Sziasztok!
Végre van egy kis időm írni, próbáltam nagyjából visszaolvasni, de ha kihagyok valamit, vagy valakit, akkor bocsi
Előszőr is köszönjük a dícséretet, Zsombi nagyon örült neki
Panni: szuper, hogy Márk már kengyel nélkül van és gratula a fogacskához
És BOLDOG 7. HÓFORDULÓT
Edus: a kezem nem tört el, inhüvelygyulladásom van, de baromira fáj, úgyhogy ilyen sínnel kombinált kötésben van
Egyébként nagyon lepukkantam fizikailagm mind emelett naponta fizikoterápiára járok a gerincemmel, hát ez van
ZSIGUNAK BOLDOG 3. SZÜLINAPOT utólag is!!!!
Nóri, nem semmi a gyógyszer story. Én mondjuk szavatossági idő mániás vagyok, mindenen megnézem a lejárat dátumát, még azon is "aminek nincs".
Samu, gyönyörűen fejlődik, a sapkás képet pedig megzabálom
Úgy meggyömöszkölném, hogy jó nagyot kacagjon
Bala kész fiatalember, állatkert és kölesgolyós kép iszonyú jó, és életszerű, imádom az ilyen fotókat. Komolyan a kölesgolyót tisztára megkívántam, kerestem is, de még nem sikerült beszereni.
Marci nagyon csini a keresztelőn. Mi is tervezzük, remélem jövő héten tudok beszélni a pappal. Mellesleg én is szeretnék megkeresztelkedni, mert én sem vagyok. Fogalmam sincs hogy zajlik ez az egész, nagyon érdekel már a dolog.
Nóri, kész úszónő, és borzasztóan vagágy, hogy így ismerkedik, és gyönyörűek a szemei
Bala tereget: kész vagyok tőle
meg a kádas jelenetektől is és persze komment nélkül nem lenne ilyen jó
Marci tényleg egy játékmaci, nagyon édi ebben a téli szerkóban.
Zsóka, Zsombi sem kúszik, csak forog, meg pörög egy helyben, illetve az ő módján - ne kérdezd hogyan- mégis eljut A-ból B-be
Hátrafelé viszon kiválóan tud haladni
Ma produkálta előszőr, hogy négykézlábra állt, azt hittem előszőr rosszul látok, de többször is és később is megismételte
Nálunk sajnos tegnap este óta a "takonykór" van műsoron
pedig már kezdtem örülni, hogy az én kicsim nem beteg, aztán tessék. Pár napig köhögött, de nagyon keveset, tegnap meg amikor hazaértünk utána fél óráig üvöltött, elkezdett folyni az orra, és azóta is az van. Szegénykém úgy szörcsög, nem is tudom hogy tudott hason aludni
Most mindenesetre hanyatt alukál, már tök fáradt volt. Ma már 3x porszívóztam az orrát, de egyszerűen nem tud kiürülni
És szegénykém üvölt mint a sakál, amikor bekapcsolom a porszívót
Ja és egész nap tiszta nyűg
Ma volt a dokinéni, vírusos torokgyulladása van Zsombinak
Most megyek mert felébredt
judy