Sziasztok!
Kavits!
Már előre röhögök rajtad, amikor majd 8 hónapos terhesen mindent megadnál egy aranyeres kenőcsért!!!
( Úgy legyen!!)
Az „áldott jó”
2 órás éjszakai foglalkoztatót tartott 1.15-3.00 közt, reggel 7-től zörgött ( hüppög, szuszog, csámcsog, időnként olyan, mintha fuldoklana, de nem!!!! Csak ilyenkor a kakán dolgozik
), 8-kor szopizott, utána aranyosan nézelődött, majd indult a hiszti! Vannak olyan bonyolult dolgok az életben, mint a kakilás meg az alvás, ha nem mennek, akkor ordítani kell!!!!
Ilyenkor nem egyszerű megnyugtatni…. a páromat
, aki meg van győződve, h. most valami borzasztó dolog történik a deddel. A ded egyébként végső megoldásként simán álomba hisztizi magát, ha már túlpörgött, csak éppen a párom nincs vele a nap 24 órájában és nem ismeri fel, h. mikor kellene békénhagyni a kis morcogót, így aztán döbbenten áll az ordító egérrel szemben és nem érti, h. már megint mi a baj???? De majd megtanulja!
Szerintem Rejo már a 3. gyerek gyártásáról beszélt!!!!
Végül mi lett a Clostyval, szeded???? LH teszt???? UH?????
Norka!
A Suttogóban sincs számodra segítség??????
De remélem Bogi lassan rászokik az éjszakai alvásra és akkor legalább éjjel nyugtotok lesz!!!
A metformint még én sem kezdtem újra, éppen az általad is felhozott indokok miatt. Gergő is pocifájós és nem akarom még a metforminnal is terhelni, de ha túl leszünk ezen az időszakon mindenképpen elkezdem szedni, mert sajnos már kezdem érezni az IR tüneteit!!!!
Hülye voltam, h. abbahagytam!!!!!!
Verona!
Gratulálok a - nem is olyan – csöppséghez!!!!! Milyen kis gömböc lehet!!!!
Bonya!
Kicsit visszaolvastam a hsz-eidet. Szóval neked van endometriózisod, hipofízisadenómád, és pajzsmirigyproblémád. Az utóbbi kettő simán okozhatja a PCO-dat (az ugyanis nem egy külön betegség, hanem inkább tünet!!!!!!!!)
Inzulinszinteket néztek, mielőtt felírták a metformint????? Mert nem biztos, h. nálad a metformin lesz a nyerő!!! Mi alapján írták fel???
Olvastam, h. az endo miatt kivették az egyik petevezetékedet ( a petefészkedet is???), HSG-d volt??? Nem vagy átjárható? Amiatt kell a lombik??
Naszóval:
- Ha indokoltan szeded a metformint, akkor egyáltalán nem kell abbahagynod teherbeesés esetén (már a meddőségi kp.-ok is a 7-12. hétig szedetik!!!). Olvass utána a honlapunkon!!!!
- A hiperprolaktinémiádat viszont teljesen rendbe kéne tenni mielőtt nekifutsz a következő lombiknak!!! Én úgy tudom, h. a Bromótól visszafejlődhet az adenoma!!!!!
- Ugyanez áll a pajzsmirigyproblémára is!!!! Nem írtad, h. szednél rá gyógyszert!
- Az endometriózisod nem tért vissza??? Ha igen, az gyógyszerekkel is visszaszorítható időlegesen!!!!
Feleslegesen ne dobj ki százezreket!!!!!!! Előbb készülj fel a babócák befogadására!!!!!
Még mindig a BMC-be jársz?
Kandika!
Hát ez tényleg nem a te éved!!!
(Mi is így voltunk az előző kutyánkkal. Nincs jó megoldás! De erről nem akarok beszélni!
Viszont a matuzsálemi korú kanárink felépült egy agyvérzésből, igaz kicsit féloldalas, de ahhoz képest, h. 2 hónapja még csak a kalitka alján hevert és egy petákot nem adtam volna az életéért, ma már simán felszáll az ülőrúdjára és eszik!!!!!
)
Csak annyit tudok mondani, h. remélem innen már tényleg felfelé visz az út!!!!!
Okriszta!
Milyen Mg-ot szedsz??? Hány mg van benne??? Izomgörcs mit takar, vádligörcsöt v. keményedést????
Még nem mondtátok el? Nagyon tudtok titkot tartani!!!!!
Ada sem tudja???