Új privát üzeneted érkezett!

Hú, Boszibaba, de irigyellek! :) Persze tudom, ha majd megmozdul , azon fogok aggódni, hogy ha 5 perce nem rugott, mi lehet a baj...de azért nagyon jó lenne érezni már valamit...hát messze vanm ég. Csak abban bízom, hogy innentől a karácsony olyan hamar itt van minden évben, hogy igy talán nem tűnik majd olyan hosszúnak a avárakozás.

Elizabeth, előfordulhat, hogy striák. Ha eddig nem is volt, akkor is, mert most a hormonok miatt a bőr máshogy reagál. Az ujjad húzd végig óvatosan keresztben a csíkon, és ha icipicit méleybbnek találod a csikot mint a bőrödet, akkor az bizony stria. Ha sokat gyalogoltál, a vádlidban az izmok megteltek vérrel, meg nyirokkal és attól duzzadhatott meg a vádlid, de gondolom ezt -ha túrázó vagy- biztos betéve tudod, jobban mint én.

Lányok, ki vágja, hogy meddig mennyit lehet hízni? Van valami jó kis oldal, ahol ilyen praktikus dolgok is le vannak írva??

Kép
[/url]
gypsophila
 
 


Gypsophila hát még nekem is csak enyhe hullámzások voltak,a rugások gondolom majd ezután jönnek. :lol: De már a párom is érzi,ha ráteszi a kezét este a hasamra! :D

Hízásról,itt van,amit kérdeztél:

- 9. hetig: 1 kg
- 10-17. hetig heti 0,3 kg
- 18-27. hetig heti 0,4 kg
- 28-40. hetig heti 0,5 kg
Ez összesen 13,9 kg, ami inkább az ütemet mutatja, mint a konkrétan felszedendő kilok számát.
A másik szam amit talaltam : a normal sulyu kismamak nagyjabol kiindulasi sulyukhoz kepest +20%-ot gyarapodjanak, tehat ha vki pl 60 Kg-rol kezdte es nincs sulyfeleslege, kb 12 kg-ot hizzon.
Sulyfelesleg eseten az jo, ha kevesebb.

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Sziasztok kismamák!

Én most írok először. Nagyon az elején járok még mi 7-hetesek vagyunk. Holnap kell menni uh -ra mert volt egy kis gond a múltkor. Láttak egy haematómát a petezsák körül remélem nem lesz baj. A pici akkor 6 mm volt. Egyébként jól viselem a terhességet nincs hányinger, szédülés.

Neketek volt hasonló probléma az elején /haematóma/?

Üdv: Bea
rena12
 
 

 
 

Szia Rena 12!

Üdv köztük. Én is jól viseltem az elején is,és most is a terhességet. Nekem nem volt semmi ilyen problémám,biztos nálad is minden rendben lesz. Hány éves vagy? Hol laksz?

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Sziasztok!
Elizabeth
Azok a csíkok szerintem is csak húzódások lehetnek. Ha fehérwk akkor biztosan.

Többieknek gratula a babamozgáshoz.

Zsana
Én már lassan úgy fogom fel, hogy ez mind csak a babavárással jár.
A baba súlya miatt jöttek ki a viszerek, mivel még nőni fog nem hiszem, hogy elmúlnak, a doki szerint is a szülésig meglesz. Nem igazán érdekel, mert nem fáj meg ilyesmi, csak idegesített, hogy mi az, de most már legalább tudom.

Boszi
Milyen szép is lenne, ha ez a hízni a papírforma szerint lehetne. Aki ezt leírta biztosan férfi volt.

Kép
Kép
bbeti
 
 


boszibaba!Én egy kicsivel előtted járok.Írtad a kilókat, illetve a gyarapodás ütemét, Te mennyit "híztál" eddig! Kb ennyi hetesen nekem is már így látszotta hasam, most meg már...Majd valamikor megpróbálok feltenni képet én is!
Amúgy tudod már, h kislány vagy kisfiú?Dolgozol még vagy már otthon vagy?
Nekem elég korán megmozdult a baba, kb. 16 hetesen és aztán csak egyre intenzívebb. Jó lesz, figyeld meg!!!! :lol:

Kép
gyanixi
 
 


boszibaba!Én egy kicsivel előtted járok.Írtad a kilókat, illetve a gyarapodás ütemét, Te mennyit "híztál" eddig! Kb ennyi hetesen nekem is már így látszotta hasam, most meg már...Majd valamikor megpróbálok feltenni képet én is!
Amúgy tudod már, h kislány vagy kisfiú?Dolgozol még vagy már otthon vagy?
Nekem elég korán megmozdult a baba, kb. 16 hetesen és aztán csak egyre intenzívebb. Jó lesz, figyeld meg!!!! :lol:

Kép
gyanixi
 
 


Szia Gyanixi! :D

Én eddig 2,5 kgnál tartok.Te ennyi idősen mennyit híztál? Most hol tartasz? Én még dolgozom,mert nagyon jól viselelm a terheséget. Lehet végig fogok dolgozni,de majd meglátom,ahogy bírom persze. A legutóbb uh-n azt mondták,hogy úgy néz ki kisfiú lesz,de még nem 100%,tehát most már izgolok nagyon! :lol: Te tudod már?
A hullámzási időszaknak úgy látom vége,tegnap 2x jól megrúgott a kisember.Az elsőre úgy megijedtem,hogy a párom nem tudta mi a bajom! :lol:

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


boszibaba, GRATULÁLOK A MOCORGÓHOZ :-))))))

barbamami, irtam privit, remélem megkapd.

EGyébként meg szép várandós hete mindenkinek!!!

Szia rena12 , üdv köztünk. LEhet, hogy ciki, de án nem tom mi az a ...haematóma :oops:
Vendég
 


Sziasztok,

Szombaton volt a 4D, nagyon jó volt. Nálunk FIÚ lesz!!! Végül nem bírtam ki megkérdeztem. Amúgy otthon megnéztük a felvételt és mi is láttuk az egyértelmű bizonyítékot...))
a kis Csanád teljesen egészséges !!!!
ancsi13
 
 


Boszibaba:én is kb ennyit híztam akkor, a 19 hetes védőnői mérésen kb 2,5 kg plussz volt, de most úgy gondolom, h kb 4 kg-nál járhatok, bár ez az itthoni mérlegünk nem az igazi!
Nekem a 20 hetes genetikán mondta a doki, h ő lányra tippel, aztán 22,5 hetesen a saját dokim is azt mondta, h nem látja fiúnak, de még nem mondja 100%-ra!Hát majd látjuk!
Neked nem szokott fájni a hasad? Én már nem dolgozok, mert nekem az elejétől sokat fájt és hamar elnehezül!!Meg én amúgyis tanítok és a gyerkőcöktöl nem szerettem volna semmit összeszedni!Ez a 4. hetem itthon és jó így!!

Kép
gyanixi
 
 


Ancsi13 örülök,hogy minden rendben veletek,és gratulálok a kis trónörököshöz! :lol:

Gyanixi szerencsére jól viselem a terhességed,nem szokott fájni a hasam. :) Most voltam pont nálunk a személyügyön,és mindent megbeszéltem a kolleganővel,tána meg jót pletyiztünk. :lol:

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Sziasztok lányok!

boszibaba:
Majdnem 20 hetesen 2.5 kg-nál tartasz?? Hát,ügyes vagy..

bacilivi:
Válaszoltam,remélem,el is ment..

r.zsana:
Milyen volt a cukorterhelés? Mostanában tényleg higított porcukrot kell inni?? Nekem az első kettővel csak 2 dl tejet,és egy zsemlét kellett enni. Vettek vért éhgyomorra,meg még 2x,1-1 óránként. De ez a porcukor dolog nagyon nem tetszik!

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Helló Lányok!

Látom, zajlik az élet a fórumon! Nem is tudok teljesen visszaolvasni, de igyekszem. De most muszály írnom, különben elfelejtem az olvasottakat. :)
Remélem jól vagytok. Amint figyeltem, rohamosan szaladnak előre a vonalzótok! Ennek örülök. BIZONY AZ ENYÉM IS.
Ma vagyok a 8. hétben, és ma megyek uh-ra. Szorítsatok nekem. Szívhangért imádkozok minden este (tudjátok, nekem az előző babánál nem volt, és ezért nagyon izgulok emiatt). Remélem a kicsim megmutatja magát, és hevesen fog dobogni a szívecskéje is. :)

Reni
Sajnálom a haematomát (vérömleny), de ne félj, ha a baba fejlődik szépen, akkor vagy fel fog szívódni a vér, vagy pedig részleteiben távozni fog. Az utóbbi biztos kellemetlen lenne, és szerintem orvosi felügyeletet kívánna, de a lényeg: hogy a baba szépen fejlődjön tovább, és akkor minden rendben lesz!!!! Szurkolok neked! :wink:

Vitte
Veled mi van? Most még nem olvastalak az utóbbi 5 napos írásokban, de megkeresem az utolsó írásaidat, jó? De mindig azt olvasom valakitől, hogy "remélem jobban vagy" meg ilyesni. Ugye nincs semmi komoly? :shock: Vigyi magatokra!!! :P :P

Őzi
Lassan finisbe érsz!!!!! :P :P Ez hihetelen, hogy megy az idő! Hiányoznak az msn-es csevegések! Remélem, nagyon jól érzed magad, és a babó is sokszor jelzi, hogy jól van!!! :wink: :D

Elizabet
Örülök, hogy rendben van nálatok minden! Kicsit irigykedek, hogy már túl vagy az uh-n!!! Én ma este megyek!

Boszibaba
Irtó jól áll a pocak!!! :P :P Nagyon csini vagy! És gratulálok az első mozgáshoz is!!

Luisa, Lili, Fenix, Zsána, Benkoka, Catrine, Corena, Nanett, Rekanna.......
Puszillak benneteket, remélem mindannyian jól vagytok!!! :P :P :P


Ha lesz uh-képem , felrakom nektek!

Benita
benita
 
 


Benita, minden ok lesz! Én sem aludtam előző éjjel, mielőtt mentünk, meg tök ideg voltam.....de végül is nem lett semmi baj!
Hányra mentek?
Én holnap megyek megint a dokihoz...vagyis megyünk...este negyed 7-re.

Remélem lányok mindenki jól van!

Azon morfondírozok, hogy mennyire szaladnak tényleg a vonalzók, és milyen gyorsan telnek a napok! :)

Kép
elizabeth25
 
 


Sziasztok,
Nem jelentkeztem, mert vacakolt a rendszer, most láttam, hogy a múltkori hozzászólás többször is felkerült. Bocsánat!

Betti, hihetetlen, hogy már 31. héten vagy, nagyon megy az idő. Tudom, hogy sok viszontagságon mentél át, de már nincs sok hátra a szülésig. Ígérd meg, hogy akkor is látogatsz minket, ha már megszületett a babó. (tudom, hogy minden időt és energiát le fog kötni, de egy kicsit... :lol: )

Benita! Feltétlenül jelentkezz, az UH után, nagyon szurkolunk, biztosan minden rendben lesz. Remélem, hogy jól vagytok, sokat gondolok rád :wink:

Boszibaba, te vagy a példaképem, egy bombázó kismama! Amióta láttalak a képeken vissza is fogtam a cukorfogyasztásomat, de hiába. Azt hiszem ez alkati kérdés, mert én is csontsovány voltam, és mégis először körbehíztam, mielőtt a pocakom elkezdett növekedni.

Képzeljétek nekem is nagyon élénk, egyre többet mozgolódik. Főleg éjszaka! Múlkor vétkeztem, és ittam egy kólát (ne botránkozzatok meg) fél napig rúgkapált utána. Ebből persze nem tudtam eldönteni, hogy tetszett-e neki. Mindenesetre többet nem iszom.

Őzi, tényleg ott hogy van a szülés? Akkor kell bemenni, amikor megkezdődik, vagy amikorra ki vagy írva? Ott is kiszámolják előre, vagy már előtte bemész?

Vitte, Nanett jobban vagytok?

Korena, rég nem hallottam felőled, remélem, hogy minden OK.

A hozzászülásokból azt tűnt ki, hogy a gátnál még mindig a vágás a legmegbízhatóbb. Köszi szépen, gyűjtögetem az infókat a 'szülési tervhez'.

Üdv azoknak is akikkel még nem 'találkoztunk'!

Lili

Kép
Kép
34372
 
 


Rena 12: Üdv. Azért ne izgulj, biztos minden rendben lesz, majd írd a fejleményeket!!
Ancsi13:Te hány hetes kismama vagy és a 4d-s uh hány hetesen készült??
Én is nagyon várom már a 4d-set, de majd csak kb 3 hét múlva megyünk!
Nincs vonalzód??

Kép
gyanixi
 
 


Luisa:Akkor szorítok nektek, h kisfiú legyen!!Amúgy nektek mondta valaki h mikor érdemes 4d-s uh-ot csináltani, mert én valahol azt hallottam, h a 24 és a 30. hét között lehet a legszebbeket csinálni, mert akkor már jól látszódik mindene és még belefér mindene a képbe!
A kilókkal hogy állsz, vagy már kérdeztem? Ez is eléggé foglalkoztat, persze első a baba, de azért nehéz megbarátkozni a növekvő súllyal!! :wink:
Én itthon szoktam tornázni heti 2-szer!
Mekkora a pocakod?Jól vagy?
Nekem néha elnehezedik a hasam, meg szinte minden nap vannak összehúzódások, ami állítólag normális, mert így edz a méh!
Na, várom a fejleményeket!
Puszz!!

Kép
gyanixi
 
 


Sziasztok!

Ahogy megmondtam, megint itt vagyok. Elég gyorsan telnek a napjaim így a táppénz alatt is, de azért igyekszem felnézni hozzátok minden nap.
Tényleg szépen haladunk előre..., mármint vonalzóilag.
Nansy, veled mi van? Remélem nincsen semmi, csak nem vagy net közelben, írj, ha bejelntkezel!

Ancsa

Kép

Kép
ancsa800418
 
 


Sziasztok!
Most nincs sok idom, csak azert ugrottam be, hogy feltegyem nektek a tablat. Ha valakinek valamilyen adata nem stimmel, akkor szoljon! Ha van uj adata, akkor is! Az uj lanyok pedig priviben kuldjek az adataikat, ha akarjak...
Na pa!
Kép

Őzi
Kép
Kép
Õzi
 
 


Hello Lányok!

Barbamami: a terheléses cukorra a héten megyek, csak még azt nem tudom mikor lesz rá időm, de mindenképp kell menni. Szerencsére a mi kórházunkban nem a cukros víz projekt van, hanem a tej és szendvics, szóval legalább ennyivel könnyebb.

Benita: nagyon szurkolok Nkeked!!!! Szerintem minden rendben lesz és rendesen dobogni fog a kisbabó szivecskéje. Egyébként hogy vagy? Hogy viseled a terhességet?

[/quote]

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


Nanett, Korena, Vitte! Merre jártok?

Tényleg Bogyiék is nagyon eltűntek! Remélem nincs baj...

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


Sziasztok lányok, csak kicsit bekukk! :)

örülök, hogy mindenki jól van! Én holnap megyek negyed hétre este dokihoz, bár szerintem ezt már írtam :), majd utána jövök és mesélek! Szorítsatok, hogy minden rendben legyen!

Puszi mindenkinek és vigyázzatok magatokra!


Őzi köszi a táblát! :)

Kép
elizabeth25
 
 


Sziasztok!

Köszi Boszibaba, más most túllőttem a célon...de asszem én is erőt merítek a te szép alakodból, én sem szeretnék ducenka lenni.. :cry:
Csak tudod, én állandóan aggódom, hogy eleget kajálok-e neki.

Lányok, egy másik fórumon előjött a szó arról, hogy a babavitaminok tele vannak A-vitaminnal, pedig nem biztos, hogy a babák fejlődésére jó hatással van a túl sok A-vitamin. Szóval lehet, hogy már volt ilyen itt a fórumon -max mondjátok, hogy keressek vissza- , de ki mit szed?? Dokik nyomják, hogy szedni kell? (Mondjuk őket meg a gyógyszercégek nyomják..) Szóval én lehet leállok a vitaminokkal. Már elegem van ebből a kavarból. Csak kéne egy megnyugtató példa, aki megcsinálta anélkül..

Vigyázzon mindenki magára nagyon!!
Télleg rohannak a babák a vonalzókon!!
Puszi!

Kép
[/url]
gypsophila
 
 


Szaisztok Kismamák!

Még nem ismertek, most regisztráltam, Johanna vagyok.Babzsák a kisbabám,akinek a nemét még nem tudjuk(bár nagyon fiúnak érezzük).Most töltöttem be a 17. hetet, és azt hiszem, hogy tegnap éreztem először, hogy megmoccant. Bár lehet, hogy nem, mert azóta "csend" van.
Kicsit egyedül érzem magam a babavárással, nincs körülöttem senki, aki szintén terhes lenne, ezért kerestelek meg titeket Remélem, hogy bevesztek a klubba!

ja, és ha már írok, akkor kezdeném is egy kérdéssel.sajnos P3, és SIL 1 a citológiai eredményem(már háromszor), és amint megvan az AFP eredményem konizálni fognak. Mindent elolvastam, ami létezik a témában, mégis jó lenne, ha valaki a tapasztalatát írná meg. (Bár inkább abban reménykedek, hogy senkinek nincs tapasztalata). Szóval mostmár itthon leszek végig, viszont net van...

Sziasztok
babzsák
 
 


Szia babzsák, üdv a klubban! :) Én is úgy vagyok ahogy te! :(

Amúgy én is Budapesti vagyok, csak a 3. kerületben lakom!

Kép
elizabeth25
 
 


Sziasztok! Köszi a hiányolást, itt vagyok, csak sokat melóztam a munkahelyen, munkatársamat helyettesítettem. Hétvégén meg anyukáméknál voltunk, ott nincs net. De tényleg jópáran nem jelentkeztek már régóta.

Zsana! Köszi, amióta szedem minden nap a magnézimot, már csak kisebb görcseim voltak szerencsére. Remélem, végleg el is múlnak.

Őzi! Köszi a táblát! Remélem, amúgy minden rendben veletek.

Üdv Babzsák közöttünk! Nekem szerencsére nincsenek ilyen tapasztalataim.

Benita! Örülök neki, hogy jól vagytok! Várjuk az eredményt! Reméljük, minden rendben lesz most.

Bbetti! Sajnálom az újabb megpróbáltatásodat.

KépKép
nanett
 
 


Jó estét minden pocakosnak és akik majd pocakosak lesznek!

Benita:
Jó, hogy hallani felőled, számolj be a vizsgálatokról, ne félj, van hogy csak később mutatkozik a szívhang.

Korena, Dinabéka:
Van már szülésznőtök? Én pont ma voltam a Kecskeméti Veránál, elvállalt, de állítólag ő is, meg a Nyulas Jolán is be vannak telve márciusig.

Ezért minden Kismamának:
Időben válasszatok bábát, főleg, ha a Szent Imrében szültök. Én a 24. héten kezdtem el a keresés és már majdnem késő volt. Tehát a 20. héttől menjetek megismerkedni a szülésznőkkel!


Őzi:
A táblázatodhoz annyit, hogy a Szent Imrében szülök, valószínűleg feb. 1-én és a baba neme lány, de neve még nincs.

Lányok:
Mi van, ha alacsony valakinek a vércukra? Nekem ma a terhelés előtt 3,0 volt, utána 4,2. A 3,0 alacsony, nem?

Kép

Kép
rekanna
 
 


Jó reggelt! :D

Benita,34372,Gypsophila köszönöm szépen,nagyon aranyosak vagytok! :lol: Igazából mindig is vékony voltam,tehát még este 22kor is nasolok,akkor is csak 54kg voltam. Jó géneket örököltem!
Nem semmi hideg volt ma reggel! :? Belegondoltam,ha már igazi tél lesz! Utálom a hideget,és a fagyot,és akkor még közlekedni is!

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Sziasztok!

Elizabeth, te már túl vagy a műtéten? Vagy még csak vársz rá?
Nekem már biztos, hogy megcsinálják, de még nem tudom, hogy pontosan mikor.Egyébként nehéz döntés, mert a patológusok szerint nem kéne megcsinálni, viszont az összes nőgyógyász, akiket megkérdeztem azt mondta, hogy meg kell, és nincs mire várni, mert a hormondömping hatására elfajulhatnak a sejtelváltozások. Én bízom a dokimban, ezért megcsináltatom. Csak a kockázatok...

Ja, és a Péterfiben csinálják majd.

Üdv
babzsák
 
 


Babzsák, milyen műtéten????????

Kép
elizabeth25
 
 


Sziasztok!

Én is új vagyok! (minden téren) Szeretnék én is csatlakozni, beszélgetni olyanokkal, akik hasonló cipőben járnak. :D

Elméletileg 11 hetes vagyok, a 3. kerületben lakom, és a Szt. Margit kórházba szeretnék szülni.

Ahogy időm engedi próbálok minnél többet visszaolvasni rólatok. Tündériek a vonalzók, hogy lehet szert tenni olyanra?

Üdv: Noémi
Vendég
 


Szia hfnzs, én is a 3 kerületben lakom! :)

Vonalzókészítés:

1. http://www.lilypie.com/
2. Expecting a baby
3. Your Last Menstural Period (ide beírod az az utolsó mensid időpontját)
4. Választasz egy vonalzót (a kis pöttyöt beklikkeled mellette)
5. Választasz egy pici jelet hozzá (ugyan így)
6. Text above the ticker (Ide beírhatsz valami nevet, pl. ahogy nekem van, hogy Bébikém :) )
7. Create Ticker
8. Kapsz három ablakot, abból a középsőben lévő szöveget kimásolod, és bemásolod itt a b. neten a Profilodon belül az aláírásokhoz, majd rámész az elküld gombra.

ÉS KÉSZ!

Kép
elizabeth25
 
 


Siasztok Lányok!!! szépek Vagytok!! Gyönörűek!! Maradjon ez igy mindig!!!
Őzi! Köszönöm a táblát!

szülésznőm még nincs... viszont gyerekorvosom már van)))!! Kicsit messze - Budakészin... De ő homeopáta doki... OROSZ!!!))) És már több gyereken vett észre olyan.../külömböző/ betegséget.. és meg is gyögyitotta... amit más dokik nem vettek észre... :!:

Én sajna már többet hiztam a megengedetnél... 2,5 kg :shock: .. ami 1,6 %a terhesség előtti test sulyomnak... :(

De van jó hirem is :D ))) Szegény apukánk!!! szerelmet vallot))) Imádom a pasit!! Erre anyám azt mondta, hogy kicst rosz a sorrend... Milyen időket élűnk))!! Először gyereket csinált... aztán szerelmet vallot... ha ha

Jövö hét szerdán megyünk (együtt!!!!!!) babát nézni, nyaki redőt mérni... fényképet kérni)) Ja.. És itt a kérdés... Mi mindent, nyaki redőn kivű,l.. lehet látni 12 hetes magzatnál??

Azt is akartam kérdezni Tőletek... hogy.. hogy illik... a nőgyogyászom lesz szülésdokim is... én azt szeretnék.. De erre szóban))) fel kell kérnem.. van ez nyilván való számára???

Védőnőmmel Beszéltem vitaminokról... Mert és elvileg Gravidát szedek... de nem minden nap.. hanem heti kb 3x... néha 4 x... néha 2... ahogy jól esik... És Ő azt mondta, hogy ez igy normális.. ha melette normálisan táplálkozom... Én meg.. szerintem.. több mint normálisan táplálkozom...))) Ja... és azt is mondta hogy csak első 1/3-ban kell szedni a vitaminokat...

Na ezek vannak!!! Mindekit puszilom! Vigyázzatok magatokra!!))

Kép

Kép
fenix
 
 


Sziasztok :)

Én Noémival egyáltalán nem szedtem vitamint. 3600 g és 51 cm lett valamint makk egészséges! Most szedem az elevitet, mert szoptatok még, de én is abbahagyom a héten, mert már letelt a 12 hét.

fenix azt is nézik, hogy megvan e az összes végtagja, illetve nekünk látta a doki a fütyijét is :lol:
Majd várjuk az eredményt!

Mindenkinek Szép Napot!

Dia

[link=Kép


Kép
dia1
 
 


elizabeth25: Köszi! Megcsináltam, talán sikerült elsőre?
Megkérdezhetem merre laksz, és hogy a Margitban fogsz-e szülni?
Vendég
 


Szioka!

Én Elevitet végig szedem a Magne B6-al,a dokim ezt tanácsolta. :)
Hfnzs szia! :lol: Én is a 3. kerületben lakom,de én a Schöpf Méreiben fogok szülni,mert a dokim ott dolgozik.
Fenix én már jóval az előtt megbeszéltem a dokimmal azt,hogy elvállal-e,még mielőtt terhes lettem volna! Beszélj akkor vele szerintem.
Én 24én megyek a SOTE-ra genetikai ismétlésre. Már várom,remélem látszik a kukija vagy más! :lol: Jó lenne már 100%-ra tudni!


Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Hfnzs, nem a Margitban fogok szülni, nem jó véleménnyel vagyok arról a kórházról...de ez hosszú történet......a Kútvölgyiben fogok.
A Kerék u-ban lakom.
Örülök, hogy sikerült megcsinálni a vonalzót, ügyi vagy!

Összejönnek itt a 3 kerületiek! :))) Lesz itt babázásos összejárás, ugye lányo? :lol:

Kép
elizabeth25
 
 


Boszika, 26.ra, reggel fél 11-ra kaptam időpontot az védőnénitől. Varjú nem tudom, hogy hogy hívják....de aranyos volt!

Kép
elizabeth25
 
 


Elizabeth: Gondolom saját rossz tapasztalatod van. Nekem nincs, közel van, ezért döntöttem úgy, hogy ott. Én is ott születtem :D , nagyobbik nővérem is ott szülte mind a két lányát. Ő csak a dokiát nem ajánlotta.
Én Békáson lakom, persze, majd babázunk, de még messze van.

Kösz csajok az üdvözlést!
Vendég
 


Hfnzs én is Békáson lakom a Dunai odalon már 1 éve! :lol:
Elizabeth nem ismerem a védönénit,de biztos rendes. 8) Én álltalábban nem időpontra megyek,hanem már rendelés előtt ott vagyok,s akkor tuti nem kell sokat várnom! :D

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Boszibaba! Én is a Dunafelöli oldalon, de én már 23 éve! :lol: Ez jó! Biztos láttuk már egymást. Milyen kicsi a világ! :D
Vendég
 


Én meg előtte a másik oldalon laktam 4 évig(anyósék+albérlet),aztán tavaly sikerült megvenni az első kis otthonunkat! :lol: Előtte meg 20 évig a Balcsin laktam,onnan jöttem fel.
Mi a Juhász Gy.-ban lakunk. Ti?
A férjem is már 30 éve Békáson lakik. :D

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Sziasztok lányok!Én Gravidát szedek, nekem a védőnénim azt mondta, h lehet a terhesség alatt végig szednem! Mondjuk én nem táplálkoztam soha valami jól, 49,4 kg voltam 8 hetes terhesen, most 23 hetesen meg 53 kg, szóval én szedni fogom még egy darabig biztos!

Most voltam reggel a védőnőnél és megnézték a vizeletben a cukrot, ami erősen pozitív lett, ami tök fura, mert a múltkori vérvételen teljesen normális volt: 4,2-es a cukrom és a vizeletben is. Holnap megint megnézik és ha gáz, akkor nem glükózos terheléses vizsgálatom lesz, hanem étkezés utánis! Ebben van valakinek tapasztalata?

Ja, meg csütörtökön megyek fogorvoshoz is, az egyik fogamnál már hónapok óta fölvált az íny és sokat vérzik mosáskor!Valaki nem küzd hasonlóakkal??? :roll:

Kép
gyanixi
 
 


Sziasztok!

Üdv minden új kismaminak!

elizabeth:
Miért kell most megint ultrahangra menned? Valami baj van? Csak mert,ha jól emlékszem,most voltál..a múlt héten(?). Vagy most a pároddal mentek?... :?:

Őzi:
Köszi a táblázat rublikát!!! :D

dia1:
Már látszott,hogy kisfiú? Nem semmi! Örülnék,ha már én is tudnám. Bár 99%-ot adok,hogy kisfiú lesz..

gyanixi:
Sajna a terhesség alatti ínydagadás és fogínyvérzés nagyon gyakori,és állítólag "normális" jelenség. :shock: Azt hiszem,a hormonok miatt. Persze,nem valami kellemes,nekem is volt..

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Gyanixi
Az ínyem nekem is vérzik. A fogorvos mondta, hogy a babától lehet vérzékenyebb. Leszedte a fogkövet, és javasolta, hogy használjak fogselymet. Az alapos tisztítás ugyanis segít hogy ne alakuljon ki fogkő olyan könnyen, és akkor az íny sem vérzik annyira.
Adott fertőtlenítőt amivel öblogetnem kell.

Rekanna
Én még nem választottam szülésznőt, gondoltam a dokinak biztos van valaki akivel együtt szokott 'dolgozni'. Egy kicsit megijesztettél, ezért legközelebb letisztázom vele. Azért remélem olyan nincs, hogy nincs éppen elérhető szülésznő, mikor arra kerül a sor. Vagy igen?

Szép napot Mindenkinek!

Dina
Kép
dinabéka
 
 


Barbamami, nem kifejezetten uh-ra megyek...a papírokért, amit a védőnőnek meg a háziorvosnak kell majd vinnem.....de gondolom, hogy fog uh-ot csinálni!

Kép
elizabeth25
 
 


Sziasztok!!

Üdvözlet babzsák!!!
nekem is volt "olyan" műtétem a P3 eredmények miatt...bár nem terhesség alatt.de ha vmi lrdekel, akkor kérdezz.

Üdv.hfnzs:
A változatosság kedvéért én is 3.kerületi vagyok...... :D :D :D

Gyanixi: szedjél kálciumot, nekem attól elmúlt a fogvérzés!!!

fenix: csak nem a Nagyesdához jársz budakeszire??én is voltam nála többször (felnötteket is gyógyit) de sajnos engem nem gyógyitott meg :-(
én a mikor megláttam a bébit a 12hetes nyakin akkor csak ámultam bámultam, hogy már egy kész kis emberkét lehetett látni..tündéri volt.

elizabeth. láttam tegnap irtál msn, de már későn vettem észre. minden oké veled? apával rendeződtek a dolgok????
Vendég
 


barbamami: köszi, erről én is olvastam, meg bíztam benne, h elmúlik, ezért is vártam eddig, de most már idegesít, mert fel van válva egy kis darab és nem gyógyúl vissza. Azért csak megmutatom már szakembernek!!
Ez a cukros dolog is aggaszt, remélem holnap rendben lesz a "pisim"! :roll:

Kép
gyanixi
 
 


Köszi lányok!!
Estetleg cukor témával kapcsolatban valami??

Kép
gyanixi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?