Naa, most aztán volt termés dögivel, amíg nem nézegettem be, de legalább én meg utólértem magam a házimunkával - betettem a mosógépbe még egy adag ruhát, plusz kivasaltam a tegnapi mosás eredményét. Már csak a sötétek vannak hátra, de nem tom, h azzal mit kezdek, mert csak pár darab, és nem fog annyi hozzácsapódni, h be lehessen rakni ma, viszont, olyan darabokról van szó, amiket folyton hordunk. Na mindegy, lényegtelen.
Timi: örülök, hogy tetszik az album, én is meg vagyok most elégedve vele, tök jó, hogy már ennyien küldtetek képet. De a többieket sem hagyom, nyüstölök én mindenkit. (Ha vki kapna tőlem privit, ne utáljon nagyon, pls.
)
Névkérdés látom hozzátok is eljutott. Hú, Mérő, nálatok sem egyszerű. Amúgy sztem a Sára ide is jól hangzik. Meg az Emma is szép lenne hozzá sztem, meg a Tamara. Nekem most így hirtelen ezek jutottak eszembe.
Lehetőségek:
http://keresztnev.lap.hu/ Bár nem tom, vtál-e már az oldalon, hátha nem.
Szőnyegpadló/laminált parketta feat. babaszoba: mi sem tudjuk még, hogy melyik legyen, mert ahogy írod, a szőnyeg melegebb, vsizont az én meglátásaim szerint a parketta meg praktikusabb. Persze leginkább későbbre nézve, de azért véleményem szerint nem olyan egyszerű szétkapni a pdlót, hogy a másikat tegyük le. Bár van vmi pattintós, amit meg rá lehet tenni a szőnyegre. Nem tom, ez még nálunk is meggondolandó, majd írd már le légyszi, ha ti jutottatok vmire, jól jönne egy kis segítség.
Kami: uhh, sajnálom, h nem sikerült kocsit venni, de nyugi, lehközelebb biztos összejön - tudom, mondani könnyű, és meg is értem, h szeretnéd már, de gondolj arra, h van még időd. És mondtam már, tök értelmesen csinálsz amúgy is minden, szval nyugi, minden oké lesz a kocsival is. Egyébként nagyon klasszul néz ki a járgány, drukkolok hozzá, h minél hamarabb sikerüljön beszerezni.
"Új Kami" hogy szuperál?
Sági: majd lakásfelújításnál is gondolj rám, és meglátod, az is könnyebb lesz - ha már a vasalásnál beváltam.
Amúgy sztem nagyon jól hangzik a Réka a nevetekkel, nekem is tetszik már az eleje óta, van is egy ilyen "kisbarátnőm". Tündár babalány, nincs még egy éves, de imádom. Rajta gyakorlok.
Pann: na, mi a helyzet AFP téren? Már 2 múlt, megvan, sikerült elérni őket? Mulasztások pótlását köszönöm, beírtam az albumba a pocis fotódhoz a 18-at, de a Gergős képhez nem tudom, mert nem enged annyi karaktert. Majd még próbálkozom, h megoldjam vhogy.
Ú, annyira irigyellek, h te már arról írhatsz, h hová forgott a baba a pocidban. Én is annyira szeretném már érezni a mozgását, de nálam még csak a buborékolós periódus van. Na mindegy, mindig úgy vagyok vele, hogy talán majd következő nap... Egyszer biztos be fog jönni.
Móni: akkor kijelenthetjük, a 2007. tavasziaknál a tegnapi nap a vasalásé volt.
Blee, én annyira utálom. Most még abba gondoltam bele, h sztem nekünk mázlink van, mert tavasszal azért talán nincs olyan meleg (kánikula bizti nincs), így a nagy pocak plusz vasalás nem lesz olyan gázos, mint pl. nyáron lenne.
Ági: az a baj, hogy az én párom minden nap ingben jár dolgozni, és nekem is úgymond flancosabban kell öltöznöm a munkahelyemre, na most ebből kifolyólag kb. csak ilyen ruhák kerülnek mosásba. Persze, megoldás lenne a napi vasalás, de nálunk nem fér el sehol a vasalódeszka, ha fel van állítva, és egyrészt amúgy is utálom emelgetni, meg felállítani, de nem is hiszem, h ilyen állapotban az olyan jó lenne. Így legalább egyszerre le van tudva.
Ehh, bocsi a méteres kisregényért.