Sziasztok!
Nekem (Adimet előtt) palacsinta volt a kedvenc ételem. Most már többször is meggondolom, hogy egyek e belőle. Valamiért már nem csak az édeset részesítem előnyben. Vajh miért is?
Zsizsik! Helyesbítek. Csinált két ciklust (46 cn, 50 cn) a gyógyó. Aztán 47. cn-en barna, most meg itt tartok. Ezt én visszalépésként élem meg.
Amúgye BIZTOS vagyok benne, hogy nem tettem meg mindent!!!! Példul ott van a testmozgás. Leredukálodott nullára. Reggel felkelek, kocsiba be, melóhelyen összeadva kb. 30 percet rohanok - a többi ülés, aztán haza. Kocsiba be, kádba be, ágyba le. Ezt két hónapja csinálom. Hétvégén is. Szeptemberben egyszer 4 egész napra elmentünk Kehidára, így ott úszkáltam napi 1-1,5 órát. A többit aroma szaunába, majd pezsgőfürdőbe, majd pihiágyban hemperegve töltöttem.
Kész vagyok a projekteim 95%-val, így kb. november egytől már csak átlag 8 órát fogok dolgozni Okriszti. Szervezetemet naná hogy kizsigerelték.
Azonban motiváció, hogy párom megszerelte szobakerómat, s azt fogom tekerni, mihelyt hazaérek időben.
Kincs ha jól rémlik akkor április végétől szedem a bogyót. Norka pár hsz-el előbb írta, hogy a hatás 5-6 hónap. Tképpen 6 hót taposom.
Időnként elkámpicsorodva firkálok ide, de olyan jó motiváció, hogy látom a kismamikat, akik biza végigjárták ezt az utat. S most: boldogok!
Előbb-utóbb mindenkinek lesz babója Zsizsik!!!
Gondoltam én is kivizsgálásra - tűzetesebbre.
Okriszti matekoltam, s így 59. cn-nél tartok. Háááát....
Oly mindegy hogy 59 vagy 106 szerintem.
A(dimet) köszke a krémet. Bepróbálkozok este a patikusnál
Igaz pár napja összevesztünk a Bánfi hajszesz ügyletünknél. Na de hátha nem sértődös.
Te sem menzisztél június vége óta???!!! Neked is megváltás lenne....
Zsizsik ez az ösztoizé-t
Rambókától pontosan idézve:
"Beebeey!
Nem akarsz egy Norcolut kúrát???? Nem igazán használ a szervezetednek az ilyen hosszú ösztrogénhatás !!!!! Meg talán a metformin is jobban tudna hatni egy új ciklusban!!!!"
Én még egy dolgot figyeltem meg, s nemtom hogy összefüggésben áll-e a PCO-val, de feldobom nektek: hihetlen hogy mit össze-vissza nem álmodtam metformin előtt. Amíg volt menzi addig, nem álmodtam, s most hogy megint tombolnak bennem a hormonok.... háááát végigdolgozza az agyam az éjszakát.
Tegnap a japánok elől menekültem vadidegen emberekkel a szegedi klinikákon keresztül.
Enni du. 5 után nem szoktam, s tv-t már hónapok óta nem kapcsolok be. Szerintetek? Jó, hát lehet fogni a stresszre is, de volt stresszem a nyáron is, mégis irtó jókat hunytam.
Legyen mindenki szép hétvégéje!!!
Bee