Új privát üzeneted érkezett!

Hú, Sági: most esett csak le... 22 ezer forint a kenguru? Basszus, az azért nem semmi... :shock: De persze, ami a legjobb, az kell. Csak mondjuk itt figyelembe kell venni azt is, hogy vajon hányszor fog majd kelleni. Ez egy kis falu, nem hiszem, hogy annyit akarok majd azzal járkáni... Nem tom, ez tényleg erősen meggondolandó, ahogy írtad.

KépKép
catrine
 
 


Timi: köszi a választ. Akkor asszem lesz para nálam ezerrel... Utálom a vérvételt. És igen, köszi, beírhatod a Martint a táblába. Nem tudom, annyira nem tudok dönteni az Ákos és a Balázs között. Állatira tetszik mindkettő. Megoldás lenne, ha nem lenne második neve, de ez a mi (azaz a párom - anyósék miatt) családjában már szinte hagyomány... Gondoltam, nem célszerű megszakítani. ;)

KépKép
catrine
 
 


Róki!
Olyan jó, hogy te már tapasztalt anyuka vagy és nagyon sok hasznos tanácsot tudsz adni! Minden tök jó, amit a szopiról vagy a kengururól írsz! És remélem olyan gyönyörű lányom lesz, mint a te Zsuzsád! Nagyon-nagyon édi! :) És csini kismami is vagy, nem lehetünk egyformák! Az a fontos, hogy te elégedett légy önmagaddal! :)

Barbus!
Megnéztem a járgányotokat, nagyon szuper! Biztos jó lesz benne Emmának! :)

Mi is voltunk Brendonban, kinéztük a babakocsit! :D Graco Quattro Travel System: hordozóval, mózessel együtt 68 ezer forint. Majd teszek fel képet róla, hogy pontosan melyik :) Jövő hétvégén megvesszük! És megvettük Bukis első ruhácskáját is! :) Ezt már apa sem ellenezte! Igazából nem szeretném nagyon rózsaszínbe öltöztetni, úgyhogy próbálok semleges szinű ruhákat venni.

Timi
Kép Kép
timocska
 
 

 
 

Cat!
Este teszek fel majd pocis képet, amit betehetsz az albumba is. Elküldjem külön vagy lemented innen?
Ja, melyik kórházban fogsz szülni? Ez az adat hiányzik a táblából (de lehet, hgoy már írtad).

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Szia Timo!
Üdv itthon!Majd írnál bővebben,hogy milyen volt,pontosan hol voltatok...csak azért mert télen mi is szeretnénk valami jó helyen kikapcsolódni.

Most nézem az albumot.hát egyáltalán nem gyarapszik :cry: .
Este én is küldök pocakos képet!
Lányok!
Küldjetek már magatokról és a pocitokról képeket Catnek!

Ági
Víz mindenhol??!!!Jaajjjj csak azt ne!Ettől félek én is!
Vendég
 


Timi: nekem mindegy, ahogy neked jobb. Nem fontos külön küldened. Igen, a kh-t még direkt nem írtam, mert hülyén hangzik, de még nem tudom, hogy hol szülök... Az építkezés miatt...

Amúgy mi is azt beszélgettük apával, hogy ha kislány lesz, nem akarjuk mindig csupa rózsaszínbe öltöztetni. Persze 1x-2x biztos lett vna olyan is, meg hát gyönyörűséges rózsaszín darabok vannak. De hát ez nekünk már nem "probléma". :) A kocsitokra nagyon kíváncsi vagyok, várom a képet. Én is a Gracokkal szemezek.

KépKép
catrine
 
 


Sági: igen, az album nem frissül, mert nincs hozzá képem, a sajátomat meg nem akartam így felrakni, mert az milyen már... :) Úgyhogy várom este, h küldd a képet. És köszi a csajok buzdítását, így, ha ketten rágjuk a fülüket, talán aktívabbak lesznek. ;)

KépKép
catrine
 
 


Ági!
Háát, rólad sem láttunk még pocis képet! :oops: Vagy csak én maradtam le? :)
Amúgy Zalakaroson voltunk a Thermal és Wellness Hotel MenDan-ban! Ez egy 4 csillagos szálloda, minden jóval ellátva. Van 4 medence (élményfürdő, termálvíz, úszómedence, jakuzzi), két szauna és egy gőzkamra. Csomó féle masszás stb. Nagyon jó a konyhájuk, bőséges a reggeli. Mindenre odafigyel a személyzet, velünk legalábbis nagyon kedvesek voltak. Rengetek kisgyerekes családdal találkoztunk. Én a termál vízbe nem mehettem (ezt is a recepción megmondták), de az összes többibe igen. Voltam masszázson is (kizárólag hátmasszás), mást nem is engedtek volna. A masszőr is nagyon finom volt, már jó előre szóltak neki, hgoy kismama vagyok! :D Az ár egy 4 csillagos szállodához mérve átlagos, a www.mendan.hu weboldalon egy csomó hasznos info van róluk! :)
Ti hogy vagytok? Megvan már a név?

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Na, kéremszépen.

Az albumba felkerült Swen Botijának a képe, Barbus és párja, Barbus pocakja, Barbus Emmája, és egy Cat pocak. :) Köszi csajok, hogy küldtétek a képet, Timi, Sági, és persze MINDENKI, tőletek pedig várom.

KépKép
catrine
 
 


Na hirtelen mennyi kép,szuper.Este én is bepótolom.Becsszó!
Nevünk az sajna még mindig nincs.Van több is, de valahogy úgy érzem egyik sem az igazi.A Sára áll hozzám a legközelebb,de valahogy megsem vagyok benne biztos.Valami olyat keresünk amit ha a vezetéknévvel együtt kimondunk akkor arról rögtön tudjam,hogy na ez az.
Vendég
 


Na haj! Ezt mar szeretem Kihuzom a labam postara, boltba, teazni Barbival es mire visszanezek, levelozon!!!!

Recept: szivesen, Cat, ha csinalok valami ujat es tetszik, azt is megosztom veletek :) En imadom a gyumolcsos husokat, valszeg ilyenbol lesz a legtobb... most vettem a boltban akacmezet is, legkozelebb megint tudom hasznalni :) (Epp elfogyott legutobb...)

Zalakaros: istenien hangzik, Timo, udv ismet itthon. Kepek lesznek?

Babakocsi: a heten mi is megvesszuk / megrendeljuk. Aztan mar csak az agy, az agynemu es az etetoizek lesznek hatra. Asszem. PegPerego pramette toffee. Hu, mar varom nagyon!

Sagi: kiserleteztel vegul a babaszivhang-felvetellel? Neked ki a vedonod??? Te is a Nover utcaba jarsz, nemde?
kami
 
 


[quote="sági"]. írta:sági.. Valami olyat keresünk amit ha a vezetéknévvel együtt kimondunk akkor arról rögtön tudjam,hogy na ez az.


Teljes mértékben megértelek, Ági. Ez nálunk is így volt. Nekünk 3 név tetszett igazán: a Szilárd - ez a páromnak, a Bence - ez nekem, de mivel túl gyakori, elvetettük, és hát a Martin - ami szintén nekem tetszett meg először, de amikor mondtam Vikónak, egyből rábólintott, neki is nagyon megtetszett. Na most a Szilárddal (azon kívül, h nekem nem jön be annyira), az lett vna a gond, hogy ha hozzá mondtuk vna a vezetéknevünket, vissza kérdeztek volna, hogy mi van. Ugyanis Viktor vezetékneve Erős. És az, hogy Erős Szilárd... -> "erősszilárd" A Martinnal meg sztem tök jó.

KépKép
catrine
 
 


Kami: én is imádom a gyümölcsös húsokat. :P Nekem a citromos és narancsos csirke (v pulyka) a kedvencem, bár ezek ilyen általánosabbak. De ez, amit írtál... Majd megírom hétfőn, h mi volt vasárnap, de sztem tuti sikert arat. Majd közlöm a forrást. ;)

Igen, tényleg van termés. Asszem, kezdem megtalálni önmagam. :lol: Megint kicsit sokat dumálok. :oops:

KépKép
catrine
 
 


Cat,
hol/hogy kell megnézni az albumot? persze küldeni is fogok képet, nem csak nézegetni akarom, de az majd csak a vonalzókészítés után kerül sorra. és persze ha belevarázsoltam a képet a számítógépbe. De most egyelőre csak a munkahelyen férek hozzá, az otthoni gép a lakásfelújítás miatt darabokban, a darabok pedig nem tudom hol.. :?
AFP tényleg csak vérvétel, nekem nem is volt olyan sok kémcső, csak egy meg egy az általános vérképhez, különben tuti elájultam volna én is. Szerintem hülye kérdés nem létezik, ne aggódj, végülis most kezdünk beletanulni ebbe a gyerekesdi témába.

Ági
agiboldi
 
 


Ági: örülök, h nem nézel komplett hülyének. :) Az aláírásomban, a vonalzóm felett van egy link - "Topiclakók képei", ide kattintva tudod megnézni. A képet nagyon várom, küldd majd, ha tudod.

Na, lányok, most bedugulok, kicsit sok már belőlem. De azért jövök még ma. :)

KépKép
catrine
 
 


Kami
Természetesen nem sikerült felvenni,zavarták egymást csak gerjedt mind a kettő.Én is a Nővér utcába járok,Takács Timihez.
Biztos szóltak már neked is,hogy ha minden jól megy novemberben elköltöznek a Béke út elejére.
Vendég
 


Sagi,

Meg nem mondtak, de jobb szeretem oket itt, mivel 5 percre vannak gyalog :( Nekem egyebkent nem o a vedonom. Ti melyik utcaban laktok??
kami
 
 


Mi a Lehelen,a Csángó lakóteleppel szemben.
Vendég
 


Muszáj kipróbálnom, hogy lett-e vonalzóm, megpróbáltam, visszakerestem, hogy hogy kell, hátha.... :?:

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Vonalzó megvan, nagyon elégedett vagyok magammal így elsőre :lol:

Akkor kérdés: lányok, nekem mélyen van a méhlepényem. Van/volt valakinek ilyen? Azt mondta a doki, h ez majd feljebb csúszik magától ahogy nő a méh, csak pihenjek többet, és nem tornázhatok. Eredetileg otthon tornázgattam a Rubintrékásra (szigorúan némára vett hanggal, úgy hogy közben a rádió szólt, mert szerintem nem tesz jót hetente végighallgatni azt a dumát..). De most azt se csinálom, a kismama jógát se merem kipróbálni. Tapasztalat?
Kami, szia! Mikor a múltkor befektettek a barnázás miatt, nem ez volt az egyik opció? Hogy esetleg a méhlepény? Tudom, h azóta megoldódott nálad is (örülök :) És nekem még barnázás nem volt, de azért aggódom..
Ági

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Sziasztok!
Visszaolvasni nem volt időm, csak gyors bekukk :oops: :wink:

Megvolt a genetikai Uh. Minden jó Bütyike pont 1 héttel nagyobb az adatai alapján mint a mensi alapján lennie kéne :wink: 400 g a súlya a KISHÖLGY-nek :wink:

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Szia Agi!

Oszinten szolva nem lehet tudni, mi volt a baj. A mehlepeny elol van, mehszaj zart, nincsenek hasgorcsok... a dokim egy hajszalerre gyanakodott a mehszajon, le is kezelte ezust-nitrattal, de azota 2x lattam a WC-papiron apro barna foszlanyt. Mostmar nem aggodok annyira - de azert el akarok menni meg egy kenetre, mert biztos akarok lenni benne, hogy a sztreptokokkuszt kiirtottuk. Fertozestol is lehet rozsaszines / barnas valadekozas, de nalam a helyzet az, hogy 3-4-5 napig hofeher / atlatszo valadek es a kovetkezo napon egy vagy ket picike barna foszlany, de csakis a WC papiron. Mostmar egy ideje direkt csak feher bugyit hordok es azon soha nincs semmi!!!

A 4D UH-n direkt kertem a nocit, nezze meg alaposan a mehlepenyt, nem lat-e rajta valami elvaltozast. Aszondta, teljesen egeszseges. Ma beszeltem Barbival es azt mondta, neki a dokinoci egybol kiszurta a mehlepenyrol hogy valamit osszeszedett, anelkul, hogy tudott volna rola... bizom benne, hogy nalam is latta volna rogton, ha valami gaz van... Szoval ugy erzem, nincs okom aggodni es megiscsak a hajszaler repedezget nagyobb erolkodesek (joga, nehezkes kaki stb) utan, de friss ver sose tavozik belolem, csakis apro barna foszlanyka... Mindenesetre a kovetkezo doki-randin azert megemlitem, hogy nem 100%-os a javulas... figyeljen csak ram jobban oda a draga dokiba...

De ne aggodj a mehlepenyed miatt, a meh novekedesevel tenyleg el fog onnan tunni! Foleg, ha semmi latszolagos aggodnivalo nincs. Sokaknak fejlodik ki epp ott... vigyazz magadra, pihengess - es ennyi.

Gratula a vonalzodhoz! :) Epp egy hettel jarunk elotted Zsebibabaval :D

Pluto, neked meg a kiscsajhoz gratula! :)
kami
 
 


sziasztok!

Ágiboldi! Grat a vonalzóhoz :) Az én keresztfiam is Boldizsár! Ördögi rossz gyerek, de imádom! :D És különben is egy gyerkőc legyen csak eleven!
A dokival szakmai gondom nem volt - legalábbis eddig nem, csak kicsit futószalagon mennek nála a dolgok, és erre nekem rátett, hogy nem lehetett 2 napig elérni. Na ez így együtt sok volt. Azért írtam, hogy eddig nem volt, mert a másik doki elsőre kiszúrta a piros foltokat az arcomon (a pocifotómon látszik is), és elküldött egy vérvételre, mert ez lehet egy nagyon ritka betegségnek a tünete. Ugyan már 5-6 éve ott van, nem okoz panaszt, voltam vele bőrgyógyásznál, kozmetikusnál, de nem tudták megmondani, hogy mitől van. Szóval ha ez a nagyon ritka betegségem lenne (remélem nem! a héten kiderül), akkor azt SOS kezelni kell, mert nem feltétlenül, de lehet a babára rossz hatással: konkrétan gátolhatja a fejlődésben, ami eddig nem történt meg, minden OK, csak azért jó lesz tisztán látni. Szóval remélem nincs semmi bajom, mindenesetre a régi dokinak fel sem tűnt ez a dolog, pedig eléggé szembetűnő...

Plútó! Gratula a kiscsajhoz! Van már nevetek?

Timó! Mindjárt megkuksizom a helyet ahol voltatok, mert mi is tervezünk télen egy kis kikapcsolódást, a nyaralásunk ugyanis elmaradt...

Kami, ezt a teázást rendszeresíthetnénk! :wink:

Cat! Én az Ákosra szavazok :D A vérvételtől meg ne parázz! Észre sem fogod venni és már kész is lesz a nővér! Én is nagyon féltem a terhesség előtt tőle, de a pénteki meg a mai után, már meg sem kottyan :wink:

Sági! Tök jó, hogy hallottad a szívhangot! Szerintem nekünk is lesz legközelebb, vagyis jövő héten :D Már nagyon várom!

Jaj, azt szerettem volna kérdezni tőletek, hogy nem tapasztalta vki közületek, hogy nem kívánjátok a húsfélét? Nekem ez van 1-2 hete :? Nagyon furi. Hétvégén anyu sütött sajtos-sonkás fasírtot de csak egy felet ettem, annyira nem kívántam... Ez mitől lehet???

Na, elhúzok én is! Küldjetek fotókat Cat-nek! :D
Vendég
 


Barbi!
Ne aggódj, én legalább 4 hónapig nem tudtam húst enni, annyira nem kívántam. Csak vagy 2- hete van újra az, hogy ha hús van ebédre, már nem túrom ki a tányérról! :)

Gabi!
Gratula a kislányhoz! :) Hogy fogják hívni?

Boldiági!
Betegyelek téged is a táblába? Nagyon szép nevet választottatok a kisfiatoknak, nálam is ez lett volna a befutó, ha Buksi fiú lett volna! :)

Kami!
Még nem is volt alkalmam mondani, hogy nagoyn helyes Zsebi a képen! :) Igazi kisfickós pofija van! :wink: Ja, és tiszta anyja! :D

Tennék fel 1-2 képet magamról (és Buksiról a pocakban) illetve Buksi első rugijáról! Ugye nem baj? :)

Kép Kép

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Ja, és a tábla természetesen! :) Kép

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Eeedesek a kepek! :) Gratula, Timo!
Jaja, fickos arca van a babamnak, meg hasonlit is ram - kulonosen a haja :shock: Jaj, most mostam hajat, uuugy utalom, kifesulni (az egy kulon muveszet - orulok, hogy Zsebibabanak nem kell majd ezzel szarakodnia, hogy szep legyen...), aztan megtorolni, megint kifesulni, fffffooo!!! De mostmar vege, tulvagyok rajta... Kamillateaval nyugtatom magam. Ma sikerult jo sok edeset ennem: 3BIT, kurtoskalacs, csokika... most ezzel tisztitom a beleimet... meg Zsebibaba mini-szervezetet... fel is elenkult... Cat, ha erezni akarod, hogy mozog a babad, tomj magadba egy rakas edesseget, tuti kirugja a haz oldalat... na jo, ez hulye vicc, de szerintem az edesre telleg felelenkul Zsebibaba...
Elfaradtam. Mostanaban tok hamar elfaradok. Szivem szerint a nap nagy reszet vizszintesben toltenem...
Barbi, akar holnap is johet egy (vagy 2 tea) a kenyelmes kanapes szobankban!!!
kami
 
 


Sziasztok!

Jó sokat írtatok!

Voltunk genetikai UH-n múlthéten mert 18 hetesen úgy feküdt a pocaklakónk hogy nem sok mindent látott a doki.De most látott mindent és mindent rendben talált ugyhogy megnyugodtunk.

Megkérdeztük a nemét és úgy néz ki hogy Kisfiúnk lesz :lol!
Igaz a köldökzsinór a lába között van de 80% hogy fiú lesz azt mondta a dokim, jövőhéten menjek vissza azt mondta ha kíváncsi vagyok hátha jobban lehet majd látni.
cicalány83
 
 


Naaa, Cica! Meg egy kistokos! Gratula! Gyulunk-gyulunk, ez jo! Neve mi lesz???
kami
 
 


Timocska!

Nagyon ari a rugi amit vettél!

Kami!
Mostmár én is a fiúk táborát gyarapítom!

Nagyon örülünk neki hogy megmutatta magát a babánk! :lol:

Kérdés!
Ti jártok éjszaka sokat pisilni?
:roll:
cicalány83
 
 


Neven még nem nagyon gondolkoztunk de régebben mindig azt mondtuk ha fiúnk lesz Marcell lesz a neve.
Lehet hogy maradunk a Marcinál! :lol:
cicalány83
 
 


En minimum egyszer kimegyek, de mielott elalszomis minimum egyszer. Regen (az elejen) kb 3x mentem ki / ejszaka... Ehhez kepest most jo a helyzet, de az ido mulasaval asszem vissza fog allni az ejszakai 3...
kami
 
 


Én is járok sokat éjszaka WC-re,de nekem első perctől így van amióta terhes vagyok.

Viszont valaki azt mondja hogy ez a gyakori pisilés inkább már 7-8 hónaposan van.

Ti tudtok erről valamit?
cicalány83
 
 


En ugy tudom, az elso es az utolso trimeszter jellemzoje a sok pisi. Eloszor azert, mert a mehed meg lent van, nem emelkedett ki a medencedbol. Amikor ez megtortenik (2. trimcsi), megszunik a nyomas. A 3. szakaszban meg mar nagy a baba + viz + stb sulya, ezert nyomja a hoyagodat. Szinten pisis leszel :) En ennek megfeleloen jartam pisilni. Az elso trimcsihez kepest most viszonylag keveset...
kami
 
 


En ugy tudom, az elso es az utolso trimeszter jellemzoje a sok pisi. Eloszor azert, mert a mehed meg lent van, nem emelkedett ki a medencedbol. Amikor ez megtortenik (2. trimcsi), megszunik a nyomas. A 3. szakaszban meg mar nagy a baba + viz + stb sulya, ezert nyomja a hoyagodat. Szinten pisis leszel :) En ennek megfeleloen jartam pisilni. Az elso trimcsihez kepest most viszonylag keveset...
kami
 
 


Sziasztok Lányok, és külön üdv Ági!


Meg kell osztanom veletek a választott kórházammal kapcsolatos legfrissebb élményemet! Mától kezdve, februárig kéthetente tartanak egy-egy előadást, mindenről, ami a szüléssel vagy a babával kapcsolatos. A mai (első) előadásra lelkesen el is zarándokoltam, s türelmsen vártam a mgjelölt épület előtt, a többi (20-25) kismamával. A kezdési időpont után kb. 10 perccel jelentek meg azok, akik a mai előadást tartották volna, s közölték, hogy nincs meg az épület kulcsa, de már keresik. Ezután röpke félórás várakozás következett, majd feladták a kulcs-ügyet, és szabadtéri előadássá alakították a programot! Októberi estén, ÁLLVA a kórház udvarán, kismamáknak!!! Én még csak-csak elvoltam, nincs olyan nagy pocim, de voltak ott igencsak a terhesség végén járó kismamik is, akiknek nem hiszem, hogy hiányzott ez a másfél órás ácsorgás a hidegben! Hát hogy szervezhet így egy kórház!?! Teljesen ki vagyok akadva! És ez a választott kórházam!!! :evil: :shock:

Más:

Ági! Nekem is azt mondták legutóbb, hogy mélyen van a méhlepényem, de azt is mondták, hogy ne foglalkozzak ezzel, mert ahogy nő a baba, ez még változni fog.
De mi van, ha mégsem? Nem tud kijönni a baba? Vagy kinyomja maga előtt a lepényt? Vagy császároznak? Bocs, ha megint hülyeségeket képzelek, de fogalmam sincs. :oops:

Kami! Ez a joghurtos csirke nagyon jól hangzik! Főleg, ha jól értem még tepsit sem kell mosogatni utána! :D
Csak azt nem értem, hogy a fiúk miért nem bírják a gyümölcs-hús kombinációt! Pedig én is odavagyok érte! Főleg a barackos verziók....hmm. :wink:

Barbus! Még egy kérdés a kocsival kapcsolatban: a mózest az lehet valahogy rögzíteni az autóba?

Cicalány! Gratula a kissráchoz, ha a Marci név mellett döntötök, akkor hivatalosan Márton lesz, ugye?
Az éjszakai pisi nálunk is megvan, minimum egyszer a fekvés és a kelés között, de néha napközben sokkal rosszabb, hogy olyan sokszor kell, aztán kiderül, hogy alig valami okozta a "nem bírom tovább" érzést. Gondolom ilyenkor a méh nyomja a hólyagot. A védőnő azt állította, hogy ha följebb száll a méh, akkor jobb lesz, persze csak amíg nem lesz túl nagy és nem kezdi újra nyomni.

Apropó védőnő!

Timocska te hova jársz védőnőhöz? Én az Ady E. utca akárhányba, de azt nem tudom, hogy ki a védőnőm, mert eddig még csak a helyetteséhez volt szerencsém.
Holnap azért megpróbálom telefonon elérni vmelyiket (a helyettest vagy az igazit), hogy nyilatkozzanak AFP ügyben, mert ahogy így olvasom, csak nekem kellett két hetet várnom az eredményre!!
:? Na mindegy, remélem holnap kiderül vmi!

Cat! Szerintem ne aggódj a vérvétel miatt, csak ne nézz oda amikor csinálják! (Bár én mazóból szoktam nézni :) ) Ha pedig már kilyukasztottak, szerintem teljesen mindegy, hány kémcsövet csorgatnak tele (mármint bizonyos határokon belül).
Ja, és most azonnal küldöm a képeket!
Vendég
 


Sziasztok!

Először is, képesek, Sági, Pann: köszi, hogy küldtetek fotót. Ki is teszlek a hsz elküldése után titeket is az albumba.

Timi: tőled meg lementettem, téged is kiteszlek. Köszi neked is. És nagyon édes a kis ruha.

Cicalány: gratulálok neked a kisfiúhoz, tök jó-tök jó, hogy végre a mi táborunk is többen van. Lassan lehagyjuk a csajosokat. :P :) Én azt tudtam, h a 3. trim végén azért kell annyit wc-re járni, mert akkorra már helyezkedik a baba, és pont úgy fordul be, hogy "ott" nyom, tehát pisilni kell járnod tőle.

Gabi: neked pedig gratulálok a kislányhoz. Úgy tűnik, mégsem lesz olyan egyszerű lekörözni titeket, mindig jön egy-egy újabb csajos. De sebaj. ;) Van vmi név, amit el tudnátok képzelni neki? Amúgy most akkor örülsz, ugye?

Pann, Barbus: oké, hát megpróbálom nem agyon parázni a vérvételt, de én alapból ilyen vagyok. Kb. 2 éve nézték, hogy nem kell-e kivenni a mandulámat, mert gyakran vtam beteg, és akkor is vettek vért, hát teljesen ki vtam készülve. De... most megpróbálom máshogy csinálni.

Na megyek, és felteszem a képeket az albumba. ;)

KépKép
catrine
 
 


Na, csajok.

Feltettem az albumba Sági pocakját, Timi pocakját, és a 3 képet, amit Pann küldött nekem; Pann a párjával, Pann pocakja, és Pann Gergője.

Panni: neked akartam küldeni egy válasz mailt, de vmiért nem ment el. A lényeg, hogyelforgattam és kicsit lekicsinyítettem a képeket utólagos engedelmeddel, remélem, nem gond.?

Szép napot.

KépKép
catrine
 
 


Hahh, a 3. trimcsiben a kicsi feje nyomja a hugyholyagot?? Bar igy lenne! De BELERUG es mire elindulsz a WC fele, mar be is pisiltel! :) A tesom azt mondta, eleteben ennyiszer meg nem pisilt be, mint az utolso trimeszterekben :lol:
Jobb, ha felkeszulunk lelkileg, lanyok :)

Ehes vagyok, Zsebib is koveteli a reggelit (szerintem este megint csuklott, most 8x ereztem a rangasokat egymas utan, 3-4 mp-enkent... meg az is eszembe jutott, hogy csak nincs valami baja, hogy igy rangatozik? Aztan rajottem, hogy valszeg csuklik... hat ugyebar alvas kozben az ember agya nem forog tul gyorsan...)

Na, megyek reggelizni. 20 perc csuszasban vagyok, csoda, hogy rugkapal az alien a hasamban???
kami
 
 


Na, itt egy pocakos kep - sajnos vakut nem hasznalhattam, mert visszaveri a tukor, de elkepzeles vegett igy nezek ki 21+4 idosen. ha felkel Gedeiapu, megkerem csinaljon egy vakusat is, azt be lehet majd tenni az albumba, oksa?

Kép
kami
 
 


Na, hat jellemzo. A parom csinalt a pocimrol egy fotot... :mrgreen: Ti latjatok rajta a pocakomat??? Mert en nem!!!!!!

Kép
kami
 
 


Szoval legyen most a vaku nelkuli, aztan ha magahoz ter (majd egyszer) csinaltatok vele egy normalis kepet...
kami
 
 


Kami!
Nagyon jó a pocis kép! :) Főleg az, amelyiken hiányzik! :D Látszik, hogy tipikus pasi a párod! :wink:

Cat!
Köszi, hogy feltöltötted a képeket. Nekem egy észrevételem lenne: szerintem a pocis képekhez írd oda, hogy hány hetes, mert ha többet küldünk, akkor már nem fogjuk tudni, hogy ki melyiken hány hetes! Többiek, vélemény?

Cica!
Gratulálok a kisfiúhoz, javul az arány! :D Én éjszaka nem járok pisilni, viszont hajnalban már arra ébredek, hogy ha tüsszentek egyet, akkor bepisilek, mert annyira kell! :oops: :) Az első időszakban éjszaka is felkeltem, most már nem.

Gabi!
Remélem örülsz a kislánynak! :)

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Sziasztok!
Hát lassan mindenki tudja a baba nemét, csak én nem. Remélem a genetikai uh-n kiderül.
Gratulálok a kislányokhoz és a kisfiúkhoz.
Kami,
Nagyon jó a pocis képed :D :D
Cat,
Tegnap este olyan nyűgös volt a párom, hogy nem tudtam rávenni a fotózásra, de majd ma erőszakosabb leszek és akkor küldök képet.
Timi,
Aranyos az a rugi amit vettetek, és a pocid is szépen gömbölyödik már. Végül miért a Quattro mellett döntöttetek, először nem a Miraget néztétek? Szerinted az jobb?
Cica,
Hát igen én minimum kétszer megyek ki éjszakánként pisilni, de ez nálam az elejétől fogva így van.
Ági,
Gratulálok a vonalzódhoz.
Sági,Kami,
Ti a Nővér utcába jártok védőnőhöz, nekem is az lenne közelebb, de a házunk sajnos a Révész utcához tartozik. De a védőnénimmel teljesen meg vagyok elégedve.
Móni

Kép
móni23
 
 


sziasztok mamik!

pisi
én szerencsére még kihúzom egy lefekvés előttivel a reggeli ébresztőig (6.30),de már szűkösen, de én régebben se jártam éjszaka, sőt egyébként is ritkán.

nevek
ákos vs. balázs. sztm a személyes tapasztalatok döntenek. nekem mint név mind a kettő tetszik, de egy szomorú dolog miatt én a balázst nem választanám. de ezek az én emlékeim, mindenkinek mást hoz elő egy-egy név említése. szvl csak bátran hallgass a megérzésedre!

sági!
az alliteráció a neveknél a gyengém, úgyh én a polonyihoz (jól emlékszem?) rögtön a petrát gondoltam. de amikor olvastam a listádat nekem az eszter n szépnek hangzott a vezetéknévvel kimondva. olyan okos? művészi? nem is tudom milyennek.


tali

én benne lennék!

cat köszi neked a képtárat, oda is küldök majd képet! timocska neked a "táblázatkezelést", jó látni egyben az adatokat.
és mindenkinek köszi, aki tesz fel bármilyen fotót ruháról, kocsiról, szobáról, stb. úgy szeretem nézegetni!

kami!
tuti a pocakfotód :)

móni :lol:
ha bármikor olyan érzésed van, h már csak te nem érzed/tudod/hallottad/stb, mindig gondolj rám!!! hihihi

majus3
 
 


Sziasztok!

Pann!
Nem Márton hanem Marcell mindkét nevet Marcinak becézik! :lol:
De még nem tudjuk 100%-ra hogy Marcinak fogjuk-e hívni!Szerintem ezt a névadást még átfogjuk rágni a párommal egy párszor az tuti! :lol:

Kami!
Nagyon jó a pocis képed!

Móni23!
Nekem is csak legutóbb 20 hetesen tudta megmondani a dokim hogy 80% hogy fiú lesz kicsit nehézkes a dolga mert a köldökzsinór a lába között van a pocaklakómnak!
Kis huncut eddig nem igazán akarta megmutatni magát.
De ez a fiú vagy lány dolog érdekes mert egyik ismerősömnek 8 hónapos koráig azt mondták hogy lánya lesz aztán volt neki egy UH 9 hónaposan és ott meglátták hogy kukija van!
:)
cicalány83
 
 


Sziasztok!
Mindenkinek köszi az üdvözlést :D
Timo, igenigen, légyszi tegyél be a táblába. Az adatok mégegyszer: én 31 éves, Boldi ma 20+4, első baba, márc. 2. Schöpf Mérei. Köszi! Én is épp ilyen rugit néztem, annyira aranyos :)
Majd teszek fel képet, tegnap voltunk a Kárpát u-ban 4D-n, nagyon cuki! Nem is gondoltam, h ennyi látszik 20 hetesen. A lábfejével a feje tetejét vakargatja... persze én mindig találok aggódnivalót: az FL értéke mintha picit kevesebb lenne a saját többi értékéhez képest, vagyis a többi alapján már akár 21 hetes is lehetne, ez meg csak 18-19 hétre utal (így az FL/bpd arány is kicsit kisebb mint 2/3, pedig azt olvastam annyinak kéne lenni). De a dokinő erről nem szólt, azt mondta minden tök ok, éshát az igazi orvos is havonta nézi és sose említette. na parázzak ugye?
Panni, a méhlepényre csak azt mondta, h ha esetleg alul marad, akkor vérezgethet és akkor aztán ágynyugalom, nehogy elkezdjen leválni. Amúgy több barátnőm is azóta azt mondta, amit Kami, hogy ez előfordul, majd felmegy ahogy nő a méh, nekik is ez volt. Asszem ha mégis nagyon a nyílásnál marad, akkor császár, de ezt már csak az interneten olvastam.
Barbi, én se bírok a húsra ránézni se, már az eleje óta. Csak akkor eszem meg, ha nem annyira látszik rajta, h hús, tehát pl. nem egy sovány hússzelet hanem valami virsli. vagyis pont az egészséges húsokat nem kívánom, ellentétben a McDonaldsos hamburgerrel, amit viszont igen :?
Cica, Kami nekem állandóan pisilni kell. Én is hallottam, hogy ez a végére lesz jellemző, de már most is, nem tudok úgy elindulni SEHOVA, h mire odaérünk már ne keresztbe tett lábbal ugrálnék. Ahogy a pasim a hétvégi programot összefoglalta: női wc-től női wc-ig szaladgálunk.. :oops:
Kami, jó a kép a "hasadról"!
Cat, tényleg ne nézz oda a vérvételnél, én is utálom, de a hipochondriám miatt annyira tartok az eredményektől, hogy a szúrás maga már nem is számít.
Na jó sokatírtam, most hogy így befogadtatok :lol:
Ági

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Sziasztok!
Mindenkinek köszi az üdvözlést :D
Timo, igenigen, légyszi tegyél be a táblába. Az adatok mégegyszer: én 31 éves, Boldi ma 20+4, első baba, márc. 2. Schöpf Mérei. Köszi! Én is épp ilyen rugit néztem, annyira aranyos :)
Majd teszek fel képet, tegnap voltunk a Kárpát u-ban 4D-n, nagyon cuki! Nem is gondoltam, h ennyi látszik 20 hetesen. A lábfejével a feje tetejét vakargatja... persze én mindig találok aggódnivalót: az FL értéke mintha picit kevesebb lenne a saját többi értékéhez képest, vagyis a többi alapján már akár 21 hetes is lehetne, ez meg csak 18-19 hétre utal (így az FL/bpd arány is kicsit kisebb mint 2/3, pedig azt olvastam annyinak kéne lenni). De a dokinő erről nem szólt, azt mondta minden tök ok, éshát az igazi orvos is havonta nézi és sose említette. na parázzak ugye?
Panni, a méhlepényre csak azt mondta, h ha esetleg alul marad, akkor vérezgethet és akkor aztán ágynyugalom, nehogy elkezdjen leválni. Amúgy több barátnőm is azóta azt mondta, amit Kami, hogy ez előfordul, majd felmegy ahogy nő a méh, nekik is ez volt. Asszem ha mégis nagyon a nyílásnál marad, akkor császár, de ezt már csak az interneten olvastam.
Barbi, én se bírok a húsra ránézni se, már az eleje óta. Csak akkor eszem meg, ha nem annyira látszik rajta, h hús, tehát pl. nem egy sovány hússzelet hanem valami virsli. vagyis pont az egészséges húsokat nem kívánom, ellentétben a McDonaldsos hamburgerrel, amit viszont igen :?
Cica, Kami nekem állandóan pisilni kell. Én is hallottam, hogy ez a végére lesz jellemző, de már most is, nem tudok úgy elindulni SEHOVA, h mire odaérünk már ne keresztbe tett lábbal ugrálnék. Ahogy a pasim a hétvégi programot összefoglalta: női wc-től női wc-ig szaladgálunk.. :oops:
Kami, jó a kép a "hasadról"!
Cat, tényleg ne nézz oda a vérvételnél, én is utálom, de a hipochondriám miatt annyira tartok az eredményektől, hogy a szúrás maga már nem is számít.
Na jó sokatírtam, most hogy így befogadtatok :lol:
Ági

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Szia Agiboldi!

Azért kérdeztem én is tegnap ezt a sok Wc-re járást mert én is így vagyok mint te hogy mielőtt elindulunk is a WC-re szaladgálok és mikor megérkezünk valahova is a Wc-re szaladok!
De úgy látom sokan így vagytok vele nem csak én!

Cat!
Nekünk most volt a nyáron az eskink és csak esküvői képet tudok küldeni neked az albumba ha az jó!
cicalány83
 
 


Cica, el is felejtettem, ki is derült tegnap a 4D-n, h mi az oka a folyamatos pisilésnek: Boldi konkrétan oda fészkelte be magát a hugyhólyagom tetejére, egészen a hasam alján, még mutatta is a dokinő, h ott a hólyag, a tetején pedig a gyerek nyugisan kuporgott...

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Szasztok.

Tanitom be az uj Kamit a munkahelyemen (egy kb 35 eves pasi...). Fura, de jo erzes. Csak az a baj, hogy mig itt ul mellettem szegenyke, addig nem nagyon tudok emilezni meg Babanetezni... na, mindegy, fo, hogy gyorsan megtanulja amit kell es en orulhessek :)

Ma ki kellene mennem Brendonba babakocsiert, remelem osszejon, Kicsit lusta vagyok, de...

Latom sokat irtok, ennek orulok. Koszonom a pocakfoto-gratulaciokat, tovabbitom nagytehetsegu paromnak, fotosok gyongye Gaborkanak :) Komolyan, most is rohognom kell, amikor eszembe jut, amikor megneztem a gepet, hogy miket fotozott es ket pocakos kepbol ket ciciset csinalt :) Benny Hill nincs ilyen hulye szerintem :lol: Hat, ha Aron is ilyen lesz, asszem sokat fogok rohogni eletem soran :D

Agi: egyaltalan ne aggodj az UH leletek miatt. Naprol napra valtoznak az aranyok, most eppen ilyet kaptatok ki - az en babam FOLYAMATOSAN nagyobb a koranal, a 12. hetben akkora feje volt, mint egy urmanonak!!! En csak nevetni tudtam, amikor raneztem. A telefonomban azota is az a kep van :)

Mehlepeny-ugyileg meg megintcsak no para, akit erint. En ugy vagyok vele: ha csaszar, csaszar, ha normal szules, normal szules. Nem szabad elore kitalalni, ki mit akar! Mert ugyse az lesz. Epp mikor bent voltam a korhazban meselte a Tiba, hogy beugrott egy csaszar neki ASAP, mivel egy addig vegig fejes kisbaba befarolt az UTOLSO PILLANATBAN! De ugy, hogy a laba gyakorlatilag kilogott a mehszajon! A kismama, aki vegig termeszetes szulesre keszult, csaszarral volt kenytelen szulni. Ezek ilyen dolgok. Mindegyiknek megvan a maga elonye: a csaszi rovid, gyors es nem erzel semmit, a termeszetes meg... termeszetes. Mar amennyiben nem kell ujjal tagitani a mehszajat, vagy oxytocint kapni, mert ezek egyike se tul termeszetes mar... En ugy vagyok vele (beleszarok-Kami): lesz ami lesz, a baba kijon es ez a fo! Utana ugyis faj mindketto a varratok miatt...
kami
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?