hali, itt vagyok.
Nem tűntem el Serfike, csak alig van időm. Tudom már rég skypoltunk, de azt már végképp be sem kapcsolom. Hogy van nektek ennyi időtök mindenre???
Ma voltam egy barátnőmnél délelőtt. Hamarosan kislánya születik. És hogy fogják hívni? Boglárka. Na de milyen? Szalay. A totál drusza.
Ádám szép név. Balázs és Ádám. Ilyen is van már a családban
.
Orsi, ígértél képet! Ja és hogy hívjalak másképp, minthogy gyere el??? Én amit mondok mindig úgy is gondolom. Erőltetni nem akartam, azt hittem nincs kedved, meg energiád. Bár látom bőszen kocsikázol.
ööööö, ezzel kapcsolatban én máshogy gondolom. Semmi bajod nem lesz és a babának sem ha vezetsz, DE - ha az a minimális esély bekövetkezik, hogy valaki belédmegy, kis koccanás, bármi, az normál esetben semmi veszélyt nem jelent -de nem tudhatod, hogy a mit okoz a babának. Szerintem nem éri meg kockáztatni, te sem tudsz már úgy mozogni, mások a reflexek ekkora pocakkal, stb. Csak a véleményem...
Pénteken voltak nálunk barátok. A lány is november elejére van kiírva, kislányt várnak ők is, Nórit. Hosszan gondolkoztam, hogy te jó ég ki jut róla eszembe, hát Te. A beszéde, hanglejtése, stílus, stb.
Eszti, jobban vagy? Párolás remek! Engem mindenki hülyének nézett. Mindenhova vittem a párolóedényünket. Asszem hozzátok is, ugye Fersi néni??? Mikor jelenik meg a könyv?
Hanci nagyon édes!
Mi voltunk Katáéknál. Bogiék nem, Bali nem volt jól. Ők azóta Szolnokon vannak.
Nagyon szupi volt, csodálatos idő volt. Kafi a ház, jó nagy - tökéletes az elkövetkező pár hónapra. Nyílván ennél fajinabb lesz az új, ami Józsink számításai szerint ető alá kerül még idén. Hajrá!
Net talán lesz a héten, úgyhogy hamarosan jön Kata is. Blanka csúcscuki még mindig, a Peti meg már nagyfiú, ovis.
Az nagyon cuki volt. Kapott nagyszüleitől elektromos járgányt. Kint gizdázott vele a kertben, a két kis gepárd meg tátott szájjal nézte. Lehet vele szirénázni meg minden. Aztán egyszer kinézek - épp bent voltam valamiért, a három gyerekmeg kint - és a Peti bőszen magyarázza a Zsombinak, hogy hol kell megtölteni (mert benzinVel megy!!!
), mit hol kell nyomni, jajj nagyon édik voltak.
Kata, apropó. Nekem van 7 FP pontom még. És még egy lehetőségem, szóval gyűjtsünk neked egy bödönre. Talán Fersi is ad pár kódot
. Mondjuk én most megszívtam, mert 2 Jumbot is kidobhatok, mert régi kódosak voltak - nem néztem meg. De jó az óriáscsomag (2 pont) és a Jumbo (3 pont) is.
Ezek a kódok jók: 4015400115410
115489
109167
109198
140030
140702 (az eleje ugyanaz), de elég ha csak az uccsó 3 számjegyet felírod. 21 pont kell még.
Még akartam a cipő témát. Most akkor mi van? Bármilyen cipő jó??? És hülyeség a csúszásgátló zokni? És legyen mezítláb bent? A mi gyógytornászunk mást mond...
Nekünk milyen volt???
Na mentem.
Még alszanak!!! A Zsombi tök jól. Van hogy 3 órát, nekem kell sokszor ébreszteni. A Panni viszont mindig felkel 1 - 1 és1/4 óra után sírva. Ilyenkor bemegyek és visszaaltatom, ált. sikerül. Persze cicivel és simivel. Miért kel fel? Hisz álmos még. De mindennap, szinte percre pontosan. És simán alszik még 1 - 1,5 fél órát utána, ma 2x altattam vissza. Felkel pedig fáradt és simán visszalaszik. Kivéve mikor nem. Szóval vele nem túl kafi. Tippek?
Na pussz