Új privát üzeneted érkezett!

Na

Kép
agianyu
 
 


és hogy lesz belőle kép?

Kép
agianyu
 
 


Ági, ne az oldal linkjét tedd ide be, hanem amikor megcsináltad a vonalzót (create ticker), akkor alul vannak ablakokban linkek, neked a BBCode ablakban lévő linket kell az aláíráshoz bemásolni. :) Hajrá!!
Vendég
 

 
 

próba

Kép
agianyu
 
 


Ági, jó lesz??? :wink:
Vendég
 


Csajok, aki még nem tudja: láttuk a kis kukkert, úgyhogy duplázunk, kicsi fiam pedig jól van teljesen, szépen növöget. :D Lesznek nagy bunyók, győzzön az erősebb, viszont tuti 4 fölött lesz a súlya szerintem, ez már kissé aggaszt.

Többiek hol?

Orsi jól vagytok?

Kép

Kép
babszy
 
 


Boguska, Balu mekkorkának is született?Ő is kifért, ki fog a Kicsi is!

Kép
seriff
 
 


Hali!!!

Húúú, a több mint 10,5 kilós Zsomboromat mikor nem kell már cipelnem???? Ma is mondtam neki, hogy megtanulhatna járni már, mert leszakad a derekam. De egyelőre semmi jele... Báár, nem igaz. Már kezd felálldogálni magától. (Aki rég látta, vagy még sosem, szóval már jó régen áll, fal mentén lépdel, tolni is tud dolgokat - pl. dömper -benne a Cinci, vagy bevásárlókocsi :wink: ) Szóval pár hét még tuti kell.
Orsi, jó ötlet a kép küldés. Ha már hozzánk nem jöttél el....

Na a szülinap, röviden:

Péntek, szombat, vasárnap nagy ünneplés, sok torta, sok tűzijáték, sok barát, sok ajándék. Ez utóbbi jelzőt inkább giga mennyiségűre írnám át :D . Szuper volt, kár hogy vége. De mondtam is a Bazsának, hogy jövőre nyerünk pár m2-t, mert már nem lesz járóka. Bár ebbe mindenki be akar jönni amikor itt van...

Fú, FP van dögivel, igaz javarészt Pampers kódokból, illetve kölcsön darabok. De vettem én is párat. Nagy kedvenc a kutya és a telefon. Bár ez a sütifaló is helyes. Mindenképp pozitív, hogy magyarul beszélnek!!! És az az első ilyen formabedobó amit próbálgatnak...
Én is kaptam rengeteg sok gyönyörű virágot és hát a legszebb, hogy Kata kinyomtatta az összes hsz-omat az elmúlt egy évben, képekkel együtt és összefűzve megkaptam :) :) :) . El is határoztam, hogy írok is rendszeresen, hátha jövőre is kapok egy ilyet :wink: . Szóval minden szép volt.

A dokinéni tegnap megdícsérte őket. Sokt játszózunk, haverkodunk a téren :lol: . Most megismerkedtem egy ikres lánnyal, talán összejárunk. 9 hósak a fiai.
Panci ezerrel rohan már a sétányon is, minden virágot megnéz, megfog és persze sosem arra megy amerre mi a Zsombival... nagyon élvezi. Mi lesz ha a pocok is elindul???

A képek nagyon jók, minden gyerkőc olyan édes és jófej!!!

Képtelen vagyok többet írni, mennem kell mert eltűntek és gyanús a csend!!! Majd jövök még.
pussz

Kép
diane
 
 


Pussykám!!!

Gratulálnék a 2 szép vonalzódhoz - még neked is sikerült, bármily fura!!!

Természetesen a legifjabb kukishoz is megint! Nagyon örülök és főleg, hogy minden OK vele. Olyan izgi!!!
Az út kitaposva előtte! Állítólag a második mindig könnyebb :wink: !!

Ági, a te vonalzód is szupi!

Olyan édesek a gyerekeim, ha lehetek ilyen elfogult. Napról napra okosabbak, annyi mindent megértenek. Én ámulok a legjobban, mondok valamit és megcsinálják. A fogékonyabb itt is a Panci, de gondolom ez is változik majd. Illetve az érdelkődési kör is.
Na mentem.
pussz


És hurrá, hurrá!!!!
diane
 
 


Pussykám, a vonalzókészítésben nem vettem részt, de csak azért mert nincs kedvem tökörészni a neten, mikor annyi dolga van az embernek. Viszont Esztipeszti volt olyan kedves...

Asszem ma veszek valamit kistökinek. :)

Kép

Kép
babszy
 
 


Akartam két képet tenni, de.....

Dia, amikor meg beszélni kezdenk,meglásd bepisilsz a szókreálmányoktól! Formabedobásról sincsenek lekésve,mi is kb 1évesen kaptuk, de csak később kezdett vele Hanna játszani, mostmár viszont minden este...

Hoppá, Hannamanna feltüsszentette magát asszem...


Kép
seriff
 
 


feltüsszentette??? :lol: :lol:

Bogi :D , jaaa
diane
 
 


Az hagyján, de az Ági vonalzóját is voltam kedves, köhöm-köhöm :wink:

Bogika, hívtalak, de itt is gratula a kistökihez, már megint bejött a megérzésed. :) És legalább tudok majd viszont adni cuccokat. :wink:

Bencikémmel meg két napja fotózásra járunk, mert könyvborítón lesz. :) Na jó, protkónk van, mert tesóm kiad egy jó kis vaskos könyvet, nem is kis pld. számban, és annak a borítóján lesz Bence tesóm kislányával. Olyan édesek lesznek. :) Egyébként a könyv a Léghajó alapján készül, kisgyermekkori betegségekkor teendők, szülőknek, érthető nyelven, sok képpel. Szerintem nagyon hasznos lesz.
Vasárnap lesz az utolsó képkészítés, az a belső illusztrációkhoz. :)

Ma először csináltam Benyónak kaját sütőzacskóban, isteni lett, mindenkinek ajánlom, aki még külön főz a csemetének. És semmit nem kell velük csinálni, csak bedobálni a zacsiba, és megsütni 40 perc alatt. És sokkal jobban megmaradnak benne az anyagok, mint főzve. Ma sütőtök-alma-krumpli-csirkehusi volt, olyan isteni illat volt a lakásban, hogy na. Mától csak így csinálom Bencének a kaját. :)

Csók
Vendég
 


Eszti HÁLÁM ÜLDÖZZÖN!!! :D Először azt hittem, hogy egyedül változott képpé, de aztán éreztem, hogy egy jó Tündér járt nálam. Köszi!!!

Kép
agianyu
 
 


Hellóka!

Dius, nem ér lelkiismeretfurdalást kelteni. Engem egy kicsit jobban kell invitálni, különben úgy érzem nem is igazán akarsz elhívni. Egyébként meg mikor fogadtál volna? Nagyon sűrű lehetett neked/nektek az utolsó időszak...
De bepótolhatom :roll:

Úgy örülök, hogy nem csak nekem nem sikerült egyedül megbirkóznom a tickerrel. :twisted:

Bogi, én is gratulálok a fiúcskához. Vazul? Ádámnak nagyon tetszett ez a név. Anno.

Milyen az a jóslófájás? Az olyan nagyon fájós vagy kicsit csak? Vagy egyáltalán nem? Ma éreztem először azt, hogy olyan mintha meg akarna jönni. Nem nevezném fájdalomnak.
Viszont ez rádöbbentett arra, hogy marhára nem érzem magam felkészülve. Kicsit pánikba estem: mi lenne ha elkezdődne.? Huh.

Serfikém, hol a tuti szuper homeo-összeállítás? :P

Puszika, hétvégén nem jövök, hétfőn remélem még egyben leszek. Nem érzem, hogy korábban jönne, de valami most egy kicsit más, mint eddig.

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Szia Orsi, végre, hogy jelentkezel. Borsós Luca a káposztásban akkor készülődget a nagy napra, azért ne aggódj legtöbbször tényleg megvárják a 40 hetet. :) Vazul, Vazul (Vászoly), szép név ugyan, de most az Ádám van az első helyen. :D

Kép

Kép
babszy
 
 


Én már láttam a gyönyörű sötétkék Corollát, és persze tulajdonosát és kedves családját! Blanka most is csodaszép volt, Anyája meg fogyóztatta :wink: :P . Petya pedig az ajtón belépve közölte, h szereti a túrógombócot :lol: . Hannának megtanítottuk, h Józyi, igaz még Josónak ejti :D !

Orsi, a szomszédon múlik, nem rajtam, mindennap rágom a fülét a listáért!

Kép
seriff
 
 


Orsi, még épp időben:
Arnica CH15:vérzéscsillapító::2héttel szülés előtt napi 1x5 golyó
kitolás kezdetén 5 golyó
szülés után rögtön 10golyó
majd 2-3napig napi 2x5 golyó

Cantophyllum CH5:tágulást segíti, vajúdás alatt: óránként 5 golyó

Cimicifuga CH9:uaz,mint az előző, váltva szedhető

Staphisagria CH 15 vagy 30: metszés gyógyulását segíti, sebfájdalmat csökkenti : napi 3x5golyó

China rubra Ch 15 vagy 30: folyadék és vérvesztés:napi 2-3x5 g.

Ferrum metallicum CH15 vagy 30: vaspótlás: 2-3x5 golyó

Tejszaporításra: Urtica, Ricinus CH 5 napi 4x5 golyó 2-3 napig ill. napi 2x5 golyó, 2-3napig

Mellgyulladásra: Belladonna CH 15 vagy 30: ha a mell forró, érintésre fáj napi 3-4x5 golyó (gátra is jó)

Apis: szúró égő fájdalom, ha az hidegre csökken, napi 3-4x5 golyó (gátra is jó)

Bryona nyomásra csökkenő fájdalom esetén,
napi 3-4x5 golyó


Remélem érthető! Puszika

Kép
seriff
 
 


Elképzelem Orsit, ahogy a szülőágyon és utána a gyermekágyon kezében szorongatja a cetlit, hogy mikor melyik botyót vegye be. A szülés utáni rögtön 10 golyót pedig szerintem jobb ha férjuradra bízod hogy adja be, mert ha neked szülés után rögtön a bogyó jut az eszedbe :wink: .
De köszönjük, mert Orsi ezt gépre vinni is szép teljesítmény volt. Bár jut eszembe egy doki néninek!

Anikó rád még számíthatunk? Ha nem írsz én nem is veszek többet Tork- ot, meg betétet sem olyat amilyet forgalmaztok. TESSÉK ÍRNI!!! :twisted:

Edó ez rád is vonatkozik!!! :twisted:

Kata még kap egy - két hetet, hogy kipakoljon és az internetet bevezettesse.

Kép
agianyu
 
 


Sztem a lényeg az első kettő, már amennyire én értek hozzá(semennyire) :wink: ....

Kata,kipakolt,net talán a héten lesz, hiszen tv-jük már van :wink: ! Minden oké, bár egy mosogatógépet nagyon szeretnének, de ahogy "Josó" mondta:addig máshoz járnak ebédelni :lol: .

Jó éjt!

Kép
seriff
 
 


Sziasztok,

nahh, hát nekünk ez az utazás valahogy nem jön össze.... :(
Szombaton elindultunk Egerszalókra, szuper idő, szuper szálloda, kafa bababarát hely, kedves kiszolgálás.
Estére viszont kiütött egy vírus, fosás, hányás, ahogy a nagy könyvben meg van írva. Éjfélig totál levert a lábamról, így 1-kor Peti összepakolt minket, és uzsgyi vissza.
Tegnap még hót szarul voltam, ma már mintha nem is lett volna. Azért a tejcsim jól megcsappant, de gondolom 1-2 nap, és visszaáll.

Ha hát erről ennyit.

Bence jól van, neki kutya baja szerencsére.

Puszi.

Orsi, álmomban beindult a szülésed, én hívtam a mentőket. :)
Vendég
 


Köszi Serfi! Tényleg vicces lesz a golyókkal. Na majd meglátjuk.
Lehet, hogy csak azt a higítást használom, hogy beviszem a szülőszobába. .. :P

Minden oké, egyben vagyok egyébként.

Esztikém és mitől fosol? Úgy szimbólikusan nem konkrétan. :lol:

Pusszantás

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Hát kellemetlen lehetett ez a kis közjáték Egerszalókon. Ha most felvenném én is a pszichológus szemüvegem, azt mondanám, hogy valami miatt tudat alatt nem volt kedved ehhez a pihenéshez.

Julcsi már megint náthás, alig kap levegőt, szörcsög az orra, Szívjuk, de már ahogy kikapcs a porszívó megint szutyog. Olyanokat hortyog álmában.

Kép
agianyu
 
 


vírus volt, bocs :)
Vendég
 


Hú a vonalzó szerint már csak 15 nap és Luca baba megszületik. Ez olyan izgi. Baba érkezik tág családunkba. ilyenkor egy kicsit én is izgalomba jövök (nem is kicsit).

Kép
agianyu
 
 


Hi

Eszti,sajnálom, h megint nem jött össze! De remélem, h Benyó nem kapta el! Mi újság kaja fronton?Még mindig imádja az újabbnál újabb ízeket? Mi a legújabb?

Ági, nálunk 2-es számú nátha elmúlt....de én még szívni sem tudtam,kicsit lentebb volt, de kutya baja Hannának..

Volt tegnap minitali Katáéknál? Dia, Bogo?

Kép
seriff
 
 


ezt még a múltkor akartam feltenni: nem adom a kukoricám
Kép

Kép
seriff
 
 


Hova tűnt (na nem Damon Hill) Mindenki???? :?: :?: :?:

Kép
seriff
 
 


Én tegnap itt voltam, írtam is, de most nem látom :cry: Pedig milyen szellemes voltam!

Nagyon édi a kis Hanna. Meditatív gyerkőc.

Holnap megyek dokkancshoz, úgyhogy csak akkor tudok beszámolni a medicina jóslatairól. De már én is nagyon izgulok. Két hét! (Papírforma szerint). Már össze is készítettem a menetfelszerelésemet. Asszem nem vagyok felkészülve. :shock:

Szerintetek felelőtlenség autót vezetni? Én nem látok ebben semmi veszélyeset, imádok is, meg most kell is, mert zöldkártyát, műszaki vizsgát meg ilyeneket kell intéznem és az autószerelőm Solymáron van. Szép kirándulás is, nagyon élvezem, csak miért borzolják a szemöldöküket?

Katáékról mi hír, akik beszéltek vele? Berendezkedtek már?
Puszilom őket is, ha valaki át tudja adni.
Meg titeket is!
:P

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


hali, itt vagyok.

Nem tűntem el Serfike, csak alig van időm. Tudom már rég skypoltunk, de azt már végképp be sem kapcsolom. Hogy van nektek ennyi időtök mindenre??? :shock:

Ma voltam egy barátnőmnél délelőtt. Hamarosan kislánya születik. És hogy fogják hívni? Boglárka. Na de milyen? Szalay. A totál drusza.
Ádám szép név. Balázs és Ádám. Ilyen is van már a családban :D .

Orsi, ígértél képet! Ja és hogy hívjalak másképp, minthogy gyere el??? Én amit mondok mindig úgy is gondolom. Erőltetni nem akartam, azt hittem nincs kedved, meg energiád. Bár látom bőszen kocsikázol.
ööööö, ezzel kapcsolatban én máshogy gondolom. Semmi bajod nem lesz és a babának sem ha vezetsz, DE - ha az a minimális esély bekövetkezik, hogy valaki belédmegy, kis koccanás, bármi, az normál esetben semmi veszélyt nem jelent -de nem tudhatod, hogy a mit okoz a babának. Szerintem nem éri meg kockáztatni, te sem tudsz már úgy mozogni, mások a reflexek ekkora pocakkal, stb. Csak a véleményem...
Pénteken voltak nálunk barátok. A lány is november elejére van kiírva, kislányt várnak ők is, Nórit. Hosszan gondolkoztam, hogy te jó ég ki jut róla eszembe, hát Te. A beszéde, hanglejtése, stílus, stb.

Eszti, jobban vagy? Párolás remek! Engem mindenki hülyének nézett. Mindenhova vittem a párolóedényünket. Asszem hozzátok is, ugye Fersi néni??? Mikor jelenik meg a könyv?

Hanci nagyon édes!

Mi voltunk Katáéknál. Bogiék nem, Bali nem volt jól. Ők azóta Szolnokon vannak.
Nagyon szupi volt, csodálatos idő volt. Kafi a ház, jó nagy - tökéletes az elkövetkező pár hónapra. Nyílván ennél fajinabb lesz az új, ami Józsink számításai szerint ető alá kerül még idén. Hajrá!
Net talán lesz a héten, úgyhogy hamarosan jön Kata is. Blanka csúcscuki még mindig, a Peti meg már nagyfiú, ovis.
Az nagyon cuki volt. Kapott nagyszüleitől elektromos járgányt. Kint gizdázott vele a kertben, a két kis gepárd meg tátott szájjal nézte. Lehet vele szirénázni meg minden. Aztán egyszer kinézek - épp bent voltam valamiért, a három gyerekmeg kint - és a Peti bőszen magyarázza a Zsombinak, hogy hol kell megtölteni (mert benzinVel megy!!! :lol: :lol: ), mit hol kell nyomni, jajj nagyon édik voltak.

Kata, apropó. Nekem van 7 FP pontom még. És még egy lehetőségem, szóval gyűjtsünk neked egy bödönre. Talán Fersi is ad pár kódot :wink: . Mondjuk én most megszívtam, mert 2 Jumbot is kidobhatok, mert régi kódosak voltak - nem néztem meg. De jó az óriáscsomag (2 pont) és a Jumbo (3 pont) is.
Ezek a kódok jók: 4015400115410
115489
109167
109198
140030
140702 (az eleje ugyanaz), de elég ha csak az uccsó 3 számjegyet felírod. 21 pont kell még.

Még akartam a cipő témát. Most akkor mi van? Bármilyen cipő jó??? És hülyeség a csúszásgátló zokni? És legyen mezítláb bent? A mi gyógytornászunk mást mond...
Nekünk milyen volt???

Na mentem.

Még alszanak!!! A Zsombi tök jól. Van hogy 3 órát, nekem kell sokszor ébreszteni. A Panni viszont mindig felkel 1 - 1 és1/4 óra után sírva. Ilyenkor bemegyek és visszaaltatom, ált. sikerül. Persze cicivel és simivel. Miért kel fel? Hisz álmos még. De mindennap, szinte percre pontosan. És simán alszik még 1 - 1,5 fél órát utána, ma 2x altattam vissza. Felkel pedig fáradt és simán visszalaszik. Kivéve mikor nem. Szóval vele nem túl kafi. Tippek?

Na pussz

Kép
diane
 
 


ető :lol:
tető 8)
diane
 
 


Bakker, írtam,és nincs sehol...


Szóval, Dia, Hannának 1db csúszásgátlós zoknija van/volt, és mégsem esett sokat, semi gondja nem volt a járással, pedig nem egy bababarát burkolat van nálunk :oops: , csúszik is rendesen. Szóval én nem vennék.
Cipő, nem is az,h tök mindegy milyen,mert azért lehetőleg jól szellőzön, stb, de nem feltétlenül kell bele boltozatemelő-mellesleg én is Siestát vettem most, de csak mert külsőre ez tetszett.
A benti mezítlábasságon pedig én zoknit értek.
Nyilván mindenki mást mond, ez egy helyi ortopédus véleménye, de Tőle függetlenül a szomszéd gyógytornász is ezt mondja.
Alvás: sztem ez uaz,mint az éjszaka, nem minden baba képes ébredés nélkül a következő alvási ciklusba lépni(ez nálunk 90 perc, nekik pedig folyamatosan nő 45 percről..), még szerencs, h éjjel nem ébred fel! Nekem egyetlen tippem van, fogadd el, h nem mindig jön össze, és ne keresd az okokat :wink: .

Én is csak reggel írok ide, amikor Hanna még alszik, az ebéd meg már fő, vagy du,amikor alszik, vagy ha anyósnál van,és nem porszívózok, stb... Így van időm :lol: .

Kép
seriff
 
 


jól van, jól van!!! :lol: :lol:
ez nem szemrehányás hanem irigykedés részemről, mert továbbra is úgy gondolom valamit másképp kellene csinálnom....

Köszi a cipő infot. Van csúszigátlós zoknink, de nem ér sokat sztem, pedig teljes talpán van tapadós anyag.
Alvás: csak fura hogy ciklusról ciklusra jár éjszaka gond nélkül és ébred nappal. Lehet, hogy zaj van? Nem tudom. Az okokat azért kersem mert szerintem megoldható lenne. És ne miattam, ő miatta.

na pussz
diane
 
 


Az uram váltóban futott maratont a hétvégén és 202 csapatból a 27.-ek lettek. Ez állítólag remek, mert profik is indulnak. Most néztem meg az eredménylistát. Szegénykém Zúgó lett :)
diane
 
 


Nem vettem én szemrehányásnak-Hanna most anyósnál van, én meg mindjárt megyek tornára :P ! Nem kéne máshogy csinálnod semmit!
A legjobb amit az alvással tehetsz, h visszaaltatod, segítesz átlendülni :) ! Na nem osztom tovább az észt, mert k..ra nem vagyok benne okos :P :oops: !

Kép
seriff
 
 


Bazsának gratula, még ha Zúgó is :P :lol: !

Kép
seriff
 
 


Orsinak kocsi ügyben én is végig vezettem a terhesség alatt. Én úgy gondoltam kevésbé veszélyes kocsival mint a büdös tömegközlekedésen a sok hajléktalan mellett stb. De már én se ajánlanám hogy sokat utazgass, mert bármikor rádjöhet már mindenféle dolog meg tényleg a reflex. Szerintem vizsgáztasson már apa.

Szerintem abban igaza van Serfinek, hogy otthon nem kéne cipőben lenni. Én csak abból indulok ki, hogy mi sem vagyunk otthon cipőben. Télen úgyis fütünk. De van egy kis vászon cipőkéje amit váltócipőként használ ha olyan helyre megyünk ahol mi is papucsot húznánk. Érthető voltam?

Dia szerintem mi mezitláb voltunk otthon. De egyébként én eddig mindig csak Siestát vásároltam. Valahogy úgy voltam vele, magyar hallottam róla, vettem belőle. Egyébként tök véletlenül megtaláltam a Siesta Outletet Újpesten, és vettem is téli bakancsot 5990 Ft-ért. Szerintem tök olcsó. Az eredeti ára 10990 ft volt , ez volt a dobozra írva. Javítok, ahoz képest tök olcsó.

Na Julcsi éppen most nyom, tehát menni kell hárítani.

Nálunk úgy van Dia, hogy szinte egész nap be van kapcsolva az internet és ezért tudok gyakrabban benézni.

Kép
agianyu
 
 


Igen, igen, a kocsikázás így a legvégén rizikós szerintem. De szerintem a csajok is vezettek, én meg óvatos fajta vagyok, úgyhogy én nem számítok.

A Shop Stop-ban van az Outlet? Mekkora a választék? Szerintem bundásat elmegyek nézni én is.

A kesztyűt elviselik a gyerekek?

Most jöttünk meg a játszóról, meg a szomszédolásból. Szörnyű, hogy ilyen hamar sötétedik, mi lesz ha órát állítunk? Az mikor lesz? Most hétvégén?
Van egy 2 éves fiú ikerpár. Az egyik 1 mp alatt meglógott mert nem volt becsukva az ajtó. Fú, kemény. Egy embernek két gyerek. Az apa a közeli játékboltban találta meg. Na, ki sem vettem őket, csak egy óra után.

na megyek vacsiztatni.
pussz

És milyen cipőt hordtunk?
diane
 
 


Dia azt az egy fajta cipőt hordtuk, amit adtak a boltban. De lagalább nem kellett ennyit szarakodni. Egyébként elnézegettem a régi fényképeket és nagyon kis kafa szandálom volt ennyi idősen mint Julcsi. Olyan fűzős mint a nővérkéknek szokott lenni. Anya szerint tök jó volt. Egyébként anyukám sokáig kereste a rékliket is, mire rájött hogy ma már nem ezeket gyártják. Pedig nem volt minden hülyeség.

Igen Stop Shop. Múlt héten kaptak árút 4vagy 5 féle bundás cipő volt 19-23 méretig ezen az áron. De másmilyen áron sem volt. Én tudtam választani ezekből. Egy fekete alapon piros mintásat. A mi iker ismerőseink is ilyet vettek csak a másik meg ugyanilyen csak zöldes barna. Na érted hogy ne keverjék össze. Ott két fiú van.
Dia ha oda mész azért nézd meg jól a talp mentén a ragasztást, mert a mi első cipőnk talpa le volt válva, de már a fizetésnél észre vettük így kicseréltük egy másikra.

Na így éjfél körül szerintem elég világos voltam nem???

Kép
agianyu
 
 


Anikó, valami ilyesmit olvastam az emlék könyvemben, hogy "Evezz evezz az élet tengerén, de ki ne köss a bánat szigetén..." (Idézet Ecsetkétől) Figyelj nagyon haladok a sziget felé :( JELENTKEZZ!!!

Kép
agianyu
 
 


Jó reggelt. :)

De jó sokat írtatok. :)

Speckó én vezettem elég sokáig pocakkal, még CTG-re is egyszer azzal mentem (amúgy mindig Peti vitt) :oops:

Ez a cipőkérdés nálam is izgi lesz, már nézegetem, hogy milyenek vannak, milyet kéne. Most én is legújabban ezt hallottam, hogy itthon csak zokni, nem kell szandál. A Brendonban található teliragacsostalpú zokni Benyónál nagyon bejött, azóta nem zúg akkorákat, tök jól tapad. Úgyhogy, ha mindig kapnánk ilyet, akkor az beválna. Mondjuk szerintem neki csak majd karikor kell cipő, addig biztosan nem.

Benyókám már napok óta hót nyűgi volt, persze tudtam, hogy a felső fogai, éjszakai is felébredt (na jó, csak egyszer), aztán tegnap végre kibújt, egyszerre a felső kettő. Neki úgy látszik duplán jönnek, mert az alsók is egyszerre jöttek. Ehhez képest még nem is volt annyira nyűgi....:)

A Pampers kódokat én is gyűjtöm ám, már van egy játékom, formabedobós, és talán-talán meg lesz a másodikra is, az a játék, amire a legtöbbet kell gyűjteni, és járáshoz is szupi. De még sajnos a felénél vagyok, szóval kell még jópárat begyűjteni addig. :roll:

Én azért is tudok többet jönni, mert ugye anyukám sokat besegít, és sokszor viszi sétálni Bencét, ilyenkor free vagyok! Azért ez hatalmas előny! :)
Vendég
 


Hi, tesómnak meg olyan cipője volt, amit direkt a lábára gyártottak,mert nem volt a boltban olyan kicsi-hát Anyukám körberajzolta a lábát,és elküldte a gyárba :D , na amárkát nem tudom. Siesta egyébként tutkóra volt, mert régi "műhely",vagy az a Savaria amire gondolok?
Enyém gyerek utálta a kesztyűt tavaly, persze még kicsi volt, max akkor bírtam ráhúzni,ha elaludt a babakocsiban,akkor meg elég röhejesen ézett ki, égnek álló kesztyűs kezek a kocsiban :oops: . Egy ismerős azt mondta síeléskor, h ez volt az első tél, h a lánya elviselte a kesztyűt, 3 éves volt karácsonykor :? .
Órát asszem jövő hétvégén állítunk, és 6kor még csak 5óra lesz, még hamarababb sötét :cry: .

Ági, olyan Siesta bundás nem volt, h tök sötétkék, egyetlen fehér hímzett hópehellyel? Ha van, tudna nekem venni vmelyikőtök egy 21-eset? :oops:

Eszti, azt mondják az okosok, h akkor kell cipő,amikor már jár egy gyerek, addig csak amolyan megnefázzonazártatlanpáralába jellegűre van szükség. :wink: Fogacskához gratula!Mit tép szét Vele mostanság? :wink:

Kép
seriff
 
 


Serfi, én is úgy gondoltam, hogy amíg jár, addig nem lesz igazi cipő, kocsicipője van, télleg, hogy meg ne fázzon, azé zokniban a séta most már kicsit hüvi. :)

Nem nagyon tépős Bence, bár az újságokat azonnal, a múltkor egy hót kemény lapot bírt egy pillanat alatt szétáztatni, úgyhogy a garatából hoztam vissza a darabot. Aztán kiraktuk a puzzle-t és nem hiányzott darab - szóval nem nyelt le. Kicsit öklendezett, nem mondom, de muszáj volt. :) Karton is kizárva most már. :)
Amúgy meg enni semmi darabosat, öklendezik tőle, nem tudom, mikor fog valaha valami kicsit darabosat enni. Szoktunk olyat, hogy almaszeletet rágcsál, de amint a nyelésre kerül a sor, öklendezés van.....

Sav. tejterméket mikortól lehet? Joghurtra gondoltam.
Vendég
 


Hellő!

Kuponokat jelent ez az FP pont, amit érdemes összeszedegetni?
Mik vannak!
Pempers-ös? Télleg: Libero v. Pempers? Melyik jobb?

A szerda úgy látszik csoda nap nálatok amúgyis, alig győzöm olvasni a sok okosságot.

Dia, nekem még egy gyerekem sincs, azért érek rá annyit internetezni. Plusz hamar megy Ádám dolgozni és szeretek vele együtt fölkelni, hogy még tudjunk egy picit röfögni együtt.
Te meg egyszerre kettőt pesztrálsz, az szerintem nem semmi.

A gyerek megszökős esetet nem értettem teljesen. Valaki másé vagy tiéd?

Pusza

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Orsi, ha a Pampers pelusok (nem mind, csak a nagycsomagok) kódjait összegyűtöd, részt lehet venni (de meg van határozva, hogy mettől meddig születettek) egy játékban, és Fisher Price (FP) játékokat lehet a kódokért kapni. Gyerekenként két játékra lehet gyűjteni a kódokat.
Az FP játékok nagyon szuperek! :)

Nekünk a Pampers-szel nem volt gondunk sosem, de sokan nem szeretik, mert nem gumírozott a hátsó része, és az anyatejes kaki még ugye folyik, és sokaknak kifolyt. Nekünk egyszer, és a Liberóból is kifolyt egyszer, szóval mi maradtunk a Pampers-nél. Most, hogy meg már nem folyik, a Pampers-szel semmi bajunk sincs. :)
(Aztán valaki meg a Huggies-ra esküszik, szóval ez is, mint minden, egyénenként változó.) Most légy okos. :wink:
Vendég
 


Sziasztok!!!

Dia! Először is nagyon boldog 1 éves szülinapot a bébiknek! Nagyon édesek! Gartula az uradnak a maratonváltóhoz! Ügyik voltak nagyon! Ő mennyit futott? Úgy emlékszem hogy 3-an nem egyforma távot futnak :roll: Nem mintha én valaha is futottam volna, csak a tesómnak szurkoltam :)

Hihetetlenül megy az idő! Orsi! Te meg nemsokára szülni fogsz! Nagyon drukkolok. Az uccsó hónapban asszem én sem vezettem, ill. pontosabban egyedül nem mentem sehova autóval. Szerintem ebből a szempontból az a gáz ha ott vagy egyedül és esetleg elkezdődik a szülés :oops: , de nem akarlak ilyennel idegesíteni.

Bogi! Nektek gratula a kis kukishoz!

Nálunk alakulnak a dolgok :) Jelenleg azért vagyok itthon hogy kerítésléceket fessek, csak olyan piszok hideg van, hogy gondoltam kihasználom az időt amíg melegebb lesz és írok :lol: Remélem nem vsezik el így inkább ezt el is küldöm...

Kép
edó75
 
 


Szóval Peti bölcsis. Még nem igazán szokott hozzá és reggelente még sír amikor otthagyom. Nekem meg van egy jó adag lelkiismeretfurdalásom, mert szabin vagyok, gyerek meg a bölcsiben. No nem mintha ráérnék, mert még mindig annyi dolog van, hogy szerencsére a csomó dolog elvonja figyelmemet hogy egész nap aggodalmaskodjak. Néha persze meglestem a bölcsiben. Tök vicces ahogy az anyukák lesik a csemetéjüket és az idős anyukák néha megszólalnak elhaladva mellettem: Én is ezt csináltam, háromnál is. :) Sajnos ebéd után keveset alszik, és a hétvégén az is előfordult hogy nem aludt ebéd után (az én jó alvó gyerekem...) hétvégén általában itt a család és megy a munka. Lehet hogy most a betonkeverőre (kerítést csinálták) volt ennyire beidulva? Na majd most hétvégén kiderül.
A lakhatásit is megkaptuk már csak a elől a kerítést kell szinezni. Jaa meg a kapu ... én megfestegetem a léceket :)

Kép
edó75
 
 


Próba. Képet küldeni igyekszem:

[img][img]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1161244304.68.jpg[/img] [/img]

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Juhéj!! :P

Na, majd küldök közelebbit is és kerekebbet is. Ez augusztusban készült Horvátországban, 7 hónaposan.
Mostanában főleg olyan képek készültek rólam, amiről pont a hasam hiányzik. De majd.

Hú de örülök.
Köszönet Esztikének!

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Hú mi csináltunk az uccsó napokban képek a hasamról most meg csak ámulok, hogyan lett nekem akkora hasam :lol:

ilyen most azén nagy bölcsis fiam
Kép

Kép

Kép
edó75
 
 

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet: