Sziasztok!
Szerdán megjártam a második NST-t. Doktorbácsinak nem nagyon tetszett, mert hogy nagyon alszik a baba. Hááát, most mit csináljak??? Nem minden babóca a délelőtti órákban a legaktívabb, amikor a vizsgálatot csinálják.... Pedig direkt ittam Pepsit is, hátha attól felébred, de nem. Nálunk csak du. van buli.
Jövő héten nem lesz dokim, még csak a közelben sem, így vasárnap bemegyek a kórházba, mert ügyel, és csináltat NST-t, meg gondolom megvizsgál. Biztos nyugodt akar lenni afelől, hogy milyen állapotban hagy itt.
Kérdeztem tőle, hogy mi a protokoll, ha a jövő héten szülök, és ugye nem ő vezeti le a szülést, attól mehetek-e hozzá a 6 hetes kontrollra, vagy ahhoz kell mennem, akinél szülök. De mondta, hogy természetesen mehetek hozzá.
Végre lefénymásoltattam a házassáig anyakönyvi kivonatunkat is. Egerben elég ez is, nem kell 30/300 stb. napnál nem régebben kiállított.
Megvettem az overállt is (bár 3.800Ft helyett már 3.990Ft volt
; gondolom nagy rá a kereslet, ezért felemelték az árát), már csak a mérleg hiányzik, de nem biztos, hogy ebben a hónapban belefér a keretbe, mert férjuram 30.000Ft-tal kevesebb manit kapott most, a következő hónapban meg már nem lesz akcijós.
Jövő héten 38.hetes uh, tök várom
, de lesz vérvétel is. Valami vérzékenységet, vagy mit nézet a doki
De azért majd kibírom.
Tinu!
Szerintem a Tünde tök szép név!!!
Meg tényleg az a lényeg, hogy nektek tessen. Pl. férjemnek (szerintem) azért nem tetszik a ZSombor, mert az egyik munkatársa fikázta, hogy az hogy hangzik, és akkor már neki sem tetszett....
Cic!
Küldöm én is a telefonszámom, meg a többit.
Én szívesen elvállalnám a feladatot, mert első körben szülök, és ha nem is lesz időm jönni írni, de a híreket megosztanám veletek, de valszeg januártól lemondjuk az internetet. Ugye családi házban élünk, ahol a téli gázszámla általában 40.000Ft, szóval minden fillérre szükségünk lesz
Nagyon jó híreket írtál valóban!!! Ez tényleg szuper, hogy befordult a kiscsajszi! 2500gr??? Az szééééép!
És még nem szültem meg, csak most senki nem volt, aki Jázminra nézett volna, ezért nem tudtam jönni
Ja, és úgy tűnik, hogy a csajszi kezdi elviselni a hajgumit, majd teszek fel egy képet, hogy mennyire kislányosabb így a pofija
(na, ezt csak ide írtam, mert most jutott eszembe
)
Kata!
Nekem is már csak a mellszívót kellene fertőtleníteni, plusz még ezt az overállt kimosni. Olyan jó, hogy már csak ennyi a feladat!
Nagyon édes a babád az uh-os képen!!!
És mellékesen a szobája is szuperül néz ki!
Szana!
Hát hallod, tényleg elrepült ez a pár hónap. Szinte észre sem vettem a terhességet, mert most szerencsére elkerült a rosszullét, stb, bár fáradtnak fáradt voltam, de Jázi mellett nem lehetett pihenni, és csak most,a végére érzem magát a terhességet. Persze inkább így, minthogy végigszenvedtem volna a babásságot.
Niki!
Neked nem a mai volt az utolsó napod a munkahelyen???
Krista!
Nekem most olyan megérzésem van, hogy túl fogom hordani a babát, Jázival azt jósoltam, hogy hamarabb jön, és be is vált. De azért nem szeretném túlhordani, mert most már sehogy sem jó éjszaka, ha pisilni nem is kell felkelnem csak egyszer, de kb 20 percenként fordulok az egyik oldalamról a másikra, szóval nem sokat tudok már pihenni, nappal meg Jázi nem hagy (szép hosszú mondat lett
).
Zsanett!
Gratulálok a kislányhoz!!! Szép nevet választottatok!!!
Mágnes!
Sajnálom a veled történteket!!! Gondolom hogy megijedhettetek!
Na, de a lényeg, hogy most már jól vagytok!!
Képet rakok fel az overállról, csak a férjem elvitte a gépet a szervízbe, mert nem olvassa be a memóriakártyát
Persze, hogy ez is most romlik el. És sajna nem a kártyának van baja, mert elkértem a barátnőmék gépét, és az beolvassa a kártyát, viszont az ő kártyájukat sem olvassa be a gépünk, szóval tuttti, hogy a gépnek van baja
Puszi mindnekinek, és aki nem lesz gépközelben, annak kellemes hosszú hétvégét!
Brigó