Helló Lányok!
Látom, zajlik az élet a fórumon! Nem is tudok teljesen visszaolvasni, de igyekszem. De most muszály írnom, különben elfelejtem az olvasottakat.
Remélem jól vagytok. Amint figyeltem, rohamosan szaladnak előre a vonalzótok! Ennek örülök. BIZONY AZ ENYÉM IS.
Ma vagyok a 8. hétben, és ma megyek uh-ra. Szorítsatok nekem. Szívhangért imádkozok minden este (tudjátok, nekem az előző babánál nem volt, és ezért nagyon izgulok emiatt). Remélem a kicsim megmutatja magát, és hevesen fog dobogni a szívecskéje is.
Reni
Sajnálom a haematomát (vérömleny), de ne félj, ha a baba fejlődik szépen, akkor vagy fel fog szívódni a vér, vagy pedig részleteiben távozni fog. Az utóbbi biztos kellemetlen lenne, és szerintem orvosi felügyeletet kívánna, de a lényeg: hogy a baba szépen fejlődjön tovább, és akkor minden rendben lesz!!!! Szurkolok neked!
Vitte
Veled mi van? Most még nem olvastalak az utóbbi 5 napos írásokban, de megkeresem az utolsó írásaidat, jó? De mindig azt olvasom valakitől, hogy "remélem jobban vagy" meg ilyesni. Ugye nincs semmi komoly?
Vigyi magatokra!!!
Őzi
Lassan finisbe érsz!!!!!
Ez hihetelen, hogy megy az idő! Hiányoznak az msn-es csevegések! Remélem, nagyon jól érzed magad, és a babó is sokszor jelzi, hogy jól van!!!
Elizabet
Örülök, hogy rendben van nálatok minden! Kicsit irigykedek, hogy már túl vagy az uh-n!!! Én ma este megyek!
Boszibaba
Irtó jól áll a pocak!!!
Nagyon csini vagy! És gratulálok az első mozgáshoz is!!
Luisa, Lili, Fenix, Zsána, Benkoka, Catrine, Corena, Nanett, Rekanna.......
Puszillak benneteket, remélem mindannyian jól vagytok!!!
Ha lesz uh-képem , felrakom nektek!
Benita