Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!
Jó sokat írtatok!

Ági
Ne aggódj a méretek miatt, nekem is így van, hogy az egyik méret pont a korának megfelelő, a másik egy kicsit kissebb, a harmadik pedig egy kicsit nagyobb. Nem lehet minden baba "tankönyv" méretű!
Május3
Polányi Eszter!!!???Igen, ez tök jól hangzik és olyan kis értelmes név.Maga a név nagyon tetszik, de nem is tudom miért valahogy még nem is próbáltam a vezetéknévhez. Pedig tök jó!Jaaajjjj, nehezedik a dolog. :roll:
Kami
Te, nem lehet, hogy a férjem a tiédtől tanult fotózni?Amikor olvastam és néztem a fotód olyan jót m osolyogtam és ráismertem a mi tegnap esténkre. :lol: Különben meg tök szép nagy pocid van!!! :P
Vendég
 


Sziasztok!

Timó! Nagyon aranyos pocid van! És a kis rugdalózó is nagyon cuki :D
(majd légyszi következő körben javítsd ki nekem a kórházat a táblázatban SOTE II-re! Köszönöm!!! :D)
Egyetértek, hogy a pocifotóhoz kerüljön fel a készítés időpontjában aktuális baba-kor! :D

Cicalány! Gratula a kisfiúhoz!!! A Marcell nagyon szép név, nekem is nagyon tetszik!
Éjszakai pisiléssel én ugyanúgy vagyok mint Kami! Mostanában kevesebbszer, de 1szer tuti hogy megyek! Meg persze lefekvés előtt és felkelés előtt közvetlenül :D

Pann! Hát nem semmi ez a szülésfelkészítős sztori... Azért ez felháborító szerintem! Nem volt hőzöngés? Én már most nem tudok 1-2 percnél többet egy helyben állni, ráadásul esténként már nagyon hideg van szerintem!!! Hú, jól felhúztam magam...
A mózest lehet rögzíteni a kocsiban! Van egy biztonsági öv-szett hozzá. Annyi a különbség a bébihordozóvan szemben, hogy ezt hosszában kell rögzíteni az ülésre. Ti is hasonló kombinációban gondolkodtok?

Kami! Majd megfulladtam a röhögéstől, amikor megláttam a Gedeiapu által készített „pocakfotót” :D Nem bírok így gépelni :D....
Ki lesz az utódod? Házon belülről vki vagy új ember? Ugye a teázás nem ugrik??? Megírom a hsz-t, és már rád is csörgök, hogy menjünk :D

Ágiboldi! Nekem is Emma a hólyagomon fekszik! Amikor nyugiban van, akkor megvan a standard „állandóan pisilnem kell” érzés (mi is női WC-től női WC-ig járunk :D), de ha beindul akkor aztán nincs menekvés! Csak győzzek eljutni a legközelebbi WC-ig :D Azt meg különösen utálom, hogy ha hétvégén megyünk valahova, akkor „mindenhova” be kell kéredzkednem... Mondjuk a pocim miatt nem szoktak elküldeni, de akkor sem az igazi...

Na, megyek teázni – de előtte még egy kis kitérő, mert ha Emma most nagyon beindulna, akkor bajban lennék :D
Vendég
 


Timi: sztem akiről tudtam, h hány hetes a pocak, odaírtam. Csak talán hozzád nem. Vagy senkihez? Húha, korán volt még... Pedig úgy akartam, mert úgy lenne a logikus. Na, átnézegetem a maileket, hogy ki írta oda a pocak hetét, és átjavítom az albumban.

Kami: jó a pocis kép. De figy, azért látszik vmi a 2.-on is. :P Akkor végül azt tegyem? Egyébként nekem is szokta ezt csinálni a drága párom, úgyhogy most átszoktattam arra, hogy csak a pocak legyen benne. Így azért megy neki. De amúgy aranyos pocód van.

Na, most közben rájöttem, hogy az UH képekhez írtam oda, hogy kinek mikori. Bár, oda sem mindig. Bocsi, kicsit lökött vagyok, már előre stresszelek, pedig ezt a hetet még itthon töltöm. Amúgy Timi: neked az a kép tegnapi? Mert akkor azt írom be.

KépKép
catrine
 
 

 
 

Cica: persze, tökéletes az esikis kép, ha megnézed az albumot, Móni és Mia is olyat küldtek. Nagyons szép képek ezek, imádom nézegetni őket, úgyhogy nyugodtan jöhet.

Ja és részemről nincs mit az albumot, én nagyon szívesen csinálom. Örülök, hogy nektek is tetszik, és hogy együtt működtök. Én meg ezt köszönöm mindenkinek. ;)

Ági: köszi a nyugtatgatást vérvétel ügyben. Már ott tartok, hogy lenyugodtam a téren, de amikor ott leszek, sztem totál kész leszek... Amúgy anyukám azon röhögött, hogy velem soha nem volt nehéz vérvételre készülni abban a témában, hogy nem lehet előtte enni, mert az idegességtől amúgy sem tudok. :)

Móni: akkor küldöd a képet, amikor tudod. Én meg majd felteszem akkor. Ismerős ez a "nem tudtam rávenni..." sztori, a tesóm is kérte még anno, hogy küldjek neki képet, szívesen meg is csináltam vna, csak apa nem volt hajlandó fényképezni...

Bocsi, hogy több részletben írok, de olyan hülye napom van ma, semmire nem tudok koncentrálni, így fogalmam nincs róla, hogy mit olvastam az előző oldalon, ezért maradt ki ez a rész az előző hsz-ból. Na nem kerepelek, megyek albumot javítani.

KépKép
catrine
 
 


Na, hát ami az albumot illeti: Barbihoz beírtam a poci korát, Panninál nem tudom, hogy mikori, Timihez pedig beírnám a tegnapot, de a Babanet meghülyült, és nem enged módosítani.

KépKép
catrine
 
 


Háát, hamár a fényképezésnél tartunk, Móni, Kami, Cat, én is próbálkoztam tegnap, h fényképezzen már le, és ott feszítettem legszebb pocakos pozícióban. A fényképező az átalakítás miatt nincs meg, így mobiltelefonnal kellett volna végrehajtani, de a pasimon felülkerekedett a mobiltelefonmánia :? , és nekiállt a lencsét szakszerűen kitisztítani inkább.. :lol: De azért lett fénykép is a végén, majd küldöm.
Ági

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Ági: dejódejódejó, várom, h te is küldj képet. Telefon mánia? :lol: Jahj, de nagyon a páromra ismertem a dolgokban. Apósom mutatta neki az új telefonját, hogy magyarázza már el neki, h mit hogyan kell, mert "kicsit" bonyolultabb, mint amilyen eredetileg volt neki (Nokia 3310-ről váltott vmi hiperszuperre, tud fényképezni, kamerázni, stb - legyen mivel felvenni az unokákat :P ;)), erre ahelyett, hogy tényleg megmutogatta vna szegénynek, h mit hogyan csináljon vele, elkezdett rajta játszani(!!!), meg fényképezett vele.

Ezek a mai férfiak... :D

KépKép
catrine
 
 


Jaj, lanyok, elalszom :( 4 korul kimegyunk Barbival a Brendonba (milyen jo, hogy egy helyen dolgozunk! Es milyen jo, hogy ez a hely a Brendon mellett van! :)), remelem felrazodok kicsit. Lehet, hogy este mar en is tudok nektek babakocsi-fotot kuldeni :) Jo is lenne...

Most megyek es alszom egyet... remelem eltakar a monitorom...
kami
 
 


Sziasztok!

Hú mennyit írtatok! :D

Pann! Akkor megnyugodtam, hogy nálad is vannak ilyen oldalsó kidudorodások, nemcsak nálam. Egyébként ez Botondnál is így volt, csak már a vége felé, amikor nagy volt a hasam, akkor volt középen minden. Illetve az oldaldudorok akkor már egyértelműen a baba mozgásából adódtak. Ez a szülésfelkészítős dolog nem semmi! Elég felelőtlenek voltak az előadók!

Sági! Nekem a neveitek kötül nagyon tetszik a Sára és a Hanna. Én a Sárára szavazok, csakhogy tovább nehezítsem a választást. Szerintem a Polányi Sára is tökéletes, mondjuk én mindenképp ősmagyarnévpárti vagyok. :)

Rokica! Azért nehogy azt hidd ám, hogy nálunk nem volt, meg nincs éjszakai kelés! Mint írtam kb. hat hónapos kora után hosszú hónapokig nálunk is rendszeresek voltak az ébredések, én a fogára fogtam a dolgot. Volt, hogy háromszor-négyszer is felkelt, úgyhogy elég húzós időszak volt az. Aztán megint átaludt éjszakák következtek, s ez többé-kevésbé így van a mai napig is, de azért vannak olyan időszakok, amikor most is megébred éjszaka. Hogy miért fogalmam sincs. Csak szerencsére ilyenkor elég egy kis simi, s kb. tíz perc alatt már alszik is.

Cat! Én is szorítok a vérvétel miatt, sajna még át kell esned néhányon a babavárás alatt. S szerintem egyáltalán nem "fecsegsz " sokat, én is szeretem olvasni a hozzászólásaidat. S hülye kérdés meg tényleg nincs!!! Köszi, hogy feltetted Botondot is az albumba, ígérem hamarosan kész lesz az én pocakosom is. :) A nevek ügyében én is az Ákosra szavazok, ha számít valamit. A családdal kapcsolatban meg a vásárlást én úgy csinálom, hogy elmondtam a szüleimnek, hogy tudom, hogy úgysem bírják ki, hogy ne vegyenek semmit, s erre meg erre van szükség, menjünk el együtt s vegyük meg. Én is csak a szüleimmel beszélem meg így, de szerencsére a rokonok nagy része megértő, s általában pénzt adnak, mert mi tudjuk mit meg milyet szeretnénk. A babamozgást még én sem érzem én még a bugyborékolást sem, pedig nekem elvileg már előbb kéne. Anno ezt is csak a 21. héten éreztem, úgyhogy nyugi, van még időd neked is bőven!

Május 3! Üdv itthon, örülök, hogy jól éreztétek magatokat! :) Amúgy nem sokkal állsz te a táblázat végén, még simán beelőzheted a hátsó szektort. Másrészt meg a végén mindenki csak nektek fog szurkolni! :)

Timo! Szia itthon újra! Nagyon csinos kismama vagy te is! A rugi meg nagyon aranyos! :)

Ágiboldi! Üdv a csapatban! Gratulálok a kisfiúhoz, na meg a vonalzódhoz is! :)

Kis-plutó! Örülök, hogy minden rendben volt a genetikai uh-on. A nagytesók várják már az új jövevényt? Szerinted Krisztián érti, hogy mi lesz? Csak azért kérdezem, mert Botondon még nem nagyon látom, hogy tényleg felfogná a dolgot. Milyen volt, mikor hazavittétek Krisztiánt? Adri hogy reagált?

Barbus! Szerintem azt egyél, amit kívánsz! A szervezeted tudja mi a jó neki.

Cicalány! Neked is gratulálok a kisfiúhoz, meg a genetikai uh eredményhez. Én is gyarapítom a pisisek táborát, én is legalább háromszor megyek ki az éjszaka folyamán.

Móni23! Én is alig várom már, hogy tudjam a nemét. Te mikor mégy genetikau uh-ra?

Képzeljétek! Tegnap voltam terhesgondozáson, s a doki azt mondta, hogy csak csütörtökön menjek afp-re, holott akkor kezdem a 17. hetet. Azt mondta, hogy a 17. héthez közelebb jobbak az eredmények. Na most izgulhatok ezen is, hogy jó lesz-e. Anno a 16. héten voltam és úgy jó volt. Ami jó viszont, hogy hétfőre már meg is lesz az eredmény. Aztán mehetek uh-ra. A másik jó hír, hogy megtudtam, hogy a kórházban már csak 3 napot kell bennmaradni, ha minden oké. Botonddal még 5-öt voltam. Ennek azért örülök, mert izgulok mi lesz a kisfiammal addig. Na meg mivel ötágyas szobák vannak, s éjjel-nappal az anyukákkal vannak a babák, nem hiszem hogy nagy pihenés lesz a kórház alatt. Amúgy is rosszalvó vagyok, hát még idegen helyen, pláne öt pici babával egy szobában.

További szép napot mindenkinek!

Swen :)

Botond Kép
EneseKép
swenson
 
 


Na most csak úgy belestem, tök örülök, h írtatok. Amúgy 1000 dolgom lenne, de nem bírtam ki, hogy ne nyomjam be a gépet, míg beteszek egy adag ruhát a mosógépbe. A hétvégi leruccanások miatt kissé el vagyok maradva mindig a házimunkával, de úgy látom, ez hozzátartozik a dolgokhoz. Meg most még könnyű, amíg itthon vagyok, de a következő időszakban vhogy okosabban kell majd csinálni. Jaj, annyira szeretnék már itthon lenni úgy folyamatosan...

Kami: drukkolok, hogy sikerüljön venni/választani babakocsit. Képet mindenképp kérünk, akkor is, ha meg lesz, és akkor is, ha csak a neten talált képet tudod feltenni. Nem tom, lassan nekünk is kéne kezdeni rendesebben keresgélni kocsikat, nem csak a neten, meg kül. áruházakban nem csak azt kéne kipróbálni, ami épp van, hanem el kéne menni nagyobb helyre is. Pl. Brendonba... De mire apát ráveszem. :? Nem lesz ez így jó, lehetne kicsit aktívabb baba téren.

Swen: köszi-köszi neked is a nyugtatást. Mondom, talán már ott vagyok, hogy "nemérdekelnemérdekel", de majd ha eljön az idő... Na mindegy, ennél sokkal nagyobb problémák vannak az ember életében, egy vérvételt túl fogok élni, pláne, hogy nem egyszer volt már részem benne.

Köszi, tök jól esik, hogy azt mondod, szereted olvasni az írásaimat. Örülök, bár szerintem néha enyhén sok jön belőlem. :) Nyáron pl. nem egyszer volt olyan, hogy tele volt velem az adott oldal, mert ez+az, kimaradt, vmit rosszul írtam (és utálom, ha nem javítom ki, nehogy már azt higgyétek, h ennyire nem tudok írni :)), vagy csak simán volt még valami mondanivalóm. Számomra idegesítő volt, hogy annyiszor olvastam magam, de sztem hozzászoktak a csajok.

3 napot kell csak bentmaradni a korházban? Ez komoly? Hát ez tök jó. Mikor tudtad meg? Vagy ezt is a doki mondta? Húha, ennek most elkezdtem örülni, kicsit paráztam tőle, hogy mit kezdek ott magammal 5 napig. Mármint nem úgy értem... Csak nem vagyok azaz egy helyben maradós típus. Jó, persze, nem azt mondom, szülés után nyilván nem akarok majd pattogni, meg jó, hogy biztonságban tudhatom majd a babát, meg jó, hogy lesz egy csomó segítség... De sztem mki szeretne minél hamarabb hazajönni.

Na ez jó hosszú lett. Megyek, mert a vasaló sajna nem vasal ki magától, és lassan elkezdem csinálni a vacsit, meg lassan apa is hazaér, és még el kell mennünk vásárolni is, mert ő pénteken megy legénybúcsúba (Istenem, most segíts meg! :D), és ajándékot kell vásárolnia. Hogy miért velem akar menni, és miért nem vmelyik haverját viszi, ne kérdezzétek.

További szép napot nektek.

KépKép
catrine
 
 


meg lesz=meglesz

Swen: pont erről beszélek, mindig ilyen alapvető dolgokat rontok el, és baromira szúrja a szememet. Bocsi. :oops:

KépKép
catrine
 
 


Sziasztok!
Pann
Most olvasom, hogy mi volt a szüléselőkészítőn vagy minek is nevezzem?! Ez azért felháborító, hogy engedhet meg magának egy kórház ilyet??? :twisted:
Cat/color]
Milyen szúrás, milyen vérvétel???Mire rádöbbensz már kész is lesz! :wink:
Ja, kinyitnád az ablakot?!Küldöm a vasalnivalót! :lol:
(bármit csak vasalni ne kelljen... :? )
[color=red]Kami

Szurkolok nektek babakocsi ügyben!Minden friss info érdekel a kocsival kapcsolatban!!!
Swen
A Sára nagyon tetszik nekem is,de valahogy nem az igazi és olyan öregasszonyos név.De ez lehet,hogy csak az otthoni postás miatt van-Sárika néni :lol:
Vendég
 


Na hát ez fantasztikusan sikerült!!! :oops: :oops: :oops:
Vendég
 


Sági: ohh, persze, nyitom is, mi az már nekem... ezek után meg sem kottyan. :lol: De azért sztem egész szép idő alatt kivasaltam, pedig nem volt kicsi az a halom. Többnyire Vikó ingjei vtak benne. Hát igen, ebben már rutinom van...

Először nekem is furcsa volt a Sára név - ahogy írod, kicsit olyan "öreges", ha szabad így fogalmazni. :roll: De amióta ismerek egy tündéri kiscsajt, akit Sárának hívnak, nekem már egyáltalán nem tűnik annak. Nincs vki a nénin kívül, akihez kötni tudod a nevet? Ez elés sokat számít az én meglátásom szerint... Amúgy tényleg nem könnyű dolog a névválasztás, veled vagyok/vagyunk. Emléxel, nyáron hány nevet tettem be, h nekem azok tetszenek? Minden volt benne, csak a Martin nem, és láss csodát...

KépKép
catrine
 
 


Ádám: atyám;
Ákos: fehér sólyom;
Áron: ihletett, tisztánlátó;
Bence: győztes;
Csongor: vadászmadár;
Dávid: kedvelt, szeretett, v. egyesítő;
Krisztián: Krisztushoz tartozó, keresztény


--->

Ezek vtak az én fiú neveim a nyáron. Kami: most hirtelen beugrott, h beszéltük, h egy csomó tetszik neked is ezek közül. Áron. ;)

KépKép
catrine
 
 


Sági!

Hogy én mekkora hülye vagyok! Most esett le, hogy a Sára nem is magyar, hanem bibliai név. :oops: A Sarolttal kevertem. De nekem akkor is nagyon tetszik, szerintem nem öregasszonyos.

Cat! Húúúú látod én is írok hülyeségeket ám, s nálam ezek nem puszta elírások. :oops: :D

Botond Kép
EneseKép
swenson
 
 


Jó reggelt!

Na, hát itt aztán tegnap este nem volt pörgés, hova lettetek, csajok? Gondoltam, hátha látok majd vmi kocsi képet... ;)

Kami: sikerült vmi, kiválasztottátok, megvettétek? Tök izgis, majd számolj be, hogy van-e már járgánya Zsebibabának.

Timi: sikerült átjavítanom az albumban, hozzád beírtam a 18+1-et a pocis képhez, de van, akit továbbra sem tudok, hogy mikori a kép, szval ő (Panni) légyszi írja meg, h mikor készült a képe.

Lányok, mármint a többiek: tőletek kitartóan várom továbbra is az albumba felrakandó képeket.

Szép napot.

KépKép
catrine
 
 


Sziasztok!
Hogy vagytok?
Ma csuda mód nem ébredtem fel hajnalban, sőt, a 6-kor csörgő órát sem hallottuk! :) Úgyhogy fél 7-kor riadtam fel, hogy elaludtunk! :wink:

Cat!
Tök jó az album! :)

Swen!
Én 16+5 naposan voltam AFP-n (ja, ez az uh szerint számolva) Ha a saját számolásomat alkalmazom (napra pontosan tudom mikor voltunk együtt) akkor már én is 17. hetet is betöltöttem. Úgyhogy nem tudom.
Holnap délelőtt megyek erre a genetikai uh-ra és akkor megkapom az eredményt is. Kicsit izgulok, bár ha a 4d-n mindent rendben találtak, akkor talán most is úgy lesz! És remélem nem növesztett kukacot Buksi! :D :D

Ági!
Én nem ismerek egy Sárát sem, de tegnap előtt a postán egy apuka sétált egy olyan 2 év körüli tündi-bündi szőke kislánnyal, akit Sárának szólított! Nagyon cuki volt! :)

Név még nekünk sincs. Nem tudtok valami jó kis oldalt, ahonnan lehetne neveket skubizni? :)

Lányok!
Mia már tök rég jelentkezett! Remélem jól vannak!

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Sziasztok!

Cat
Tegnap este rád gondoltam és erőt vettem magamon és én is kivasaltam... :lol:
Timo
Nincs miért izgulnod, mármint az uh miatt. Nem rég láttad a kis Buksit, láttad, hogy minden a legnagyobb rendben van!!!
Tegnap este óta a Réka került az első helyre-Polányi Réka.Azt hiszem messze van még ennek a dolognak a vége. :lol:
Kami
Hahóóó!Minden ok?Mi van a kocsival?
Vendég
 


Ági!
Jól hangzik a név! (azt hiszem én erre voksoltam az elején is)

Akkor most már keressetek nekünk is: vezetéknevünk: Mérő. Na, jól feladtam a leckét? :)

Ti mikor kezdtek el vásárolni?

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Jó reggelt, mindenkinek!


Bocs, de tegnap épp csak elolvastam vmikor a nap közepén, hogy mi újság, de írni nem volt időm (kedd: hosszú nap, este 10 körül érek haza).

Szóval először is pótolnám a mulasztásomat: az uh kép Gergőről 15 hetes, a pocis kép pedig....múlt kedd esti....tehát 18 hetes.

Tegnap megpróbáltam megszerezni az AFP eredményemet, de védőnő nem volt sehol, így várnom kell ma du. kettőig, a rendelésig. Na mindegy, két hét várakozás után már egy nap ide vagy oda, nem számít.
Kicsit aggódtam amiatt, hogy a 18. heti genetikai uh most már biztos, hogy csak a 19. héten lesz, de egy kimama azt mondta, hogy neki a 20. héten csinálták. Ezek szerint az időpontnak itt nincs akkora jelentősége?

Kami! Tudom, hogy el vagy foglalva az "új Kamival", de mi lett a kocsival? Megvettétek?

Most jövök a sütőtől. Kudarc. A zöldbabot meg kellett volna párolni/főzni, mielőtt a hal mellé teszem!!! Most mit csináljak?!? Vajon megsülhet a zöldbab? :?

A legfontosabbat le sem írtam: Gergő költözködött! Tegnap este már jobb oldalt mocorgott! Persze nem teljesen jobb oldalt, csak a "köldökön túl"! :D
Kíváncsi lennék, hogy hogy csinálta! Átfordult? Vagy "odanőtt"? :)
De ezek szerint ott is van méhem, csak még nem használja az egészet. Tök jó, ezek szerint mégsem vagyok aszimmetrikus! :D
Ja, és ma először éjjel, félálomban is éreztem, hogy mocorog. 8. hónapban lévő kismama mondta, hogy őt a kisfia éjszaka óránként "felrúgdossa", és nem tud rendesen aludni. Remélem Gergő nem lesz ilyen! :shock:

Na mennem kell, vár a bab-probléma és a mosogatás, gyorsan még indulás előtt!

Szép napot mindenkinek!
Vendég
 


Timo
A Mérőhöz nekem először a Nóra ugrott be. Igaz elég rövid a vezetéknevetek ugyhogy valami hosszabb keresztnév is megy hozzá. pl: Mérő Eszter. Na tessék most sem tudok elrugaszkodni a kedvenc neveimtől. Amúgy vannak neveitek már ami tetszik?
A vásárlást a felújítás után kezdem.Jövő héten bombázzák szét a lakást és két hét alatt végeznek ha m inden simán megy,na és utána még egy kis festés amit a magunknak csinálunk és utána a pakolás!Szerintem november közepén elkezdem a nagyobb dolgokat beszerezni.Kiságyat mégsem kapunk, úgyhogy azt is kell venni,kocsi...Az apróságokat meg utána lassan, meg majd ha látom, hogy mit és mennyit kapok.
Pann
Este tíz,Jézusom.... :shock: Mivel foglalkozol?
Vendég
 


Pann!
Ez az este 10 tényleg brutálisan hangzik, főleg azért, mert nekem már 9-kor majd le ragadnak a szemeim! :)
Főzésügyileg nem igazán tudok segíteni, sem a halat, sem a zöldbabot nem szeretem annyira! :(
Én úgy tudom, hogy a genetikai ultrahangot az 18 és 20 hét között szokták csinálni. Úgyhogy ebbe a 20.hét is bele tartozik.

Ági!
Háát, sok kitartást a lakásfelújításhoz! Nekünk még egy ablakunk van, amit műanyagra kellene kicserélni, meg azon gondolkodunk, hogy a gyerekszobába szőnyegpadlót vagy laminált padlót tegyünk-e. A szőnyeg melegebb, viszont takarítani is nehezebb. Ti gondolkodtatok már milyen lesz a gyerekszobátok?

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Timo
mi 3 évvel ezelőtt költöztünk be és szerencsére felújított volt a lakás csak fürdő és a konyha maradt ránk és mi most jutottunk ide.Szóval nálunk mindenhol laminált padló van,én nagyon szeretem és gyerekszobában is az van és van rajta egy gyapjú szőnyeg amit elviszek mosodába és gépben kimossák két óra alatt.Szóval könnyű tisztítani a padlót is és a szőnyeget is.Én amúgy sem vagyok szőnyegpadló párti!A fal az barackvirág szinű,fenyő szekrény és egy ágy van benne a szekrény alatt.Na meg egy íróasztal ami kikerül majd a nappaliba.Szóval mi eleve nem vettünk semmit ebbe a szobába mert a babónak szántuk rögtön.Igaz nem is kerül más bele csak egy fenyő kiságy,pelenkázó szekrényt nem is veszünk.A ruhái kényelmesen elférnek a szekrénybe és csak ilyen pelenkázó lapot vagy mit veszünk a kiságyra és a szomszéd néni pedig varr nekünk egy tasakos kis lepedőt amit vagy a falra vagy a kiságy végére fogunk akasztani.Nálunk fő a praktikusság!
Vendég
 


Sziasztok!

Sági,
Én is ilyen kis tasakos valamit szeretnék varrni a kiságy végébe, és az ágyneműhuzatokat is én szeretném megvarrni, meg lehet hogy egy falvédőt is csinálok.
Mi is fogunk egy kicsit festeni. A lakásban ugyanis minden fal fehér és már szeretnénk egy kis színt vinni bele. Ha ez kész utána kezdünk el vásárolni.

Timi,
Szerintem is jobb a laminált padló, a szőnyegpadló nagyon magába szívja a port és nehezen tisztítható. Nekem kiskoromban volt egy aszma szerű köhögőrohamos betegségem. Kiderült, hogy azért mert a lakásban mindenhol szőnyegpadló volt, amint lecseréltük elmúlt.

Pann,
Én is úgy tudom, hogy a 18-20 hét között kell elvégezni a genetikai uh-t.
Tényleg mit dolgozol, hogy eddig bent kell maradnod?

Swen,
Én azért voltam 16+1 naposan AFP-n, mert az uh alapján több voltam.

Kami,
Mi a helyzet a kocsival? Megvettétek? Kíváncsi vagyok rá nagyon.

Cat,
Úgy látszik a tegnapi nap a vasalásról szólt. Én végre mindent kivasaltam és szerncsére a szennyesláda is üres, de ahogy magunkat ismerem nem sokáig.

Móni

Kép
móni23
 
 


Köszi Csajok! :)
Igazából én is úgy gondolom, hogy jobb a padló, tesóm fia is poralergiás! :(
Hát én nagyon béna kézügyességű vagyok, úgyhogy a gombon kívül mást nem igen tudok varrni! :(
Móni!
Érzed már a kis bubikat? :)

Ha már így kivasaltatok, jöhetnétek hozzám is! Annyira utálok vasalni!!!!

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Timi,
Igen, már érzem a kis mozgásokat, de még vannak olya napok, hogy semmi nem érzek, más nap meg elég sokat.
Hát én is utálok vasalni, ezért nagy szám tőlem, hogy végre mindent kivasaltam.
A varrás csak gyakorlat kérdése. Én is nagyon béna voltam régen, kisebb darabokkal kezdtem szabásminta alapján, most már egész jól, megy persze még most sem vagyok profi varrónő.

Kép
móni23
 
 


Szasztok!

Elkuldtem "uj Kamit" ebedelni, igy most van egy kis idom. Reggel is irtam, de elszallt es nem volt mar erom (na meg idom se - igy is fel 10-re ertem be :)) ujra irni.

Kocsi: nincs meg :( Nem is lesz, sehol nem volt mar Pramette, csak a kiallitott darabok, amiket a vevok mar honapok ota taszigalnak probakeppen a boltokban - na koszi, azt inkabb nem. Ugyhogy meg kell varni az uj szineket, amik hatha jok lesznek eloben :( Jobban szerettem volna mar otthon fotozgatni az uj babakocsinkat... Na, majd november kozepe utan... REMELEM!!!

En nagyondenagyon almos vagyok minden nap. Legszivesebben aludnek amint hazaertem, de azt megse lehet, mert mi van, ha ejszaka nemtokk aludni??? Zsebibaba folyamatosan mozog, neha lehet erezni kivulrol is (tegnap pl mekkora volt! Ulok a korzeti dokinal, hasamra teve a Kismama magazint, amit olvasok - erre nagyot ugrik az ujsag a hasamon!!!! Aztan megegyszer!!! Mert hat Zsebibaba ugy gondolta, atfordul a masik oldalara. Vagy valami ilyesmi. Hat olyan edes volt, majd' megzabaltam!!! Alig birtam nem rohogni :)) Ejszaka is erzem neha, bele is gondoltam: most meg csak 5-6. honapos. Siman folkelek, ha mozog. DE mi lesz 8-9 honaposan??? Be fogok tojni, akkorakat fog rugni!!! Nya, mindegy, csak mozogjon...

Ma megyek kedvenc nodoki bacsimhoz, leveszunk meg egy kenetet, hogy lassuk, a szemicllin megtette-e a hatasat. Remelem igen!!! De nem lennek meglepodve, ha valami gambatelep belem koltozott volna, mer mostanaban tobb a folyasom (OK, feher, ami normalis, de akkor is) es megnehabb kicsit szemcses vagy mi... Majd a szuperdoki megallapitja...

Na, hat ennyi van velem. Mingyan megkeresem Barbit es elcsabitom teazni...

Ti meg legyetek jok, probalok meg jonni ket "uj Kami" kozott...

Pusszantas!
Kami + Aron, aki ma 21+5...
kami
 
 


Ja, es a babakocsi, amit szeretnek...

Kép PegPerego Pramette toffee
kami
 
 


Sziasztok,

jó sokat írtatok. Én csaka munkahelyen nézem, mert otthon most épp nincs, úgyhogy próbálok lépést tartani (szerencsére nincs sok munka).
Kami, ismerem a csalódott érzést babakocsi ügyben. Ráadásul ha a fejembe veszem, hogy ma valamit meg akarok venni, akkor olyan csalódás ha pont az akkor nincs. Sőt még rosszabb vagyok, mert ilyenkor életbelép a türelmetlenség, és hajlamos vagyok valami másmilyet venni az eredeti helyett, ahelyett hogy várnék néhány napot/hetet. Na ez most a lakásfelújításnál halmozottan jelentkezik. Legszívesebben mindent azonnal intéznék el egyszerre. Ma pl. veszünk IKEA bútort, és aztán majd dühöngök, h miért kell várni házhozszállításra, szerelésre stb..
Folyás dettó. Asszem a terhesség maga az oka.

Panni, nagyon átérzem az AFP várakozást, én is telefonon próbálkoztam megtudni, és nem vették fel, aztán meg hívjam vissza félóra múlva. Na az a fél óra lassan telt, pedig hülyeség, mert tényleg addig már napokat vártam. Az UH meg tuti, h jó a 20. héten is, én olyan hipochonder vagyok, mindennek utánaolvastam :)

Sági, mi a felújítás végén járunk, de még bútor nincs, viszont a fürdőszoba, konyha kész, és a festés is, meg a laminált parketta is le van rakva. A szegőléc pocsék lett, mert egy kedves olcsó vidéki mester csinálta, aki csak szögezni tud, ragasztani nem, és tette ezt annak ellenére, h elrepedt a szegőléc és lejött a felső réteg sok helyen.. :evil:

Cat, Timi, Móni, én soha nem vasalok egyszerre mosás után. Szépen berakom a szekrénybe összehajtva (gyűrötten), és mikor másnap kell, akkor vasalok este tvnézés közben, de csak mindig azt az egy-két darabot (ill. opciókat, ha nemtom milyen kedvem lesz másnap). Így a vasalás szinte nem is létezik házimunkaként.

Sági, nekem is a Sári tetszik, az anyukámat is úgy hívják, szerintem nagyon jó, csak arra kell vigyázni, h ne Sacizza senki. De a Réke se kutya :)

Timo, az UH miatt tényleg ne izgulj, a 4D-s ugyanolyan tuti, és azon más láttad Buksit :)

Ági

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Szasz Agi!

En halistennek vagyok olyan lusta, hogy meg ne menjek masik babakocsi utan. Remelem az aruk nem fog valtozni, mert akkor viszont sikitofraszt fogok kapni!!!

En imadom a Saci nevet, de a Sackot megjobban! Mondjuk nekem van egy ismerosom, akirol - a csunya bucsu ellenere - szep emlekeim vannak, es o Sacko. De asszem o Sarolta eredetileg...

Jajjj, de hosszu ez a nap!!!!!!
kami
 
 


Naa, most aztán volt termés dögivel, amíg nem nézegettem be, de legalább én meg utólértem magam a házimunkával - betettem a mosógépbe még egy adag ruhát, plusz kivasaltam a tegnapi mosás eredményét. Már csak a sötétek vannak hátra, de nem tom, h azzal mit kezdek, mert csak pár darab, és nem fog annyi hozzácsapódni, h be lehessen rakni ma, viszont, olyan darabokról van szó, amiket folyton hordunk. Na mindegy, lényegtelen.

Timi: örülök, hogy tetszik az album, én is meg vagyok most elégedve vele, tök jó, hogy már ennyien küldtetek képet. De a többieket sem hagyom, nyüstölök én mindenkit. (Ha vki kapna tőlem privit, ne utáljon nagyon, pls. :) :P)

Névkérdés látom hozzátok is eljutott. Hú, Mérő, nálatok sem egyszerű. Amúgy sztem a Sára ide is jól hangzik. Meg az Emma is szép lenne hozzá sztem, meg a Tamara. Nekem most így hirtelen ezek jutottak eszembe.
Lehetőségek: http://keresztnev.lap.hu/ Bár nem tom, vtál-e már az oldalon, hátha nem.

Szőnyegpadló/laminált parketta feat. babaszoba: mi sem tudjuk még, hogy melyik legyen, mert ahogy írod, a szőnyeg melegebb, vsizont az én meglátásaim szerint a parketta meg praktikusabb. Persze leginkább későbbre nézve, de azért véleményem szerint nem olyan egyszerű szétkapni a pdlót, hogy a másikat tegyük le. Bár van vmi pattintós, amit meg rá lehet tenni a szőnyegre. Nem tom, ez még nálunk is meggondolandó, majd írd már le légyszi, ha ti jutottatok vmire, jól jönne egy kis segítség.

Kami: uhh, sajnálom, h nem sikerült kocsit venni, de nyugi, lehközelebb biztos összejön - tudom, mondani könnyű, és meg is értem, h szeretnéd már, de gondolj arra, h van még időd. És mondtam már, tök értelmesen csinálsz amúgy is minden, szval nyugi, minden oké lesz a kocsival is. Egyébként nagyon klasszul néz ki a járgány, drukkolok hozzá, h minél hamarabb sikerüljön beszerezni.
"Új Kami" hogy szuperál?

Sági: majd lakásfelújításnál is gondolj rám, és meglátod, az is könnyebb lesz - ha már a vasalásnál beváltam. ;)
Amúgy sztem nagyon jól hangzik a Réka a nevetekkel, nekem is tetszik már az eleje óta, van is egy ilyen "kisbarátnőm". Tündár babalány, nincs még egy éves, de imádom. Rajta gyakorlok.

Pann: na, mi a helyzet AFP téren? Már 2 múlt, megvan, sikerült elérni őket? Mulasztások pótlását köszönöm, beírtam az albumba a pocis fotódhoz a 18-at, de a Gergős képhez nem tudom, mert nem enged annyi karaktert. Majd még próbálkozom, h megoldjam vhogy.

Ú, annyira irigyellek, h te már arról írhatsz, h hová forgott a baba a pocidban. Én is annyira szeretném már érezni a mozgását, de nálam még csak a buborékolós periódus van. Na mindegy, mindig úgy vagyok vele, hogy talán majd következő nap... Egyszer biztos be fog jönni. :)

Móni: akkor kijelenthetjük, a 2007. tavasziaknál a tegnapi nap a vasalásé volt. 8) Blee, én annyira utálom. Most még abba gondoltam bele, h sztem nekünk mázlink van, mert tavasszal azért talán nincs olyan meleg (kánikula bizti nincs), így a nagy pocak plusz vasalás nem lesz olyan gázos, mint pl. nyáron lenne.

Ági: az a baj, hogy az én párom minden nap ingben jár dolgozni, és nekem is úgymond flancosabban kell öltöznöm a munkahelyemre, na most ebből kifolyólag kb. csak ilyen ruhák kerülnek mosásba. Persze, megoldás lenne a napi vasalás, de nálunk nem fér el sehol a vasalódeszka, ha fel van állítva, és egyrészt amúgy is utálom emelgetni, meg felállítani, de nem is hiszem, h ilyen állapotban az olyan jó lenne. Így legalább egyszerre le van tudva.

Ehh, bocsi a méteres kisregényért.

KépKép
catrine
 
 


Ja, Timi: Miát én is hiányolom, nagyon ritkán jár :(, de a múltkor asszem azt írta, h csak a munkahelyéről tud írni. De amikor hiányoljuk, általában előkerül egy-egy üzi erejéig, úgyhogy gyerünk, kiabáljunk neki együtt. :)

Móni: olyan jó, h van vki, akit megkérdezhetek - aki kb. ugyanott van, mint én. Nálad mozog már a baba? Vagy a buborékolás van?

KépKép
catrine
 
 


sziasztok!

tegnap voltam a bolgárkerék u-ban az integrált vérvétel 2. részén, holnap este lesz eredmény, annnyira várom!!! ezt tűztem ki "határidőként" aztán én is belevetem magam a babakocsi-babaágy nézésbe

dokinál is voltam, hihetetlenül aranyos normális volt most a nő, ismét visszatért a hitem az sztk rendelésbe :) babó cukin mozgott, meg integetett, úgyh nagy kő esett le a szívemről, h jól van. alig várom már, h érezzem a mozgását, akkor leszek igazán nyugodt (v nem:))

szőnyegpadló-parketta választásnál én abszolút a parkettát pártolom! nem hideg, lehet rá kisebb szőnyeg rakni, ha vlkinek úgy barátságosabb, de sokkal könnyebben tisztántartható és babánál ez az elsődleges szempont sztm.

majus3
 
 


Szasztok!

Mara befejeztem "uj Kami" tanitasat, nemsokara indulok a dokibacsihoz.

Parom kuldott egy linket, amin van egy lista a korhazas cuccokrol, kicsit talan rovidebb, mint az elozo. Ime:

Okmányok
- személyi igazolvány
- TAJ-kártya
- kismamakönyv
- leletek
- 300 napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonat
- apasági nyilatkozat, akik élettársi viszonyban élnek
- elvált vagy különélő szülők esetében az anyakönyvi hivatal ad felvilágosítást

Szülőszobára
- hálóing, ha nem ad a kórház
- ásványvíz (ha engedélyezett az ivás vajúdás közben)
- magas cukortartalmú gyümölcslé a szülés utánra (a vérveszteség miatt ajánlják)
- szőlőcukor a vajúdás időszakára
- apukának szendvics
- papucs
- aprópénz a kávéautomatába (hosszú vajúdás esetén, apának)

Gyermekágy
- eldobható pelenkák (ha a kórház nem biztosítja)
- 2-3 textilpelenka (fej alá, büfiztetéshez)
- popsitörlő kendő
- pipere felszerelés (semleges illatú tusfürdővel)
- 5 db elöl gombos hálóing (szinte biztos, hogy összevéreződnek)
- köntös
- puha wc papír
- 2 pár papucs (egyik zuhanyozni)
- sok alsónemű (lehetőleg sötét színű, vagy eldobható)
- szalvéta, evőeszköz, pohár, konyharuha
- mellápoló kenőcs a mellbimbó kisebesedése ellen (Garmastan)
- mellszívó
- melltartóbetét tejszivárgás ellen (2-3 pár mosható vagy 1 csomag eldobható)
- TENA betét 1 csomag, a szülés utáni vérzésre
- éjszakai intim betét vagy vatta 1 csomag, a vérzés csökkenésekor
- Laktoherb vagy Fitolac szoptatós tea a tejtermelés serkentéséhez
- hazamenetelhez ruhák (a pocak eltűnik, a terhesség előtti ruhák viszont majdnem biztos, hogy szűkek)

Ruhák a babának
(elég, ha apa a távozás napján viszi be)
- body (kombidressz)
- rugdalózó
- kiskabát/pulóver
- anorák (télen)
- sapka (télen egy vékony és egy vastag is)
- takaró
- bébihordozó

Lorca, itt is itt a bebihordozo!!!!

Szonyegpadlo vs laminalt padlo:
Egyertelmuen az utobbi. Meg akkor is, ha a mienk a bejeratnal most valamiert "puposodik" - biztos ilyen hotagulasos ize. Konnzyu mosni, porszivozni, en utalom a szonyegeket, egyetlen db IKEA-rongyszonyegunk van, azt is inkabb mosom, mint porszivozom...

A gyerek majd ezen a padlon remekul fog tudni csuszni-maszni, pisilni-kakilni-hanyni, leeheti, leihatja. Es meg tonkre se tudja tenni, mert bivalyeros, kopasallo, stb. Hajra laminalt padlolap!!!

A Brendon mellett itt a Vacin egyebkent van egy kis mintabolt, mi onnan vettuk a padlonkat, kanadai szilfa vagy mi az eg, gyonyoru - es hihetetlen modon olcsobb, mint pl a TTL meg az oszes ilyen szakbolt. Svajci aru, svajci minoseg, gyonyoru valasztek (es nagy!) es jo kiszolgalas!!! 40-es kopasallosagu es jo vastag is. Ha jol emlekszem legalabbis. Akit erdekel, otthon van a nevjegyem hozzajuk meg tudom adni, mi a bolt neve + elerhetosege...
kami
 
 


Kami: ez a lista nagyon szuper, ezt is elmentettem. Köszönjük neked és a párodnak, hogy ilyen hasznos infokkal láttok el minket. :)

Találtam én is még a nyáron egy szupi listát, de hülye fejemmel nem mentettem el sem az oldal címét, sem magát a listát, szal most azóta is keresgélem. :?

Majus: édes lehetett a baba mozgás. És nyugi, minden oké. ;) Szőnyegpadló kontra parketta kérdéskörben egyet értek mind veled, mind Kamival.

KépKép
catrine
 
 


Timi: találtam neked neves linkeket.

http://www.nevnaptar.eu/
http://www.unnep.eu/index.php?option=co ... &Itemid=36

Remélem, vmelyik hasznodra lesz. A listát keresem továbbra is, de azt nem találom. :? Viszont ezt egyszer úgy emléxem, már betettem:
http://babanet.hu/hol-mi/kelengye.php - itt is elég jó kis dolgok vannak felsorolva, és elég részletes. Mondjuk nekem a Kami féle lista jobban tetszik. :P

Asszem, megpróbálok mára eldugulni, de ha találok még vmi hasznos linket, azt azért még beteszem.

KépKép
catrine
 
 


Szia Kami!
Sajnálom a babakocsi dolgot.Figyu és csak az új szinekben lehet majd rendelni vagy a régiekből is???
Vendég
 


Csak az ujakbol - amik kozott lehet h lesz regi is. De pl az anice (turkizkek) Pramette-ol tuti kiesik. Az a baj, hogy hiaba lesz 10 fele babakocsi szin, a Pramette-nek ebbol max 4 lesz... Mondjuk az az ezustos vagy toffee, ami a te linkeden volt, tetszik, illetve az almazold is szep eloben. Utobbi valszeg feltunobben koszolodik, de mindegy... Meglatom majd, mi lesz a valasztek...

Zsebibaba most is mozog. Ez egy kis kukac, ide-oda tekereg!!!!

Voltam ma imadott dokibacsimnal. Epp egy betege akart bemenni hozza, amikor tolem a noverke vette fol az adatokat. Megallt a pultnal, kerdezte tole a noverke, hogy "igen, Tanar ur?" Mire o: "Semmi, csak hallgatom, hogy o (ram nezett) mit csicsereg" :) Asszem bejovok neki :D Vett kenetet, szerinte nincs semmi gaz (szerintem se!), de felirt valami huvelytablettat, amit 3 ejszakan at kell applikalni, aztan kesz. Egy het mulva lesz kenet-eredmeny.

Sagi-Timo: 4D UH az Uzsokiba novemberben erkezik, jovore hasznaljak. Az iden van a betanulas. Jo, mi??? 32. hettol (en legalabbis) mar az Uzsokiban is lathatom 4D-n a babam!!!

Most megyek porszivizni. De mivel nincs szonyeg, gyorsan megleszek :D
kami
 
 


Éljen-éljen!!! :D
Rajtam gyakorolhatnak!!! :lol:
Vendég
 


Nya, meg is vagyok: nagyszoba, eloszoba, konyha, furdo. A kisszobat meghagytam Maki Gabornak, mert mar szurt a pocim :) Most megyek es csobbanok egyet jo meleg vizecskeben.

Ja, Cat, nagyon szivesen a listat, minel tobb ilyet lattok, annal jobban ki lehet szurni, mi az, ami mindegyikben szerepel... szoval nem igerem hogy az utolso volt :D
kami
 
 


Hogy miert nem bizom a paromra a babacucc-vasarlast?

Kezebe nyomtam a receptet (illetve o maga ragaszkodott hozza, hogy maradjak itthon, majd o kivaltja), hogy hozza el a dokiba altal felirt huvelytablettat. Recept ellenere is sikerult kupot hoznia - OK, a gyogyszertaros idiota, nem vitas. De elolvashatta volna a kedves parom is, mi van a dobozra irvam hiszen elmondtam neki, hogy TABLETTA es nem kup!!!!!

Attol tartok, hiaba irnam neki ossze, hogy PegPerego Pramette, vagy hogy AVENT 250 ml, elhozna, amit odaadnak a boltban: PegPerego Venezia, BebeConfort cumisuveg...

Ma este nem kezelem a huvelyemet. Majd holnap megyek recept nelkul reklamalni. Mert a dokim valamiert a tablettat irta fol, nem a kupot - direkt rakerdeztem tole: kup lesz? Neem neeem, tabletta... Ugy kell nekem, miert biztam ra a paromra...

Merges vagyok!!!
kami
 
 


Grrrrrrrrrrrrr, merrrrrrrrrrrgessssssssssss vagyokkk!!!!
kami
 
 


Sziasztok!


Jaj, bocs, nem dolgozom ám 10-ig! :) Csak a munka mellett még fut néhány dolog -egyelőre- hogy ne unatkozzak annyira!!! :D Például a kedd az kóruspróba miatt ilyen hosszú. A munka egyébként tanítás, ált. isk. felső tagozat!!! A legjobb korosztály! :P (Átok rosszak, de szeretem őket!)


Az AFP eredményem még NEM ÉRKEZETT MEG!!!! :evil: :evil:
Már két hét telt el!!!!!

Csatlakozom Kamihoz: grrrrrrrrrrrrrrrrsssssggggggggggggrrrrrrrrrrr


Viszont megérkeztek az első ajándékok Gergőnek! Barátnőm szállította, csibés és kék csíkos és egyéb kombidresszek, és egy ici-pici világoskék-fehér zokni. Ha a születése után rámegy, már jól jártunk, de annyira aranyos! Le sem bírtam tenni! :D :oops:


Cat! Köszönöm az album "gondozást"!
Vendég
 


Szasz Pann! A zokni vilagoskek-feher csikos? Belul frottier? Mert akkor olyan nekunk is van! :)

Zsebibaba mar kb egy oraja tancikal a pocakomban. Pedig mar ettem is. Kezdek aggodni: a hiperaktivitasa nem valami kenyelmetlenseget jelez belul??? (A, nem, tegnap rakerdeztem a dokinal is - az a jo, ha mozog...) Mutattam tegnap a dokimnak a 4D-fotokat, mondom neki, ennek a gyereknek nincs is fule. Aszongya: hat, telleg nincs. De oruljek, hogy van feje :D Jofej mi???

A parom mindjart megy trade visit-re. Szegenyke. A ceg nagyresze megy - Barbi es en persze nem, hiszen mi babat varunk es nekunk nem tesz jot a kocsikazas :D Barbi ma szabin van, en meg megyek be potyazni. De csakis joga utan - 11-re, hahhhahhhha! Szoval a parom meg orulhet, hogy pesti Tescoba mennek - a tobbiek videkre: Balaton, Pecs, stb. Ok mar reg uton vannak...

Na, lassan en is keszulodok, mert meg joga elott gyoccertarba is kell mennem megszerezni az IGAZI gyogyszert es et visszaadni...

Ma tudok jonni sokat 11 utan, nincs "uj Kami", aki mellettem gubbasszon, o is megy tredvizitre :D

Pusz,
Kami
kami
 
 


Sziasztok!

Rájöttem, hogy egy érzelgős liba vagyok... Megrendeltem az internetről a Babazene cd-t és ma reggel azt hallgattuk Buksival. Persze tök letargikus az egész úgyhogy szinte végigbőgtem és egy csomó szörnyűség eszembe jutott: mi van, ha nagymamám nem éri meg, hogy megszülessen a dédunokája (81 éves). Vagy apukámnak van egy rosszindulatú daganata és mi van, ha addig meghal? Szóval ilyesmik... szerintem Buksinak sem tetszett, mert nem mocorgott.. úgyhogy egy darabig biztos nem hallgatom meg! :cry: :cry:

Kami!
Tök jó, hogy ilyen jófej dokid van. Ma megyek genetikai uh-ra, aztán rákérdezek, hogy mi lesz velem dokiügyben. Ez is bosszant. Na, mindegy.
Jó jógázást! :) Ja, és nagyon jó, hogy ilyen melóhelyed van, hogy elengednek!

Pann!
Én is két hete voltam AFP-n, nem tudom, hogy megjött-e az eredmény. A kórházban azt mondták, hogy az uh előtt kérjem el. Persze, lökött módon be is telefonálhattam volna már, hogy mi van! :)

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Sziasztok!

Kami,
Sajnálom, hogy nem sikerült megvenned a babakocsit. Minden babakocsiból most van kollekcióváltás, csak mert megnéztem a neten és amilyet mi szeretnénk abból sincsen már az üzletekben.

Cat,
Igen néha már érzem a mozgolódását, olyan nagyon pici kis rugásokat vagy is inkább simogatásokat.

Timi,
Ugye ma mész uh-ra. Hidd el minden rendben lesz, majd írd meg, hogy mi volt.

Pann,
Sajnálom, hogy ennyit kell várnod az eredményre, nekem holnapra ígérték, hát kíváncsi leszek. Már csak azt nem értem, hogy mi tart eddig. Az Istenhegyi klinikán is meg lehetett volna csinálni és ott 1,5 (!) óra múlva meg van az eredmény csak hát 5500 forint.

Kami,
Milyen volt a jóga?

Cat,
A végén az lesz, hogy én is tükör előtt csinálok magamról egy képet, mert a páromat nem tudom rá venni.

Móni

Kép
móni23
 
 


Halihó!
Megjöttem az uh-ról, minden okés! Mom 1,1. Doki szerint tökéletes a kisbabám! :) Buksi múlt hét óta hízott 10 dkg-ot, úgyhogy most már 30 dkg! :)
Csajok!
Akinek megvolt már ez az uh-ja, nem írná le az adatokat? Csak összehasonlításképp, hogy kinek mije mekkora! :)

Ja, kérdeztem a dokit, hogy fiú vagy lány, erre azt mondta, hogy nem bocsátkozik tippelgetésekbe, mert hogy ilyenkor még nem lehet egyértelműen megállapítani! Ugye nem fog kukaca nőni Buksinak? :D :wink:

Móni!
Tényleg jó lenne rólad is egy pocakfotó, biztos növöget már! :)

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Na haj. Megjottem jogarol. Meg is ebedeltem.

Timo, nem vagy erzelgos!!! De azt nem ertem, miert pont ilyenekre gondoltal... ahelyett, hogy elkepzelted volna a babadat, amint mosolyog a pocidban a szep zene hallatara :) Legkozelebb tessek inkabb ilyesmire gondolni!! Az elet nem orok es aki beteg, sajna elkepzelheto, hogy rovidebb ideig el (na nem feltetlenul!), mint aki eros es egeszseges. Ha a sors ugy akarja, dedivel es nagypapival is talalkozni fog Buksika, sot jatszani is fognak egyutt - ha viszont nem, akkor sajna nem. Ezellen te nem sokat tehetsz :( Viszont Buksira vigyaznod kell es ovni a negativ gondolatoktol!!!

Neha nekem is eszembe jut, hogy a nagymamam (tudorakos szegeny) esetleg mar nem talalkozik Zsebibabval. Mondjuk koztunk nem eros a kotelek, en valahogy ilyen lelektelen ember vagyok: se a nagymamammal, se a szuleimmel nem szoros a kotelek. Nekem ez a normalis sajnos, es szerencsere tudom, hogy ez nem CSAK az en hibam, tehat nem feltetlenul en vagyok elvetemult, halatlan ember, de nalunk annyi minden tortent otthon, hogy nekem mar nincs erom ezen valtoztatni. Gyakorlatilag 20 eves korom ota tok egyedul eltem (kiveve azt az 1 evet, amig ferjnel voltam...) egeszen Gaborig. Vele vegre boldog vagyok - azelott csak egyedul voltam boldog. Egyertelmu, hogy egy lepest haladtam elore a "jo" uton. De nekem ennyi eleg es a szuleim problemajat - konkretan az anyukamet, mert csak neki van problemaja, de neki mindennel es mindenkivel... vagy leginkabb sajatmagaval??? - mar nem tudom es nem is szeretnem magamra venni.

Na, miutan igy lehangoltam mindenkit, a bottom line az lenne, hogy Timo, adj a nagymamidnak es az apukadnak annyi szeretetet, amennyit csak birsz, es ha ezt erzik, erosodnek tole es igy biztos taliznak Buksikaval, akinek akkor mar mas lesz a neve :D
kami
 
 


Na, Timo, gratula az UH eredmenyekhez. Nekem otthon vannak a papirjaim, este meg tudom adni neked az adatokat.

Kozben most, hogy igy vegigolvastam, amit az elobb irtam, rajottem, talan epp ez lehet az oka annak, hogy igy "elore keszulok" es talalok megoldast mindenre: Gabor elottig mindent egyedul kellett megoldanom, sose kertem segitseget senkitol, kiveve egy esetet, ami tenyleg nem ment volna egyedul... de akkor sem a szuleimhez fordultam... szoval lehet, hogy koran felnottem es eszre se vettem es semmi koze ahhoz, hogy "31 eves vagyok es benott a fejem lagya a gyerekhez"...
kami
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?