Új privát üzeneted érkezett!

ronda
Csak nem tudok írni
neva
neva

Köszi mindenkinek!
Voltam dokinál, kaptam antibiotikumot. Remélem szombatra semmi bajom nem lesz, mert most naaaaagyon fáj a torkom. Alig bírok enni. A kenyér olyan volt a torkomnak, mintha kaktuszt ettem volna. Kép Ráadásul a köhögésemre Dórika már kétszer kelt fel, pedig annyira próbálom visszafogni, hogy halk legyen. Kép

Lina!
Csütörtökön megyünk a dokinénihez akit ajánlottál. Majd beszámolok.

Marika!
Tök jó, hogy mégis jön a férjed. A skorpiók tudnak váratlan, de kellemes meglepetést okozni. A párom tudna mesélni róla! Kép

Szép álmokat mindenkinek!

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Szép jó reggelt!

Dodus Kép

Húzzatok bele a babagyártásba! Mi nem vártunk sokáig, esküvõ után rögtön terveztük Martint, és az elsõ házassági évfordulónkat vele ünnepeltük. Akkor már majdnem 1 hónapos volt.

Neva Kép

Szegénykém, akkor most együtt (v)érzünk. Kép Hát, én legalább kihúztam szülés után 8 hónapig. De azért jobb volt nélküle...
Terhesség alatt meg az én bõröm is félelmetesen nézett ki, legalábbis félidõig. Drága öcsikém mindig azt mondta, hogy attól nem fogok 16 évesnek kinézni, hogy ragyákat növesztek! Kép

Kata007 Kép

Biztos minden rendben lesz Dórikával. Te eddig ráadtad a terpeszrugit? Martin hordta születésétõl kezdve, mert picit kötött volt a jobb csípõje, és ráadásul én annak idején 1 éves koromig szíjban voltam. A szûrés után még 5 hétig kellett hordania, de nem kellett kontrollra visszamennünk. Õt nem zavarta, nyugodtan megfordult abban is.

Neked újabb gyógypuszik : Kép Kép Kép Hát, hiába küldtem a múltkor?!

Marika Kép

Hát, szerintem sem változik sok minden szülés után. De azért ez jó is! Én tartottam tõle, hogy egy jó kis gátmetszés után milyen lesz az ember, de szerencsére ugyanolyan, mint elõtte. Kép Már a helye sem látszik.

Most, hogy közeledik a 13-a, és Martin 8 hónapos lesz, megint sokat gondolok a szülésre. Életem legnagyobb és legcsodálatosabb élménye volt. Még akkor is, ha akkor könyörögtem, hogy lõjenek le. Kép Már most várom a következõ terhességet, mert azt is imádtam, ahogy Martin nõtt bennem, de én a szülést is várom. Mondják is a barátnõim, hogy perverz mazohista vagyok. De akkor is jó volt!

Martinra meg olyan büszke vagyok, mert nagyon ügyi. Most kicsit dicsekszek vele, de tudom, elnézitek. Olvastam más topicokban, hogy 9-10 hónapos babák most tanulnak felülni. Martin meg 6 hónapos korától felül, és 6.5 hónaposan egyedül felállt. Most is itt rohangál négykézláb, és ahol csak tud, felkapaszkodik. Sõt, a legújabb, hogy pár másodpercig tud állni kapaszkodás nélkül is.

Megyek megnézem, mit csinál, mert nagyon csendben van.
Puszi Lina
Lina

Szép jó reggelt!

Jelentem egész jól aludtam a torkom miatt! Kép

Lina!
Talán a virtuális gyógypuszijaid segítettek??? Kép

A terpeszrugit mi is hordjuk születése óta, mert én is szíjas voltam kiskoromban. Remélem én is, hogy nem lesz semmi gond. Már csak azért sem, mert most vettem neki egy nagyobb terpeszrugit. A legnagyobbat, ami így is kicsi. Kép A combjánál nem a legalsóba, hanem a középsõbe kell kapcsolnom, hogy ne szorítsa. Remélem kitart amíg hordani kell, mert nem gyártanak nagyobbat. De hát nem egy vékony kislány a lelkem. Kép

Martinra légy is büszke! Ki lehetne más büszke rá, ha nem az édesanyja? Tudod nekem Dóri nem akar megfordulni hasról hátra és fordítva, viszont úgy felhúzza magát ülõ helyzetbe, hogy õ fogja a kezem, én csak az ujjam tartom. Szóval gyereke válogatja. Persze én már alig várom, hogy õ is másszon! Kép

Dodus!
Nekünk jún. 8-án volt az elsõ házassági évfordulónk, Dóri pedig 10 nappal elõtte született. Szóval mi is vele ünnepeltük az elsõ házassági évfordulónkat! Kép

Kata és Dóribaba (aki ma 19 hetes)

KépKép

KépKép
kata007

Jelentem nekünk az 50-es terpeszes gyatya még mindig nagyKép
8 hetes Laura holnap.

KépKépKépKép
Sajna a férjem egyetlen rokona (testvérén kívül) a 83 éves nagymama tegnap elesett. Combnyaktörés. Ma meg kell mûteni, lehet, hogy már meg is mûtötték. Fogalmam sincs mi lesz ezután. Egyedül él 30 km-rel odébb. Vegyes érzelmek kavarognak bennem, aminek megvan az oka csak ez hosszú.
Remélem a szombati proramunkat nem boritja fel.
Majd jövök még
neva
neva

Sziasztok!

Most jövök az SZTK-ból, az AFP eredményért voltam és azt mondta a védõnõ, hogy tökéletes (0,84MoM).Kép Tudom, hogy ma már nem nagy jelentõsége van, de azért én izgultam miatta.

MarikaKép
Te még nem tudod az AFP eredményét? Örülök, hogy jön a párod is a talira.

DodusKép
Majd szólj, ha beírhatom a táblicskuban a szülés idejéhez, hogy babaprojekt folyamatban.Kép Egyébként a prolaktin szinteddel mi újság? Nézték mostanában? Merre jársz? Ma még nem is írtál.

Kata007Kép
Jobbulást kívánok. Küldök egy kis pozitív energiát, hogy meggyógyulj szombatra: +++++++++++++++++++++++++++

NevaKép
Sajnálom a nagymamát. Nem egyszerû az élet, mikor már kezdenének jól alakulni a dolgok, mindig közbejön valami, hogy nehogy már túl jól érezze magát az ember. De azért remélem, hogy szombaton tudtok jönni. Szerintem Kata örülni fog az SMS-nek.

LinaKép
Most kaptam egy mailt a hazipatika.com-tól. Indul most egy fogyókúrás program. Szerintem jó nagyon, én tavasszal 12kg-t fogytam vele, és abból nem is jött vissza semmi (persze a terhességig). Heti -1kg-t garantálnak. Nem koplalás, mert kb. 1200kcal-ás az étrend és fini kaják. Vacsit úgy fõztem, hogy duplaadagot és a páromnak is ízlett nagyon. Ha most még ezt drasztikusnak érzed szerintem akkor is érdemes az étrendeket lementeni, jó lesz késõbbre. Én is ezt fogom tenni. Ha érdekel elküldöm a mailt.

Már csak 4-et kell aludni és itt a szombatKép Valami ismertetõ jel nem jutott azóta valakinek az eszébe? Vagy beszéljünk meg egy konkrét helyet?

Képzeljétek, az egyik barátnõm 3 hónapja kiment Angliába babysitternek. Most itthon van egy hétig és hozott nekem 10kg bébiruhát.Kép És azt mondja, hogy ez még csak a kezdet, lesz még több is. Úgy örültem neki (igaz még nem láttam a ruhákat), mert mostanában nézegettük az árakat és hát semmi sem olcsó.

Lányok egy körkérdés:
Ti hány hetesen éreztétek elõször a baba mozgását?

Na most már eldugulok.

Mindenkinek puszi, Panka

panka

Sziasztok!

Panka Kép

Megköszönném az emilt! Bár nem biztos, hogy most elkezdem. Most néztem be a Házipatika oldalára, és ott van, hogy újra indul a fogyókúrás program, de ha rákattintok arra, akkor azt írja, hogy nem nyitható meg. Ezt nem értem. Mást simán behoz a Házipatikából.

Az AFP-hez gratulálok. Szerintem természetes, hogy izgultál, én is izgultam anno. Én még uh-k elõtt is ideges voltam az elején, hogy minden oké-e.

Magzatmozgás: az enyém nem irányadó, mert én nagyon korán éreztem, már a 15. héten. Pontosan augusztus 20-án éreztem elõször. Kép Biztos a tüzijáték! Kép

Neva Kép

Sajnálom a nagymamát, de nagyon jó lenne, ha el tudnátok jönni. Szorítok, hogy így legyen. A combnyaktörés nem egyszerû ilyen idõs korban.

Mi 56-os terpeszrugival nyitottunk, de Martinnak is felért a melléig. Majd meglátod, egy-két hónap és ki is fogja nõni. De az jó, hogy ráadjátok, ártani biztos, nem árt.

Dodus Kép

Elvesztél? Kép Kép

Martin mai két rémtette:

1. Nemhiába néztem utána a fiatalúrnak reggel, amikor csendesen játszott a szobájában. Valahogy felkapaszkodott a kisasztalhoz, ami a pelenkázó mellett van, és leszedte a popsikenõcsét. Mikor bementem megnézni, az arca, a keze, az egész ruhája, még a zoknija is kenõcsös volt, és épp azon igyekezett, hogy minél többet a szõnyegbe kenjen. Szerencsére a szájában nem volt. Kár, hogy nem volt film a gépben, lefotóztam volna, ahogy vigyorogva keni a szõnyeget. Kép

2. Alaphelyzet, mint fent. Bemegyek, erre látom, hogy a kiságy alól kipakolta a pelenkákat, kb. 40 darabot, és szétdobálta a szobában. Tiszta Pampers reklám! Kép

Jó fej,nem?

Megyek, mert megint csend van...
Puszi Lina
Lina

Sziasztok!

Lina!
Martin ngyon édi lehetett, tényleg kár, hogy nem tudtad megörökíteni, majd máskor (biztosan fog még ilyet csinálniKép) Már alig várom, hogy ilyen elõadásokat én is lássak élõbenKép

Ma megvettem a Milupás krémet és el is kezdem lassan használni, sõt a varrónõmet is felkeresem már, mert a mai gatyámat már egy kicsit kicsinek éreztemKép Ugye már ilyenkor kell ilyen problémámnak lenni.

Neva!
Nagymamit én is nagyon sajnálom, tényleg ebben a korban nem túl kellemes. Vigasztaljon a tudat, hogy az én nagynéném is túlesett rajta, bár pár évvel fiatalabb volt. Azóta is állandóan szaladgál. Most egy ideig biztosan korházban kell lennie, így csak látogatni kell. Remélem azért szombaton nem jön semmi közbe, mert Laura kisasszonyt is nagyon szeretném már látniKép

Kata007!
Örülök, hogy már jobban vagy, ha így haladsz szombatra te leszel a legegészségesebbKép

Panka!
Ez nagyon jó hír, hogy nincs semmi baja babucinak. Sajna én az eredményeimet csak kedden tudom meg és nagyon izgulok, hogy nehogy valami baj legyen, mert lehet hogy hamarabb vették le, de csak tudják mit csinálnak. Majd kedden minden kiderül. A hazipatikás emailt nekem is eltudnád küldeni, mert már most gondolok én is a következõ nyárraKép Ugye neked is nõ már a pocakod? Én már alig várom, hogy nagy pocim legyen, természetesen csak módjávalKép

Puszi mindenkinek

Marika + PicuriKép
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Martin harmadszor:

Alapszitu ugyanaz: kipakolta a pelenkázó háta mögött lévõ szemeteset, amibe a pelenkákat gyûjtjük. Még szerncse, hogy kicsi, csak egy napi adag fér bele. De már bontogatta a kakis pelust Kép

Puszi Lina
Lina

Lina, MarikaKép
Mail ment.

MarikaKép
Pocim már hatalmasat nõtt, szerencsére hízni csak 2kg-t híztam eddig. Nadrágokkal én most úgy vagyok, hogy most a fogyásom elõtti nacikat hordom, de ezek is már csak úgy jók, hogy ki van gombolva és a cipzár lentebb van húzva, de a combomon meg lógnak és ez nagyon idegesít. Úgyhogy én is most ott tartok, hogy anyagbeszerzõ körút és utána varrónõ. Már én is nagyon várom, hogy olyan igazi kismamás pocim legyen, hogy az emberek ne azt gondolják, hogy hú ennek milyen hájas hasa van.
Az AFP miatt meg ne aggódj (tudom, így utólag már könnyû mondani). Ha esetleg nem lenne jó az eredmény az sem jelent semmi, akkor csinálnak egy alapos UH-ot és annak az erdménye lesz a mérvadó. De úgysem lesz semmi gond.

LinaKép
Akkor már inkább a pospikrém, nem?Kép

LányokKép
A 18. heti genetikai UH ugye az is hasi és nem hüvelyi?

Puszi, Panka

panka

Sziasztok!

Panka!
Kétszeres köszönet, bár megnyugtatás még bõven fér rámKép Sajna én a nacikat nem tudom lehúzzva viselni, mert órán leesne rólam, a diákok meg jöt röhögnénekKép
Te meddig szeretnél dolgozni?

Lina!
Picuri gazember csak most csinál ilyenket? vagy már korábban is voltak hasonló húzásaiKép

Puszi, Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok

Panka Kép

Szerintem hasi. Mondjuk nekem egy hüvelyit sem csináltak, úgyhogy nem tudom, mibõl maradtam ki.Kép Nekem hasi volt a 7. héten, amit a dokim csinált, és a 12. heti is.

Hát, igen, inkább a popsikrém Kép

Emil megjött, köszi! Szerintem az volt a baj, hogy nem vagyok regisztrálva.

Marika Kép

Eddig jó gyerek volt! Most meg már mindenre kíváncsi.

Már mindjárt találkozunk! Kép Kép

Puszi Lina
Lina

Sziasztok!

Ti a találka miatt nem vagytok egy kicsit ...KépKép Én annyira izgulok, mert senkit sem ismerek, remélem már nem sokáig. De ez olyan jó lesz, mert a kép azért csak más, nem?

Puszi
Marika (hriczom)

Sziasztok!

MarikaKép
Hogy meddig szeretnék dolgozni? Hát ez egy jó kérdés. Elvileg úgy terveztem, hogy december 31. után nem vagyok hajlandó egy napot sem dolgozni. De a fõnököm nélkülem nem tudom, hogy hogy tudná megoldani a februári bevallási idõszakot és hát õt sem akarom cserben hagyni. Meg hát a fizetés is jól jön, mert férjem fizujából nem tudnánk megélni. Táppénzre meg február végéig nem tudok menni, mert akkor nem tudnám kihasználni a kiskaput és nem a maximum GYED-et kapnám. Babucival már megbeszéltem, hogy márc.1-én már jöhet, de addig jobb lenne neki a pocimban. Remélem szófogadó lesz. Így hát most úgy van, hogy amíg bírok dolgozok. Hál´Istennek olyan helyem van, hogy szinte akkor dolgozom amikor akarok, de a munkával kész kell lenni, azt nem csinálja meg senki helyettem. És te meddig fogsz dolgozni?

Puszi, Panka (17+3)

panka

Jó reggelt Szép Leányok!Kép

Tegnap volt egy kis munka torlódás, ezért csak olvastam. De jó sokat írtatok. Képzeljétek, volt egy anyag, aminek a határideje péntek volt. Tegnap reggel elegánsan küldtek egy e-mailt, hogy akkor szerda délelõtt tíz órára változott a határidõ. Hiába álltam már jól az anyaggal, nem lettem kész vele idõben és le sem tudtam ellenõrizni. Amúgy sincs túl jó kedvem, mert itt bent elég rossz a közhangulat, és ..., á, majd inkább szombaton.

Panka! Tök jó, hogy jó lett az AFP-d. Gratulálok. Most már várjuk a mozgásról a beszámolót!Kép Tényleg sikerült 12 kilót leadnod? Te nagyon kitartó és ügyes vagy. Az elõzõ fogyókúrára én is bejelentkeztem, de nem csiáltam végig, mert egy kicsit macerás lett volna, mikor még anyósoméknál laktunk, de most külön lehet, hogy meg kellene próbálni. Lehet, hogy benézek!

Lina! Ez a Martin,Kép nagyon aranyos lehtett, ilyenkor (még ha rosszat is csinálnak) nem lehet rájuk haragudni, ugye? Jobb, ha ezentúl készenlétben tartod a fényképezõgépetKép

Marika! Szóval már Neked is nõ a pocid? De jó Nektek. A Ti AFP-tek is bizti jó lesz, nem is lehet máshogy!

Neva! Sajnálom a nagymamát. Idõs korban már veszélyes is lehet a combnyaktörés, de ahogy Marika is írta a nagynénjérõl, biztos rendbe fog jönni! Laura jól van? Hízik szépen? Ugye tudtok jönni szombaton?

Kata! Bár deb vagy olyad beteg?Kép Ennek mind örülünk. Ügyesen kikúráltad Magad! Dórika is jól van?

Lányok! Én holnap már nem jövök, (legalábbis nem szeretnék, mert suli lesz) így nem tudlak elolvasni Titeket. Meg tudunk egyezni egy helyben, hogy hol találkozunk? Vagy ha mégsem, akkor elküldöm a telefonszámomat Pankának, és akkor Panka lennél olyan kedves, hogy küldesz egy sömösötKép nekem, hogy hol talizunk? Köszi, elõre is!

Legyetek jók, Babák, Ti is!Kép Akkor szombaton tali!!! Én is izgulok, hogy hogy sikerül majd! De biztosan jól. Ugye?

Puszi, Dodus
Dodus

Na, csajok, ne csináljátok már!

Ma senki sem hajlandó ide írni?KépKépKép
Dodus

Sziasztok!

Tényleg sokat írtatok tegnap ma meg böjt van.
Nagymamát megmûtötték van benne pár csavar és valami lemezke is. Ahhoz képest elég jól van. Már holnap kezdik a rehab.-ót. Azt mondta a doki össze fog forrni a csontja és különben is a csavarok összefogják. Ha nem ilyen lenne a hangulatom még poénosnak is tartanám.

A szombati tali pontosan mikor is kezdõdik:14 vagy 14.30?
Bocsi de kiselefánt vagyok és nincs idõm visszakeresni.Kép
Most dolgozom ezerrel mert mindjárt bevallás.
Ja nem akar valaki egy 1985-ös Golf II.-t venni? Autót akarunk venni és gyorsan el kellene adni. Ha valakit érdekel a környezetetekben szóljatok légyszííí.

Panka!
Laura pontosan a 18. héten kezdett érezhetõen ficánkolni. De 1-2 hét ide vagy oda szerintem nem gond.
neva
neva

Sziasztok!

Mi van, kihal a topic?

Neva Kép

A tali 14.30-kor lesz. A nagymamát sajnálom, de örülök, hogy jobban van. Ne haragudj, de a stílusod miatt én elnevettem magam a dolgon... Kép Bocsi.

Az autóra nem tudok vevõt, milyet akartok venni?

Dodus Kép

Örülök, hogy elõkerültél. A benti dolgok miatt részvétem. Ne idegeskedj, gondolj a szombatra, az tuti, hogy jó lesz.
Nem tudom, hol lehet találkozni, szerintem a mozi elõtt jó lesz.

De szóljatok, ha jobb ötlet van!

Este talán jövök! Puszi Lina
Lina

Sziasztok!

Akkor én most megyek haza. Nagyon szomi vagyok, hogy ma csak ketten voltunk Nevával. Így a pontos helyet sem tudtuk megbeszélni. Panka kérlek, akkor küldesz egy sms-t a számomra? Ha esetleg változás lenne a fél hármas kezdéssel kapcsolatban, akkor légyszi azt is írd meg, jó? Majd meghálálom, ha nagy leszek!Kép

Akkor már csak kettõt kell aludni és T A L I Z U N K ! ! !

Puszi a viszontlátásig, Dodus
Dodus

Hurrá, sikerült a piros! Mégsem vagyok egy elveszett ember!Kép
Dodus

Sziasztok!

Tegnap szétnéztem a Szinvapark emeletén és van ott egy színpad. Ott viszonylag kevés ember szokott lenni. Mit szólnátok hozzá, ha ott taliznánk?

NevaKép
Bevallás ügyben együttérzek veled. Laurát és a könyvelést könnyen össze tudod egyeztetni?

DodusKép
De jó, hogy elõkerültél. E-mailt megkaptam, SMS-t küldöm majd.

Kaptam ma fotókat Illés Kata kislányáról. Mindjárt felrakom õket valahova és akkor megtudjátok nézni õket ti is.

Puszi, Panka

panka

Lina!
Láttam egy 6 éves Fiat Bravot és tutira jó. Csak szeretnénk minnél kevesebb hitelt felvenni.Ha valahol beszámítanák ezt az autót (nagyon fog hiányozniKép )akkor kipótolnánk és csak kevés maradna amit részletekben fizethetnénk.
Panka!
Laurának elmondtam, hogy ha anya nem dolgozik akkor nem lesz pénzünk és akkor mem tudunk venni szép ruhákat, játékokat stbstb. MegértetteKép
Ma egész nap rendes kislány volt. Fõként ha megyünk azt imádja. Szeret a levegõn lenni.

Mekkora haja van Karinának?! Nagyon édi.Kép
neva
neva

Sziasztok!

Kicsit késve, de én is itt vagyok!

neva!
Sajnálom a nagymamidat, de jó hír, hogy már jobban van. Kép

Lina!
Megnéztem volna Martint kenõcsösen, aztán pelenkával körbevéve! Kép Elmeséltem a páromnak, hát szegénykém rögtön számolni kezdett, hogy ajaj, akkor két-három hónap múlva nekünk is ilyen gondjaink lesznek...? Kép

Voltunk ma csípõszûrésen, ott ahol mondtad. Tényleg nem kellett sokat várni. Kb. bõ fél óra volt. Aranyos volt a dokinéni nagyon. Semmit nem talált, de a betétes gatyát még hordanunk kell 6 hétig. Elküldött viszont röntgenre, mert bár nem talált semmit, de Dóri mindhárom rizikófaktorba beleesik. Vagyis kislány, faros fekvésû volt, és a mama csípõficamos volt.
Reméljük nem lesz gond.

Most mennem kell, mert anyabaja van Dórinak, majd még jövök.

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok

Kata007 Kép

Örülök, hogy Te is elõkerültél! Remélem, már jobban vagy!

De jó, hogy Dórika rendben van!!! Kép Az viszont kár, hogy teljesen nem ússzátok meg a GYEK-et Kép, de szerintem a röntgen miatt nem kell egész nap ott ülni. Legalábbis reméljük. Gondolom, oda kell menni röntgenre,nem?

Martinnak csak egy rizkófaktora volt, hogy én csípõficamos voltam. De én is lelkiismeretesen ráadtam a terpeszt. Az a baj, hogy több olyan szülõt ismerek, akik nem adják rá a gyerekre, aztán szûréskor meg vannak lepõdve, hogy gond van. Szerintem egy babának sem árt! Nem igaz? Kezdetben úgyis csak fekszenek, az alvásban meg nem zavarja õket.

Panka Kép

Angyalka megérkezett! Köszi! Kép Majd holnap én is küldök pár aranyos dolgot, ahogy férjem visszapakolja õket a gépre.

És köszi, hogy feltetted Karina képeit! Micsoda kis hajasbaba! Kép Ha beszélsz Katával, még egyszer gratulálok a kisasszonyhoz!

Szerintem a tali jó a színpadnál. Biztos megtaláljuk.

Neva Kép

Tényleg nem lehet semmi egy ilyen pici baba mellett dolgozni! Minden elismerésem. Én meg lassan kezdhetek tanulni, mert muszáj elkezdenem a jogi szakvizsgát. Kép
Jaj, annyira nincs kedvem... Sajnáljatok egy picikét, jó?

Martin ma egy angyal volt! Kép Szépen evett, szépen aludt magától, közben meg egész nap elvolt, játszogatott. Már egy hónapja elraktam a cumiját, most már anélkül alszik el. Bár régen se volt nagy cumista, ahogy elaludt, kiköpte. Sõt, pár hete altatni sem kell, vagy szopi közben elszundikál, vagy ha álmos, akkor magától elalszik a kiságyban.

Puszi és jó éjt mindenkinek! Lina
Lina

Sziasztok!

Neva!
Öszintén sajnálom a nagymamit, nehéz már ilyen idõs korban ekkora bajt elviselni. REméljük, hogy minden probléma mentesen fog gyógyulni!!! Kép

Lina!
Tudom, hogy milyen amikor a gyerkõc felfedezõ útra indul. Kingácskám aki ugye már 2,5 éves is elmúlt a ruhásfiókomat látogatta elõszeretettel, de õ fel is próbálgatja a bugyijaimat, meg a zoknikat. Kép

Kata 007!
Légyszi a pontos cimet megirni az ortopéd dokinéninek, meg azt, hogy mikor van rendelés, hisz nekünk is menni kell majd. VIszont a fenének van kedve megint a GYEK-be tölteni egy napot, inkább fizet az ember egy kicsit.

Neva!
Te is dolgozol otthon? Én is. Igy mostanában elég sûrû a progim. Kristóf, Kinga és a Könyvelés. Csupa K betû.Kép

Megnéztem Kata kislányát. Nagyon édes, és óriási haja van. Egybõl ráismertem, hogy ugyan abban a szobában, sõt ugyan abban az ágyban vannak, mint ahol mi voltunk Kristóffal. Majd megkérdezem, hogy hogyvan a dereka, ugyanis teljesen kivan fekve az ágy közepe. Én olyan, de olyan derékfájással jöttem haza a kórházból. Kép

Panka!
Nekem jó a szinpad környéke. Végül is jön a párom is, meg a pici csemetém. Minket meg lehet ismerni, mert a képek fent vannak.

A szombati viszont látásra.

Kriszta
dkriszta

Sziasztok!

Neva!
Öszintén sajnálom a nagymamit, nehéz már ilyen idõs korban ekkora bajt elviselni. REméljük, hogy minden probléma mentesen fog gyógyulni!!! Kép

Lina!
Tudom, hogy milyen amikor a gyerkõc felfedezõ útra indul. Kingácskám aki ugye már 2,5 éves is elmúlt a ruhásfiókomat látogatta elõszeretettel, de õ fel is próbálgatja a bugyijaimat, meg a zoknikat. Kép

Kata 007!
Légyszi a pontos cimet megirni az ortopéd dokinéninek, meg azt, hogy mikor van rendelés, hisz nekünk is menni kell majd. VIszont a fenének van kedve megint a GYEK-be tölteni egy napot, inkább fizet az ember egy kicsit.

Neva!
Te is dolgozol otthon? Én is. Igy mostanában elég sûrû a progim. Kristóf, Kinga és a Könyvelés. Csupa K betû.Kép

Megnéztem Kata kislányát. Nagyon édes, és óriási haja van. Egybõl ráismertem, hogy ugyan abban a szobában, sõt ugyan abban az ágyban vannak, mint ahol mi voltunk Kristóffal. Majd megkérdezem, hogy hogyvan a dereka, ugyanis teljesen kivan fekve az ágy közepe. Én olyan, de olyan derékfájással jöttem haza a kórházból. Kép

Panka!
Nekem jó a szinpad környéke. Végül is jön a párom is, meg a pici csemetém. Minket meg lehet ismerni, mert a képek fent vannak.

A szombati viszont látásra.

Kriszta
dkriszta

Itt vagyok újra...Kép

Lina!
Igen, szerencsére már sokkal jobban vagyok. Kép

Rendes volt a dokinõ, mert azt mondta, hogy reggel 8 körül menjünk a röntgenre, mert ugye a rendelés is akkor kezdõdik, vagyis ha valakit oda küldenek a rendelésrõl, az csak pár perccel 8 után lehet, tehát elvileg mi leszünk az elsõk. Ha kész a lelet, soron kívül be kell hozzá kopognunk. Szóval tényleg nagyon aranyos volt.

neva!
Dr. Riskó Ágnes. Nyár u. 1. Rendelés kedden 17-19-ig, csütörtökön 16-18-ig. Nem kell bejelentkezni. Ne ijedj meg ha sokan lesznek, nagyon gyorsan megy. 1500,- Ft volt a csípõszûrés.

Akkor szombaton marad helynek amit Panka ajánlott? Nekünk megfelel. Szerintem minket is meg fogtok ismerni.

Pusssz, és szép álmokat mindenkinek!

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Még valami! Kép

Kriszta!
Rólatok hol van kép???

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Kata007!

Képeink:

[url=http://kep.tar.hu/danyizs/index.phtml?aid=27533630" TARGET="_top]http://kep.tar.hu/danyizs/index.phtml?aid=27533630[/url]

Kriszta
dkriszta

Kriszta!

Köszi!
Én ezeket miért nem láttam eddig????? KépKép

Aranyosak vagytok. A kicsi fiad tündéri!!! Kicsit irigykedtem is, mint minden fiús anyukára... Kép

Most már tényleg szép álmokat!

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Ma itthon maradtam egy kicsit pihizni, olyan jó a semmittevés, meg hát ilyen idõben kinek van kedve dolgozni?Kép

Akkor tali holnap 14.30 Szinvapark II.em. a szinpadnál? Jó lesz mindenkinek?

És akik jönnek: Dkriszta, Dodus, Kata007, Lina, Marika, Neva és én. Ugye nem hagytam ki senkit?

Panka

panka

Most nézem, hogy ezen az oldalon még nincs táblicskunk. Akkor most pótolom.

<pre>
Név / Foglalkozás Kor Lakhely Kórház / Orvos Gyerekek Szülés ideje
Dkriszta / könyvelõ 29év Tapolca Semmelweis / Dr. Sándor Csaba Kinga 2,5 év Kristóf 02.09.03. ________
Dodus / kontrolling 26év Arnót Megyei / Dr. Kerchner Csaba ________ 1-2 év múlva
Gyöngyöske / GYED 30év ? Semmelweis / Dr. Sándor Csaba Gyöngy 2év Hanga Kincsõ 02.09.24. ________
Kata(killes) / titkárnõ 29év Jókai ltp. Semmelweis / Dr. Pócsi Tamás Karina 02.10.07. ________
Kata007 / GYED 35év Avas Megyei / Dr. Gyurkó Anita 15év Daniella 7év Dóra 02.05.29 ________
Lina / GYED 27év Gyõri kapu Szikszói kórház / Dr. Szemcsák Miklós Martin 02.02.13. ________
Marika / tanár 24év Bulgárföld Vasgyári / Dr. Hollósy ________ Márc.24.
Neva / könyvelõ 29év Avas (III.) Megyei / Dr. Farkas László Laura 02.08.15. ________
Panka / könyvelõ 26év Népkert környéke Megyei / Dr. Kerchner Csaba ________ Márc.16.
Ritaa / otthon van 30év Martintelep Semmelweis / Dr. Shittu Gafar Dani 6 év Dorka 3,5év ________
Roxane / ? 30év Avas (III.) Semmelweis / Dr. Pócsi Tamás Berni 99.11.02. Márc.05.
</pre>

GyöngyöskeKép
Ti Miskolc melyik részén laktok, mert ez még hiányzik a táblicskuból.

Panka

panka

Sziasztok!

Küldtem mindenkinek egy aranyos dolgot, csak elfelejtettem írni, hogy én vagyok, mert a fiók a férjem nevén van. Remélem, odaért.

Puszi Lina
Lina

Sziasztok!

Sikerült végre nekem is újra egy kis idõt szakítani az internetezésreKép Tegnap volt egy értekezletünk, utána meg egy volt osztálytársammal találkoztam, este meg a párommal elmentünk vacsizni. Olyan jó voltKép

Karina képeit megnéztem, kis tündérke, az a rengeteg hajKép kis duci fejjelKép

Panka!
Angyalkás történetet köszönöm szépen, nagyon tanúságos is és jól megvan csinálvaKép

Lina!
Én is megkaptamKép Olyan gonosz vagyKép

Szombaton akkor jönnek a férjecskék is, ugyeKép

Puszika Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Marika Kép

Még hogy gonosz? Most küldtem egy újabbat!

Panka Kép

Az én férjem jön, meg Martin is.

Van egy vetkõzõ Mikulásom! De nem merem elküldeni, mert totál levetkõzik, és nem tudom, mit szólnátok hozzá. Bár esztétikai élmény a fickó.Kép Akinek kell, annak postázom.

Puszi Lina
Lina

CSajszik, akkor a színpadnál?Kép

Belógtam az egyetemen a barátnõmhöz.

Puszi, Dodus
Dodus

LinaKép
Ez a radaros nagyon tetszik. Nekem jöhet a mikulásKép

DodusKép
Eddig úgy néz ki, hogy igen, de majd küldök SMS-t.

Egy kis friss hír Katáékról:
"Sajnos egyáltalán nincs tejem és a baba besárgult. Nagyon ki vagyok merülve, de lassan belenyugszom a tápszerezésbe."

Panka

panka

Sziasztok!

Lina!
Kép jöhetKép

Katát nagyon sajnálom, meg a kis hajasbabáját isKép

Szombat mindenkinek jó?

Puszika Marik
Marika (hriczom)

Panka!
Férjem is jön. Állítása szerint most még nem ideges, majd csak holnap kezdi elKép

Puszi, Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Csak röviden lejelentkezek, mert már megint egykezes vagyok. Kép
Bár Dóri is segítene, mert repked a klaviatúra felé. Kép

Lina!
Én is megkaptam, aranyos!
Jöhet a Mikulásos!

Ha addig nem jönnék, holnap 14.30, II. emelet! Kép
Ja, és már tök jól vagyok! Kép

Pusssz! Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Mikulás ment Kata007-nek, Pankának, Marikának. Kép

És mindenkinek egy pár aranyos babás dolog!

Holnap találkozunk!

Addig jó éjt és jók legyetek!

Puszi Lina
Lina

Sziasztok!

Lina!
Babás képek édesek, az elsõ (babuci törli a követ) egészen elgondolkoztatóKép
Miku is jött Kép (bár még nincs december, csak az idõ olyan) Egész érdekes. Megmutattam a páromnak is, aki érdeklõdve szemlélte, aztán megnézte a feladót és megkérdezte, hogy ezek a saját képei-eKép Mondatm, hogy a feladó is ott lesz holnap és megnézheti saját szemével isKép

Jó éjt, holnap találkozunkKép Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Marika Kép

Ilyen hapsikat csak a számítógépen õrizgetek, itthon nem! Kép Kép

Jó éjt! Lina
Lina

Sziasztok!

Háááááááát, nagyon meglepõ, hogy én vagyok az elsõ! Kép

Szerencsésen hazaértünk, én nagyon jól éreztük magunkat mindhárman! Kép Jó volt végre személyesen találkozni, és megtudni, ki van a nevek mögött. Úgyhogy szerintem megismételhetjük! Kép

A babák olyan de olyan édesek voltak! Martin hazafelé végig dumált, szerintem az új szerelmeit ecsetelte. Kép Még nem döntötte el, hogy Dórikát, vagy Laurát válassza.

Egy gondom van, hogy sajnos a férjek nevét nem sikerült megjegyeznem, és a páromnak sem, bár õ beszélgetett velük! Úgyhogy léccii írjátok meg, hogy mi a párotok keresztneve, mert olyan ciki lenne a következõ találkozáskor rákérdezni! (Az enyém Marcell.)

Neva Kép

Azt el is felejtettem megkérdezni, hogy mi van a nagymamával, pedig eszembe volt. Remélem, jobban van.

Marika Kép Panka Kép

Még pár találkozás, és a párotok önként és dalolva megy Veletek szülni, csak ne kelljen hallgatni a tõlünk és a többi férjtõl a szöveget a kihagyhatatlan élményrõl. Kép Kép
Amúgy tényleg az!

Most már megyek! De tessék ám írni, ne magamat kelljen olvasgatnom!

Mindenkinek sok puszika! Lina
Lina

Sziasztok!

Képzeljétek ma voltam egy talinKép és olyan édes babákat láthattamKép Még a párom is jól érezte magátKép
Mikor lesz a következõ tali?
Ja Viktor a kicsi párocskám neveKép

Puszika mindenkinek és további jó hétvégétKép Marika
Marika (hriczom)

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?