Csucsu
Igen, én irtam a grapefruit cseppet. Ha alkoholmenteset veszel akkor picik is szedhetik. Szerintem nekünk bevált, mert korábban ha jött a foga, mindig mandulagyulladása lett, most viszont már 5-6 fogacska jött ki úgy, hogy nem volt ilyen gond. Én naponta adok 10 cseppet, csak kiskanállal, néha teszek hozzá pár csepp gyümilevet, de anélkül is lenyeli.
Patrisa
Eeeez igen.
Nándi ált. jó evö, de ennyit nem eszik. Inkább azt mondanám, hogy mostanság szinte mindent megeszik, amit elé rakok, nem nagyon válogat. Nem eszik egyszerre tul sokat, igaz, napközben kap kekszet, dédi-sütit, gyümit nasinak.
Mézet Nándi már régóta eszik: vajas-mézes kenyérnek, ill. néha a teába azt kap picit. Mákos sütit 1x már evett, egyébként azért nem ajánlott, mert nagyon kis mennyiségben ópiátot tartalmaz (a zöld gubójából nyerik az ópiumot, és a szemecskékben is van minimális, de szerintem nagyon nagy mennyiségben ill. nagy koncentrációban kell ahhoz fogyasztani. Bár a nagyöregek állitólag mákosteával itatták a gyerekeket, ha nem tudtak aludni...
)
Nem is tudtam, hogy a Metroba nem mehetnek gyerekek. Mi a múltkor teljesen felháborotunk, hogy a törökszentmiklósi Hangárba nem engedtek be babakocsival. (a gyereket beviihettem volna karban...
Nem tudom, ki volt az az agyament, aki ezt kitalálta, de Nándi nagyobb pusztitást végzett volna szabadon, mint babakocsiban...
De inkább be sem mentünk, jóóó hangosan közöltük, hogy el tudjuk költeni a pénzünket máshol is.)
Na, megyek, mert hiányol a ded.
pusz