Sziasztok!
Tegnap vittem Rekat 4 honaposra oltatni, de nathas, piros a torka is, ezert nem kapott
Helyette orrcsepp, kalcium.. Raadasul most mondta a doki, hogy mivel az a göb meg kicsit mindig erezheto a combjaban, o a 4 honapost /ami 2 oltas/, egyiket a lababa, masikat a popojaba kapja majd. Szegeny, mar elore sajnalom
Pedig ugy nevetett meg a dokibacsira is, mondta is, hogy nincs szive megszurni.
Orrszivas: nekem a fultisztito palcikas nem mukodott soha, mert a "nyulvany", ami melyen volt, az sose jott ki igy. Pont az, ami igazabol zavarja, mert a tobbi csak esztetikailag zavaro
A porszivot ugy 2 honapos koraig mosolyogva viselte el, aztan valami "elromlott", azota uvolt
Ilke: erdekes, Reka utal hason lenni, de pl most is ugy alszik. Az alvas valahogy jobban megy ugy, nem riad fel a sok mocorgasara. O pl mar emelgeti a feneket hason, rugja elore magat, szegeny, gondolom, igy akar megfordulni, de a kezet meg ritkan teszi jo helyre ehhez. Kinlodik egy kicsit, nyog nagyokat /Kata, mergesen is, kepzeld, ez az uj
/, aztan kezd morcos lenni, es a vegen bepoccen
Csics,
en is ugy tudom, hogy "Joe bacsi" szopi alatt altalaban nem latogat meg minket. Legalabbis 3-4 orankenti szoptatas mellett. Nekem is volt egy verzesem ugy 3 honap korul, de kiderult, hogy nem a havi, igaz, elenkpiros is volt, ez volt a gyanus, hogy kivulrol jon. Nogyogyaszhoz elmentem, s lekezelte.
Kakalas: Reka meg mindig napjaban 3-4szer is termel, nem gond ez? Doki szerint keves hust eszem, ezert. Hat ennel tobbet nem akarok.. meg nem is hallottammeg ilyet.
Cumi: en is, mint Zsani, szentul elhataroztam, hogy cumit aztan soha!
Es a 2.dik atbogott nap utan rohantam le venni. En a NUK fogszabalyozosat vettem, amit Reka nem szeret, fogalma sincs, mit csinaljon vele, mindig kiesett a szajabol ugy 5 mp alatt. Szoval tobb esze volt, mint nekem
Mondjuk most a kezet ragja/szopja helyette. Ill. barmit, amit megszerez
Allitolag a fogszabalyozost keves baba szereti, inkabba hagyomanyos formajut kedvelik. Nekem mondjuk nincs az a rengeteg tejem, Reka sose bukott, ha nagyon nyugos volt, az "ures" mellemre tettem vissza.
Azt figyeltem meg egyebkent, hogy csak ha nalam van, akkor van ilyen cumizos igenye, lehet hogy az illat, a hang.. az apjanal nem. Szoval ha mar tuti, hogy n em ehes, es csak nyafog, akkor az apjat kerem meg, hogy setaljon vele egy kicsit, nala elnyugszik.
Na, megyek konyhatundert jatszani, mig alszik. Sziasztok
-Afonya