Sziasztok!
Reni! Sajnálom! Most mi lesz? Kell a cisztákkal csinálni valamit?
Pihizz sokat! Erős csaj vagy! Tudom!
Tiza! De örülük neked. Jó volt látom. Remélem pihentél is közben!
Pénteken reggel 8-ra kell mennem Uh-ra, de utána vissza kell érnem dolgozni. Talán egy fél órát, ha tudnék "lopni", de szerintem ti ne keljetek fel olyan korán. Sajnos ebből a taliból kimaradok, de össze fogunk hozni egy min. hármas randit. Szeretek Pécsre járni vásárolni, nézegelődni is.
Tiza, mikorra is derülsz ki? Még egy hét kb ugye? Gondolok ám rád sokszor.
Kata! Nálunk a srácokat a férjem állította elő, aznap reggel a klinikán. Előtte 3 napig önmegtartóztattunk. Hogy jó sok virgoncka legyen.
Engem az inszem után mindkét alkalommal még a nőgyógyászati osztályra is felküldtek a papírjaimmal. Ott a nővérek mindig megkértek, hogy menjek ki a "társalgóba", ahol bazi nagy bőr ülőgarnitúrák vannak. Ott pedig, ha lehet a cipőmet ne tegyem fel, de feküdjek egy órát. Akkor a férjem mindkét alkalommal hozott csokit, pogit, üdítőt és olyan jókat kajáltam, meg beszélgettünk, hogy csak na. Kifeküdtem az egy órát, de hazafelé az autóban sem ülhettem. a drágám nem engedte. Egész új perspektívák nyílnak meg útközben, az autóban fekve. Rájöttem, hogy nagyon szépek az őszi fák.
És csak, hogy a szokásos regényem is meglegyen:
Anyósom egy véletlen beszélgetés során "benevezett" egy talpmasszázsra. Aki csinálja, látó is valamennyire és ő üzente, hogy feltétlenül beszélgetnünkkellene, hogy a feszültségemet feloldhassa. Mert szerinte már csak ez az akadály. Hittem is nem is, de elmentem. Olyan dolgokat mondott el rólam, a talpam alapján, amik nagyon régen történtek. Egyébként szerinte is teljesen egészséges vagyok. Azt mondta, sokszor érez, vagy lát meg dolgokat. Na nekem a fejem felett ott van két egészséges babaszellem, akik nagyon rövid időn belül elkészülnek, de valószínűleg egyszerre. Mikor végzett a masszázzsal, adott egy kis energiát, a talpon lévő csakrákon át. Az egész jobb lábam bizsergett, és melegség jött fel egészen a hasamig.
Ha ez az egész csak "mese" is lenne, nagyon jó volt hogy megtörtént. Amúgy is fel vagyok fokozódva, de ez most olyan kis fincsi. Ha eszembe jut mosolygok, és arra gondolok, akár lehetne ebben is kicsit bízni, hinni. Ad egy kis pluszt, mint a horoszkópok, vagy a cigánykártya.
A talpmasszázs pedig naggggyonnn jó!!
Jó éjt mindenkinek.