Sziasztok!
Itten vagyunk, csak nagymamáztunk a hétvégén.
Felraktam a táblát, de én azokról vezettem csak, akiket én is ismerek, szóval a "régiek" nincsenek benne, természetesen aki be akar kerülni, azokat berakom. Csak küldjetek mailt.
Közkívánatra akkor átveszem egyelőre Indigo szerepét. Ez komolyan nagy megtiszteltetés nekem, mert annak idején, mikor elkezdtem itt fórumozni, akkor Indigo pátyolgatott engem.
Remélem azért nem végleg táblázok, és Indigo egyszer majd újra csatlakozik hozzánk.
Prücsök: Indigóval utoljára az ortopédián találkoztam még a nyáron. Ennek már több, mint két hónapja, majdnem három. Akkor Veszprémből jöttek fel Áronnal kontrollra, azóta semmit nem tudok. Lehet nincs még netjük? Nemtom. Remélem nem felejtett el minket.
Jutka: Dorkának jobbulást! Remélem azóta már rendbe is jöttetek! Nagyon hiányoztatok ám a taliról.
Milyen koncerten voltatok? Tök ügyesen vonatozol a gyerkőcökkel.
Cseragi: Nagyon szép a kép! Tök jót kircsizhettetek.
Toreau: Épp most tanulom a számítástechnika minden csínját bínját, mert e téren jó nagy lemaradásom volt. Mint étteremvezető excel és word volt minden tudásom. Most azon agyalok, hogy megtanulom a weblap szerkesztést az ELO-n keresztül. Sajnos még nem értek annyira a dolgokhoz, mint szeretnék, de azért köszi az elismerést.
Mi már holnapután 6 hónaposak vagyunk ám, és ezért eszünk gyümit. Csak egy héttel kezdtem korábban, nem gondolom, hogy ez baj lenne. Természetesen a szopiról nem akarunk leszokni, sőt. Addig szeretném Bíít szoptatni, amíg csak lehet. Imádjuk mindketten a dolgot
. Egyébként a védőnő javasolta, hogy kezdjek Neki almát adni, mert nagyon ment a hasija a fogzás miatt, és tényleg megfogta Neki az alma.
De az is benne volt a döntésemben, hogy nagyon érdeklődött már a kaják iránt. Folyton tátott szájjal bámult mindannyiunkat, ahogy eszünk, sőt nagyokat nyelt közben. Egyszer az Árkádban úgy bámult egy kislányt, meg az anyukáját ahogy ettek, hogy a kislány megkérdezte az anyukájától, hogy: Anya a kisfiúnak nem ad az anyukája enni?
Tök égtem. De a kislány anyukája is.
Gabek: Köszi a tippet, csúszott a bari turmixolva is, igaz minden barackos volt, lehet legközelebb reszelem, bár most sütőtöközünk.
Jelentem csatlakozunk Vincéhez a sütőtökimádók táborában, mert az nagyon bejött a Fiatalúrnak. Délben azt kapott, jól bekajált belőle, csak úgy cuppogott, meg sikítozott minden falat lenyelése után. Utána még szopizott is, de úgy bealudt a cicin, mint még soha, aztán majdnem 3 órát aludt. Szerintetek jól lakott?
Kinga: Több, mint 700 képet csináltunk Ausztriában, majd felrakom a többit is, mert egyelőre még csak azok vannak fent, amiken Bí is rajta van. Majd ugyanazon az oldalon lesznek.
Na megyek, mert már betöltöttem az oldalt
. Hát szeretek beszélni, na.
Puszi
Lilla