Sziasztok,
ma annyira sok munkám volt, hogy be sem tudtam kukkantani, most olvasgatom a híreket.
Baratodildi, így ismeretlenül is hatalmas gratula, és nagyon drukkolok, hogy rendben legyen minden !!!!
Rejo, annyira szép a születéstörténeted, és vidám is ! Komolyan mondom, most azonnal mennék én is szülni ! És köszi a súgást, Zsuzsi szülésznő segítségét remélem, én is hamarosan igénybe vehetem majd !
Norka, Bogi tündéri huncut baba a képen, nagyon szépen fejlődik a kis maszatka !
Sajnos egyáltalán nem emlékszem, hogy Vanda kért volna dr Tűű leírást, és most kicsit szégyellem is magam miatta, de rögtön írok róla......
Minden bizonnyal felületesen olvastam akkor a hozzászólásokat.
Szóval, Vanda, dr Tűű: endokrinológus, belgyógyász, a Szent Imre kórházban van rendelése, ahová elég sokára adnak időpontot, illetve az Istenhegyi Magánklínikán van magán rendelése, ide viszonylag hamar, kb 1 hétre adnak időpontot, de ez sajnos pénzbe kerül, nem is kevésbe. Az első vizsgálat ha jól tudom 12000 Ft, minden további 7000 Ft.
Dr Tűű véelményem szeint az egyik legalaposabb orvos, akivel valaha találkoztam hányadtatott hormonális kalandozásaim során, mondom, ez az én véleményem, olvastam, hogy van akinek nem jött be, mert nem volt elég alapos. Nekem hosszú idő (16 év) után derítette ki a hormonális problémáim fő okát, ami egy agyalapi mirigyben lévő mikroadenoma, valamint még IR is csatlakozik ehhez a történethez. Metformint írt fel, és bromokriptint, most le vagyunk állítva a gyerek témáról, mivel várni kell a bromo hatását, de végig követi az eseményeket, és mint elmondta, a majdan bekövetkező terhesség legelejétől gondozásba vesz, és szigorúan vizsgálni fog egész tehesség alatt, hogy minden rendben legyen. Én nagyon megbízom benne, kedves, érthetően és barátságosan magyaráz el mindent, és időt szán rám. A klinikai elérhetőségét tudom megadni:
Istenhegyi Magánklinika
Istenhegyi út 31/b 224-5425
Megtaláltam a kórházi számát is: 464-8725
Remélem, olvasod még ezt a topicot és sikerül vele felvenned a kapcsolatot. Sok sikert !