Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hol voltatok, hogy senki nem írt egész nap ebbe a topicba??? Kép

Szerencsésen hazaértünk, és tényleg nagyon jól éreztük mi is magunkat. Jó végre, hogy arcokat is tudunk rakni a nickekhez! Kép
Még párom (András) is elvolt egész jól a fiúkkal, pedig délután elmondta egy párszor, hogy kutyára fogja unni magát... Kép
Szegény Dancsika unatkozott csak, de õ meg nem tette szóvá! Kép

Lina!
Úgy meglepõdtem, hogy Te voltál az elsõ...! Kép
Martin igazi kis gézengúz! Éppolyan aranyos mint a képeken!

Kriszta!
Kristóf olyan édi kisfiú! Annyira örülök, hogy mégis elhoztad.
És persze irigykedtem rád és Linára, mint fiús mamikra! Kép

Neva!
Laura egy tündér. Amilyen pici, olyan aranyos!

Marika és Panka!
Milyen jó lesz ha már Ti is babakocsival jöhettek egy ilyen talira, ugye?
Mi pedig nosztalgiázhattunk egy kicsit a pocakotok miatt...Kép

Dodus!
Hát ha ezek után nem kezdtek bele a babaprojektbe, akkor nem is tudom mit mondjak... Kép

Mivel a párom azt kérdezi, hogy csak nem regényt írok, ezért be is fejezem.
Persze azt hiszem az igazi ok, hogy Kriszta férjének mailját várja szerintem.
Hallod Kriszta????? Kép

Szóval mikor is lesz a következõ tali??????

Katáék

Ui: eltüntek a névjegykártyák amiket kaptam. Kép Megírnátok magánban a mailomra a mobilszámotokat?

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

LinaKép
Gondoltam, hogy te leszel az elsõKép (De nehogy megsértõdj itt nekem.)

Olyan jó, hogy élõben is találkoztunk, így azért teljesen más lesz itt írogatni egymásnak. Mi is nagyon jól éreztük ám magunkat, kár, hogy nem sikerült az elejére odaérnünk. Az összes csemete nagyon-nagyon édes. Nem csodálom, hogy Martin nem tud választaniKép

A párom neve Laci.

Lányok, van egy ötletem. Jövõre, (jó, tudom, hogy az még messze van) ha már itt lesz a jó idõ, szervezhetünk majd egy talit itt nálunk a kertben is. Mit szóltok hozzá? Persze addig is még sok-sok talit tartunk majd.Kép A következõre már Gyöngyöske és Kata is fog tudni jönni.Kép

Mindenkinek sok puszi és további jó hétvégét. Azért írjatok.Kép

Panka

panka

KataKép

Szerintem a névjegykártyáid Nevánál vannak. Valaki (akkor ezek szerint te) otthagyta az asztalon és õ elrakta, hogy nehogy illetéktelen kezekbe kerüljönKép

Én is kérhetnék számokat, mert csak Nevától kaptam névjegykártyát.

Panka

panka

Sziasztok!

Bocsi a késõi bejentkezésért, csak hogy Kata szavával éljek Kristófnak anya baja volt. Amilyen békésen elvolt délután, úgy jött szegényre a hasfájás estére. Kép
Most kezdte el Zsoltim feltölteni a képeket a tár-ra. Határ esetesek lettek (na nem olyan rosszak) csak a fényviszonyok elég érdekesek . Kicsi párom nincs megelégedve velük. Nekem tetszenek. Persze én laikus szemmel nézem. Kép
KB. 1-2 óra mire a 21 kép felcammog a tárra. Tehát majd holnap megnézhetitek.

Mi is nagyon jól éreztük magunkat. Csinálhatunk gyakrabban ilyen jó kis találkozót.

Kata007!
Nem felejtkezett el Zsolti a levélrõl, csak a képekkel vacakolt, hogy viszonylag rendesen tudja feltölteni õket. Ez idõbe telt.

Marika!
Kicsi a világ! Nem gondoltam volna, hogy pont itt találok ismertõst (mármint VIktort.

Neva!
Laura élõben még aranyosabb,mint a képeken. Pedig ott is egy tündér. (És direkt nem irtam, hogy KIS TÜNDÉR, mert már nem is olyan pici).

Panka!
Mivel ti egy kicsit késõbb jöttetek nem kaptál tõlem kártyát. Majd mail-on elküldöm a telefonszámomat.(Már ha érdekel)(Ha nem akkor is Kép Kép Kép

Dodus!
Örülök, hogy megismertelek! Nagyon szimpatikusak voltatok a férjeddel együtt.
BÁR EZT MINDENKIRÕL ELMONDHATOM!!!
Legalább lesz már valaki Arnóton akirõl elmondhatom, hogy ismerem.

Lina!
Martin egy arany tündér. Van róla egy aranyos kép, épp ahogy a babakocsi kerekét kóstolja. Izlett neki.KépRemélem Kristófkám is ilyen hamar fog mászni. Nekem teljesen új élmény lenne. Martin nem szokott bébikompozni. Nekem Kinga nagyon szerette. Bár talán azért mert õ nem mászott, és igy tudott helyet változtatni.

A képeket majd itt tudjátok megnézni:
[url=http://kep.tar.hu/danyizs/index.phtml?aid=27536408" TARGET="_top]http://kep.tar.hu/danyizs/index.phtml?aid=27536408[/url]

Mindenkinek jó éjszakát!
Puszi
Kriszta
dkriszta

Lina!
Kompozást kérdezni akartam!!!! Mármint, hogy kompozik-e?

Kriszta
dkriszta

Neva!

Most néztem, hogy mi egyidõsek vagyunk. Te is a Fáyba végeztél? Én 1991-be. Ha igen, akkor már tudom, hogy honnan ismerlek.
Eddig ezen gondolkoztam. Bár annyi eszem nem volt, hogy személyesen megkérdezzem. Kép

Majd kiderül.
Kriszta
dkriszta

Kriszta!

Nekem is tetszenek a képek! Kép

Különösen az "ifjú pár"! Kép

Ja, a 3. kép nem ment fel teljesen, észrevettétek?

Lina!

Te mit szólsz az "ifjú párhoz????" KépKép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Kata!
Rögtön orvosoljuk a hibát!Kép

Kriszta
dkriszta

Sziasztok!

Kriszta Kép

Köszi, hogy ilyen hamar felkerültek a képek! A miénk még ugye a gépben van. De ami késik, nem múlik! Kép

Martinnak nincs kompja, az már végképp nem férne el a lakásban, és szerintem nem is maradna meg benne. Kép

Szerintem jók, fõleg a gyerekek édesek.

Majd holnap, illetve ma késõbb bõvebben!

Jó éjt és pusz! Lina
Lina

Sziasztok!

Martin éjszakára betaknyosodott.KépKép
Lehet, hogy én szúrtam el a dolgot, mert késõn vetkõztettem le tegnap a talin, és már bemelegedett!? Nem tudom, mitõl, de éjjel legalább 4x keltünk fel orrot szívni. Még jó, hogy a múltkor megvettük az elektromos orrszívót! Mondjuk, a gyerekem nem értékeli, hogy kíméletes és halkabb mint a porszívós orrszívó, úgy üvöltött, mint a fába szorult féreg. Most próbál rajta bosszút állni, de ha bekapcsolom, akkor elsunnyog. Kép
Szerencsére a hangulata jó, továbbra is mozgékony Kép, és nem lázas.

Majd fogok vele kicsit inhalálni, és szívom az orrát. Nem tudom, szerintetek egyebet kellene tenni? Ha valakinek van ötlete, írja meg léccciii! Kép A doktor nénit csak akkor akarom hívni, ha lesz láza, mert most még nem olyan komoly a dolog.

Kicsit lelkifurdalásom van, de próbálom nyugtatni magam, hogy ma 8 hónapos, és eddig még kicsit se volt megfázva sem.

Késõbb jövök helyzetjelenteni, addig puszka! Lina
Lina

Sziasztok!Kép

Hát ezek után, hogy mindent leírtatok nem is tudom mit fûzhetnék hozzá.
Nagyon jól éreztük magunkat és örülök, hogy ilyen emberekkel ismerkedhettünk megKép Annyira közvetlen és barátságos volt mindenki. Igazából úgy éreztem mintha már mindenkit ismernék.
Egész este a babákról beszélgettünk és a férjem már alig várja, hogy Laura olyan kis kópé legyen mint MArtin.
Dóri nagyon visszafogottan viselkedett a hódolóval, mint egy igazi nõKép

Férjem neve Csaba. Nagymamája már pénteken ment járókerettel!!! Szerintem óriási akarata van.

Kriszta! Én nem Miskolcra jártam suliba, mellesleg én októberi vagyok így késtem. Szóval 1992-ben végeztem.

Köszönjük a bókokat Laura nevében.

Én alig várom a következõ talitKép
Mindenkit puszilunk
neva
A képek nagyon jók:
neva

Sziasztok!

KrisztaKép
Nagyon jók lettek a képek. Olyan jó õket nézegetni. Mailt akkor majd várom.

LinaKép
Martinnak egy kis pozitív energia: ++++++++++++++++++

NevaKép
Majd meglátod, hogy hogy elszalad ez a pár hónap és majd futkoshatsz te is Laura utánKép

LányokKép Segítsetek!
2-3 hét múlva megyünk babalátogatóba az egyik barátnõmhöz. A kislánya 03.09.-én született. Ruhát akarunk nekik vinni, de nem olyat ami pont akkor lesz jó rá, hanem kicsit késõbb. Szerintetek mekkora ruhát vegyünk neki?

Puszi, Panka

panka

Sziasztok!

Jó sokat írtatok volt mit olvasnomKép ami egyébként tök jóKép
Megnéztük a képeket, eszméletlenül jók lettekKép Lassan már azon kezdünk gondolkodni, hogy mit vegyünk a legújabb párnak, mert az esküvõre csak meghívnakKép

Lina!
Viktor szerint Martin úgy néz ki mint a hupikék törpikék törpikéi (akiket egyébként nagyon szeretünkKép) és a párja nagyon hozzá öltözöttKép
Martinnak üzenem, hogy gyógyuljon meg sépen, mert akkor ki fogja lemosni a mi kocsinkatKép Ezenkívül BOLDOG 8. HÓNAPOTKépA Happy Birthdaytõl talán megkímélnémKép

Neva!
Laura olyan pici és törékeny, de olyan jó hogy kezembe foghattam az a csuki kislánytKép
Nagyinak örülök, bizots hamar rendbe fog jönni és nem lesz vele semmi baj.

dkriszta!
Kristóf pedig olyan szépen végigaludta a talit, hogy nem csoda , hogy már hiányoztál nekiKép Ilyen nyugodt gyereket szeretnék én is, aki végigalussza a dolgokat és nem végigüvöltiKép

Kata!
Dóri babának eszméletlenül jó fényképarca vanKép és mint írtam Linának jól a "párjához" öltözöttKép Legalább tudjuk ki a fiú és ki a lányKép

Panka, Dodus!
Olyan jó volt titeket is látni, csak azt sajnálom, hogy a kislurkók minden idõmet kitöltötték és veletek alig marad idõm beszélgetni. Dodus remélem mire hazaértetek a párod megváltoztatta a véleményét. Ja és jól sikerült a vendégeskedés?

Ja névjegykártya híján én is küldöm délután majd a "névjegyemet".

Puszika mindenkinek, Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Kriszta Kép

Köszi a játékot, megérkezett! Nagyon édes, biztos, Martinnak is tetszeni fog. Kép

Miután leszívtam az orrából egy adag cuccot, szopizott és most alszik.

Panka Kép

Cím, telefonszám ideért, köszi!
A kerti tali jövõre jó ötlet! Egyelõre azonban szerintem gondolkozhatnánk, hogy legközelebb hol hozzuk össze, mert pár hónap múlva a többi baba sem fog megmaradni a babakocsiban, és a Szinvapark ilyen szempontból nem a legjobb hely, ha a kicsik a földön akarnak mászkálni.

Szerintem, legalább 80-as ruhát vegyetek, de ha nagyobb termetû a kislány, akkor a 86-os sem túl nagy, ha késõbbre szánjátok. Végül is, túl nagyot tévedni nem lehet, egyszer mindenbe belenõ. Kép

Dodus Kép

Remélem, szorgalmasan foglalkoztok a babagyártás gondolatával! Kép Kép

Marika Kép

Majd adok én Neked kocsimosást mindjárt! Kép Inkább azzal foglalkozz, hogy majd ne ess ki a matamatikai gyakorlatból, mert lehet, hogy majd korrepetálni kell a fiamat, ha olyan tehetséges lesz, mint én meg az apukája, ebbõl a nagyszerû tantárgyból. Kép

Este jövök még, akkor mérem meg a 8 hónapos fiatalurat, majd beszámolok az adatokról. Addig is csók! Lina
Lina

Sziasztok!

Jó étvágyat mindenkinekKép

Dodus!
Nem tudom a címed, küldjél már nekem valamit emilben, hogy a tiéd is meglegyenKép

Puszika, Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!
Lina!
Remélem a méréssel nincsennek problémáis és ügyesen váltod át a grammokat dekagrammokba és kilogrammokbaKép Ez gonosz voltKép Puszi a nagy babócának isKép

Panka!
86-os szerintem is jobb. Inkább most legyen nagyobbKép

Puszika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Marika Kép

Kezdek rájönni, hogy angyali mosolyod és bájos arcod mögött egy kisördög bújkál! Kép Kép

Este jövök! Puszi Lina
Lina

Sziasztok!

Kriszta!
A progit megkaptuk, már ki is próbálta Dóri! KépKépKépKépKép
A párom valami olyan nevet adna ennek a programnak, hogy "HOGYAN TEGYÜK SZÁMÍTÓGÉPFÜGGÕVÉ GYERMEKEINKET..."
Ugyanis azóta Dóri két kézzel kap a klaviatúra után.
Azt hiszem ezt elszúrtuk egy kicsit, mert nem tartom valószínûnek, hogy ezután nyugodtan babanetezek majd, Dórival az ölemben... Kép
Mellesleg szuper ez a kis progi, fõleg ha Dórit kérdezzük.
Teszek ide egy pici képet bizonyításképp.

Kép
Lina!
Nem válaszoltál a tegnap 22.55-kor feltett kérdésemre... Kép

Neva!
Igen, tényleg nagyon tartózkodó volt Dóri!
A következõ talin már Laurád sem fog ennyit aludni, hidd el. Talán õ majd Kristóffal fog kacérkodni??? Kép

Marika!
Tényleg jó fényképarca van Dórinak, már többen mondták. És az az egymáshoz öltözés... Kép

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Kriszta!
A progit megkaptuk, már ki is próbálta Dóri! KépKépKépKépKép
A párom valami olyan nevet adna ennek a programnak, hogy "HOGYAN TEGYÜK SZÁMÍTÓGÉPFÜGGÕVÉ GYERMEKEINKET..."
Ugyanis azóta Dóri két kézzel kap a klaviatúra után.
Azt hiszem ezt elszúrtuk egy kicsit, mert nem tartom valószínûnek, hogy ezután nyugodtan babanetezek majd, Dórival az ölemben... Kép
Mellesleg szuper ez a kis progi, fõleg ha Dórit kérdezzük.
Teszek ide egy pici képet bizonyításképp.

Kép

Lina!
Nem válaszoltál a tegnap 22.55-kor feltett kérdésemre... Kép

Neva!
Igen, tényleg nagyon tartózkodó volt Dóri!
A következõ talin már Laurád sem fog ennyit aludni, hidd el. Talán õ majd Kristóffal fog kacérkodni??? Kép

Marika!
Tényleg jó fényképarca van Dórinak, már többen mondták. És az az egymáshoz öltözés... Kép
Kata007

Sziasztok!

Kriszta!
Mi is kaphatnánk egyet a progibólKép Tudod, csak a leendö baba miattKép

Lina!
A kisördögöt többen mondták már. Bár az emlegetett angyali arc a képek tanulsága szerint inkább valami boszorkányos, vagy nem is tudom. Az biztos, hogy a picuroknak inkább van angyali arcukKép Megígérem többet nem gonoszkodok, de te kezdtedKép

Kata!
Most már akkor, nem te leszel itt a fórumon, hanem Dóri baba? Ö hogyan fog nekem tanácsokat adni?Kép

PusziKép
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Marika Kép

Csak maradj ilyen, mert én is egy született "gonosz" vagyok! Kép
A fiatalúr amúgy ma, 8 hónaposan 8.40 kiló. (Ez 8400 gramm, 840 dekagramm! Legjobb tudomásom szerint! Ha tévedek, akkor írj be egy jó nagy egyest! KépKép )

Kata007 Kép

Az ifjú pár szerintem már eldöntötte a dolgot, és szerintem Dórika is csak azért húzódozott, nehogy Martin azt higgye, hogy könnyen kapható. Úgyhogy szerintem el van döntve a dolog, pár évtized múlva esküvõ! Kép Kép

Nálunk a dolgok változatlanok, Martinból dõl a takony, és a szomszédok biztos örülnek, mert minden egyes orrszíváskor ûvölt, mint akit nyúznak. De azért egész jól elvolt ma is, csak az éjszakától félek. Kép Remélem, azért lesz alvás is.

Jó éjt! Puszika Lina
Lina

Sziasztok!

Lina!
Csak azért, hogy legyen mit olvasnod ha fel kellene kellned esteKép Remélem azért a ma estét már végigalusszátok/aludtátok. Már egészen "súlyos" egyén lett a kis fiatalúrbólKép Adj egy jó éjt puszit Martinnak és mondd meg, hogy ne üvöltsön, mert tegnap nagy legény volt, akkor viselje a következményeitKép

Neva!Kép
Ti mikor méritek majd tündi-bündit?

Kata007!
Dórika babuci Kép is ilyen súlyos, vagy csak hasonlónak néz ki?

Jó éjt/reggelt! Puszika, Marika
Marika (hriczom)

Lina!

Valószínû, hogy tényleg csak taktikázott a lányom... Kép
Csodálkozom, hogy Martin visít a porszívózásnál. Dórinak is folyt az orra vagy két hete, de õ inkább élvezte. Ölben nem tetszett neki annyira, de fekve igen. Olyankor szinte tartotta oda a kis orrát, és sírás semmi.

Jobbulást nektek, és ébredés nélküli jó éjt!!!!

Marika!

Bízom benne, hogy ha elkobozza a klaviaúrát Dóri, azért csak szól, ha ír nekem valaki, és enged is válaszolni. Kép

Dóribaba kb. 8000-8300 g között van. Vagy 800-830 dkg??? Kép

Panka!

Azt hiszem csak Neked nem adtam névjegykártyát, mailban küldöm a számom.

Neva!

Köszi, hogy észrevetted az ottfelejtett névjegykártyákat. Tényleg nem lett volna jó, ha idegen kezekbe kerül. Látszik, hogy mennyire szétszórt vagyok, nem? Kép

Kriszta!

Köszi a párodnak a fáradozást, tényleg nagyon klasszak a képek. Nekünk szinte mind piros szemes lett. Kép Látszik, hogy van egy kis különbség a két gép tudása között.

Szép álmokat mindenkinek!!!

Pusssz! Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Én is elõkerültem. Csak dolgozom ezerrel, és idáig csak olvastam.

Marika!
Elment a mail. Remélem fog tetszeni a játék. Üdv. Viktornak.

Lina!
Sajnálom, hogy Martin náthás lett. Tudom milyen remek ilyenkor a gyermekkel. Nekem mind a kettõ gyerkõc takony-kóros volt egymás ellen. Én kérdeztem a dokinénit, õ is csak annyit mondott, hogy amig nem lázasak, addig sok folyadék, fõleg tea, ha lehet citromos, és sok c vitamin. Orrcsepp, hogy ne sürüsödjön be a válladék. Én találtam egy jó orrsprayt, az a neve, hogy STÉRIMAR, ez sima tengerviz, ezt kell bespriccelni porszívózás elõtt egy pár perccel, és jól felhigítja a válladékot. Utána NAZIVIN orrcseppet mondott a dokinéni, és igy elég jól elvoltunk északa is. Bár az a vacak orrspray nem túl olcsó, mert egy kis palackozott tengervizet egy ezres körül árulják, de nagyon jó. MEgéri az árát.
Röviden ennyi. Kép

KÖszi mindenkinek, megjöttek a telcsiszámok. Igyekszem kiirni,mert egy esetleges rendszer összeomlásnál nehogy elvesszen.

Na én még dolgozom tovább.

Puszi
Kriszta
dkriszta

Jó reggelt!
Kriszta!
Mit dolgozol te este 23 órakor? Akkor már pihenni kell!!! A Sterimart felnõttek is használhatják? Remélem nem örökli tõlem babuci az állandó megfázást.

Kata!
Dóri baba jó nagy kislányKép és ha így halad jó kis informatikus lesz belõleKép

Remélem az én "névjegykártyáimat" is megkaptátok. De tegnap elõvettem a páromat és csináltattam vele papírra isKép Legközelebb kaptok abból isKép

Lina!
Remélem jó volt az esteKép

Puszika, Marika + Picuri
Marika (hriczom)

Jó reggelt kívánok én is!

Marika!
Igen, a Sterimart felnõtteknek is használható. És kérdésedre válaszolva, hogy mit dolgozom este 23 órakor? Hát könyvelek mint az õrült, teljes erõbedobással. Mint ahogy most is. Kép

Majd a nap folyamán még jövök.
Kriszta
dkriszta

Sziasztok!

Jelentem egész jó éjszakánk volt, Martin 5.30-ig aludt egyhuzamban. Úgy fél négy körül hallottam, hogy valamit dumált, de aztán visszaaludt. Úgy hangzott, mintha azon morgott volna, hogy bedugult az orra. Kép Este volt egy kis hõemelkedése, 37.7 C, adtam neki Panadol szirupot. Mára sokkal kevésbé taknyos, és 36.5 a hõje.

Dodus Kép

Épp gondoltam Rád, lesz mit olvasnod, ma, ahogy látom! Úgy sajnálom, hogy nem tudtunk túl sokat beszélgetni, de nem baj, majd legközelebb! Kép

Kata007 Kép

Martin valahogy kezdettõl utálja, ha az orrát piszkálják, esküszöm, olyan, mint egy kiskutya, már akkor is kapkodja a fejét, ha a kezemmel az orrához közelítek. Pedig nem is porszívós orrszívónk van, hanem elektromos, tehát nem kell porszívóra csatlakoztatni, csak a konnektorba dugni,így alig van hangja, tehát attól sem félhet. Ne tudd meg, hogy egyedül hogy tudom lefogni! Kép Kb. olyan póz kell hozzá, mintha jógáznék, mert ugye még Síva nem vagyok, pedig legalább annyi kar kellene hozzá.

Hiába, a nõk már ilyen idõsen is "okosabbak", Dóri is tudta, hogy csak jót akarsz neki, hogy kitisztítod az orrát. Kép Martin lehet, hogy úgy van vele, hogy ez az õ harca, mint igazi férfi, majd õ megoldja, segítség nélkül. Kép Kép

Azt figyeltem viszont, hogy most már nagyon duzzad az ínye, csak lesz fogunk elõbb-utóbb.

Kriszta Kép

Köszi a tengervíz ötletet, fel is írtam a páromnak, hogy vegyen egyet, már én is olvastam róla. Amúgy is elég száraz itt a levegõ. Tehát próbálok vele itatni, de nem nagyon kell neki, mert amúgy is keveset iszik egész nap, mert még a szopi pótolja a folyadékot nála. Még mindig 4-5x szopizik. És csak a rendes kaja után szokott pár korty egyebet elfogadni.

Marika Kép

Jó reggelt kis "gonosz" Barátnõm! Ma jön hozzánk Jolika védõnõ, megnézni Martint. Ha gondolod, megemlítem neki, hogy minden alkalommal adjon Neked beutalót vérvételre, mert szereted, ha szúrkálnak, csak Te nem mertél eddig szólni. Na, tetszik az ötlet? Kép Ez, tényleg GONOSZ!!! Kép
De ne félj, nem teszek Veled ilyet!

Névjegy megjött! Mindenkinek köszi, már én is lementettem a telcsi számokat!

Jövök még! Nem szabadultok ilyen könnyen tõlem! Puszi Lina

Ui: Azon gondolkodtam, hogy szombat óta még jobb ide írni, mint elõtte. Ti is így gondoljátok? Szerintem olyan jó volt találkozni. Kép
Lina

Jó reggelt!

Lányok, nagyon jó volt a tali! Mi is remekül éreztük magunkat. A férjem neve Tamás, így azt hiszem nincs is két egyforma keresztnevû pasi a körünkben, ugye?

Lina! Sajnálom a kis taknyos Don Juant, jobbulást kívánok neki! Szerintem nem csak a Dórika szívét rabolta el, hanem többek között az enyémet isKép Esküvõi ajándék?Kép Nem lesz ez még korai?KépKép

Panka! Milyen technikai problémátok akadt? Sajnos a második sms-ed már csak hazafelé láttam.Kép

Marika! Mail megy majd! A Te pocid is szépen növöget!

Kriszta! Kristóf baba is egy tündemény. Egész más, mint a képen, amit láthattunk róla. A következõ talin már lehet, hogy õ is rohangászik majd? Tényleg, Kingát leadtátok a nagyszülõkhöz, amíg taliztunk? Legközelebb hozd õt is! A képek szerintem is nagyon jók lettek. De legközelebb engem csak hátulról, sötétben, egy kilométerrõl!KépKépKép

Neva! Szerintem a férjemet leginkább a Ti kis Laurátok fogta meg. Hazafelé mondta is, hogy milyen picike, (persze nem picike, csak õ férfi mércével méri) meg az ujjacskája is olyan kicsi, de milyen aranyos! És tényleg az!

Kata! Dórika egy kis édes vasgyúró!! Aranyos kis csajszi, fõleg mikor a papájának produkálja magát. Hát akkor kis vigyorigép. Röntgenre mikor mentek?

Én nem tudom, hogy a profilomban miért nem látszik a mail címem, meg semmi sem. Így most küldök mindenkinek egy rövidke emilt, hogy tudjátok és küldjétek nekem is azokat a jópofa dolgokat! Mikulást is kérek!

Kellemes napot, aki dolgozik annak jó munkát!

Dodus
Dodus

És én még azt hittem, hogy én leszek az elsõ! Mikor elkezdtem írni, akkor ma még egy hozzászólás sem volt. Tényleg jó sokat kellett olvasnom, de örömmel tettemKépKép
Dodus

Sziasztok!

Igaza van Linának, valahogy szombat óta többet írkálok ide, ha a gép egy kicsit szabad otthon rögtön lecspok ráKép Úgy látom ez kóros, mert most már a suliban isKép Ja és a párom is érdeklõdöbb lett, most már õ is leül olvasni miket irkálunk, néha muszály vagyok elzavarniKép Ne izguljatok csak publikus dolgot nézhetKép
Azt megfigyeltétek szombaton, hogy az apukák alkottak egy csapatot és a még nem apukák egy másikat. Szerintetek a gyerek itt is számít? Mert mi nõk keveredtünk. Dodus és az én párom jól elszórakozott és valahogy a másik hármas is (bocs ott nem tudom csak egy nevetKép) Mikor Pankáék megjöttek az õ párja is valahogy a nõkkel maradtKép Gondoljátok, hogy ez természetes? Írjunk belõle egy tanulmánytKép

Dodus!
Neked aztán tényleg van mit olvasnodKép Egyébként hol csavarogsz?

Lina!
Könyörgök szólj Jolikának mert nem tudom, hogy tudtam eddig tû nélkül élni (csak ez tartott vissza attól, hogy rászokjak a drograKép)
Martin baba remélem ma már jól lesz és a láza sem szökik fel újra. Gondos kezek vigyáznak ráKép (kár, hogy csak kettõKép)

Kriszta!
Na jó nem irigyellek, a határidõ az határidõKép Tényleg nektek milyen fényképezõgépetek van, mert mi is gondolkodunk egy digitálisban, így babuci születése elõtt.

Majd jövök mégKép Puszika, Marika + Picuri
Marika (hriczom)

Sziasztok!
Dodus!
Bocs a csavargásos dologért, de amikor én írtam sem voltál még seholKép
PusziKép
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Lina!
ha véletlenül szóba jövök Jolika elõtt, kérdezd már meg az eredményt, mert már holnapig alig bírom ki. Ha véletlenül emlékezne rá ... Most kezdem magam rajta jól felidegesíteni. Ezt jól leírtamKép
Puszika, Marika
Marika (hriczom)

Te jó ég!!!
Hát lassan regény lesz elõlünk. Annyira jó!!!!Kép
Én még mindig a szombati hangulatban vagyokKép
A Chat-en is dicsekedtem a sikeres talival, ugye nem baj.
Sajna a héten kicsit passzív leszek, mert még sok a munka és csütörtökön megyünk vissza a Korára is (nem CoraKép )

Martinnak jobbulást!
Ma este mázsálás lesz nálunk majd jövök dicsekedni.
Számomra olyan hihetetlen, hogy Laura napról napra milyen figyelmes. Úgy nézelõdik a lakásban mintha most járna itt elõször, csodálkozva és néha már nevet isKép
Olvastam egy jót valahol:
"A gyerek az az apró lény
Aki az éjszakát rövidebbé
A nappalokat hosszabbá
A ruhákat rongyosabbá
A pénztárcát üresebbé
A múltat feledté
A jövõt érdemessé
Az életet BOLDOGGÁ teszi."
neva
neva

Sziasztok!

Neva!
Ez az idézet nagyon el lett találva, nagyon teszik.
Laura már kis csodalény lesz, olyan jó lehet látni, hogyan fejlõdikKép
Bocs, de mi az a Kora, korán van még, vagy hülye vagyok?Kép
Te se dolgozd agyon magad.

Most egy idõre eldugulok, mert óráim lesznek, utány rohanok haza, mert tanítványom jön, de fél négy után újra csak a tiétek vagyokKép Gondolom hogy várjátokKép

PusziKép Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Most már tényleg utoljára. Kaptam egy emilt egy babáról, aki beteg és nincs pénzük a szüleiknek, hogy gyógyítassák. A levelet csak három embernek tovább kell küldeni és azzal már segítel. Kinek küldhetném tovább?
Sajna én ezektõl a dolgoktól egy kicsit tartózkodom, de ha már én kapom nem akarom kitörölni és nem tudok vele mit kezdeni. Sajna bennem van, mi avn, ha tényleg igaz és tényleg segítek vele. Ennyi. Remélem a hangulatot nem rontottam el.

Marika
Marika (hriczom)

Marika! Ezt kikérem magamnak! Én és a Te párod jól szórakoztunk???KépKépKép Ezt írtad!Kép

Nekem küldheted azt a mailt.
Dodus

Panka! Már annyit írtunk, hogy megint nincs táblázatunk. Ha lennél olyan drága és tennél fel egyet! Köszi!
Dodus

Sziasztok!

Dodus!
Mea culpa (remélem így kell leírniKép) Tényleg megnézetm és korrigálva a hibát: az én párom és Dodus párjaKépKép (és nem DodusKép) Csak azért írtam, hogy megnézzem figyelmesen olvassátok-e az irogatásaimatKép

Puszika, Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Most ment el a védõnéni, és volt ájulva a gyerektõl. Persze Martin produkálta magát rendesen, még féllábon is balettozott, egy kézzel fogva az asztalt. Szerencsére már sokkal jobb a helyzet takonyügyileg, mit tegnap volt. Védõnõ szerint sem látszik túl betegnek a gyerek. Azt mondta, hogy nagyon jó súlyban van, nem hiányzik róla egy deka sem. Némiképp én stresszben voltam Dórika után.Kép Bár Martin több mint egy kilóval kevesebbel született, úgyhogy ha 1 évesen csak 9 kiló lesz, az is normális, mert akkor is megháromszorozta a születési súlyát.

Marika Kép

Sajnos õ is csak holnap tudja meg az AFP eredményedet.Kép De azt mondta, hogy ne izgulj, biztos benne, hogy rendben lesz! Kép Említettem neki, hogy szeretnél gyakrabban vérvételt, azt üzeni, hogy intézkedik ezügyben! KépKép
Ugye, most még jobban szeretsz, mint eddig??? Kép

Kata007 Kép

Voltatok röntgenen? Jelentkezz, kíváncsi vagyok! Remélem, minden oké. Martin forró csókjait küldi Dórikának! Kép

Kriszta Kép Neva Kép

Azért ne szakadjatok bele a munkába!!! Puszilom a kis bébiket is! Kép

Még jövök! Puszi Lina
Lina

Sziasztok!

Lina!
Köszönöm mind a két információtKép Végülis holnapig csak pár óra van hátra, terhesgondozásra legközelebb csak november 5-én megyek, így a vérvétel egy kicsit távolabb van még. Úgy sajnálomKép Szerintem akkor meg már valami más miatt megint kell venni, szóval nem sokat intéztél el. Legközelebb mondd meg a védõnéninek, hogy terhesgondozásra hetente legalább egyszer szeretnék menniKép

Többség? Csak nem dolgoztok, azért néha idenézhetnétekKép

Puszika, Marika
Marika (hriczom)

Dodus!

Még mindig nem kaptam tõled semmit és nem tudom a címedKép

Puszika, Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Végre hazaértem a melóból és alig gyõztem olvasniKép Ahogy hazaértem az volt az elsõ, hogy jöttem a babanetre. Ez már kezd kóros lenni, nem?

MarikaKép
Már csak egyet kell aludnod az eredményigKép Az már nem olyan sok. A férjekkel kapcsolatban én is megfigyeltem azt, amit te.

LinaKép
Sajnálom, hogy nem hatott Martinnak a sok + energia, amit küldtem. A Sterimart én is szoktam használni és nagyon szupi.

NevaKép
Ez az idézet nagyon aranyos. A mázsálás eredményét várjuk este.

DodusKép
Amikor elküldöd az üzit akkor beírod az azonosítódat is és a jelszavadat is? Mert csak így jön be a profil.

KrisztaKép
Azért ne dolgozd magad agyon, néha egy kis pihi is kell. Jó, tudom ez most épp nem az az idõszak. Olyan progit én is szeretnék.

KataKép
Ezen a számítógépes képen nagyon édes Dóri baba. Milyen elmélyülten nyomkodja a billentyûzetet.

GyöngyöskeKép
Remélem jól vagytok. Régen jártál erre.

Mindjárt dobom a táblicskut.

Addig is puszi, Panka

panka

Na akkor a táblicsku:
(Csináltam rajta egy kis változtatást, de ha szerintetek ez az adat nem kell bele szóljatok és akkor a következõbõl kiveszemKép)

<pre>
Név / Foglalkozás Kor Lakhely Kórház / Orvos Gyerekek Szülés ideje
Dkriszta /könyvelõ/ [size=-2]Zsolti[/size] 29év Tapolca Semmelweis / Dr. Sándor Csaba Kinga 2,5 év Kristóf 02.09.03. ________
Dodus /kontrolling/ [size=-2]Tamás[/size] 26év Arnót Megyei / Dr. Kerchner Csaba ________ 1-2 év múlva
Gyöngyöske /GYED/ 30év ? Semmelweis / Dr. Sándor Csaba Gyöngy 2év Hanga Kincsõ 02.09.24. ________
Kata(killes) /titkárnõ/ 29év Jókai ltp. Semmelweis / Dr. Pócsi Tamás Karina 02.10.07. ________
Kata007 /GYED/ [size=-2]András[/size] 35év Avas Megyei / Dr. Gyurkó Anita 15év Daniella 7év Dóra 02.05.29 ________
Lina /GYED/ [size=-2]Marcell[/size] 27év Gyõri kapu Szikszói kórház / Dr. Szemcsák Miklós Martin 02.02.13. ________
Marika /tanár/ [size=-2]Viktor[/size] 24év Bulgárföld Vasgyári / Dr. Hollósy ________ Márc.24.
Neva /könyvelõ/ [size=-2]Csaba[/size] 29év Avas (III.) Megyei / Dr. Farkas László Laura 02.08.15. ________
Panka /könyvelõ/ [size=-2]Laci[/size] 26év Népkert környéke Megyei / Dr. Kerchner Csaba ________ Márc.16.
Ritaa /otthon van/ 30év Martintelep Semmelweis / Dr. Shittu Gafar Dani 6 év Dorka 3,5év ________
Roxane /?/ 30év Avas (III.) Semmelweis / Dr. Pócsi Tamás Berni 99.11.02. Márc.05.
</pre>

panka

Sziasztok!

Panka!
Végre egy élõ lény, aki feljön a babanetre. Már olyan régen várom, hogy tudjak megint írni. De magamnak azért csak nem válaszolgatokKép
Szerintem a táblán jók a változtatások, így legalább nem kell mindig írni, hogy tudjátok Viktor a férjem ...Kép Szerintem maradhatKép

Neva!
Eredményt már Viktor is várjaKép

Puszika, Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Marika Kép

Eddig is volt önbizalmam, de ezután aztán annyi lett, hogy osztogatni fogok belõle másoknak. Kép

Mi van kisjány, Te is függõ lettél? Már nemcsak én lógok egész nap a Net-en? Kép Eddig, jó ha naponta egyszer láttalak, de ma szerintem nem is tanítottál! Kép

De én csak örülök neki, úgyhogy gyere csak gyakran!

PankaKép

Azért a gyógyító energiádnak köszönhetõen sokkal jobb a helyzet, mint tegnap volt.

KrisztaKép

Férj meghozta a Sterimart, tök jó, én is kipróbáltam! Köszike még egyszer!

Kata007Kép

Naaaaa, gyere már csak egy kicsikét! Kérlek...

Puszika Lina
Lina

Eredmény: 3280 g!
No komment:o)))))
neva
neva

Sziasztok!

Neva!
Óriási GRATULA, büszke lehetsz nagylányodraKépKép

Lina!
Nem lettem függõ, ÁÁÁ dehogyKép Csak a suliban, ha szünetben be van kapcsolva a gép, akkor miért hagyjam ott állni szegénykét üresen és munka nélkül.Kép

Kriszta!
Hol vagy? Csak nem könyvelsz még mindig? Néha azért tessék pihenni és kommunkálni a többi anyucival isKép

Puszika és jó éjtKép
Egy másik függõKép
Marika (hriczom)

NevaKép
De jó, én úgy örülök, hogy ilyen szépen növöget Laura. Gondolom ti is.

MarikaKép
Holnap gondolok rád. Mikor mész az eredményért? Ugye az lesz az elsõ, hogy megírod nekünk?

Nem tudom, hogy néztétek-e, de már 653 üzenetet írtunk. Ez tök jó.Kép

Panka

panka

Sziasztok!

Panka!
Én is pont most néztem, de akkor ez azt jelenti, hogy hamarosan rakhatsz fel egy új táblácskát, mert 50-et archiválKép Eredményért 10 órakor telefonálok, sajna 9.55-tõl órám van, így egy kicsit várnotok kell, de 11 elõtt fent lesz ígéremKép

Most már tényleg megyek aludniKép

Jó éjt és puszika, Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Itt vagyok mááááá! Kép

Reggel a GYEK-ben voltunk, aztán elidõztünk anyukáméknál, aztán elidõztünk a Corában. Utána tanultunk Dancsival, majd jól bealudtunk Dórival. Utána fürdés, szopi, szóval most végeztem.

Na!!!! Még a férjemnek sem szoktam így beszámolni az idõmrõl. Kép

Neva!
Elõször is gratulálok a szép súlyhoz! Kép Ugye mondtam, hogy a következõ talin már Laura sem fog annyit aludni. Kép
Tündéri lehet ahogyan fedezi fel a világot. Kép Dórinál is annyira élveztem amikor nézelõdött a lakásban, szóval aranyos lehet a lányod!!! Hát még ha a mosolyból majd egyszercsak kacagás lesz! Kép

Marika!
Az apja tényleg informatikust akar belõle! Kép
De kár, hogy nem voltam délelõtt...
Felfigyeltem, hogy Dodus jól elvolt a pároddal. Még gondolkoztam is, hogy pedig én nem is láttam õket együtt beszélgetni. Aztán rájöttem mit is akartál írni!!! Kép
Ja, látom nevától kérdezted mi az a Kora, de nem Cora. Szóval a Koraszülött Osztályt hívják így a kórházban. Kép

Lina!
Hát akkor tényleg lehagytok minket a fogzással. Nem is baj. Hogy nézne ki, hogy a lánynak jön ki hamarabb a foga, nem? Kép
Képzeld, a röntgenen minden ok. A magánrendelésen azt mondta a doktornõ, hogy szerinte minden ok, de 6 hétig még betétes rugi. Ma a röntgen után, már csak 4 hetet mondott a rugira! KépKépKépKép
Dóri is küldi forró csókjait Martinnak, de hát a távolság... Kép
Neked pedig én mondom, hogy nehogy zavarjon már, hogy Dóri ekkora nagy gyerek! A szülei sem kicsik, na meg õ 4000 g-al született. Szóval nem stresszelni "nászasszony", mert összeakad a bajuszunk! Martin úgy tökéletes ahogy van! Kép

Dodus!
Gondoltam rád hétvégén, hogy mennyire várhatod a mai reggelt. Mármint, hogy beleolvass a topicba.
A röntgent leírtam Linának, gondolom nem baj ha neked nem írom le újra. Persze ha kéred... KépKép

Szép álmokat mindenkinek!

Pusssz! Kata

Ui: az én párom sosem babanetezett, de most õ is kíváncsi mindenre, ami a talival kapcsolatos! KépKépKép Szerintem így van ez jól. Ezek szerint mégsem unatkozott, pedig indulás elõtt attól félt! Kép

KépKép

KépKép
kata007

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?