Új privát üzeneted érkezett!

Edó :) Hú, hát először is, nagyon boldog szülinapot Petinek is így utólag!!!!
Milyen nagyfiú már, nagyon helyes kispasi :wink:
Mikor mész dolgozni?
Most megfogtál, de nem futott most sokat a Bazsa. Szerintem 10km-t. Igen, itt nem egyforma távot futnak. Házról kép??

Tök véletlenül észrevettük, hogy az én kis Zsomboromnak is kinőtt hátul egy foga :shock: :shock: Észre sem vettük, csak annyi, hogy már 4 hete szívni kell az orrát, a Panni már rég kilábalt belőle. Valószínű emiatt lehetett. Fura, tök máshogy nőnek a fogaik. Hót ciki vagyok, fogalmam sincs ez most melyik fog. Örlő??? :oops: :oops: (Fersi??)

Nekünk is Brendonos az egybe tappancsos zokni, de sokat esik benne a Pancsi, mondjuk rohan mint az őrült és mindenen átesik. Vajon mikor kerüli ki az előtte lévő dolgokat? :lol:

Szóval menő cipőink voltak!!! Mondjuk a tesómnak emlékszem brutál lúdtalpa volt. Annak van köze a rossz cipőhöz?? Nekem még az elefánt cipők tetszenek és egész jó áruk van. De kinézek a Shop Stop-ba. Sajna ott van egy Haba is... :shock:

Kép
diane
 
 


Orsi, szerintem az elejétől gyűjtheted a Pampers kódokat, ha majd azt a márkát választod. Mi ezt és a Huggiest szeretjük. Mindig szokott lenni ilyen játékakció, akkor jól jöhet.
Én sok kódot kaptam és két gyereket pelusozok, azért van már 3 játékunk.
Az Adri barátnőjének ikerlányai vannak. Pont egy évvel idősebbek mint a gepárdok és már pár hónapja szobatiszták :shock: . Az Ivett tök hepi, hogy egy vagyont spórol meg! Hát van benne valami!
diane
 
 


Sziasztok Csajszik!

Bekötötték a netet végre, mielőtt teljesen eluralkodtak volna rajtam az elvonási tünetek. :)
Lassan-lassam berendezkedünk, és már a képek is elkezdtek felkerülni a falra, ami igen sokat számít, és otthonosabbá teszi az egészet. Hát a lakás az olyan amilyen. Jó nagy, kényelmesen vagyunk benne. És ami a lényeg, h csak átmeneti, és elkezdtük az építkezést. Már turkálják a földet a telkünkön, és a jövőhéten öntik az alapot. juhéé!!

Örülök, h mindenki jól van, Orsi is még egyben. :lol:
Jövök még és mesélek.

puszi

Kép

Kép
tikata
 
 

 
 

Köszi Dia! afelső kép pont szülinapos :lol:
Kata! De jó hogy bekötötték a netet. Mi ezzel a datawlannal szívtunk. Már hetek óta nyaggatjuk őket hogy csináljanak vmit mert qrva lassú, Petinek alig jött be egy mesés oldal. Lacinak meg kell a munkájához, és a csatolot doksis levelei sokszor el sem mentek... De talán a hosszú nyaggatásnak meglett az eredménye

Kép
edó75
 
 


Űristen, fél napig nem jövök,és mennyit olvashatok!

Orsi, jó a kép, de talán vmi közelebbit,nagyobbat? :P
Nekünk volt mindenféle pelusun, pampers, hugghies, libero, dm-es babylove, de én is a pampersnél maradtam, igazán 1-2x folyt i bármi is, az meg valszeg a béna felcsatolás miatt :lol: .

Edó, Boldog Szülinapot utólag is Petinek, pont vmelyik éjjel gondolkoztam, h mostanság esedékes. Örülök, h jól megy a bölcsi,meg a festés :P ! Nagy motoros látom! Asszem Drágáim, muszáj lesz a fiaitokat elengedni egy-egy körre a zuram motorjával :twisted: !

Dinokám, örlő az, bizto nem a szemfoga,mert elvileg az nő utoljára :wink: . Kikerülni? Sztem sose, Hanna egyedül a csatornatetőket kerüli ki tudatosan :roll: :lol: . Az Elephanten cipők is jók! Ha mész az outletbe,megnézed nekem a hópelyheset? Hogy vette rá az Ivett a gyerekeit a szobatisztaságra? Én sem bánnám...De tudom,h nem szabad erőltetni semmit sem-rá kellett jönnöm,ez tényleg igaz, Hannamanna bemutatta az evéssel is!

Ági, tényleg hogy halad Julika a kajával?

Eszti, ha jól emlékszem Kata vhogy ilyenkor fejezte be a turmixolást tavaly, mármint így ősszel,és Petya 2éves volt.

Katám, épp észrevettelek a skype-n,,mire írtam Te kikapcs :cry: .

Kép
seriff
 
 


Katus :D , szia! Mizu? Gyere mesélj!!! Szombaton talizunk? Én egyedül megyek.

Fersi, megnézem persze. Gőzöm nincs hogy érte el, de azok a csajok tök ügyik. Mondjuk Ivett sem lacafacázik sokat. Én már előre látom mennyit fognak cseszegtetni ezzel. Apám szerint másfél évesen már bilizni kéne. Legalább is a mi időnkben... :shock: :shock: Meg még ne mondjam ki szerint...

Orsi, jó a kép, csak tényleg kár, hogy a kocsik is nagyobbak :lol: :lol: . Dobj egy frissebbet is. 13 nap!! Izgi.

megyünk fürödni
pussz
diane
 
 


Dius, ki szerint? Én nem tudom.

Igen, igen igyekszem még közelebbi képet is küldeni, nagyobb hasút.

Edó nagyon jóképű a fiad. A mi társaságunkban csak lányok születtek. Úgy meg vagyok könnyebbülve, hogy az idősebb korosztályban vannak azért udvarló jelöltek, ráadásul ilyen vagányak. Persze szó sem lehet együttmotorozásról! :P

Na, lehet, hogy húzódni fog a dolog. Dokkancs azt mondta, lehet, hogy kihúzza nov9-ig is. Minden hermetikusan lezárva. (Anyósom nov8-án született :shock: Ez ugye nem jelent semmit!?)

Kata örülök hogy újra itt vagy az éterben, várom a részletes élménybeszámolókat.
Jó hétvégét nektek, puszkó

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


De Orsi, az enyém is akkor :roll: :twisted: !
Tuti fognak együttmocizni, dobok egy képet mindjárt menyasszony -vőlegény első közös akciójáról,és volt már több is azóta.....

Dino, állítólag a zén uram is 18hósan ...., na persze meg szemüvege is azóta van,és nem is akarta levenni egyszer sem cöcöcö :roll: . Aztán ügyesen turmányoljál holnap!!!!

Kép
seriff
 
 


na ittvan, nem emlékszem mikor készülhetett :lol: Kép

Kép
seriff
 
 


Na jó, de régen mindenki (legalábbis nagy százalékunk) másfél év körül szobatiszta volt, mert akkor már elkezdték szoktatni a babákat. Főleg a bölcsiseket. :roll: Jóvan, akkor az volt, most meg máshogy. :)

Mocis kép aranyos. Blanka élvezte vajon??? :)

Edó, szuper, hogy haladtok, a képek aranyosak. Majd dobhatnál képet a házról is, kíváncsi vagyok.

Kata, hajrá házépítés! Irigy-irigy ám! :) Szuper lehet! :)

Fiam megtanult tapsizni, olyan édes. :)

Most meg a nagyszüleivel mókázik a másik szobában, hangosan kacag. Imádom. :)
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Mit is írjak, annyi minden történt mostanság velünk, illetve nem is csak úgy megváltozott az életünk. Még kicsit mindig furi, h itt vagyunk, mert nagyon hirtelen történt az egész, nem nagyon volt idő a gondolat hozzászokásához. Még kell pár hét, h ezt mondjam otthonnak, és ne a kecskeméti lakásról beszéljek úgy. :o :shock:
Peti: elkezdte az ovit, ami az első két hétben tökéletesen ment, könnycseppek nélkül. De ekkor még csak délig volt és ebéd után elhoztam. Na ezen a héten ott alvás is volt, illetve lett volna. Mert Peti kedden úgy sírt, h azt mondták inkább hozzam még haza a héten. úgyhogy jövő kedden kezdjük újra, de akkor már nem hozom haza. illetve csak alvás után. :roll: Egyébként meg jófej kölyök, csak iszonyú szófogadatlan. jajj, de nagyon. sztem elég nehéz eset. :( :shock:
Blanka: szépen növöget, már nyúl a játékok után, és néha már meg is fogja. mosolyog, néha gügyög is. Pannus nagyon tetszett neki, aki állandóan puszilgatni akarta, olyan cuki volt. (úgyhogy kell oda még egy pici, Dia! :P ) Nem sok gond van vele szerencsére, persze vannak nyűgösebb, nehezebb napjai, de Petihez képest ez semmi. :P :P
Kocsi: tök jól megy. jól szól benne a rádió. jó vezetni. :P :D

Ennyit rólunk.

Orsi, én is szívesen látnék kicsit nagyobb képet, és remélem mire a kicsi megszületik belejössz a képfelrakásba, mert őt mindenképen látnunk kell majd!!! Mire fel mondja a doki a plusz egy hetet?
És tényleg izgi, mert mostmár bármikor előbújhat Luca. Felkészültél már?

Dia, szerintem találkozunk szombaton. Jössz kilencre?

most el kell kell küldenem

Kép

Kép
tikata
 
 


Hé Eszti, ezen a képen Petya mögött Hanna van :lol: !

Kép
seriff
 
 


Drága Fersi :) , drága Orsi :) !!!

Nagyon boldog névnapot!!!!

Puszi nektek

Kép
diane
 
 


Drága Serfi és Orsi!

Nagyon boldog névnapot kívánok Nektek!!

puszi

Kép

Kép
tikata
 
 


Köszi csajok! :D

Orsi Boldog Névnapot!

Kép
seriff
 
 


ORSIK BOLDOG NÉVNAPOT!

Serfi, téllllllleg......:)
Vendég
 


Sziasztok Drágájjjaim!

Először is Boldog Névnapot mindkét Orsinak!!!! :)

Másodszor mindenképpen jelentkeznem kell, mert Ágitól megijedtem, hogy már nem vesz majd Torkot, és ezzel a munkanélküliségbe kerget :lol: , na meg persze ha nem a mi betétjeinket használja :roll:
Vagy egyszerűen csak hiányoztam, ugye? Ez kedves, és tényleg örülök neki!

Szóval gyerekek, el vagyok havazva mint állat, megint olyan periódusom van, hogy utazásról utazásra megyek, estig dolgozom, feszült vagyok, tök kivan! Arra nincs időm, hogy felnyomjam magamat a netre, és írjak. Itthon este pedig már nem kapcsolom be a gépet, mert utálom nézni, kifolyik a szemem. Amiért meg kár lenne, valljuk be :wink:

Ma egész nap nagytakarítottam, meg ablakok pucoltam, függönyt mostam, csupa kellemes dolog, úgyhogy baromi rövid leszek, mert leesek a székről. Szerencsére anyukám itt tartózkodik, és segített, merugyanis az uram elutazott, és csak holnap jön haza.
Amikor már persze az illatos patyolattiszta lakás várja.Ha pasi lennék, én is így csinálnám :wink:

Úgyhogy egyenlőre mindenkit pusszantok, Orsi neked kitartást az elkövetkező napokra (én okt. 31-én születtem, úgyhogy Luca akkor nyugodtan születhet, garantálom, hogy jó ember lesz belőle :))
Ja, és skorpió lesz!!!!!!!!! Ha minden jól megy!

Akkor kellemes estét mindenkinek, és holnapra ugyanilyen gyönyörű napsütést kívánok, mint amilyen ma volt!

Puszi!
A.
anniecoe
 
 


Ez aztán a meglepi. 2 napig Pécsen vagyok és mindenki előkerült. És hosszú képes beszámolók!!! Csajok érdemes volt hazajönni!!!

Orsik nagyon boldog névnapot kívánok nektek! :D

Kép
agianyu
 
 


Orsiknak sok puszit küldünk!!!

Kép
edó75
 
 


Köszönöm a köszöntést! Neked is boldog névnapot Serfi-Fersi!

Hát a mérlegről a hétvégén lecsúsztunk...
Anikó, akkor belőttem következő célként a 31-ét, jó? Bár a tesóm, aki mostanában borzasztó ezoterika lett aszonta, hogy a 30 jobb lenne. Numerológiailag.

Serfi, pont aznap anyósod is? Nem vagyok biztos benne, de mintha azt mondtad volna, hogy Te is elég intenzív élményeket kapnál tőle. Vagy?

Szóval (Edó) Peti elkelt? Nem baj, van még itt fiatalember, úgy látom. Egytől egyig jó partinak ígérkezik.

Én most egy kicsit nyűgösen, megmondom az őszintét. Nem nagyon van már olyan testhelyzet, amiben kényelmes lenne, plusz örökké pisilnem kell és néha zsibbad a bal lábam. nyaf.

Mi lesz a tickeremmel, ha nov másodikán betöltöm a 40. hetet?
puszi

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Te csak a tickeredért aggódsz? Majd Eszti megoldja, biztos túlhordott babáknak is van ticker. Különben micsoda diszkrimináció lenne.

Lehet hogy nem figyeltem eléggé, de Edő fia is elkelt? Mert a Kata Petiét tudjuk, hogy Hanci vőlegénye. De Edóé? Akkor én a Balira pályázhatok, ugye Bogi még nem zsíroztátok le senkivel a nászt? Persze ha nincs kifogása Eszti és Dia anyának a kicsit korosabb lányokról, akkor persze oda is kacsintgatunk. :wink:
Tegnap jót skypoltam Esztivel meg Serfi férjével (remélem ő volt). Bár ők nem hallottak engem, de én kiválóan őket. Nem tudom vhogy a technika kifog rajtam. Csak azt nem értem, hogy a férjem egész tegnap az összes barátjával tudott beszélni Lengyelországba. Szóval ha megint hívna benneteket valaki, akit nem hallotok, az feltehetően én vagyok. Ti csak beszéljetek, meséljetek, mert én tökéletesen hallak benneteket. :lol: Ja mlink001 a mi varázsszavunk. Ti is hívjatok engem!

Kép
agianyu
 
 


Én Petim még nem kelt el! :lol: szóval kinek udvarolhatunk? :lol: :lol:

Kata! hogy ment ma az altatás? Nálunk elsőre nem akart a bölcsiben aludni, amikor én altattam, aztán a rá következő napon amikor a gondozó altatta, akkor elaludt. Ma meg azt mondták tiszta rossz volt, mindig az ellenkezőjét csinálta amit mondtak, hát ezen valahogy nem lepődtem meg :lol: Ja és még mindig sír reggelente :? , mondjuk ez csak nekem szól, mert amikor már nem lát, hogy elmegyek akkor nem is sír. Terrorizál a kis gazember.

Kép
edó75
 
 


Csak gyorsan benézek, szia Mindenkinek!
Mindenki udvarol már, mint régen, eldöntitek, hogy ki kié. nem szép dolog. Aztán lassan egy nagy család lesztek... :wink:

Orsi, a 31 is kafa, de ha 30-án szeretnél szülni, nem sértődöm meg :wink:

Bocs, MSN-eznem kell az urammal, mert mondanivalóm van számára, és ő mostan Prágában nyomja :(
Úgyhogy pussz nektek!
anniecoe
 
 


Petyusnak nagyon boldog szülinapot!!!!

Kép
diane
 
 


Szupi hétvégénk volt, rengeteg helyen voltunk, nem unatkoztunk :D .
Látom mindenki hasonlóképp jól van. Apa tegnap ugyan elutazott, de holnap este már itthon lesz.
Állandósultak a játszózások, a bugyim is vizes lesz minden alkalommal, de hát muszáj menni, igénylik. Próbálom kitalálni hogyan lehet ezt csinálni, de ikres fórumokat olvasgatva ez mindenhol apuka, nagymama, vagy bébiszitteres megoldásos :cry: Ha az egyikük életveszélyes helyzetbe kerül akkor azért tudok rohanni, mert a sok kispajtás anyukája segít (itt jegyezném meg, hogy sok az udvarló, de persze szűk baráti körben mindenki előnyt élvez 8) )
Katával is taliztam röpkén és ha minden igaz holnap látok egy igen nagy pocakú Orsit!!! (remélem nem kocsival jön - látta valaki a vészhelyzetet????) - ezt persze ignoráljátok mint mindig....
Jaj, a múltkor voltak nálunk újdonsült ikres barátaink - a 9 hós fiúk birtokba vették a pecót, a gepárdok csak úgy néztek. Egy-egy játékot néha próbáltak visszavenni, kevés sikerrel.

Most megyek aludni. Olyan fura, teljesen rapszódikus ez az alvás dolog. Biztos a front, vagy mi (?) :lol: . Tegnap rosszul aludtak, de van, hogy senki nem ébred. Napközben Zsombor alszik 3 órát, szinte mindig, a Panna ma megint csak egyet és vissza sem tudtam altatni :cry: . NA ez azért fura, mert a 7végén 2,5 óra volt a minimum, minden nap. Még P.vörösváron is, ahol még sosem aludt! Na majd holnap - de persze nem feledem Fersi néni tanácsait sem!

Katus, remélem az ovi javul, mi volt ma?


ööö, próbálok nagyon pozitív lenni, mert a Bogival beleolvastunk a Kata által szerkesztett múltkori ajándékomba a hszeimmel és háát mindegyik panasszal indult. Szóval - ugyan kicsit most fáradt vagyok, mondhatni kivagyok ezerrel - de minden fasza!!!!!

pusszancs - le kéne feküdni!!!

Kép
diane
 
 


Fersi :) ! Talán holnap ki tudok mozdulni, meglesem neked a cipőt. Jön anyós - 8)
Ez hiánycikk, vagy gyakorlatilag bárhol beszerezhető, csak nem akarsz mocsok sok pénzt kiadni rá?
Csak hogyha látom máshol? Pl. alacsony árairól híres Brendon? :wink:
diane
 
 


cöcöcö :lol: :lol: :lol:
diane
 
 


Jelentem, a fiam megtett 3 önálló lépést, és így eszi az almát :wink: (egy órát is elmajszolgatja, biztos jót tesz az ínyének)

Kép Kép
Vendég
 


Esztikém, nagyon cuki, és milyen ügyes, Bali ilyenkor kezdett ülni!!! Vehetsz neki cipőt lassan! Én nem ajánlgatok semmit, mert gőzöm sincs, hogy melyik a jó, ismerettségi körben mindenki Leot használ, a Siestákról sok jót én sem hallottam mostanság, Balinak meg Asso-ja van.

Mi hétfőn megérkeztünk Szolnokról és a Bükkből, ami gyönyörű ilyenkor, hallottuk, na meg láttuk a dámokat barcogni. 40ezerért ki lehet lőni egy bikát, fel nem foghatom ki képes egy ilyen szép, nagy állatot kinyúvasztani.
Bali konstans beteg, fossantgat még, meg állandóan taknyos, kilábalhatna már szegénykém. És iszonyú hisztiket, dührohamokat vág le, mindenre azt mondja, hogy nem, nem, nem. Benne van a korban, nincs mese. Orsi, meddig tart ez a korszak? Nem tudsz valami jó szakirodalmat? Vekerdi?

Luca baba lassan kibújik, és az életetek fenekestül megváltozik, közhely persze, de én előtte nem tudtam elképzelni, hogy milyen lesz. Várjuk a fejleményeket! Egyébként én is sokáig vezettem nagy pocakkal. :roll:

Pussykám, én Fersi nénivel értek egyet alvás témában, de lehet, hogy csak a sikertelenség beszél belőlem. Bár mostanában egész szépen alszik Bali, leszámítva a mai horrorisztikus éjszakát, amit nem is ecsetelnék.

Orsik, beleférek a 8 napba? Boldog névnapot, de nem voltam térerő közelben, de gondoltam rátok. :wink:

Katus, ha Balika teljesen 100%-os megint, akkor bepótoljuk a talit, rendben? At a fantasztikus autót úgyis le kell csekkolnunk. :)

Edó, Petya is olyan nagyfiús már, boldog szülinapot neki is!!! Bölcsi? Éjszakák? Képek esetleg??

Ancsa, azért jó felőled hallani, ha nem is sokat. Ne dolgozz már annyit!! Meg se merem kérdezni az esetleges találkozót... :?:

Kicsi babám jól van, lába lefelé, rúgdos rendesen, tegnap láttam, jó sokat mocorgott és minden rendben vele. Azért remélem hamarosan megfordul, majd beszélek vele. :)

Ági, Balikám asszem lefoglalta már magának a kis Pancit, de még bármi lehet... :lol:

puszi mindenkinek

Kép

Kép
babszy
 
 


Bogus, pl. az én uram. :wink:
Vendég
 


.... és kapaszkodás nélkül lépdel????? :shock:
na küldöm is a Zsombort :wink:
kis ügyi!

Szupi éjszakánk volt, a Panci csak fél 8-kor ébredt, fél 9-től 8) A Zsombi is bár ő 4-kor felébredt 5 percre! Ez cici nélkül lenne vagy másfél óra.

Fersike, hogy döntöttetek? Bár sejtem. Most brutál pénzköltés van?

Katáék jól vannak.

Blankának itt is sok puszi

Pussykám, jövő hét akkor!

Fú, tegnap csináltam lencsét, a hüvelyest. Gázul nézett ki, de végülis finom lett. Megették. Ma meg sütöttem fóliában céklát (eddig főztem és turmixoltam ezzel - azzal), karikára vágtam és harapták a szeleteket. Ez most nagyon bejön.

Most megyek.

Kép
diane
 
 


Dia, igen, kapaszkodás nélkül lépdelt 3-at, tegnapelőtt, de azóta se. Viszont már egyre többet megy a kapaszkodás nélküli ácsingózás.

Boldog Blanka napot!
Vendég
 


Blanka, boldog névnapot!!!

Esztikém, nem fekszik nekem az urad hobbija, bocsika.

Lencse, hmmm, lehet, hogy holnap azt főzök. Pussykám, ugye azért ezeket te is megeszed? :wink:

Kép

Kép
babszy
 
 


Boldog születésnapot Petinek! :D

Boldog névnapot Blankának! :D

Ma találkoztunk Hancikával. Sajna nem igazán voltak egymásra hangolva Julcsival. Julcsika nagyon nyűgös volt. Hanci viszont egy nagy dumagép. :lol:

A lakást átható kakaszag lengi át, ebben a pillanatban csapott orrba, úgyhogy menni kell, hú de durva ... :x

Kép
agianyu
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket. A gyerekeim már csak így együtt ünnepelnek, mert Blanka szülinapja előtti nap pedig Péter nap :P Ez mán így alakult! :D

Mi tényleg jól vagyunk. Gyerekem ma sem (tegnap sem) üvöltött alvásidőben. Csak sírdogált egy kicsit, de mire megyek érte már nem sír, csak ücsörög az ágyában, ezzel sztrájkol, h ő nem alszik. Pedig hulla fáradt. :shock: :shock:

Blanka most is alszik. egyem a lelkét, szinte észre se venni, h van a Peti mellett. Olyan cuki, amikor ébren van és nem éhes akkor egyfolytában mosolyog, meg minden felette csüngő-büngővel játszik. Persze ha éhes, nem lehet mit kezdeni vele, szerencsére nagy cicibolond :P Mostanában rászokott arra, h éjjel majd egy órát cicin lóg, előtte nem tudom visszavinni az ágyába. csak ha már belealudt a szopiba. ez mondjuk nem túl jó, bár közben én is bealszom, amikor meg megébredek, hirtelen azt sem tudom hol vagyok, meg a Blanka hol van. és persze mindenem zyibbad, mert kb vigyázzállásban alszom, (tudat alatt) nehogy réfeküdjek véletlen. :shock: :roll: :)

Szóval egy gyerek nem gyerek, kezdek rájönni, és most ez alatt azt értem, h egy gyerekkel semmi gond nincs, ahhoz képest ami kettővel van! úgyhogy hajrá!! :P :P Szerintem ezt Dia is megerősítheti, bár ő meg azt nem tudja milyen is egy gyerekkel. :wink:

Bogi, remélem lassan rendbejön már Balika! Van a gazdagréten egy homeopata dokinéni, aki minden hozzá elvitt gyereknek alkati szert ír fel így télire, amit végig kell szednie, h az immunrendszerét erősítse. Nem érdekel? Ott kell lenni Balival 1-2 órát, közben ő figyeli a gyereket, veled is beszélget, és ez alapján kap gyógyszert.

Én is skypoltam egyet Győzővel, innen tudom, h Fersi Pesten. Most már értem miért nem írogat, és miket dumál a Dia. Gondolom Fersi soppingol is :shock: :shock: :P
Holnapra én is Kika körutat terveztem, de szerelők jönnek, így áteszem péntekre. Ha estleg valakit érdekel a börsi KIKA csatlakozhatna. :lol:

Eszti, Bencuson már nem is csodálkozom, illetve folyamatosan. Számomra már a mászása is szuper. Le se merem írni enyém gyerek 14hónaposan tette meg első önálló 3lépését. :oops:

Orsi, hogy vagy? Úgy érzem nagyon türelmes vagy. Legalábbis az itteni írásaidból. Lassan el kell múlnia a szüléstől való félelemnek, és jönnie kell a "csak legyen már kint" feelingnek! :oops: Én is szorítok, h ne elseje legyen, mert azé már mégse. (magamnak is szorítottam Petinél). Pont elég, h skorpió lesz a lelkem! :lol: :lol:
A jelen lévő skorpió hölgyek kivételek, akik erősítik a szabályt!! :P

Nekem is kéne egy új szalagot csinálni a fiamnak, aki elindult a 4felé!! Úristen!

puszi mindenkinek

( na ma már egy kicsit úgy éreztem, h itt lakunk, és nem csak vagyunk itt. Bár már az Edónak mondtam, h ezt a házat valószínű sose fogom igazán otthonomnak tekinteni. Hanem majd amit építünk!)

És persze hisztikkel mi is küzdünk nap mint nap. Ez már olyan nálunk, mint másnál a kézmosás.

Kép

Kép
tikata
 
 


Szia Ági!

Mit főzöl? Hol taliztatok? Megadod a skyp címedet? az enyém tikata23.

Kép

Kép
tikata
 
 


Ti szoktatok blogokat olvasgatni? Én szoktam. Van egy tuti jó gasztro blog. (http://chiliesvanilia.blogspot.com/) Olyan jó kis írások vannak benne, nem mellesleg jó receptek is, bár nekem kicsit macerásak, de imádom olvasni. És amikor olvasom, mindig az jut eszembe, h mennyivel egyszerűbb, hétköznapibb az én életem. Csak ülök itthon, és valószínű mindig is itt fogok maradni. Ez a lány meg Brüsszelben él, tök sokat utazik, járja a világot. Nagyon sok mindent megismer. És írigylem. Meg azért is, mert imád főzni, és ezt jól csinálja, és tök jól ír erről. A képeket megmár nem is említem. Úgyhogy ajánlom annak, akinek van rá kis ideje, meg szeret ilyet olvasni. Én imádok blogokat olvasni.
(Edó, azóta már a Nauét is elolvastam, az is tök jó. Nau egy szobatársunk volt a koleszban, aki most a nagy ámerikában van.)
tikata
 
 


Katus, de jó sokat írtál!!! Nem is tudtam, hogy Peti nap van Blanka szülinap előtt. Ez vicces, de legalább most már nem felejtjük el :lol: . Ez Józsinak is nagy segítség, bár nem tudom hogy áll a dátumokkal - az uram kifejezetten örül, hogy egy napon születtek a gyerekei :lol: Peti indul a 4-es felé, hát ez tényleg durva!!!!
Enyém fiam sem fog 14 hó előtt járni, ahogy elnézem. Azért az megnyugtató, hogy Petya és Bali is ezt a tábort erősíti.
A Panci úgy kezdte, hogy segítség nélkül felállt guggolásból a szoba közepén és állt egy darabig, aztán kicsit tovább, majd egy lépés, majd sok. De onnan már gyorsan ment. De akkor már mindennap csinálta. A Zsonci még korántsem tart itt.
Bár a Bazsa mesélte - ma megjött végre - hogy egy lengyel kolléganőjének 2 éves ikrei vannak, ahol a kisfiú mindenben min. 2 hónap lemaradásban van. Ja és egy vicces történet, hogy a kislány kapott egy gyönyörű, fodros-bodros rucit és a kisfiú (Miroslav 8) ) azóta toporzékolva hisztizik, hogy ő miért nem kap olyat és hogy azt miért nem veheti fel? :shock: :shock: :shock:

Igen, igen, a Fersivel holnap ha igaz mi is talizunk!!! Beszéltem ma vele, nem is soppolt - jó neki a Malom :wink: . Igazság az, hogy Hanci végre aludt, amit nem tett meg tegnap!

Blogot olvasni? Még sosem, de ezt megnézem ha lesz időm....
diane
 
 


Sziasztok,

valamit nem értek, Serfi Pesten van?? (mer akkor találkozhattunk volna, de mindegy....)

Kata, tényleg jó sokat írtál - és bevallom, örülök, hogy nem csak gyerekekről, kifejezetten jó volt olvasni, és megtudni, hogy blograjongó vagy. Beleolvastam, amit belinkeltél, guszta nagyon. Ez kb. olyan, mint amikor egy gyönyörű tengerpartra álmodom magam. :)

Ma viszont Ikeja randi van az Istvánosokkal, ami igazából főként abban merül ki, hogy odamegyünk, gyorsan végigfutunk a kajáldáig, ott lehuppanunk a legnagyobb asztal mellé, és iszonyat jót kajálunk (meg a kölykök is). :wink:
Vendég
 


NAAA!
Ez most elszállt?

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Fogat "mosnak" a fiúk

Kép
Vendég
 


Nagyon komoly ez a fogmosós kép. :D

Serfi a tesójánál van nem is kevés ideig, de nem akarom beárulni. Azért örülök, hogy nekünk sikerült találkoznunk, ugyanis tele vannak programokkal. Csak valahogy a gyerkőcök mindig keresztbehúzzák a terveket.

De remélem Orsi már eljutottatok végre az Á-ba.

Kata örülük, hogy végre ilyen hosszan kinyilatkoztál. Skyp címem mlink001. Itt hívj! Én is hívlak valamikor, de engem álítólag nem lehet hallani. Szóval ha valaki hív és nem hallod az én vagyok!

Kép
agianyu
 
 


Orsika, hogy vagy??? Hogy kapunk majd hírt rólad? Sms??? Remélem minden OK!
Kár hogy elszállt amit írtál....

Megkaptuk a meningitis szurit, utána játszóztunk Serfivel és Hannával, meg Petivel és Nonnával. Lehet ma is összefutunk (ha válaszolna az sms-emre....)

A gyerekeim ma nincsenek jóban - közelharc folyik mindenért.

Pussyka, megvan a CD. Na milyen vagyok??? 8)

Pussz

Kép
diane
 
 


Jaj, Ági! Már ezer éve meg akarom kérdezni, hogy a férjed beszél magyarul? És Julcsi két nyelvű??? Mennyit beszél lengyelül???
diane
 
 


Te Dia az én gyermekem pont annyit beszél lengyelül mint magyarul. Szóval semennyit. De érti mind a két nyelvet, mert azt is megcsinálja amit apa mond neki. Egyébként a férjem beszél magyarul elég jól, és mindent meg is ért. Julcsi pedig kettős állampolgár, két születési anyakönyvi kivonata is van.

Kép
agianyu
 
 


Na, így gondoltam :). Tudtam, hogy még nem beszél, de érted, azt akartam tudni, hogy apa konzekvensen kizárólag lengyelül beszél-e hozzá, meg hogy érti-e?
Azért ez hatalmas fór. Nálunk az uncsitesóméknál van ilyen, az apa francia.

Serfi, a Helen Doronról jut eszembe, mert mondtátok, hogy a Nonniék közelében van - ő mit gondol róla? Mondjuk nagyon drága :( .
diane
 
 


Azta Dia, és mindez megcsináltátok 8.40-ig?? :shock: Én erre az időre kb addig jutottam el, h levánszorogtam a konyhába és feltettem a tea vizet, meg a virslinek a vizet. :P

Oltás nálunk is esedékes, jövőhéten csüt délután viszem mind a kettőt oltani. Valószínű egyedül :( Frankó lesz! :cry: :roll:

Megtaláltam a fényképező átjátszóját (hurrá!) így ma valószínű képet is teszek fel.

Orsival mi lett? Igencsak be kéne jelentkeznie minden nap, mert én most akkor azt gondolom, h ő szül. pl. :wink:

Holnap elutazunk anyósékhoz. Megmutatjuk a kis Blankát, mert ők még nem látták, meg a nyáron ott is született egy kisunokatesó (Zsombor :P ), őt meg megkuksizzuk. Csak szerdán jövünk haza.

Ma délután hallowenezni jönnek hozzánk gyerekek. Már vettem cukrokat, de lövésem sincs mit kell majd velük csinálnom. Szóval ha esetleg valaki erre jár még addig, felvilágosíthatna, ne bénázzak már.

Voltunk ma dévény tornázni is. 40perc non-stop üvöltés :( :( Szerintetek jó ez így is? Szörnyű. remélem legalább olimpiai bajnok lesz a lányomból, h értelme legyen az egésznek. :D

Megyek betakarom, mert szerintem elaludt, aztán megpróbálok képeket felrakni.

puszi
tikata
 
 


Katus, vicces vagy :lol: :lol: !!! Egyébként 8.40-ig már megfőztem, mert mentünk Serifékkel talizni. Tök jót játszóztak a gyerekek megint. A szuris dolog persze tegnap történt, hihi - vicces vagy!!!

Te, ebben a Telki faluban van Halloween? Nem is tudtam, tök jó. Hát angolszászéknál ilyenkor a gyerekek az kiáltják mikor becsöngetnek, hogy: Trick os Treat? és akkor nyomatni kell nekik az édességet (néhol lóvét - pénzes faluban lehet, hogy ez a szokás :lol: :lol: )! A lényeg, hogy nekik mindenképp jelmezben kell lenniük, ezért is a jutalom és ha valami extrán ijesztő lény kopogtat be, akkor meg is kell ijedni!!!
Na most ki tudja ott mi a módi és mit mondanak, lefordítják-e, mert nem nagyon lehet. (talán kapok, vagy adok) - ja mert ha nem kapnak semmit (tehát nincs treat, azaz megvendégelés(szerű), akkor jön a trick - a csel, ravaszkodás (vagy valami hasonló) és akkor rosszalkodnak, pl, lisztet öntenek az ajtó elé. Jó, mi? Cuki. De lehet, hogy csak szimplán anyáznak :lol: .
Lényeg: adjad a csokit, aztán hadd menjenek! Ja és faragjad a töklámpásokat de gyorsan!!!!
diane
 
 


Szerintem itt egyedül mi dévényeztünk és már mondtam, hogy ők is üvöltöttek!!!! Hidd el, semm baj!!

Halloween még. Nagy kedvenc a Sellők film. Ott Cher az érkező gyerekeknek fogkrémet ad!!!! :lol: :lol: - nagyon király, vicces!!!

Ja és valami kosárban kínáld, hogy ők vegyék ki!!

Serfi, nagyon jót tett a játék és friss levegő! Ezerrel alszanak, a Panci is csúcsot dönt - mármint az elmúlt 3 naphoz képest eddig mindenképp!!!
diane
 
 

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet: