Sziasztok,
A munkahelyemen gyorsan elolvastam az elmúlt pár napot. A többiek biztos azt hiszik, hogy megkattantam, mert hol pityergek, pl. azon amit Judykiss írt, hol meg somolygok a képeken és írásokon, amiket látok.
Mennem is kell, csak néhányra reagálnék;
Babzsák, ha feküdni kell, az biztosan nem lesz könnyű, de hidd el, nem a világ vége, minden renben lesz.
Fenix, örülök, hogy így rendeződtek a 'dolgaid' és végre boldog vagy, még emlékszem, mikor először feljelentkeztél, és mesélted, hogy nem volt könnyű a pasifronton. Nagyezsdáról én csak jókat hallottam, nekem is javasolták, de mivel nincs különösebb gondom, így megelőzésként nem megyek hozzá.
Boszibaba, lemaradtam a szülinapodról, így utólag is: Gratulálok!
Luisa, nagyon cuki a baba! Most már nagyon úgy néz ki, hogy nekem is kiscsajszi lesz.
Vitte, örülök, hogy jobban vagy. A kiírás azt jelenti, hogy akkor már nem fogsz dolgozni?
Judykiss, nem is tudom, hogy mit mondhatnék, szerintem ne hagyj itt minket, és hamarosan biztosan újra átélheted a babavárás minden örömét. Ezen a fórumon tényleg mindenki olyan helyes, és jó fej!
Gyanixi, klasszul nézel ki, nagyon szép formás a pocid!
Ja igen, a szex téma se maradjon ki; én folyton azon izgultam az utóbbi pár hétben, hogy nehogy megnyomjuk a kicsit, ez megnyugtató, hogy védve van.
Őzi, priviben küldök a táblához néhány adatot
Lili,