Sziasztok!
Köszönjük a köszöntéseket. A gyerekeim már csak így együtt ünnepelnek, mert Blanka szülinapja előtti nap pedig Péter nap
Ez mán így alakult!
Mi tényleg jól vagyunk. Gyerekem ma sem (tegnap sem) üvöltött alvásidőben. Csak sírdogált egy kicsit, de mire megyek érte már nem sír, csak ücsörög az ágyában, ezzel sztrájkol, h ő nem alszik. Pedig hulla fáradt.
Blanka most is alszik. egyem a lelkét, szinte észre se venni, h van a Peti mellett. Olyan cuki, amikor ébren van és nem éhes akkor egyfolytában mosolyog, meg minden felette csüngő-büngővel játszik. Persze ha éhes, nem lehet mit kezdeni vele, szerencsére nagy cicibolond
Mostanában rászokott arra, h éjjel majd egy órát cicin lóg, előtte nem tudom visszavinni az ágyába. csak ha már belealudt a szopiba. ez mondjuk nem túl jó, bár közben én is bealszom, amikor meg megébredek, hirtelen azt sem tudom hol vagyok, meg a Blanka hol van. és persze mindenem zyibbad, mert kb vigyázzállásban alszom, (tudat alatt) nehogy réfeküdjek véletlen.
Szóval egy gyerek nem gyerek, kezdek rájönni, és most ez alatt azt értem, h egy gyerekkel semmi gond nincs, ahhoz képest ami kettővel van! úgyhogy hajrá!!
Szerintem ezt Dia is megerősítheti, bár ő meg azt nem tudja milyen is egy gyerekkel.
Bogi, remélem lassan rendbejön már Balika! Van a gazdagréten egy homeopata dokinéni, aki minden hozzá elvitt gyereknek alkati szert ír fel így télire, amit végig kell szednie, h az immunrendszerét erősítse. Nem érdekel? Ott kell lenni Balival 1-2 órát, közben ő figyeli a gyereket, veled is beszélget, és ez alapján kap gyógyszert.
Én is skypoltam egyet Győzővel, innen tudom, h Fersi Pesten. Most már értem miért nem írogat, és miket dumál a Dia. Gondolom Fersi soppingol is
Holnapra én is Kika körutat terveztem, de szerelők jönnek, így áteszem péntekre. Ha estleg valakit érdekel a börsi KIKA csatlakozhatna.
Eszti, Bencuson már nem is csodálkozom, illetve folyamatosan. Számomra már a mászása is szuper. Le se merem írni enyém gyerek 14hónaposan tette meg első önálló 3lépését.
Orsi, hogy vagy? Úgy érzem nagyon türelmes vagy. Legalábbis az itteni írásaidból. Lassan el kell múlnia a szüléstől való félelemnek, és jönnie kell a "csak legyen már kint" feelingnek!
Én is szorítok, h ne elseje legyen, mert azé már mégse. (magamnak is szorítottam Petinél). Pont elég, h skorpió lesz a lelkem!
A jelen lévő skorpió hölgyek kivételek, akik erősítik a szabályt!!
Nekem is kéne egy új szalagot csinálni a fiamnak, aki elindult a 4felé!! Úristen!
puszi mindenkinek
( na ma már egy kicsit úgy éreztem, h itt lakunk, és nem csak vagyunk itt. Bár már az Edónak mondtam, h ezt a házat valószínű sose fogom igazán otthonomnak tekinteni. Hanem majd amit építünk!)
És persze hisztikkel mi is küzdünk nap mint nap. Ez már olyan nálunk, mint másnál a kézmosás.