Zsani!
Egy Bp közeli nagyközségben lakunk, Szigethalmon, Szigetszentmiklós alatt. Tehát még nem is a világvége, bár lehet, hogy akkor jobban járnánk.
Amikor a nagyobb született még Pesten laktunk, és hát ég és föld.
Egyre nyügibb vagyok az egész miatt! Az orvos csak pénzért jár ki (nem a mienk, mert az nem helyi, hanem szomszéd községben dolgozik), és nem tudja megkülönböztetni az allergiát a bárányhimlötöl (a szomszéd kisfiú már másodszor "bárányhimlös"
, pedig hát azt csak egyszer lehet elkapni), a védönö meg csak akkor jön ki, ha rátelefonálok, magától nem jut eszébe
. Két napja a háziorvos nem akart kijönni egy 28 hetes kismamához
, azt mondta, hogy hivja a mentöket, mert megindult a szülés, közben semmi jele nem volt (nem volt alhasi fájdalma, méhösszehúzódása), "mindössze" azért lett volna szüksége orvosra, mert a vérnyomása és a pulzusa ingadozott, volt, hogy el is ájult. De azért "rendes" volt, mert du. 4-re kiküldte hozzá a mentöt (1/2 11-kor telefonáltak neki, valószinü betegszállitó mentöt küldött, nem rohamkocsit), pedig ha tényleg szült volna, akkor addigra már meglett volna a gyerek (ami persze elég gáz lett volna 28 hetesen).
Hihetetlen, hogy mi van itt! Az oké, hogy esetleg engem hanyagonak, mert én nem adok pénz a pl. védönönek (ugy gondolom, hogy az a dolga, hogy kijárjon, bár állitólag neki is van tarifája), de hogy azokkal is igy bánjanak, akik adnak, és nem is keveset!!!
Na jó, kidühöngtem magamat...
Akkor ne menjek bababörzére, ugye???
Beszti