Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Brik! Küldöm a drukkokat!

Jajj lányok, olyan szépeket írtatok a vácrátóti botanikus kertről, meg a budakeszi vadasparkról, hogy én is rávettem a férjemet egy lájtos természetjárásra holnap . Olyan nehéz összehozni vele egy találkát az utóbbi időben :( :(

Félixanyúl! Ugye csak provokálsz minket!? Lécci ne nyiss új topikot!!! Én azért szavazok arra, hogy maradj közöttünk, mert jó dolog a kismama nosztalgia (meg majd én is szeretnék második babát, de ez még távolabbi projekt). Inkább szervezz be több várandós "kolléganőt", és még kevésbé érzed majd egyedül magadat . És gondolj bele, milyen elvágólag lenne utána az átmenet egyik topikból a másikba, amikor már kinn van a baba!

Lilla! Neked ilyen táblád van, és titkolod? Úgy látom szeretsz számítógépes dolgokat szerketszteni. Tök jó a webtárhelyed is. Iwiw-ezel, stb. Mondjuk úgy, hogy ideiglenesen átveszed Indigó feladatát, amíg nem jelentkezik. Más: Bínek már adsz gyümiket? (Mirelit/friss őszibarack?) Nem várod meg míg betölti a 6. hót? Vagy már nagyon érdekli a szilárd kaja? Én Robival szeretném megvárni a 6 hót, mert úgy látom kényelmesebb a szoptatás, sőt még tovább is nyomnám, ha nem kellene trükközni a tejjel. No majd meglátjuk, igaz, nem szabad nagyon mereven ehhez sem hozzáállni.

Ágnesünk! Hol vagy?? Látom már Pepe is lassan az utánarohangászós korba lép, addig írkálj néha, amíg csak egy fiad után kell szaladni :wink:

KépKép
toreau
 
 


Sziasztok!

Brik!

Nagyon boldog szülinapot kívánok Neked!

Szorítok, hogy pároddal minden rendben legyen és minél hamarabb otthon lehessen veled!
Nagyon erős csaj vagy! :wink:

Félixanyúl!
Szerintem se nyiss új topikot, légyszi. Hidd el, hogy itt mindenki szívesen segít, ha bármi kérdésed lenne és mi is kiváncsiak vagyunk rátok, kismamikra. Most érzem csak, hogy milyen jó volt kismaminak lenni. Igaz, most azt mondom egyenlőre elég a Ricsi babó. :D

Minden beteg babónak és mamának jobbulást kívánok! :) :)

Természetjárás? De jó lenne! Sajnos a férjem egyfolytában dolgozik, ma is. Olyan jó lenne egy kicsit lazítani, de mindig este 8 körül ér haza. Nem tudom, meddig bírja ezt a túlfeszített tempót. :(

Holnap kapjuk meg a 2 hónapos oltásunkat! Kicsit aggódom. Remélem jól fogja viselni és remélem én is jól fogom viselni. Nagyon nem szeretem a tűt.
Emlékeztek még arra, hogy Nektek a babók hogyan viselték ezt az oltást?

Puszi: Évi

KépKép
ranpo
 
 



Kép
anid
 
 

 
 

Helló
Na az előbbit jól elküldtem! :?

Éljen a szülcsinaposunk!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ha én még egyszer 28 lehetnék...

Norbinak szorítunk!!! Akkor most plasztikázzák majd a hátát? A férjemnek anno úgyhagyták és most"gyönyörű"! De ez 1973-ban volt, vagy akörül!

Úgy látom csajok, hogy mindannyiunk párja hajt a sztahanovista érdemrendre! Mondjuk meg nekik, hogy olyat már nem adnak! :? :lol:
Nekem most jó volt, hogy apa itthon volt, mégha betegen is, de tisztára olyan volt, mintha ünnep lenne! :roll: :roll: :roll:

Prücsök
Meggyógyultál?

Évi
Szuri miatt ne aggódj! Kata átalussza az ilyen napokat! A dokinő úgy adja be, hogy meg se nyikkan a gyerek! Jobban utálják a gyerkőcök azt, amikor a vizsgálat van!

Toreau
Mivel mi vegyes tüzelésüek vagyunk a dokinő szerint 4,5 hós korban elkezdhetjük a hozzátápit! pl.:almával. De én is húzom még a szopit, bár már mindent csinálok, csak fejen nem állok(bár azt nem is tudok), hogy még legyen tejcsim!

Saárával írtátok ezt a gabonás dolgot. Mi is ez?

Na egyelőre dugulok, a kis- és nagyfőnök hív! (Most nem tudom, hogy ki a kicsi és ki a nagy? Apa vagy Kata közül!) :P :P :P :P :P :P :P
Pussszantás!!!!!!

Kép
anid
 
 


Sziasztok,

Lilló
Ha a barackot nem turmixolod, hanem szintén az almareszelőn húzogatod akkor nem lesz olyan folyós és könnyebb etetni. De persze ez csak egy tipp, kicsit macerásabb, de nekünk az vált be jobban.

Ranpo
Bevallom én az elsőnél elsírtam magam :cry: De az még a kórházban volt. Ráadásul az nem is az én gyerekem volt, hanem Gergővel bestoltam egy másik kisbabát is, és 3-4-szer beleszúrtak a sarkába, mire én elkezdtem pityeregni, hogy Bergővel is ezt fogják csinálni, de nála már jobban odafigyeltek. Utána a kedves nővérek másnap sírós kismamaként tituláltak. Na de hát hol van az már :lol:
A két hós oltást és a többit is elég jól tűrik a gyerkőcök, lényeg ha hazamész akkor azzzzzonnnnnal tegyél rá hideg vizes borogatást. Hogy a baba lábán maradjon a borogatás, ahhoz pedig vágj szét egy zoknit és azt húzd fel a combjára és az alá tedd a borogatást.Igen, a combjába fogja kapni, ezt először én sem tudtam.
De a biztonság kedvéért vegyél lázcsillapító kúpot is, de reméljük arra nem lesz szükség.

Félixanyúl
Szerintem azért nem jó, ha a kismamások külön topikot nyitnak, mert akkor nem tudnak a tapasztaltabbaktól kérdezni :roll: Amikor én ide jöttem terhesen akkor is itt volt már Saara, Jutka, Aysegül, Ági és a többi anyuka, és úúúúúú de messzinek tűnt az még, hogy egyszer az én gyerekem is folyamatosan tölti be a hónapokat.

Prücsök
Én csak simán fürdésnél néha kicsit piszkálom a köldökét, és tiszta lesz. Szerintem a masszírozásnál kerül bele az olaj és az ragad meg egy kicsit.

Gabek

Kép

Kép
gabek
 
 


Sziasztok!

Brigi!
Én is boldog szülinapot kivánok! Gondolom, nem is kaphatnál szebb ajándékot, mint hogy a párod végre hazamehet! Szoritok, hogy rendben legyen minden! Azért egy kis sütivel lepd meg magad!


Sára!
Jaj, de jó lenne ez a Ruhagalériás kiruccanás! Asszem, eléggé elfelejtenénk hazasietni. :) :) :) :) :) /Hű, de csúnyán hangzott ez, de mivel már többször szóba került az anyukák kikészült lelkiállapota, értitek, mire gondolok/
Szerintem van realitása a dolognak, meg tudom kérni valamelyik nagyit egyik délután, hogy vigyázzanak Botira.


Prücsök, remélem, jobban vagy! A férjem is megfázott, szerintem ebben a hülye időben nem nehéz lebetegedni.
Reggel zimankó, délben hőguta, aztán délután négytől megint meg lehet fagyni.
:?

Lilla!
Köszi az ötletet régi magyar nevekkel kapcsolatban. Ahogy leirtad a könyv cimét, rájöttem, hogy ez meg is van a családnak, csak Boti után elfelejtettem a dolgot.
Köszönöm a linket is, megkaptam és megnéztem a fotókat, nagyon jópofák voltak a talin a kissrácok, hatalmas nyomulást rendeztek! :) :) :)
Az ausztriai nyaralásotokat is megnéztem, nagyon szép helyeken voltatok! Nekem az a kép tetszett a legjobban, ahol a párod fürdeti Bit és közben meccset néznek! :D :D :D

Angyalka!
Mi úgy tervezzük, hogy két és fél - három év legyen a gyerekek közt. Ismerősöket elnézve ez ideális korkülönbségnek tűnik. Van, ahol 1 év van a gyerekek közt, hát, ott elég nehezen birják.


Félixanyul!
Én is amellett lennék, hogy ne szedd szét a jelenlegi és jövőbeni társaságot! Szerintem túlzás azt mondani, hogy lefoglalták a topicot az anyukák. Nem volt szó soha arról, hogy új kismamák nem csatlakozhatnak ide, ennek semmi értelme nem is lenne, és nekünk is szükségünk van új infokra.

Egyszerűen arról van szó, hogy per pillanat csak Angyalkával büszkélkedhetünk mint kismamával, de tavaly ilyenkor nagyon sok kismamink volt és szerintem mindenki elmondhatja, hogy pótolhatatlanok azok az infok, amit olyan anyukák nyújthatnak egymásnak, akik már megjárták a Klinikát - van, aki többször is.

Szerencsére olyan társaság gyűlt itt össze, akik szivesen
beszélgetnek egymással szülés után is és megosztják egymással a tapasztalataikat gyereknevelés terén- azt hiszem, ez inkább jó, minthogy baj lenne.

Ezért ne haragudj ránk, inkább csatlakozz hozzánk, meglátod, nagyon sokat tudunk majd segiteni neked, ha elfogadod.

Ha olyan kérdésed van, amire az előző oldalakon leirtakból nem kaptál választ, tedd fel nyugodtan és mindenki legjobb tudása szerint igyekszik megválaszolni azt.



Kinga
kgk
 
 


Sziasztok!

Brik, boldog szülinapot kivanok! Drukkolok, hogy minden rendben legyen Norbival!

Hüha, egy csomo mindent akartam irni, de elfelejtettem...

Annid, asszem Te kérdezted a gabonakat? En pelyheket hasznalok (buza, zab, arpa, rozs, stb). Ez a fözik alapja krumpli helyett.

Kinga, Toreau, hozzuk össze a turis turat :)!! Kezdek kicsit bedepizni megint, Apa nalunk is allandoan dolgozik vagy épitkezik.. Jo lenne mar vmi mas program...
A hugom ma megy ki Parizsba 1 hétre az egyik baratnömhöz :( :(, ott fognak bulizni, nem ééér! én is, én is!! :P
saara
 
 


Sziasztok!

Brik,

BOLDOG SZÜLINAPOT!!
Kép

Valamint örülök,hogy a párod jobban van és hazaengedik hozzátok!

Félixanyul,
mindenképpen maradj itt és hívjál még több kismamát,mert az a topik nagyon jól működik és mindekit szeretettel fogadnak a lányok.Biztos vagyok benne,hogy itt számtalan olyan kérdésre is kapsz választ amit máshol nem válaszolm meg senki,vagy ha még is lehet,hogy pl.túl aggódónak tartanak.Ha rendszeresen olvasod ezt a topikot észrevehetted,hogy sok jó tanács hangzik el napmint nap különböző témákban!
Mindig akad olyan téma,ami vkinek nem tiszta és azt a többiek-mindenki a maga szokásaival-segítik tanácsokat adnak!
Én is véletlenül kerültem ide,de befogadtak,és nem bántam meg,mert sok rendes emberrel ismerkedhettem meg!
Tehát gyere,mert szeretnénk tudni hogyan alakul a terhességed,meg szeretnénk megismerni.
(Remélem nem baj,hogy többes számban írtam)

Ranpo,
nem kell aggódni az oltás miatt.Az rosszabb a babának ha a te félelmedet érzi!Csak nyugi!Borogasd be neki egyből az oltás után az megnyugtatja a szúrás helyét!(Ja a Gabi is ezt írta! :oops: )

Lilla,
várjuk a táblát! :roll:
itt a mekis fotó:
Kép


Prücsök,
jobban vagy már?Remélem odaértek a gyógymanók? :lol:

Pusz

Timi
Kép

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Bocsi a hibákért meg a fogalmazásért de több helyre kellett egyszerre figyelnem! :oops: :oops:
timiban
 
 


Sziasztok!
Szeretném egy két dolgoban a segítségeteket kérni.
Én is a SOTE II-n fogom világra hozni a babáimat. Szeretném megkérdezni, hogy a házassági anyakönyvi kivonatból milyen régit fogadnak el. A törvény szerint 300 napsotat, de mástól úgy hallottam hogy 30 napnál régebbit nem.
Szeretném még azt is megkéredzni hogy az anyakönyvi kivonatot és a tb. krátyát intézik vagy az apukának kell ezzel rohangálni?

Próbálok visszaolvasni mert minden információra szükségem van. :) De nem akarok mindent ötször megkérdezni.

Mindenkinek jó egészséget kívánok

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Helló ZSebi!

Ne haragudj, de úgy örülök hogy itt vagy! Most biztos furin nézel a képernyőre, de ismerlek! legalábbis egy kicsit! Sorstársak vagyunk és a másik honlapot is olvasgatom! :P :P :P :P :P :P A táblázatban is benne vagyok!
Úgyhogy üdv!

A házassági anyakönyvi koivonatból 300 napnál nem régebbi kell. A klinikán kapsz egy adatlapot amivel apának kell mennie a VIII. kerületi okmányirodába! Célszerű a te összes fontos papírodat összekészíteni és apának!A gyerek lakcímbejelentője és születési anyakönyvi kivonatát secperc alatt megcsinálják, a teve utcában pedig megkapja a tajszámát, az is hamar kész, de ott figyelni kell, mert trükkös sorszámozás! egyébként egy nap alatt minden kész!

Hol tartasz most? Tudod már hogy kik a pocaklakók? Megvannak már a neveitek? Kinél fogsz szülni, ki az orvosod?
(Bocs látom a vonalzód!) :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
anid
 
 


Anid!
És ott milyen nikneven ismerünk? Mert nem tudlak beazonosítani. Én már csak a babásat és a babavárósat olvsom a Kaálison. Sajnos ott egy összezördülés miatt a babásokat kietették. :( és ilyen hülyén meg lett bontva. :(

Köszönöm a hasznos infokat. :)

Igen tudom már elvileg a 20. heti 4D uh-n azt mondták hogy egy kiscsi fiú és egy kicsi lány lakik a pocakomban. Eszter és Balázs lesz a nevűk a jelenlegi állás szerint bár emellett kitartunk hacsak nem jön valami Isteni szikra. :)

Dr. Gimes Gábornál fogok szülni. Itt sokan nem ismerik mert már egyszer kérdeztem róla de akkor még senki nem járt hozzá.
Te kinél szültél spontán vagy császár volt?

Tényleg császárnál lehet választani hogy altatásos vagy gerincérzéstelenítős?

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok!

Zsebi, szia! Gratula az ikrekhez!!!! :D :D Elsö babak?

Az anyakönyvi kivonatot nem tudom 100%-ra megmondani ugyhogy inkabb nem irok hülyeséget 8) , de vannak itt viszonylag frissen szült anyukak, ök biztos segitenek.

Anyakönyvi kivonat és TB kartya: sajnos az apukaknak kell rohangalniuk :(. Ha kell erröl több info, tudok mailben küldeni egy régebbi hozzaszollast, amit Agiboszi irt :) , minden benne van. Szoval szolj, ha kell.

Kinga, Toreau, nekem ugy néz ki ok a szerda!! Nalatok mi a helyzet?
(készüljetek, biztos esni fog, mert mindig ez van, ha kapok szabadnapot! :? :lol:)
saara
 
 


Zsebi

Én Melczer dokinál szültem, sima szülésnek indult, csak csajos rosszul fordította a fejét és téraránytalanság miatt császár lett telje saltatásban, mert már akkor a gerinces érzéstelenítőt nem tudták adni.
Választani akkor lehet, ha programozott a császár. A szülésznővel megbeszélsz egy szüléstervet és akko az van, igaz csak addig míg felül nm írja azt az élet és valami közbejön , mert akkor ők döntenek! Érdemes szülésznőt választani és vele konzultáni! A szülésfelkészítő tanfolyam is okés! Jársz?

Saára
Saját meteorologus békád van?
:roll: :roll:

Kép
anid
 
 


Hello!

Anid, hat valami olyasmi lehet, mert eddig szinte minden alkalommal összejött :)! Mostmar inkabb röhögök az egészen :lol:!

Zsebi, még annyit akartam, hogy tényleg érdemes elmenni a felkészitöre, mert sok hasznos info hangzik el, van szülöszoba latogatas, a gyermekagyas osztalyt is meg lehet nézni + ismerkedni lehet sorstarsakkal :P :P
saara
 
 


Akkor közkívánatra itt a tábla, a jelenleg fórumozókkal, ha valaki szeretne bekerülni, akkor most nekem küldjön e-mailt a lovelyblue@freemail.hu-ra. Aki javítani szeretné az adatait, az szintén. :)
Kép

lilló
 
 


Zsebi
Valóban 300 napnál nem régebbi irat kell. :)
Ha megszültél kapsz egy papírt, hogy mivel hova kell menni, nyitvatartással és hogy milyen egyéb iratokat kell vinned. :lol:
Tőlem megkérdezték, hogy mit szeretnék altatást, vagy gerinces érzéstelenítést, szóval nem csak a programozott császárnál választhatsz. Mivel neked is bele kell egyezned, hogy mit csinálnak veled. :wink:

Üdv köztünk,

Gabek

Kép

Kép
gabek
 
 


Sziasztok!

Itten vagyunk, csak nagymamáztunk a hétvégén.
Felraktam a táblát, de én azokról vezettem csak, akiket én is ismerek, szóval a "régiek" nincsenek benne, természetesen aki be akar kerülni, azokat berakom. Csak küldjetek mailt.
Közkívánatra akkor átveszem egyelőre Indigo szerepét. Ez komolyan nagy megtiszteltetés nekem, mert annak idején, mikor elkezdtem itt fórumozni, akkor Indigo pátyolgatott engem. :) Remélem azért nem végleg táblázok, és Indigo egyszer majd újra csatlakozik hozzánk.

Prücsök: Indigóval utoljára az ortopédián találkoztam még a nyáron. Ennek már több, mint két hónapja, majdnem három. Akkor Veszprémből jöttek fel Áronnal kontrollra, azóta semmit nem tudok. Lehet nincs még netjük? Nemtom. Remélem nem felejtett el minket. :cry:

Jutka: Dorkának jobbulást! Remélem azóta már rendbe is jöttetek! Nagyon hiányoztatok ám a taliról.
Milyen koncerten voltatok? Tök ügyesen vonatozol a gyerkőcökkel.

Cseragi: Nagyon szép a kép! Tök jót kircsizhettetek.

Toreau: Épp most tanulom a számítástechnika minden csínját bínját, mert e téren jó nagy lemaradásom volt. Mint étteremvezető excel és word volt minden tudásom. Most azon agyalok, hogy megtanulom a weblap szerkesztést az ELO-n keresztül. Sajnos még nem értek annyira a dolgokhoz, mint szeretnék, de azért köszi az elismerést.
Mi már holnapután 6 hónaposak vagyunk ám, és ezért eszünk gyümit. Csak egy héttel kezdtem korábban, nem gondolom, hogy ez baj lenne. Természetesen a szopiról nem akarunk leszokni, sőt. Addig szeretném Bíít szoptatni, amíg csak lehet. Imádjuk mindketten a dolgot :wink: . Egyébként a védőnő javasolta, hogy kezdjek Neki almát adni, mert nagyon ment a hasija a fogzás miatt, és tényleg megfogta Neki az alma.
De az is benne volt a döntésemben, hogy nagyon érdeklődött már a kaják iránt. Folyton tátott szájjal bámult mindannyiunkat, ahogy eszünk, sőt nagyokat nyelt közben. Egyszer az Árkádban úgy bámult egy kislányt, meg az anyukáját ahogy ettek, hogy a kislány megkérdezte az anyukájától, hogy: Anya a kisfiúnak nem ad az anyukája enni? :oops: :oops: Tök égtem. De a kislány anyukája is. :D

Gabek: Köszi a tippet, csúszott a bari turmixolva is, igaz minden barackos volt, lehet legközelebb reszelem, bár most sütőtöközünk.

Jelentem csatlakozunk Vincéhez a sütőtökimádók táborában, mert az nagyon bejött a Fiatalúrnak. Délben azt kapott, jól bekajált belőle, csak úgy cuppogott, meg sikítozott minden falat lenyelése után. Utána még szopizott is, de úgy bealudt a cicin, mint még soha, aztán majdnem 3 órát aludt. Szerintetek jól lakott? :) :wink:

Kinga: Több, mint 700 képet csináltunk Ausztriában, majd felrakom a többit is, mert egyelőre még csak azok vannak fent, amiken Bí is rajta van. Majd ugyanazon az oldalon lesznek.

Na megyek, mert már betöltöttem az oldalt :oops: . Hát szeretek beszélni, na.

Puszi
Lilla

lilló
 
 


Sziasztok!

Brik! Boldog szülinapot Neked!! Mi az Üllői másik oldalán lakunk, a Ferenc téren. :)

Prücsök, jó, hogy jobban vagy; én is ismerek egy Sáráéhoz hasonló módszert: forró mézben sok citromlé, és így kell leküldeni. Fáj, de hatásos... :) Mi is jártunk a budakeszi vadasparkban, tényleg nagyon szép hely! Bence kedvence a bölény volt, nem hitte el, hogy igazi... :) :) A köldököt mi is így szoktuk kipucolni + a füle mögött is ugyanígy.

Ranpo, tényleg ne aggódj az oltás miatt, tényleg hamar túlvannak rajta a gyerkőcök, ha egyáltalán megérzik. Nálunk is inkább az volt, hogy én bőgtem el majdnem magam... :)

Zsebi, üdv köztünk! És gratula a babákhoz! Szerintem is mindenképpen menj a felkészítőre, nagyon sok hasznos dolgot lehet tanulni; én a másodikkal is jártam, és az is jó volt!

Lilla, szuper a táblázat! Köszi! Én is remélem, hogy a régebbiek előkerülnek újra (persze én beszélek, aki mindig eltűnik...). Örülök, hogy jól sikerült az utazás, tényleg gyönyörű az a hely! Azért a "tök ügyesen vonatozol"-ról eszembe jutott a jelenet, amikor 2,5 óra elteltével Bence az Intercity keskeny folyosóján, a földön fetrengve csodálatos angolsággal, hangosan U2-t énekelt, Dorka közben sikítva próbált kiszabadulni a kezemből... :) :) :) Mindenkinek mondom, hogy ilyenkor nevetni kell, nincs más jó megoldás!! :) :) :)
Egyébként egy kis koncert volt, tinédzser korom meghatározó élménye, a zenekart biztosan nem ismeritek; de amolyan szenvedős-depressziós zene, ami befér a Balaton, Kampec Dolores, stb. stb. mellé, pont ami abban korban kell az embernek. :wink: (PG csoport nevű) Azért volt ott néhány érdekes arc, akik régen szerencsére nem...
Ja, és milyen ügyes Bálint, hogy már így kajál!

Jutka

KépKép
KépKép
tjutka
 
 


Sziasztok!
Köszönöm a kedves fogadtatást. Igazából szeretnék szülséfelkészítőre járni, de mivel pihenésre vagyok itélve (nem egyszerűen indult a terhesség) így nem tudok eljutni. De szülőszobásr mindenképpen elmegyek akkor mikor a légzést is mutatják.

Köszönöm a sok sok hasznos információt.

Szeretném még megkérdezni hogy az ikreseket nem tudjátok szokták idő előtt befektetni ha nincs semmi baj? Ha igen kb. hányadik héttől?

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Szép jó reggelt mindenkinek!

Jutka
Ez igen! A férjem is ezt a zenét hallgatta anno! A Szigeten mindig megkeresi őket és nosztalgiázik! :lol: :?
A koncert miatt utaztál ennyit?
Bence tényleg tud angolul énekelni? :lol:
Bár én már semmin nem csodálkozom!

Rita
Mi hír Brüsszellel?

Lilla
A táblázatba kiegészítésként:2006.07.01. Kata szülcsinapja :P
Tesó ügy mindig változó(ha van ilyen kategória)
Egyébként okés a táblázat.

Gabek
Tőlem nem kérdeztek semmit!
Én is imádok beszélni! Szakmai ártalom

Toreau
Ezt a sok összecsengést: nevek, dokik! Vicces :P :roll: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Elaltattak és kész! :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsebi
Szép neveket választottatok!
Egyébként a másik oldalon csak olvasó üzemmódban vagyok, illetve a táblázatban vagyok benne! Az nlc-n szoktam irogatni!De már ott sem olyan gyakran!

Hogy bírod egyébként? Gyerköcök buliznak odabenn? sok kéz,meg láb... :P :P :P :P Azért csinálhaznak rumlit! :lol: :lol: :lol:


Pusszantás

Kép
anid
 
 


Zsebi
Hellóka!
Szerintem dokija és embere válogattja! Mi volt a baj? Akkor te most otthon vagy?

Kép
anid
 
 


Saara!
Igen első babák már nagyon vártuk őket. Négy év után sikerült a 4. lombikunk. :) Sokszor azt hittem soha nem sikerül, de azért nagyon bíztam benne, soha nem adtam fel.

Anid!
Hámas ikreknek indlt a 10. héten az egyikből angyalka lett. :( Tudom jobb így de nagyon fáj. Meg a 13. hétig kb. vérezgettem és féltek elveszítem őket.
Igen otthon vagyok az elejétől.Sokat kell feküdnöm be is tartom mert mindent megteszek a babákért.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 



Szia Zsebi!

Üdv itt, gratulálok az ikrekhez!
Szerintem az, hogy mikor fektetnek be, az azon múlik, hogy hogyan alakul a várandósságod, meg az egészséged, illetve a babáké. Én mikor a pathológián feküdtem, akkor találkoztam olyan ikressel is, aki még csak a 34. héten volt, és akkor került be, meg olyannal is, aki csak a 38. héten jött. Ha nincs semmi gond, akkor nem hiszem, hogy hamarabb befektetnek csak úgy.

Pihenj csak sokat, remélem minden rendben lesz Veletek!

lilló
 
 


Nézegetem a táblázatot és mintha mostanában túl sok lenne a császár. Nem?

Zsebi
Nagyon helyes! Pihenj és nem lesz semmi gond!Már félidős vagy! :P :P Mikorra is vagy kiírva?
Mivel foglalkoztál korábban?
Mit csinálsz egész nap?
Azt hiszem majd Dorina és Livia anyukája sokat tud neked segíteni és mesélni az ikrektémában! :P :P

CSajok
Én igazán nem akarok nyafogni, de mennyit kell aludnia egy majdnem 4 hós gyerkőcnek??? Kata eleinte nem akart aludni, most meg lazán átalussza az éjszakát, s napközben be-, bealszik 3-4 órára!
Ez most nem rossz? Ilyenkor nő? Nem lassul ezzel a fejlődése? VAgy én hülyülök?
Bocsi azoktól, akik pedig azon küzdenek, hogy aludjanak! sajnálom, sajnálom!!!!

Kép
anid
 
 


Hali mindenkinek!

Zsebi!
Üdvözlet köztünk és gratulálok az ikrekhez! :)
Én is úgy gondolom, hogy ha nincs semmi probléma a terhességed alatt, nem alapvető, hogy befektetnek. Ezt szerintem az orvosoddal beszéld meg, mert minden doki más gyakorlatot követ. Lehet, hogy ő úgy tervezné, hogy biztonsági okokból behiv a kórházba az utolsó napokra.

Pihenj sokat és gyere minél többeet! Vannak itt olyan grafomán napok, hogy csak győzd olvasni, ami összeirkálunk! :D :D :D :D
Egyébként az is lehet időtöltés talán, ha otthonról tudsz dolgozni.
Van erre lehetőséged - és persze kedved hozzá?
:)


Anid!
Én alvás-ügyben már nem tudok biztosat állitani :? , de azt én is hallottam, hogy amikor növési szakaszban vannak a babák, többet alszanak.
Kata már forog-pörög? /Bocs, ha már irtál erről :oops: /.
Ha igen, emiatt is lehet, hogy ugye jobban kifárad.
Botinál még az is bekavart az alvásnak, ha front jött, márpedig most melegfront van, én is majd elalszom. Lehet, hogy Kata is megérzi az időjárás változását.

Sára!
Sajnos azt hiszem, nekem a szerda nem lesz jó. :( Őszintén szólva én inkább délután tudok elszabadulni, pl. kedd vagy péntek / ezek anyóspajtás rövid napjai /. Ezen a héten anyu is délutános a munkahelyén, úgyhogy holnapra őt sem tudom beizzitani.
Tehát nekem leghamarabb a péntek délután jöhetne szóba, nem tudom, mit gondoltok erről.

Kajával hogy álltok? Találtál valami újat Vincusnak?
kgk
 
 


Sziasztok!

Anid, nyugi! örülj neki, hogy Kata ennyit alszik! Aszongyak akkor fejlödnek amikor alszanak, szoval ebböl baj nem lehet :)!

Jutka, nagyon jo a vonatos sztorid (hihihi, jot röhögtem rajta :)). A legközelebbi talin remélem Bence megtisztel minket egy kis U2-val :)!
Kezdek rajönni, nagyon igaz, amit szoktal irni, hogy fö a humorérzék.... Vince tegnap elött kakaval kente szét a szobajat miközben én nyugodtan csevegtem az apjaval telefonon :D. Ugy döntöttem inkabb röhögök az egészen. Na és sok ilyen eset volt mar...
Hogy vagytok?

Lillo, de jo, hogy ilyen sok kedved van tanulni! En azt hiszem kicsit tulzasba vittem a tanulast anno azota durvan semmmmi kedvem az egészhez :oops:

Zsebi, pihenj csak sokat akkor, gyüjteni kell az energiat!
Sokszor eszembebe jut Amelie csodalatos élete, amikor a kislany azt hiszi, hogy a szomszéd néni elöre alszik, hogy utana folyamatosan fent lehessen :lol:.

Brik mi ujsag nalatok? Norbit hazaengedik ma???

Angyalka, szerintem se vegyél uj cumit Jencikének! Amugy hogy vagy?
ELküldenéd nekem is a rizotto receptet légyszi?! Köszönöm! (sarahhh12@hotmail.com)

Menek, miszterke felébredt!
saara
 
 


Sziasztok!

most csak 1 pill.-ra.

Lilló! - légyszi javítsd a táblában nem 28-án, hanem 18-án születtünk. Előre is köszi.

Mesa, Luca

Kép
mesa
 
 


ja és sajna az éveim száma 25.

Köszi

Mesa, Luca

Kép
mesa
 
 


Sziasztok!

Sára, Kinga! A héten itthon van a férjem, tud vigyázni a gyerekre, szóval már rugalmas vagyok turi ügyben, a szerda, és a péntek du is jó, ma már nem hiszem, hogy összejön. (csüt dél körül megyünk jógára, az kivétel.) Jó lenne összehozni a dolgot!

Lilla! Köszönjük a táblicskut! Tök jó, hogy Bí ilyen jó étvágyú! Remélem Robi is az lesz, öröm őket etetni!

Anid! Hát igen, látod bejött a Tündér Kata önmagát beteljesítő jóslat. Gondoltad volna, hogy a te kis sírós lánykádból, egy kis alvó tündér lesz??? Használd ki az időt! Most Robival is egy apróbb csoda történt, mert már több mint fél órája alszik. :?: :?: Amúgy hiába tud már átfordulni, úgy látszik ebben sem fárad el, mert alig alszik fél órákat napközben. Ő ilyen pörgős gyerek. Állítólag ez változhat időközben. Kíváncsi leszek rá!

Zsebi! Gratula ehhez a szép terhességhez! Pihizzél, és beszélgessél sokat gondolatban a picikhez, immár nevükön szólítva őket. (Szép nevek, nekem bejönnek!) Képzeld, nekem minden dolog megvalósult, amit annak idején mondtam Robikának! Pld milliószor elmondtam neki, hogy majd milyen szép lesz idekinn a napfény, a fák, a virágok illata, stb És rácsodálkoztam mennyire kíváncsi, és érdeklődő a körülötte lévő világ iránt. Szerintem nem véletlenül! És még sorolhatnám!

Jutka! nem semmi Bence! Hiába, vadnak születni kell 8)

AngyalKata! Szerintem is jól csináltad a cumiról vaaló leszoktatást! Most már ne bizonytalanodj el!

KépKép
toreau
 
 


Sziasztok!


Anid, véletlenül a babóca születése előtt nem feküdtél a pathológián?
Lehet, hogy összekeverlek valakivel, akkor bocs.

Június végétől 10 napig ott vendégeskedtem, ezért kiváncsiskodok.

Andusz
andusz
 
 


Sziasztok!

Saara, köszi, jól vagyunk, most épp egyik gyerkőc sem beteg. :lol: Bár Bence ma már ment oviba, remélem nem hoz haza semmit. Kívánságra egyébként biztos előad egy-két számot. Na, majd mindjárt csatolok egy jó kis "Bence=Bono" képet. Anid, angolul, de persze csak hallás után, ami külön vicces az egészben! :lol:
Azért a kakás sztori se semmi! És legalább tetszett neki?? :lol: :lol:

Anid, igen a koncert miatt mentem, muszáj volt megnézni mégegyszer, tök jó volt felidézni a "régi" dolgokat. Persze nem is volt az olyan régen...
Szerintem teljesen jó, hogy ennyit alszik Kata! Nem lesz semmi baja, csak szebb lesz tőle!! :lol:

Zsebi, mindig olyan jó hallani, amikor valaki ilyen kitartóan próbálkozik, és már előre imádja a gyerekeit!! Szuper! :)

Angyalka, én is csatlakozom, szerintem se vegyél másik cumit. Tudod, Te vagy a főnök, ezt sosem szabad elfelejteni! :) :)

Mesa, 25 az azért nem rossz! :)

És akkor jöjjön Bono kiskorában:
Kép

illetve Bono elesik a bostoni koncerten :lol:
Kép

Jutka

KépKép
KépKép
tjutka
 
 


Sziasztok!
Jelentem meggyógyultunk :D, ma már el is mentünk a helyi baba-mama klubba, aztán pedig beruccantunk a céghez egy kis fotó cserére a múltkori hétvégi utazás kapcsán. Úgyhogy végre megint csavaroghatunk! Köszönjük a gyógymanókat.
Ma olyan meleg van, hogy simán lehet rövid ujjúban rohangálni. Meg van őrülve az időjárás, pedig esőfelhőket véltem felfedezni az égen reggel. Remélem azért elkerüljük a jövőben a megfázósdit a idő változékonysága ellenére... :?


Toreau,
Hogy sikerült a tegnapi kirándulás? Az idő megint kedvezett! :)
Hozzátápival én is meg akarom várni a 6 hónapot, bár anyósom folyton nyaggat vele, mert hogy az almától biztos több vitaminhoz jutna és erősödne az immunrendszere. De én hiszek az anyatejben és kivárom, ha már egyszer megadatott, hogy van tejcsi. :P

Ranpo,
Az oltást mi is nagyon jól viseltük általában, még vizes borogatás sem kellett Blankának. Ne félj tőle, annál rosszabb és lehet, hgy tök jól fogja viselni. :wink:

Tényleg, van aki adatott vagy készül majd beadatni nem kötelező védőoltást a picinek? (pl. bárányhimlő...)

Gabek,
A fagyasztott barack nem túl vizes felengedés után? Vagy még félig fagyos állapotban reszeled?

Zsebi,
Nagyon nagy gratula az ikrekhez! :) Vigyázz magatokra nagyon és pihenj sokat. A TB kártyát mi anno megvártuk, egész hamar kiküldték, így apa csak a születési anyakönyv miatt rohangált.

Lilló,
Bííí még mindig szemez veled szopi közben vagy már a mindenre kíváncsi fejforgatós időszakban jártok? :)

Blanka ugyanis nagyon nem akar visszaállni a 3 órás szopira. Eszik 5 percet, aztán forog össze-vissza, aztán néha összejön elég hamar a következő 5-10 perc, de amúgy totál káosz. Néha nem is tudom el merjek-e indulni vele hosszabb túrára. Ha a hozzátápit majd elkezdjük, vajon beáll újra vagy még előtte vissza kéne szoknia rá?

Jutka,
Esküszöm irigylem a sztoriidat! :) :oops: Érdemes vonatoznod a lurkókkal, csak el ne felejtsd megosztani velünk az élményeket! Édes lehetett Bence, ahogy U2-t énekel. :D

Anid,
Nemrég olvastam, hogy napi 12 órát kell aludniuk a babáknak és az a jó, ha napközben alszanak.
Hát ez nálunk mostanában nem működik. :( Mondjuk éjszaka majdnem megvan a 12 óra, mert 9-kor alvás van és általában reggel is 8-9 óra között ébred a csöpp, de újabban hiába ájul be a cicin napközben és dörgöli a szemét, valahogy mindig kipattan a szeme, mielőtt nagyon bealudna. :roll: Tegnap is meghiúsította a nagy délutáni családi sziesztát, így csak apának jutott igazi pihi. (Hagytam hadd aludjon, pedig ajánlkozott, hogy dajkál, míg én pihizek.)

Mesa,
Hej ha én mégegyszer 25 lehetnék! : :wink: Nem kell emiatt sajnálkozni, a boldogság nem kor függő. :)

Prücsök

prucsok
 
 


Jutka, ezek a képek : :lol: :lol: :lol: :lol: :D

Nagyon 8) kiscsavo Bence, jol szétpuszilod ilyenkor??! :P

Kaka persze tetszett neki... :mrgreen:
saara
 
 


Saara, természetesen mindig szétpuszilom. Egész nap. :lol: :lol:
Meg ezt a másikat is:

Kép

Jutka

KépKép
KépKép
tjutka
 
 


Jutka: Annyira drágáááááááááák! Amúgy meg a U2 az egyik kedvenc együttesem, úgyhogy a kisBono majd megörvendeztethetne engem 1-2 számmal a következő talin. :wink:

Prücs: Nálunk csak akkor van forgás szopi közben, ha valamit meghall, mondjuk az apja hangját, vagy valami más hangot bárhonnan. Amúgy szopizik rendesen, vagy csukott szemmel, vagy a szemembe szugerálva. Szóval nálunk arra kell figyelni, hogy teljes nyugalom legyen körülöttünk ilyenkor. Ja, és a legújabb, hogy hangban is kifejezi, hogy mennyire jó Neki a szopi, a kövekezőképpen: hmmmm, hmmmmm. Tündérbenő!

Tök jó, hogy meggyógyultatok!

Mesa: Javítottam, a következő táblában már a jó adatok lesznek.
Hát részemről én se bánnám, ha újra 25 lehetnék! :wink:

lilló
 
 


Sára! Kinga! Úgy néz ki pénteken elutazunk, úgyhogy az nekem sajna mégse jó! Persze, ha nektek kettőtöknek az bejön, akkor nem sértődöm meg, ha elmentek nélkülem.

KépKép
toreau
 
 


Sziasztok!

Pár napig nincs netközelben az ember lánya és alig győzi a visszaolvasást.:)

Saara! Igen, légyszi kérdezd meg a könyv címét! Hátha nekünk is bejön. Milyen jó lenne…
Nagyon aranyos az Amelie-s gondolat, de jó, hogy eszedbe jutott! Én nagyon szeretem azt a filmet.
Azt hiszem a gyereknevelésben alapvető a humorérzék, nincs igazam? :)

Prücsök! Gratula Blankának a hasra forduláshoz!

Joe! Köszi a biztatást, remélem mostmár hamarosan megoldódik az alvásprobléma. A Viburcol kúp sajnos nekünk nem igazán segített.

Cserági! Az éjszakai 8-9 órás alvásokat nagyon becsüld meg, néhányan irigyelnek érte…
A vácrátóti arborétum szerintem is gyönyörű, nemrég jártunk ott mi is.

Lilló! Chamomillát nem adok neki, mert mint kiderült nem a foga volt a ludas, hanem a torka.
Ausztriában Apa hogy bírta a kenguruzást? Nekem tíz perc után már fáj a hátam.
Gratula a barackzabáláshoz! Egy egész barack igazán nagy teljesítmény! Sanyika is nagyon szereti, sajna már nem lehet frisset kapni belőle.

Anid! Ügyes vagy a kocsikázással!

Jutka! Nagyon jók a képek!

Zsebi! Üdv köztünk! Gratulálok a picúrokhoz és a kitartásotokhoz! Kérdezz bátran, itt mindig kapsz jótanácsokat. :)

Úgy tűnik Sanyika meggyógyult a betegségeiből, újra imádnivaló, mosolygós baba. Olyan jó kacagni látni ennyi sírás után! Éjszaka már „csak” 3-4-szer van fent és szerencsére nem sír. Egy hete tanult meg ülni, azóta egyre stabilabban ül és egyre kevesebbet dől el. Tegnapelőtt pedig felállt! A járókában állandóan a felállást gyakorolja, sőt ma egyszer elengedte mindkét kezével a rácsot! Majdnem frászt kaptam! Még nem tudja magát megtartani, szerencsére mellette voltam és elkaptam.
Kapja a gyümölcsöket és a főziket, de az almától sajnos továbbra is fáj a hasa. A sütőtököt szereti önmagában vagy krumplival és az őszibarackos pulykahusit is imádja. Illetve imádta. Ugyanis most épp semmilyen kaját nem akar megenni, sír, összeszorítja a száját, de ha véletlenül belevarázsolok valamennyit a szájába, akkor azt fintor nélkül lenyeli. Csak a szopi menne neki, de sajna már annyi tejem nincs, hogy minden alkalommal jóllakjon. Hiába bohóckodok neki, akkor sem nyitja a száját. Létezik ilyen sztrájk? Ugye csak átmeneti? Nincs valami ötletetek, hogyan bírhatnám rá a kanalazásra?

Hú, de sok lettem hirtelen, pedig így is biztos kihagytam valamit.

Sziasztok,
Móni

Kép
Kép
huncut
 
 


Sziasztok!


Lilló. Köszi a szíves invitálást.

Tudtok segíteni? Készítettem a lánykámnak vonalzót , ill. szerettem volna képet feltenni, de valahogy nem megy.

Segítsetek, köszike.

Andusz
andusz
 
 


Halika!!!! :lol:

Saára
Hogy is van ez az időjósolgatás? Nálunk most esik! :lol: :lol: Bosz vagy?
A kakis sztori édi, na persze mert nálatok történt! :lol: :lol: :lol:
Mit tanultál, hogy utálod a tanulást?

Kgk
Kata csak néha fordul meg, de a stabil oldalfekvést gyakorolja ezerre! :lol:
Nagyon érzékeny volt már a pocakomban is!

Mesa
Ne viccelj! Gyerek vagy még! :roll: :roll: :roll: :P :P

Andusz
Miért gondolod hogy benn voltam a kórházban? Hála az égnek, nem voltam kórházban csak a kötelező kört! Te miért voltál benn?
Csatlakozol hozzánk?

Prücsök
Örülök, hogy meggyógyultál! Az anyósok már csak ilyenek! :roll:

Amikor a Madarászban voltunk kérdeztem a dokit, hogy érdemes -e, ő cak azt mondta a bárányhimlő ellen talán azért érdemes, mert napjainkra nagyon mutálódott! Ő spec ez ellen oltotta be csak gyerekeit. Nekem a terhesség utolsó hetében sikerült összeszednem a bárányhimlő felnőtkori változatát, az övsömört!

Huncut
Talán most hogy Sanyibaba ül,álldogál elfárad és kidől! A kajálásnál az nem segíthet, hogy megvárod míg ő kér? Vagy ezt még nem lehet ?

Jutka
Jók a képek Bonoról! :P :P :P :P
Így legalább eljuthatunk egy U2 koncertre!!! :P

Kép
anid
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk.

Péntek óta beteg a Norbi, tegnap már én is kész voltam és ma már a nagyi is csatlakozott :cry:

Alvás még rosszabb, mindenre felébred.

Nagyon jó volt a tali!
Örülök, hogy megismerkedtem személyesen is veletek, akikkel eddig nem találkoztunk!

Lilló köszi a képeket!
El tudnád küldeni mailbe nekem, amit a Norbiról és rólam csináltál?
Jó a tábla is.

Briknek boldog szülinapot!

Még nem tudtam végigolvasni a grafománokat :lol:

Megyek mert a fiam pakol. :twisted:

url=https://lilypie.com]KépKép[/url]
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
dorka24
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a bíztatást és a borogatásos ötletet oltással kapcsolatban.
Két órával ezelőtt kapta meg Ricsi a 2 hó-s oltást. Eddig úgy néz ki, hogy egész jól viseli. (kipp-kopp) Amikor beszúrták akkor nagyon sírt, de aztán sikerült megnyugtatni. Rögtön tettem rá borogatást. Még most is rajta van. Meddig hagyjam rajta? Cseréljem közben a borogatást? Azt mondták adjak be neki rögtön egy lázcsillapító kúpot, de az az igazság, hogy addig nem akarom beadni, amíg nem kell. Szerintetek?
Most éppen a kiságyban gügyög.

Zsebi, Andusz
Üdv közöttünk!
Gratulálok a babókhoz!

Puszi: Évi

KépKép
ranpo
 
 


Andusz,
Ahhoz, hogy a profilodba tudj feltenni képet, 80x80 pixelre kell lekicsinyíteni paintben. A vonalzóhoz a profil aláírás mezőjébe kell bemásolni a a Bbcode-ot (ez Lillylie esetén a középső), ennél a képet nem kell kicsinyíteni. Ha a kicsinyítés gond, küldd át a képet mailben és megcsinálom.

Huncut,
Örülök, hogy kiderült a bajok oka. Remélem hamarosan megjön az étvágya és az alvókája is. :wink: Nem próbáltál kanalat adni neki játékként? Hátha úgy rákapna az "ízére"...

Sara,
Gratula a meteobékádhoz, megjött az eső. :? :) Na mondjuk most épp szünet van, úgyhogy el is megyünk gyorsan sétálni, mer délelőtt kimaradt, azaz autókázásra cseréltem.

Jutka,
Tüneményesek a lurkók a képeken! :D Egyik édesebb, mint a másik!!!

Na indulandusz van, lépek.

prucsok
 
 


Lilló,
Halász Judittól megvan a Kép a tükörben cd. Az megvan nektek? Egy időben kerestél HJ-t, csak akkor mindig elfelejtettem megkérdezni.
És pénteken esetleg jóga?

Prücsök

prucsok
 
 


Virágos jó reggelt mindenkinek! :P :P :P :P :P

Isten éltesse Blankát!

Kép
anid
 
 


Anid, az irányítószámod kéne, és akkor tudom postázni a nyuszikat. Hát igen egy kicsit tényleg szétszórt vagyok. Szerintem is örülj, hogy ennyit alszik a Kata. Ez lenne a normális. :D

Köszönöm a biztatásokat cumival kapcsolatban. Én is úgy gondoltam, hogy nem kéne neki visszaadni, mert akkor később mégegyszer át kell élnie a leszokás körülményeit. Csak biztos azért bizonytalanodtam el, mert hogy pont beteg is a drágám, és olyan kis elesett, és legalább a cumiban egy kis vigasztalást talál. De most már csak túl leszünk rajta.

Jutka, nagyon jók a képek, nagyon édi ez a két gyerkőc. Igaz én nem rajongok a U2-ért, de a másik Bonót szívesen hallgatnám :lol:

Saara, küldtem a receptet. Köszi kérdésed, jól vagyok, eddig minden rendben. Tényleg nagyon jó lehet a tesódnak, gondolom szívesen cserélnél vele. De csak az útra gondoltam. :lol:

Zseboroszlan, üdv közöttünk. A kérdéseidet úgy látom már megválaszolták a lányok. Nekem is ismerős valahonnan a nick-neved, meg főleg a zsebibaba képére emlékszem, de nem tudom hol olvastalak már.
Tényleg nem szabad sose feladni a reményt, mert a végén úgyis sikerül, ha nagyon akarunk valamit. Nagyon ügyik vagytok, és pihenj sokat, meglesz a gyümölcse. Mikorra vagy kiírva?
Kgiulia tényleg tud majd neked segíteni, neki is van két kis manócskája, igaz már nem is olyan kicsik. Csak mostanában nem nagyon irogat, biztos nincs sok ideje. :lol:

Ranpo, ügyik vagytok az oltással, biztos nem lett semmi baj. Én osztom a véleményed, miszerint nem akarsz kúpot adni. Szerintem is hagyni kell a szervezetét, hogy maga birkozzon meg a feladattal. A borogatást cserélheted, de gondolom ezt már megtetted tegnap.l

Andusz, üdv közöttünk, Prücsök válaszolt a kérdésedre.

Lilló, nagyon ügyi vagy a táblával, jó hogy valaki kezébe vette ezt az ügyet. Köszönjük. Örülök, hogy így megy Bálintnak az evészet, biztos jó evő lesz. Csak így tovább.

Brik, remélem minden rendben, és hazaengedték a párod. Ha tudsz jelentkezz.

Kép
Kép
angyalka2
 
 


Ja, igen, és boldog névnapot Blankának.!!
angyalka2
 
 


Sziasztok!

Lilla, nálunk apa a nagy fan, okítja is Bencét alaposan. Ez olyan jól sikerül, hogy azzal nyaggat minket (4 éves), vigyük el U2 koncertre... Illetve rendszeresen beszámolót kell tartani, hogy az milyen volt, amikor mi voltunk... :)
Bálint milyen aranyos, hogy hümmög evés közben!!! :)

Huncut, mindenképp adj neki is egy kanalat. Bár még kicsi, azért nem lehet elég korán kezdeni! Hátha az önállóság meghozza a kedvét a kanalazáshoz!

Dorka, gyors gyógyulást kívánok Norbinak!!!

Angyalka, gratula, hogy nem adtál cumit! Ügyes vagy, hogy kitartottál! Kicsi még, úgyis hamar elfelejti, és később még rosszabb lenne.

Blanka, boldog névnapot Neked!

Jutka

KépKép
KépKép
tjutka
 
 


Hello Lányok!

Gyerekek, mióta Chamomillázunk nem ismerek a gyerekemre. Annyit alszik... Délelőtt két óra, délután két óra, majd az éjszakát kihúzzuk egy keléssel. Szuper! Pedig csak 1x 5 golyót kap.

Ma vagyunk fél évesek! :) Hihetetlen! Nemrég még a pocimban ugrándozott. Annyira jó anyukának lenni!

Annak én is örülök, hogy jól eszik, féltem, hogy nem fogja elfogadni az új kajákat, mert annyira imád szopizni. De lekopogom, elmúltak a félelmek!

Blankának boldog névnapot kívánunk!

Angyalka, Zsebi! Ha akarjátok csinálok Nektek is külön kismamák táblát, mint régen volt nekünk kismama korunkban. Hátha csapódik közben még hozzánk egy-két kismami :wink: Úgy jobban nyomon tudjuk követni hogy álltok. Nagyon belejöttem a sok dicséret nyomán! :wink: Na meg időm is van, mint a tenger, mióta a gyermek ilyen jóalvó lett. (Jaj el ne kiabáljam!)
Ha érdekel benneteket küldjetek mailt: lovelyblue@freemail.hu

Prücsök: a jógával az a baj, hogy 11-kor van, és az új rendszerünk szerint akkor épp alszik Bálint. Nemtom hogy alakul, szívesen mennék, de majd meglátjuk. Ha nem esik, ha nem alszik, ha biztonságos lesz a belváros maybe.

Lányok, novemberre szervezzek le tali időpontot? Érdekel valakit a dolog? S ha igen, akkor azt is írjátok meg, hogy a hét melyik napja ne legyen semmiképp. Mert azt tudjuk, hogy szerda PP-nek suli, kedd Prücsökéknek baba-mama klub... Hétfő, csütörtök vagy péntek?


Ja igen, Dorka, a képet le tudod menteni Bálint oldaláról is. Jobb egér gomb, kép mentése más néven. De szívesen elküldöm mailben is, szólj ha nem tudtad lementeni.

Rita, mi van Veled? Nagy a hallgatás! Brüsszel?

Megyek takarítani.
Puszi
Lilla

lilló
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?