mint eddig minden hónapban. Jó lenne biztosan tudni, hogy ne húzzam tovább. A hülye utro elhagyása után még 5 napig nem jön meg.
Drukkolok, hogy pénteken szép kis tüszőcskék legyenek.
tiza

tiza, köszi a képet :!: de lüke vagyok én is küldhettem volna...na mindegy..majd úgy is rádcsörgök amikor odaértem :lol:
puszika
kicsiboris

tiza, húúú találtam egy béna képet gyorsan felrakom.. Kép
kicsiboris

a baloldali vagyok én :lol:
kicsiboris

Hát valahogy sejtettem.
tiza

Sziasztok!

Túl vagyok rajta. Minden rendben volt, már megrepedtek a tüszők egy kivételével, de az is nagyon közeli volt. Most jön két hét drukk. Így még nem tankoltam fel. Hazafelé, utro, duphaston. Nekem mindkettőből napi 3x2 kell, aztán bementem egy dm-be, halolajkapszula E vitaminnal, méhpempő. Mindet max dózisban fogom szedni. Akkor is szedtem a méhpempőt , amikor sikerült, aztán valami miatt besokaltam a sok vitaminon, és elhagytam mindet. Miért is? Nem tudom. Talán most ez meghozza a hatását.

Tiza!

Mikor jött ki a második csík 10 percen belül? Ha igen akkor hiába volt rossza a reggeli teszted, erősen bizakodhatsz. Én nagy tesztelő vagyok. megjegyzem van egy kislányom. Amikor ő fogant szintén hormon támogatással, de spontán, a 29 napon csináltam tesztet. Nem volt rajta 2. csík kb 10 perc mulva ki akartam dobni, és lett rajta egy második. A férjem mérnők. Neki egy teszt nem teszt. Vetetett másikat. Drágábbat, pontosabbat. Másnap reggel csináltam meg, tehát a hormonnak is majdnem duplázódnia kellett volna, és nem mutatta ki. De a Zita azóta már 3 és fél éves!!!! Az én dokim tiltja a tesztet. Szerintem igaza van. Pont a sok téves eredmény miatt, persze én is tesztelek, mert ki tudja megállni. Remélem sikerült. Fel a fejjel!

üdv Tamar
tamaranna

Sziasztok!

Kata! Hogy vagy? Most ne itt ülj, feküdj, pihenj. "Csak" egyszer volt ma, vagy esetleg mész holnap is inszemre?

Kicsiboris! Remélem, nem fordulsz be, hogy várnod kell még a mensidre. Nyugi! Meg fog jönni hamarosan.

Tiza, Tiza! Mondtam én. De most legalább még reménykedhetsz. Csak utrozzál nyugodtan. Azt a kis esélyt még add meg! Talán az az "alig látszó csík" végre jó erős lesz. Szorítok ezerrel!

Jaj, mindjárt péntek, Uh és aztán a hétvége gyorsan eltelik és jöhet a hétfő-kedd!

Odry? Hol vagy már? Ugye jól vagy?
Cocc! Hajrá!

Reni?!?!
zel

tiza, azaz iza :shock: jó volt dumcsizni kiscit, de legközelebb hosszabb lesz, nem igaz :?: :!: és aztán zel, te is gyere legközelebb, megyünk együtt a lemonba szendvicsezni...hihihi,
mindenki gyűjtse a pénzt :lol:
és azért én reménykedem, hogy ott bent mélyen a pocikádban zajlik valami nagyon-nagyon jó kis történés :lol: :lol:

tamaranna, én is félnék a teszteléstől, báááárcsak ott tartanék, hogy ilyen gondjaim lehessenek :lol: de örülök, hogy túl estél a nehezén, és akkor most hajrá, visszaszámlálás indul :lol:
kicsiboris

Tamaranna!

Mi a méhpempő neve amit a dm-ben vettél? Én Aloe-s Royal Yellit szedtem, de bazi drága.

Szóval Kicsibé és Tiza! Jó volt? Úúúúgy szerettem volna én is...De sebaj, lesz még legközelebb. Kezdem félrerakni a pénzt...

Sziasztok!
zel

Sziasztok!

Na, én is túl vagyok rajta. :lol: Utána egy kis barna volt a betétemen, de semmi más. Nektek is volt ilyen? Nem fájt, kicsit ideges voltam,de utána megnyugodtam. Képzeljétek, láttam a kis fickókat a szerkenytyűben. :) Tök ari volt az asszisztens megmutatta. :lol: Mondta, hogy nagyon fürgék. Olyan jó volt látni őket, ott fickándoztak a monitoron. :lol: Azt mondta az asszisztens,hogy jó sokan vannak és nagyon fürgék. :lol: Még két hét... húbde soká jön el!

bbilona,szorítok,hogy megjöjjön és kezdődjön egy reményteli hónap.

Coca, megy a drukk ezerrel holnapra!

tiza, halvány második csík!!! Hmmm ez már valami,nagyon reménytkeltő!! Szorítok!

zel,nem megyek holnap is. Nem is tudtam,hogy van ilyen. :shock: Dupla inszem? Neked volt ilyen?

Nekem most nem kell semmi,utro vagy ilyesmi. Még nyáron egy hónapon át vérvételekkel végigkísérte a doki a ciklusomat és azt mondta minden oké,nem kell semmi. Hát remélem tudja a dolgát...

Na jó éjt!
katata

Katata!

Ugye, hogynem volt vészes. A kis barna miatt ne aggódj, mert a katéterrel tudnak kicsit megsérteni, de az nem jelent semmit.

Nekem most is dupláznak. Adunk az érzésnek.
Aztán jöhet az utro is.
Szorítok! Nagyon!
Jó éjt
zel

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?