Sziasztok!
Na ideértem.
Már párszor írtam, hogyha a férjem itthon van, hiába vagyunk ketten Petire, nem jutok a babanetig...
Ilyenkor még e-mailt se olvasok, én nem tudom, hogy hogy van ez.
Képzeljétek, Peti eddig csak mosolygott, és néha hangot adott mellé, de tegnap este hangosan kacagott! Mikor először csinálta, nem tudtam, hogy sírni akar-e, de aztán rájöttem, hogy vigyorog.
Már az "ülés" nem elég neki, már "állítani" kell.
Tegnap voltunk a Corában, akinek kell, láttam rózsaszín overállt 4500 Ft-ért. Én spec. vettem két pár kesztyűt Petinek, 100 Ft volt egy pár.
Most majd rugit akarok neki keresni a turiban, mert a 68-asok már kicsik...
Pil., kép ment! Bocsika, hogy csak most...
Én is szeretek táncolni...vagyis csak szeretnék, mert a férjemnek szerintem bőven sok(k) volt a lagzink. Mással meg nem az igazi.
Ma a mamáméknál tepsis hús volt, fini volt.
Katus, a hozzátápira már írtam.
Annyit még, hogy mondtam a védőnőnek is, és kérdezte, hogy nem az a baj-e, hogy sűrű, erre mondtam neki, hogy azt is próbáltam, de úgy is csak lenyalta a kanálról, majd amint kivettem a kanalat, mondván, hogy már lenyelte, ki is lökte a kajcsit, szóval semmit nem evett, próbáltam, hogy tovább tartom bent a kanalat, na akkor először azt lökte ki a nyelvével, majd a kaját... Azt hiszem, innen az én gyerekem fog legkésőbb kanálból enni...ez van, nekem az a lényeg, hogy rendesen fejlődjön, a többi NEM érdekel.
A lagzi hááááát...minden tiszteletem a keresztszüleimé meg az unokatesóimé, de szvsz a nagyszüleim aranylagzija és anyukámék ezüstje jobb volt...
Peti is nyűgös volt egy kicsit, végül anyukámék hazahozták, mire mi hazaértünk aludt.
Kiegyeztünk a keresztszülőkkel, ha minden összejön, akkor márciusban tartjuk a keresztelőt. Előbb azért nem, mert még nagyon hideg lesz, később meg húsvét, aztán szülinap, ballagás, esküvő...szép kis év lesz a 2007!
Kitartást kívánok a mérlegmentes következő hónapokhoz, ne aggódj, minden rendben lesz!
Gombi, szupik a képek. Majd szólok a tesómnak, ugyanis Julcsika nagy kedvenc nála meg a barátnőjénél!
Macsek, Peti kanálból csak a Vigantolt "eszi meg". Teája mindig van készen, de max. 10 ml, amit kiszív, szerintem nem szomjas...
Hidd el, szívesen adnék neki kanálból, de úgy nem fogadja el. Már azt gondolom, hogy az a baj, hogy még nem ül rendesen. Mert a hordozó szerintem neki annyit tesz, hogy megyünk autózni vagy sétálni... De máshova nem tudom tenni, mert azért még nem tartja magát rendesen. Szerintem minden gondunk meg fog oldódni, amint rendesen fog tudni ülni!
Épp ma számoltam, hogy Peti kb. 51 cm volt mikor született, és most meg 68, ami barátok között is 17 cm 4,5 hónap alatt...
Hello, gondolom, nehéz. Én ugye egy szót nem szólhatok, én el vagyok látva rokonokkal...remélem, minél tovább.
Egyébként Petinél is van olyan, hogy az előző kajájából a köv. etetés előtt is jön még valamennyi, de szerintem ez azért van, mert ő egy izgő-mozgó, eszik, leteszem, és rúgkapál ezerrel.
Jó ez a sajtos sztori. Nálunk anyukám nem csinál vele semmi extrát, sima trappista sajt szimplán panírozva, és mindig benne marad.
Én most készülök Dentinox-ot venni...
Satuk, akkor neked legalább kikapcsolódás a tanítás.
Szerintem nem sok az a 2*2 óra, és a lakás meg tényleg nem fog elfutni!
Gombi, már írtam a kanállal kapcsolatban. Gondolhatod, először én is kanállal kezdtem, próbáltam egy hétig, de aztán rájöttem, hogy nem jutunk egyről a kettőre, viszont mostmár csak este fogadja el a "natúr" tápszert, rafinált a drága.
Már írtam Katusnak, hogy jobban örülnék én is a kanalas etetésnek, de fentebb leírtam, hogy valszeg mi lehet a gond, ugyanis mikor még szopizott Peti, akkor sem volt neki mindegy, hogy milyen pozícióban van...
Eszti, Peti magyar, és ő is majdnem kopasz!
Még mindig nyári frizurája van, nem érdekli, hogy jön a tél.
Légyszi priviben küldd el, hogy pontosan mikor és hol született a kisfiad, és akkor beteszlek a táblába, ha szeretnéd.
Norwell, Peti is így kezdte a hasrafordulást! Aztán meg már gurult, amint rájött, hogy ki tudja maga alól varázsolni a kicsi kezeit.
Jurem és Blackrose, édesek a képek, gyertek gyakrabban!
Na most ennyi, megyek, mert szereztem Petinek tejpépet, és el kell érte menjek, na meg a szgép is szólóngat, hogy indítsam újra a frissítések miatt.
Ha tudok, még jövök este.
Ági