Sziasztok!
Jelentem egész jó éjszakánk volt, Martin 5.30-ig aludt egyhuzamban. Úgy fél négy körül hallottam, hogy valamit dumált, de aztán visszaaludt. Úgy hangzott, mintha azon morgott volna, hogy bedugult az orra.
Este volt egy kis hõemelkedése, 37.7 C, adtam neki Panadol szirupot. Mára sokkal kevésbé taknyos, és 36.5 a hõje.
Dodus
Épp gondoltam Rád, lesz mit olvasnod, ma, ahogy látom! Úgy sajnálom, hogy nem tudtunk túl sokat beszélgetni, de nem baj, majd legközelebb!
Kata007
Martin valahogy kezdettõl utálja, ha az orrát piszkálják, esküszöm, olyan, mint egy kiskutya, már akkor is kapkodja a fejét, ha a kezemmel az orrához közelítek. Pedig nem is porszívós orrszívónk van, hanem elektromos, tehát nem kell porszívóra csatlakoztatni, csak a konnektorba dugni,így alig van hangja, tehát attól sem félhet. Ne tudd meg, hogy egyedül hogy tudom lefogni!
Kb. olyan póz kell hozzá, mintha jógáznék, mert ugye még Síva nem vagyok, pedig legalább annyi kar kellene hozzá.
Hiába, a nõk már ilyen idõsen is "okosabbak", Dóri is tudta, hogy csak jót akarsz neki, hogy kitisztítod az orrát.
Martin lehet, hogy úgy van vele, hogy ez az õ harca, mint igazi férfi, majd õ megoldja, segítség nélkül.
Azt figyeltem viszont, hogy most már nagyon duzzad az ínye, csak lesz fogunk elõbb-utóbb.
Kriszta
Köszi a tengervíz ötletet, fel is írtam a páromnak, hogy vegyen egyet, már én is olvastam róla. Amúgy is elég száraz itt a levegõ. Tehát próbálok vele itatni, de nem nagyon kell neki, mert amúgy is keveset iszik egész nap, mert még a szopi pótolja a folyadékot nála. Még mindig 4-5x szopizik. És csak a rendes kaja után szokott pár korty egyebet elfogadni.
Marika
Jó reggelt kis "gonosz" Barátnõm! Ma jön hozzánk Jolika védõnõ, megnézni Martint. Ha gondolod, megemlítem neki, hogy minden alkalommal adjon Neked beutalót vérvételre, mert szereted, ha szúrkálnak, csak Te nem mertél eddig szólni. Na, tetszik az ötlet?
Ez, tényleg GONOSZ!!!
De ne félj, nem teszek Veled ilyet!
Névjegy megjött! Mindenkinek köszi, már én is lementettem a telcsi számokat!
Jövök még! Nem szabadultok ilyen könnyen tõlem! Puszi Lina
Ui: Azon gondolkodtam, hogy szombat óta még jobb ide írni, mint elõtte. Ti is így gondoljátok? Szerintem olyan jó volt találkozni.