Új privát üzeneted érkezett!

Itt a frissített tábla:

Kép

Nemsokára nyomja belém a Drágám a szurit... :shock:

Jó éjt mindenkinek!
katata

Ohh, ez most egy kicsit életlen lett, legközelebb ügyesebb leszek! :wink:
katata

Katata!

Ne félj, nem fog fájni!

A tábla így is jó!

Pussz..
zel

katata, nagyon köszi a: plusz infót, nagyon jó ötlet!!!!!!
ügyike vagy!!majd büszke lehet rád a piciri babukád :lol:

zel, ez a 'szlogen nagyon tuttiiiii :lol: de te nem szeretnél plusz infót? ....nemfogfájni :shock:
kicsiboris

jajj és kata! nekem még nem volt inszemem :P köszike, ari vagy!!!
kicsiboris

zel csak viceltem :lol:
kicsiboris

Kicsiboris!

Én csak a szurira gondoltam, hogy nem fog fájni!Te mire?! :oops:

Kicsit lemaradtam azt hiszem. melyik szlogen nagyon tutti?

Plussz info?: endo/3hó kezelés/ stimu/1 sikertelen inszem/

Katata! Szerencséd ven a szadista férjeddel. Az enyém átmegy másik szobába, ha előszedem a cuccost. Bebökni? SZerintem rosszul lenne. :lol:

Még a táblához csak annyit, hogy konkrétan 1 éve járok a baba miatt orvoshoz.

pusza...

Zölddi? Odry?
zel

Túl vagyok a szurin, sikerült elcsesznem egy adagot, mert nagy buzgón letörtem az ampulla fejét, de az meg tele volt anyaggal, ami kifolyt. :? Így újat kellett bontanom. Azt már rábíztam Kedvesemre, túl ideges voltam. :roll: Végül túléltem, nem fájt. :)

Hát Zel, örülök is,hogy ilyen kis szadista a drága! :lol:

Örülök, hogy tetszik a tábla. 8)

Pusszancs!
katata

Sziasztok!

Coca ma elkezdett hülni. 1 hét múlva inszem!!!!!!!
Én is köszi a táblát.
Én nem szurkálok - valaki kérdezte - clostizok.

Kicsit náthásan, kicsit torokkaparósam, és alig várva a hétvégét...

Mindenkinek cupp!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Köszönöm, hogy bekerültem a táblába!
Ma reggel tezsteltem!
Sikerült az inszem!

Babszi!
Ezek szerint bevállt a nem hszek benne dolog!

Zel!
Egy csomószor te jársz az eszembe. te teszteltél mielőtt abbahagytad az utrot? Mert nekem anno azt modnta az orvosom, hogy amíg nem jön meg nem szabad abbahagynom! és ha 2-szer tesztelek negatívat, akkor megnéz UH-n, és ha nem lát semmit, csak akkor engedi abbahagyni. Szóval hogyis volt veled?

moni

Ó, moni és ezt csak így írod? Semmmi hurrá meg ilyenek?

Végre jó hír!!!! Jaj, de jó!!!!! :lol: :lol:

Gratulálok! Be is írom gyorsan a táblába!
katata

Kaptam újabb neveket, adatokat bbilonától, így azt is beletettem az új táblába. Szóljatok ám,ha valami nem esedékes már, vagy bármi változott!

Kép
katata

köszi orsika, jó hogy tudsz ezzel a táblával foglalkozni, ahogy a férjem mondaná ügyibogyó vagy.

móni, mindennap azt várom hátha azt írja valaki szerencsés, hogy sikerült. Hát gratulálok, ezek engem úgy meghatnak, majdnem sírtam (na de munkahelyen........):)) Vigyázz nagyon magadra!
Szép napot lányok!
bbilona

SZIasztok lányok!! : :D

MÓNi :!: :D Igaz mi nem ismerjük egymást,de szívből GRatulálok!!

LÁnyok! Benne lehetek ebbe a kis táblázatba? /Ha nem gond/

Info: NÉV:Reni, kor:27, Hova jár? DERECENI KAÁLI intézet! Inszemek száma: 1. Plussz infó: ENDO/ utánna,3hónap GNRH kezelés! Probálkozás: 3év

LÁNYOK! :D

Egy kérdésem lehetne? VOLt köztettek olyan akinek a sikertelen inszem után kikellet ,hagyni egy hónapot? MERT a stimó annyira megviselte a szervezetét!
m. reni

Köszi bbilona hogy gondoltál rám!!!

Katata köszi, hogy beírtál a táblázatba még egy kis info, BMC-be járok és 2005. május hónapban kezdtük a próbálkozást.

Moni nagyon nagyon gratulálok!!!!!!!!!
málna79

Sziasztok! :D

Régóta olvasom már a társalgásotokat, nagyon sok infot megtudtam tőletek. Úgy gondoltam, hogy most ideje megköszönnöm, mert tegnap volt az első inszemem. Okt. 30-án kell mennem vérvételre, akkor derül ki, hogy sikeres volt-e.

Mindenkinek sok sikert kívánok a továbbiakra.
tücsökbogár

Moni!

Tudom hogy hirtelen jött nálad az inszem. Mesélj hogy mit csináltál az inszem után. Pihentél-e, vagy dolgoztál? Ittál sok folyadékot vagy nem. Ettél e sok fehérjét vagy nem! Csináltál e inszem után olyat amit a másik kettőnél nem.

Mesélj!!!!
málna79

Szia tücsökbogár,

gyere közénk szívesen látunk. Vigyázz magadra, mielőbb lehessen gratulálni Neked :D
bbilona

Sziasztok!

Húúú, nagyon levagyok maradva, de majd bepótólóm :!:
Az igazság az, hogy talán mostanra össze bírtam magamat szedni.
Rengeteget dolgozom és ez már így is fog menni januárig.
Addig is remélek, hátha a babánk jönni fog.... Ha mégsem, akkor megyek a Kaáliba. Most szeretjük és halmozzuk az életet, amikor az ídönk engedi.

Örömmel olvasom, hogy MÓNINAK sikerült :!: Kép
Gratulálok!!!

Remélem a gólyák másokhoz is eljutnak!

Minden új leányzot üdvözlök és minél hamarabb legyetek anyukák!!!

Puszi! Odry
odry

Üdv. Tücsökbogár!

Milyen volt az inszem? Injekciókat kaptál előtte?
Ha szeretnél bekerülni a táblába szólj és add meg az adataidat!

Sziasztok!
Kata
katata

Sziasztok!

Tücsökbogár!
Üdv. itt! Gyere gyakrabban! Írjál magadról kicsit bővebben ha lehet!

Moni!
Hát ez a hét egyik nagyon jó híre! Gratulálok!!!! :lol: :lol:
Vigyázz magatokra! Pihizzél sokat! Remélem téged mindannyian hamarosan követünk!

Odry!
Örülök, hogy írtál! Meg hogy kezded magad össze szedni! Csak kiartás, és meglesz az eredménye! Látod Moninak már sikerült!

Szép napot mindenkinek!
sapé

Az inszem tényleg nem fájt, és meglepően gyorsan ment, kb. 5 perc volt az egész.
Én Tapolcára járok. Igazából teljesen elégedett vagyok, az orvosokkal is, illetve a körülményekkel is.
Volt egy clostis hónapom, de az nálam nem hatott, így ebben a hónapban Menopur szurikat kaptam 14 alkalommal és mindig dupla adagot, aztán most hétfőn egy decapeptyl szurit kaptam, tegnap óta pedig urogestan bogyót használok. És közben várjuk a csodát..... :P

A táblázathoz: 30 éves vagyok, a Pannon Reprodukciós Központba járok Tapolcára, 2005. október óta és ez volt az első inszem.

Köszi, hogy bevettetek a csapatba.

Móninak pedig gratula!!!!
tücsökbogár

Hallotatok a gynevac nevű szerről? Használta esetleg valaki?
katata

Kép
katata

Először is köszönöm mindenkinek a gratulákat!

Katata!
Hú hogy kibővült atábla!!!
Én beadattam a Gynevacot, aug. végén kaptam az utolsó szurit. Orvosom nem hiszi hogy segít a babásodásban, de felírta, és be is adta. Szerinte gyulladásra való, arra sikeresen alkalmazható.

Málna!
Nem hittem benne! Ennyi a titok. Nme vigyáztam, nem csináltam semmi különöset. Váratlan inszem volt, mert magától idő előtt megrepedt a tüszőm. Se stimu, se tüszőrepi, se semmi nem volt. Hétfőn volt, és szombaton túráztunk, sőt utána csüt.-ön rengeteg nehéz dolgot cipeltem. ABszolút nem kíméltem magam. pesrze most már vigyázok nagyon! Utrot szedek inszem óta. Ennyi. Se sok iszi, se sok joghurt, se semmi. Tényleg. Nem is bíztam benne.

moni

A mióta-hoz KAtata beírhatod a táblába, hogy 2004 okt. (2005 márc) AZért e kettős dátum Mert szept.-ben húzta le aspirálom az orvosom. És márc. óta próbálkoztunk célirányosan.

moni

TÜndérke!Alias zel! Nem haragszol,nekem a Tündérke jobban tetszik! :D

MIdjárt itt van az október 30. de jó!!T: VEra elküldi nekem este az endos táblázatot!Tudod ám,hogy példát kell mutatni nekünk!Láttad a táblázatba,3-an vagyunk endosok! Ezerrel szóritok neked!!! HoGy bírod az injekciót? Tudom erős csaj vagy!!!Akárcsak én! :D PUSZ

Katata :!: Tök ügyes cSaj vagy :D köszi,hogy belevettél a táblázatba! :P
m. reni

Sziasztok!
Katata szupi lett a tábla!!
Móni Gratulálok!! Most aztán vigyázz magatokra!
Reni mi inszemek között mindig kihagytunk hónapokat, de csak azért mert nyaralás és más egyéb jött közbe.
Odry örülök, hogy már jobban vagy.
bgyöngyi

Sziasztok!

Örül a lelkem! Moni! Óriási gratula neked! Végre!

Az utrot akkor hagytam abba, amikor elég erősen kezdtem pecsételni. Teszteltem egy negatívat, de amikor meg kellett jönnie számításaim szerint, menetrend-szerűen jelentkezett is. Az én dokim is azt mondta, addig kell görgetnem, amíg meg nem jön, vagy tovább, ha terhes leszek. Most, kedden nem is volt már szó tesztről, terhességről. Csak a következő inszemről.

De rád most szinte büszke vagyok, vagy nem is szinte. Büszke vagyok rád, csodállak, irigyellek kicsit, de csak jóból...

Zöldcocc! Hűljél csak, hogy rendesen fel tudj hamarosan melegedni.

Reni! Én is jobban szerettem a Tündérkét, csak az itt már foglalt volt. Holnap kezdem a szurimat. Egyedül magamnak. Ez lesz a 4. stimu, így már majdnem mindegy, megszoktam. Néha rossz kicsit, de erős vagyok, megcsinálom. Mellé szedni kezdem a Clostyt is, jó fel leszek turbózva megint. Eddig úgy volt, hogy két hónap stimu után jött egy pihi, így decemberre nem kell szurival készülnöm, ha ez sem sikerül. Majd januártól fogom akkor megint böködni magam.

Odry! Örülök, hogy látlak. Kapd össze magad, új hónapot kezdtünk, hogyan fog jönni a gólyád, ha depizel? Légy erős, fel a fejjel.

Katata! Nekem toll-formájú a szurim, így könnyebb a kezelése. De az elsőnél annyira remegett a kezem, hogy simán körbetetoválhattam volna a hasikámat, ha nem Gonal-F-fel van töltve, hanem tintával. Sírtam, mint egy taknyos gyerek, hogy nem merem, de aztán megtettem, akkor meg azért sírtam, mert sikerült. Azóta meg sem rezdülök. Viszont a tüszőrepis rendes fecsivel van, így attól mindig tartottam. De utolsó alkalommal éjjel kellett megkapnom, így hova mentem volna?. Mire elmagyarázom egy ügyeletesnek? Inkább megerőlködtem magam és az is sikerült.

Megint regényt írtam. Szóljatok rám!

Puszika mindenkinek...
zel

Sziasztok!

Elősször is Moni! Nagy-nagy gratula! Kép
Nagyon örülök neki, és vigyázz magadra!

Katata!

Egyre szebb lesz ez a táblázat! Ügyi vagy. :lol:
Légyszíves ha majd újra fríssited, akkor írd oda nekem, hogy a következő inszem (a második) Okt.22-én lesz. Vasárnap! :roll:
Köszönöm.
Orsi
orsika0

Zel, fantasztikusan erős vagy! Le a kalappal előtted!
katata

orsika0,

szurkolok!
bbilona

Sziasztok!

Orsi!
Szorítok neked vasárnap!!!! És ha jól tudom holnap névnapod lesz! Ha holnap tartod, minden jót kívánok neked!!!

Reni!
Voltál ultrahangon? Mit mondtak? Gondoltam rád délelőtt!

Jó ez a táblázat így tényleg nyomon követhetjük egymást. Aki pár napot kihagy csak ránéz a táblázatra! :roll:
Holnap még megyek konzultációra majd hétvégére elutazunk.
Mindenkinek szorítok, ügyesek legyetek!
Szép hétvégét kívánok mindenkinek!
sapé

Orsika!Szorítok vasárnapra!
katata

móni
nagyon nagy dolog ami veled történt és történik, igazán nagy szeretettel gondolok rád, milyen boldog is lehetsz most :lol: :lol:

lányok össze kell szednünk magunkat, minden pesszimista egy varázsütésre változzon pozitívvá :!: :!:

orsi, sikerüljön a 2. inszemed, még színesebb lesz a táblázatunk :shock:

puszi nektek, jó hétvégét mindenkinek
kicsiboris

Sziasztok!
Olvaslak ám benneteket, és reménykedem a jó hírekben. Móni: gratulálok!! :D nagyon vigyázz magatokra, és lassíts le!:)

Én tegnap jöttem haza a kórházból, elkaptam egy csúnya vírust, amiből vékonybélgyulladás lett 39.4-es lázzal. Pannám jól van, ez a kiscsaj mindent kibír! Közben az is kiderült,hogy cukros lettem, kéthetente feküdhetek be a kórházba. Jól próbára tesz a Jóisten, na de sebaj, a cél érdekében bármit! :)

Adnék még plusz adatokat a táblázatba:
A Sote II. nőgyógyászatira járok, 2002 óta. 26 éves vagyok.

Mindenkinek drukk ezerrel, és sok puszi!:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok Lányok!

Rég jártam erre!

Hogy vagytok lányok?
Én talán kimásztam a takonykórból,a fiammal együtt!

Pusz nektek! :D

Réka
réka86

Kedves SApé! SEmmi jó ,nem mondott az orvos! 2akkora cisztám van jobb oldalt,hogy rosszúl volt! a bal oldal pedig tele van apró cistákkal!! :oops: :oops: :oops:

NAgyon aranyos vagy!Jólesik,hogy eszedbe jutottam!!
Kellemes pihenést!! :D
m. reni

Magnes!

Most mar en is a II. Sote-ra jarok Budapesten!!! Ki a dokik??? Nekem mostantol Toth Peter doktor ur. Sajna az a rossz hire volt, hogy ujabb inszemet csinalunk kov. honapban. De jo lenne, ha nem lenne ra szukseg!!! Olyan felelmetes az a hely. Ma voltam ott eloszor, es ki is akasztottak - majd elmeselem miert.

Moni!
Irigyen gratulalok nektek, de a leheto legjobbakat kivanom nektek szeretettel! :)

Lanyok, holnap lesz a legrosszabb napom - holnap megyek a lagziba, amirol annyit meseltem nektek :( Annyira ideges vagyok, hogy csuda. De jo lenne, ha mar vasarnap lenne, es tul lennek rajta! Ma is felprobaltam a ruhakat, hogy jol fogok-e bennuk mutatni, ugy izgulok. Majd teszek fel kepeket, foleg ha lesz muris skotszoknyas!

KicsiBorcsam!
Nekem rengeteg dolgom van, es alig vagyok itthon, de ez meg nem mentseg neked arra, hogy ne irj szepeket nekem :))
Jol vagy? Szurik nelkul vegre? Puszik!!!

Odry!
Veled minden rendben? Ne haragudj, hogy igy elvesztem. Szerencsere jo sok a dolgom, peldaul a holnapi napot lelkieroben gazdagon kene tulelnem. :)

Puszi mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!
babszi

A tablankat meg meg kell dicsernem!
Szuper jo lett, es orulok, hogy keszen van. Tok jo, hogy a szine finomodott, mert az a kek nagyon bantotta a szemem. De igy nagyon klassz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sok puszi erte!!!!!!!!!!!
babszi

Frissítettem.

Jó hétvégét mineannyiótoknak!

Kép
katata

Sziasztok!
Hát megérkeztem és ahogy felkeltem reggel rögtön be kellett kapcsolni a gépet, hogy megnézzem mi újság van veletek. Írország nagyon klassz volt. Nem is a látvány (tavaly Skóciában voltam, az ötezerszer szebb), hanem a program. Majd teszek fel képeket, ha átjátszottam a szgépre.

Móni :)
Bíztam benne, hogy valami jó hírre érek haza és így is lett. Gratulálok. Hurrá! Hurrá!

Zel :)
Sajnálom, hogy így alakult, de mos már az új esélyben bízhatsz.

Kata :)
Én is magamat szurizom. A férjem elájulna, ha csak nézni kellene neki. A tábla nagyon szupi, csak nekem már a 3. inszemem volt, nem a második, majd javítsd légyszi'.

Már nem emlékszem ki kérdezte a tüszőket. Igazából stimulált inszemnél azt szeretik, hogy max 3-5 tüsző van és olyan 20 mm körülinek kell lenni, mert 20-25 között reped meg. Ha 25 feletti, már nem igazán jó. Nekem egyszer 11 tüszőm lett és megrémültek. Nagyon sokszor vissza kellett mennem uh-ra, hogy nem lett-e valami baja a petefészkemnek és nincsenek-e cisztáim, de szerencsére semmi baj nem lett.

K.boris :)
Ha godolod jövő héten találkozhatnánk. Nem tudom pénteken Zel mikor jön uh-ra, esetleg össze lehetne hangolni. (Valahogy az rémlik, hogy pénteken jön, de nem vagyok benne biztos).
tiza

Kép

Lányok, mindenkinek nagyon köszönöm a drukkot, tényleg nagyon jól esik, hogy így látatlanban is szorítotok.
És külön köszönöm a névnapi jó kívánságot neked Sapé, aranyos vagy.Ma ünneplem igen.
Remélem hogy azért még holnapra is szerencsét hoz!!!
Már nagyon közeledik...!

Mindenkinek sok puszi

Kép
orsika0

Kata!
Légyszi javítsd ki, nálam az inszemek száma eddig 1, a 2. jön 25-26-án.
Köszipuszi!

Kép
zölddisznó

Izgulok már a közelgő inszem miatt. De örülök is neki. :)
Lányok, hogy is van ez?
Vinni kell a spermát reggel magaddal és akkor rögtön csinálják az inszemet, vagy hogy van ez? Az inszem után ott kell még maradni valamennyit? Kell az inszem előtt megtartóztatás, hogy több sprema legyen? Ilyeneket még nem kérdeztem meg a dokimtól. :roll:

Coca, javítottam a táblában amit kértél, de most nem tudok felrakni újat,mert mennem kell. Megyünk egy klassz étterembe vacsizni valami fincsámcsit. :lol:

Orsika, csak ügyesen holnap! :wink:
katata

Kata :)
Intézményenként változnak a dolgok. Pécsett elvileg nem lehet odavinni, hanem reggel nyolcra kell menni az andrológiára és helyben kell produkálni, de a férjem képtelen volt, így nekünk megengedik, hogy vigyük. Az inszem később van, mert fel kell dolgozni a kis fickókat. Nekem kb. 10-kor szokott lenni. A dokik 2-4 nap megtartóztatást szoktak ajánlani. Inszem után 5-10 percet kell még ott feküdni és nekem azt szokták javasolni, hogy a váróban üljek még egy órát és csak utána menjek haza, de ez is intézményenként változó. Van, aki egyből hazamehet.
tiza

Sziasztok!

Reni! Sajnálom! Most mi lesz? Kell a cisztákkal csinálni valamit?
Pihizz sokat! Erős csaj vagy! Tudom!

Tiza! De örülük neked. Jó volt látom. Remélem pihentél is közben!

Pénteken reggel 8-ra kell mennem Uh-ra, de utána vissza kell érnem dolgozni. Talán egy fél órát, ha tudnék "lopni", de szerintem ti ne keljetek fel olyan korán. Sajnos ebből a taliból kimaradok, de össze fogunk hozni egy min. hármas randit. Szeretek Pécsre járni vásárolni, nézegelődni is.
Tiza, mikorra is derülsz ki? Még egy hét kb ugye? Gondolok ám rád sokszor.

Kata! Nálunk a srácokat a férjem állította elő, aznap reggel a klinikán. Előtte 3 napig önmegtartóztattunk. Hogy jó sok virgoncka legyen. :oops: Engem az inszem után mindkét alkalommal még a nőgyógyászati osztályra is felküldtek a papírjaimmal. Ott a nővérek mindig megkértek, hogy menjek ki a "társalgóba", ahol bazi nagy bőr ülőgarnitúrák vannak. Ott pedig, ha lehet a cipőmet ne tegyem fel, de feküdjek egy órát. Akkor a férjem mindkét alkalommal hozott csokit, pogit, üdítőt és olyan jókat kajáltam, meg beszélgettünk, hogy csak na. Kifeküdtem az egy órát, de hazafelé az autóban sem ülhettem. a drágám nem engedte. Egész új perspektívák nyílnak meg útközben, az autóban fekve. Rájöttem, hogy nagyon szépek az őszi fák. :lol:

És csak, hogy a szokásos regényem is meglegyen:

Anyósom egy véletlen beszélgetés során "benevezett" egy talpmasszázsra. Aki csinálja, látó is valamennyire és ő üzente, hogy feltétlenül beszélgetnünkkellene, hogy a feszültségemet feloldhassa. Mert szerinte már csak ez az akadály. Hittem is nem is, de elmentem. Olyan dolgokat mondott el rólam, a talpam alapján, amik nagyon régen történtek. Egyébként szerinte is teljesen egészséges vagyok. Azt mondta, sokszor érez, vagy lát meg dolgokat. Na nekem a fejem felett ott van két egészséges babaszellem, akik nagyon rövid időn belül elkészülnek, de valószínűleg egyszerre. Mikor végzett a masszázzsal, adott egy kis energiát, a talpon lévő csakrákon át. Az egész jobb lábam bizsergett, és melegség jött fel egészen a hasamig.
Ha ez az egész csak "mese" is lenne, nagyon jó volt hogy megtörtént. Amúgy is fel vagyok fokozódva, de ez most olyan kis fincsi. Ha eszembe jut mosolygok, és arra gondolok, akár lehetne ebben is kicsit bízni, hinni. Ad egy kis pluszt, mint a horoszkópok, vagy a cigánykártya.
A talpmasszázs pedig naggggyonnn jó!!

Jó éjt mindenkinek.
zel

Hajrá Orsika!

Kata!
Nekünk vinni kellett az anyagot, nert ott nincsen külön szoba a játszadozáshoz, csak egz elfüggönyörött rész. Az meg aztán a gáz maga.
Miután leadtuk a cuccost, 1 órán belül be it sprickolták a helyére. Utána egy teljes órát feküdni kellett.
Zel!
Szerintem egzütt jártak a férjeink inszemináló tanfolyamra, mert én is kaptam kapucsinót, pogácsát... És annyira aranyos volt! És persze körúti lombok sem maradtak ki.

Nagggggyon élveztem!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!
Nekünk inszemen ott kellett anyagot produkálni, nem vihettük, de szerintem intézményenként más és más. ű
Babszi: Nekem Gimes Gábor az orvosom. Gondolom az alagsorban, az andrológia felirítú rendelőben csinálják az inszemet. Na az én orvosomnak az a rendelője.:)
Neked mikor kell menned legközelebb? Én 30-án megyek befeküdni... Ne aggódj a kórház miatt, osztályokon mindenki nagyon kedves, a szülőszobán meg aztán pláne. Miért akasztottak ki?? :)

tiza:
Te Írországban voltál??? Iszonyatosan irígy vagyok! :) Minden álmom ,hogy oda eljussak. Én nem tudom mi van velem, de amikor Írországról olvasok, vagy látom képen, tv-ben, olyan, mintha honvágyam lenne,majd megszakad a szívem, pedig életemben nem jártam ott! Lehet, hogy előző életemben... :)

A táblázat nagyon szép lett, lesz vele dolog:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Zel :)
Sajnálom, hogy nem találkozunk, de ha vásárolgatni jössz, feltétlen szólj! Ha nem sikerült az inszem, azt már kedden fogom tudni, mert mindig begörcsölök a 12. dpo-n. Ha nem lesz görcs, akkor kezdek reménykedni.
Érdekes volt, amit írtál a "látóról", sajnos én nem hiszek benne. Nekem a kozmetikusom árulta el, hogy nagyon szeretne segíteni és állítólag az anyukája valamilyen módon tud segíteni az ilyen dolgokban, csak szüksége volt egy fényképre rólam, amit a barátnőm adott a hátam mögött. Végülis az egész a hátam mögött indult, de aztán szóltak, hogy azért mégis jó lenne tudnom. Nem hiszek az ilyesmiben, de azért jól esett, hogy még ők is segíteni akarnak. Lehet, hogy már írtam, a férjem az összes kaktuszt kivitte a házból, mert valami általam nem ismert babona szerint amelyik házban kaktusz van, ott nem fogan meg a gyerek. Én nem bántam, mert utálom a kaktuszokat és mind az övé volt (Horvátországból csempészte át), de ebben sem hiszek.

Mágnes :)
Sokan vannak így Írországgal. Az írek baromi jó fejek és szépek az épületek, a fű pedig szinte természetellenesen zöld. Maga Dublin nem nagy szám, viszont nagyon nagy élet van este a belvárosban (Temple Bar). Tavaly Skóciában voltam, az sokkal szebb, de akkor meg a szervezés volt iszonyat, és az ellátás is sokkal szerényebb volt. Kívánom, hogy egyszer Te is eljuss Írországba, biztosan élvezni fogod.
tiza

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?