Amneris, Zituska nagyon ügyes! Gratulálok a kis mászóhoz!
Az én lányom is képes a helyzetváltoztatásra...na, nem mászik, abban még csak a rúgozásnál és kézelőrében tart, de: a babaülésben előre-hátra ringatja magát ezerrel,az mozog és így lassan halad, így képes bejárni az egész szobát. A baj az, hogy nem arra megy, amerre akar!Nincs kormány ezen az ülésen, láttatok már ilyet????
Vivi:
Kajla, Reginek valóban nagyon jól áll a kötény! Kolbászgyúró lesz, bárki "meglássa"!
Jiny, Zsófi is taknyos ,sajna! Az orrszívás egy rémálom! Már kínomban vettem egy elektromos orrszívót, hogy ne essek hasra a porszívóban és ne kelljen még annak a búgását is hallgatnom Zsófi ordítása mellett.( Vagy lehet, hogy zajvédő fülvédőben kellett volna ezt a műveletet megejtenem, mint az építkezéseken?)
Annyira sajnálom, de ki kell szívni az orrát, mert nagyobb baj is lehet belőle! Utána mindig rondán néz rám...
még szerencse, hogy kis idő, és ismét jóban vagyunk!
Marcianyu, ha igazi fülsiketítő ordítást szeretnél hallani, hívj orrszívásnál, ehhez képest Lili suttog!
Mikor olvashatunk Lili születéséről? De...csak ha van kedved!
Rvan, remélem minden rendben a fiúkkal! Annyira várom, hogy mesélj, de tudom, ilyenkor nagyon sok dolog van, ami előbbre való!
Tirza, nagyon drukkolok ma Matyinak és Nektek!
Keli, hiányoztál taliról! Kérdeztem a lányokat és mondták, hogy mosdóközeli állapotban kell lennetek...
Sajnálom! Majd legközelebb!!!!