Sziasztok
Tundi: En nem akarlak elkeseriteni vagy eltantoritani a kengurutol, de nekem az ortopedus azt mondta h lehetoleg 3honapos koraig ne hordozzam kenguruba, max arra az 5 percre mig leugrok a boltba, mert a gerincenek meg a nyakanak nem tesz jot ha koran kenguruba rakjak huzamosabb idore, mert ilyenkor meg nem eleg erossek a csontok es deformalodhatnak (kesobbi gernciproblemak felnottkorban stb)
Lehet h ez is orvosi tulkapas, nem tudom, de en nem probalam. Mondjuk Balazs nem is nagyon tartja meg a fejet, pont ezert mentem vele el az ortopediara meg otthon (azonta mar jobb)
En is sajna szenvedek a babakocsival, raadasul nekunk itt az epuletek magas foldszintel epulnek ezert a jardaig 10 lepcso majd ajto es 3 lepcso. Kicsit nehez cipelkednem vele.
De novemberben amikor hazamegyek akkor veszek en is kengurut mar.
Mi is pont ma beszeltuk a ferjemmel, hogy metrohoz, buszra itt babakocsival nem tudok menni, ugyhogy vagy megeroltettem magam es hajlando leszek vezetni, vagy csak egyutt tudunk shoppingolni.
A kisebb dolgokat en is megtudom venni a szmarketben,de azt is nehez felcipelni.
Bar en szeretek vezetni, es jol is tudok, de itt szornyu amit muvelnek. A szabaly hogy azt csinalok amit akarok. De ebbol az kovetkezik h ok is azt csinalnak amit akarnak. Itt a mentonek elsobbseget adni? Nem igazan. A multkor a szemem lattara utottek el a motorost. Mindketto szabalytalan volt.
Adri:borzasztoan irigyelek h feltud mar venni a regi ruhaidat.
A hasam nekem is szornyu, de ami nalam meg rosszabb, h mondta a doki, h hosszu idobe telik mire valamennyire jo allapotba hozhato, mert sokminden atvagtak. Raadasul csunyan csinaltak a vagast, masik doki nezett meg ultrahanggal is(novemberben megyek konrollra es ha megvan a folyadek leszivjak
, es azt mondta h hentesmunkat csinaltak rajtam
)
Aposomek kemenyen forszirozzak h a masodikat ne a mostani dokimnal tervezzem majd.
A melleim nekem is hatalmasok, mondtam h gorogdinnyekent lehetne arulni oket
. Pedig nekem mar tej sincs benne sajnos.
Homeopatias gyogyszerek tejserkentesre
Urtica Urens D6 v. C6 napi 3*5 bogyó
Oleum Ricinum D6 v. C6 napi 3*5 bogyó
Agnus Castus C6 vagy D6 napi 3*5 bogyó
Phytolacca C6 vagy D6 napi 3*5 bogyó
(En az urticat es a Ricinumot probaltam.)