Jó reggelt csajócák!
Vidám reggelre ébredtünk!
Tegnap du 6 után nem tudtam belépni a babanetre.
Pedig nekem nem szokott sz.rakodni, eddig mindig valahogy ki tudtam cselezni és be tudtam lépni, de most NEM!!!
11 kor feküdtünk le, de még akkor sem ment a babanetes belépés!
Győzőtt ALONSO!!! (ezt nem tudtam kihagyni!!!
bocs az offért, bár ez a topik rendesen szétoffolt időnként
)
Kincsecske!
Ablakpucolás!
Te mindig sikasikálsz. Állandóan takaírtasz.
Ha nem, akkor a kertben tündérkedsz
Estrella!
Sajnos nem tudok magyar hőmérőset, mintha láttam volna valamelyik topikban (régebben), de nem biztos!
Zsizsik!
Meló és család! Ez jó párosítás
Könnyebb neked is
Hát ami a ciklusnapjaidat és vágyaidat illeti. ...
Úgy tűnik a mi esetünkben nem olyan egyszerű a babázás
Jó munkához idő kell
Ki kell várjuk nincs mese.
Próbára teszi az ember türelmét, de ez az a "cél", amit nem tudsz magad irányítani.
Van egy ismerősünk, akinek a felesége 16 hetes terhes. Ő határozottan állítja, hogy a baba vállalást jó lehet irányítani.
Ők eldöntötték, hogy jön és akkor jött!!! Van ilyen is. De ezek nem mi vagyunk!!! Nehezen is, de tudomásul kell vegyük!
A múltkorjában írtam a sógornőmről, aki kitalálta, hogy gyereket akar. Ő tipikusan az a nő, aki mindent eltervez és mindennek úgy kell lenni! (lánykérés, eljegyzés, esküvő, gyerekvállalás).
Március eleje óta próbálkoznak. Már teljesen kivan, hogy még mindig semmi! A családnak elárulták, hogy babát szeretnének, mostmár állandóan nyaggatják, hogy "még mindig nincs???" biztosan beteg vagy. Bezzeg az én férjem csak rám nézett és terhes is lettem...." meg hasonló beszólások. Nagyon sajnálom. Már mondtam is a férjemnek, hogy pont ettől féltettem és nagyon örülnék, ha összejönne, mert nagyon megviseli.
Sajnos olyan a nőgyógyásza, hogy elment UHra (hasi UH, a csaj duci a javából) és azt mondta neki, hogy EGY KÉT NAPON BELÜL MEGJÖN A MENSIJE (fogalmam nincs, honnan lehet ezt látni!
én már jóideje járok dokihoz, de még ilyet senki sem mondott). Egyszer be nem hívták ciklus közepén, hogy megnézzék van e PÉje.
Valamikor azt írtam, hogy én mindig azt hittem, hogy én fogok hamarabb szülni és nem ő, már ezerszer megbántam, hogy egyáltalán ilyet gondoltam (gyarló lélek), őszintén már szívemből azért szurkolok, hogy minél hamarabb essen teherbe és legyen boldog, babás kismama.
Már sokszor olvastam itt és máshol a topikokban, hogy a pozitiv teszt az maga a csoda! És tényleg így van! Mindenkinek csoda, aki egy picit is küzd érte, vár rá.
Szóval, Zsizsik! Csak annyit szerettem volna ezzel a litániával mondani, hogy NEKÜNK IS LESZ!!!
Dimet!
Micsoda két macskucid van! Húha, főleg az alsó
Gratula a fogyáshoz!
Norka!
Palika
Szép példány cicus:)
Kriszta!
Uracskád ma is ügyel??? Akkor ma egész nap net közelben leszel
De jó
Orshee, Felicia, Szyszqo, Babancs, Gabika merre vagytok?????