Szép jó reggelt!
Dodus
Húzzatok bele a babagyártásba! Mi nem vártunk sokáig, esküvõ után rögtön terveztük Martint, és az elsõ házassági évfordulónkat vele ünnepeltük. Akkor már majdnem 1 hónapos volt.
Neva
Szegénykém, akkor most együtt (v)érzünk.
Hát, én legalább kihúztam szülés után 8 hónapig. De azért jobb volt nélküle...
Terhesség alatt meg az én bõröm is félelmetesen nézett ki, legalábbis félidõig. Drága öcsikém mindig azt mondta, hogy attól nem fogok 16 évesnek kinézni, hogy ragyákat növesztek!
Kata007
Biztos minden rendben lesz Dórikával. Te eddig ráadtad a terpeszrugit? Martin hordta születésétõl kezdve, mert picit kötött volt a jobb csípõje, és ráadásul én annak idején 1 éves koromig szíjban voltam. A szûrés után még 5 hétig kellett hordania, de nem kellett kontrollra visszamennünk. Õt nem zavarta, nyugodtan megfordult abban is.
Neked újabb gyógypuszik :
Hát, hiába küldtem a múltkor?!
Marika
Hát, szerintem sem változik sok minden szülés után. De azért ez jó is! Én tartottam tõle, hogy egy jó kis gátmetszés után milyen lesz az ember, de szerencsére ugyanolyan, mint elõtte.
Már a helye sem látszik.
Most, hogy közeledik a 13-a, és Martin 8 hónapos lesz, megint sokat gondolok a szülésre. Életem legnagyobb és legcsodálatosabb élménye volt. Még akkor is, ha akkor könyörögtem, hogy lõjenek le.
Már most várom a következõ terhességet, mert azt is imádtam, ahogy Martin nõtt bennem, de én a szülést is várom. Mondják is a barátnõim, hogy perverz mazohista vagyok. De akkor is jó volt!
Martinra meg olyan büszke vagyok, mert nagyon ügyi. Most kicsit dicsekszek vele, de tudom, elnézitek. Olvastam más topicokban, hogy 9-10 hónapos babák most tanulnak felülni. Martin meg 6 hónapos korától felül, és 6.5 hónaposan egyedül felállt. Most is itt rohangál négykézláb, és ahol csak tud, felkapaszkodik. Sõt, a legújabb, hogy pár másodpercig tud állni kapaszkodás nélkül is.
Megyek megnézem, mit csinál, mert nagyon csendben van.
Puszi Lina