Sziasztok!
Jó hosszú leszek, előre is bocs - meg az elgépelések miatt is!!
Kicsit eltűntem, azt hiszem megfáztam, itthon is vagyok szerda óta. Ugyan nem olyan vészes, de ebben a hidegben nem akartam kockáztatni, hogy jobban megfázzak.
Sági! Nekem egyik este beugrott (minden összefüggés nélkül) hogy Polányi Noémi. Nekem a Sára még mindig nagyon tetszik, meg a Réka is, csak gondoltam leírom
Timó! Van egy Mérő Letícia nevű „ismerősöm”, én egyenlőre nem tudok tőle elvonatkoztatni, de majd próbálkozom
Pann! Én jövő hét szerdán megyek az új doki bácsimhoz, az már a 18. betöltött hét után lesz, és én is csak utána megyek a genetikai UH-ra! Nekem annyit mondott, hogy ezen az UH-on az AFP eredményétől függően is néznek 1-2 dolgot, azért kell megvárni az eredményt! Szerintem nem gáz, ha később mész!
Lányok! Mi van a talival? Nem kezdjük el szervezni?
Parketta vs. Szőnyegpadló:
Nálunk minden szobában laminált parketta van, szerintem tök jól lehet tisztán tartani, meg persze lehet szőnyeget is tenni rá! Timó, a szőnyegpadlót gondoljátok meg, mert abban nagyon megülnek a poratkák, és ha van allergiára hajlam a családban, akkor az nem a legjobb!
Egyébként nálunk is „üresen” áll a leendő babaszoba mióta beköltöztünk
Majd a bicajokat el kellene vinni anyum pincéjébe, meg kidobni az üres dobozokat, és máris mehet a rendezkedés
Mi egy szekrényt, gyerek heverővé alakítható kiságyat és komóddá alakítható pelenkázót veszünk majd. A nappaliból bevisszük az egyik fotelt szopis fotelnek, és kész.
A fal fehér, a laminált parketta bükk, a bútor cseresznye színű lesz, meg valami jó függöny. Egyébként a falra tervezek 1-2 képet varrni/szalvéta technikázni – majd ha eljutok odáig, akkor teszek fel képet
A bútort 5 hétre lehet megrendelni, még nem tudom, hogy novemberben vagy decemberben rendeljük meg.
Vasalás:
Bármit, csak azt ne!!!
Nálunk a hálóban az ajtó mögött van a vasalódeszka felállítva, és minden reggel Gábor vasal magának ha kell – időnként nekem is
Ezt az egyet én egyáltalán nem szoktam (max terítőt, ágyneműt).
Lányok, képzeljétek, tegnap napközben már menet közben is erősebben éreztem a buborékolást, aztán este mintha rúgott volna Emma hármat-négyet! Nagyon kis gyengus volt, mintha kifelé megbökte volna a hasamat itt-ott
Babazene: Timó, én annó belehallgattam, és akkor eldöntöttem, hogy ha egyszer babát várok, akkor bármit fogok hallgatni, de ezt nem!! Az általad is leírtak miatt… Sajnálom, hogy ilyen reggeled volt! Hallgass olyan zenét, amit szeretsz, mert megérzi ha Te szereted, és ő is szeretni fogja
Legalábbis Emma eddig nem „reklamált” azokra amiket én hallgatok
Énekléssel nem próbálkozom, nehogy aztán az én hangom hallatán fakadjon majd sírva amikor már kibújt
Timó! Szó szerint azt tudnám leírni a szüleimmel és párommal való kapcsolatról, amit Te is
Kami, remélem, hogy Gábor mellett egyre boldogabb leszel!!!
Engem konkrétan megríkkatott amit írtál, úgyhogy nem is akarok jobban belemenni a témába…
Timó! Grat az AFP-hez! Szerdán én is megtudom a mienket!
Ágiboldi! Elképzeltelek az IKEÁs polc tetején
Nem lehetett semmi mutatvány
Azért vigyázz az ilyesmivel!!!
Móni! Van még idő, hogy megtudjátok a picúr nemét! (tudom, én könnyen beszélek…) Lehet, hogy sosem fordult úgy, hogy belássanak a lábacskái közé!
Kami! Örülj a gyógyszertáros kalandotoknak! Én a múltkor az AFP-s vérvétel és egyéb hajnali kalandok után hazafelé bementem kiváltani a gyógyszert amit felírt a doki. 35 percet álltam sorba, senki nem engedett előre, majd közölte a gyógyszertáros, hogy nem adja ki a gyógyszert, mert nem olvasható az orvos írása, és bemondásra nem hiszi el, hogy mi van a recepten… Toporzékolni tudtam volna. Már alig álltam a lábamon, próbáltam könyörögni is, de semmi. Kijöttem, szerencsére szembejött az imádott védőnénim. Amikor megláttam, elsírtam magam és zokogva elmeséltem, hogy mi történt, mire ő telefonált egyet és a másik gyógyszertárban szó nélkül kiadták a gyógyszert – ráadásul kiderült, hogy antibiotikumot felfázásra ebben az adagolásban (az jól látszott), csak ebből a gyógyszerből szoktak adni kismamáknak… Nocomment…
Na, megyek, összedobok valami reggelit!
Legyen szép napotok!