Sziasztok Lányok, és külön üdv Ági!
Meg kell osztanom veletek a választott kórházammal kapcsolatos legfrissebb élményemet! Mától kezdve, februárig kéthetente tartanak egy-egy előadást, mindenről, ami a szüléssel vagy a babával kapcsolatos. A mai (első) előadásra lelkesen el is zarándokoltam, s türelmsen vártam a mgjelölt épület előtt, a többi (20-25) kismamával. A kezdési időpont után kb. 10 perccel jelentek meg azok, akik a mai előadást tartották volna, s közölték, hogy nincs meg az épület kulcsa, de már keresik. Ezután röpke félórás várakozás következett, majd feladták a kulcs-ügyet, és szabadtéri előadássá alakították a programot! Októberi estén, ÁLLVA a kórház udvarán, kismamáknak!!! Én még csak-csak elvoltam, nincs olyan nagy pocim, de voltak ott igencsak a terhesség végén járó kismamik is, akiknek nem hiszem, hogy hiányzott ez a másfél órás ácsorgás a hidegben! Hát hogy szervezhet így egy kórház!?! Teljesen ki vagyok akadva! És ez a választott kórházam!!!
Más:
Ági! Nekem is azt mondták legutóbb, hogy mélyen van a méhlepényem, de azt is mondták, hogy ne foglalkozzak ezzel, mert ahogy nő a baba, ez még változni fog.
De mi van, ha mégsem? Nem tud kijönni a baba? Vagy kinyomja maga előtt a lepényt? Vagy császároznak? Bocs, ha megint hülyeségeket képzelek, de fogalmam sincs.
Kami! Ez a joghurtos csirke nagyon jól hangzik! Főleg, ha jól értem még tepsit sem kell mosogatni utána!
Csak azt nem értem, hogy a fiúk miért nem bírják a gyümölcs-hús kombinációt! Pedig én is odavagyok érte! Főleg a barackos verziók....hmm.
Barbus! Még egy kérdés a kocsival kapcsolatban: a mózest az lehet valahogy rögzíteni az autóba?
Cicalány! Gratula a kissráchoz, ha a Marci név mellett döntötök, akkor hivatalosan Márton lesz, ugye?
Az éjszakai pisi nálunk is megvan, minimum egyszer a fekvés és a kelés között, de néha napközben sokkal rosszabb, hogy olyan sokszor kell, aztán kiderül, hogy alig valami okozta a "nem bírom tovább" érzést. Gondolom ilyenkor a méh nyomja a hólyagot. A védőnő azt állította, hogy ha följebb száll a méh, akkor jobb lesz, persze csak amíg nem lesz túl nagy és nem kezdi újra nyomni.
Apropó védőnő!
Timocska te hova jársz védőnőhöz? Én az Ady E. utca akárhányba, de azt nem tudom, hogy ki a védőnőm, mert eddig még csak a helyetteséhez volt szerencsém.
Holnap azért megpróbálom telefonon elérni vmelyiket (a helyettest vagy az igazit), hogy nyilatkozzanak AFP ügyben, mert ahogy így olvasom, csak nekem kellett két hetet várnom az eredményre!!
Na mindegy, remélem holnap kiderül vmi!
Cat! Szerintem ne aggódj a vérvétel miatt, csak ne nézz oda amikor csinálják! (Bár én mazóból szoktam nézni
) Ha pedig már kilyukasztottak, szerintem teljesen mindegy, hány kémcsövet csorgatnak tele (mármint bizonyos határokon belül).
Ja, és most azonnal küldöm a képeket!